Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım bizdede çıkmadı şimdi azda olsa var kaan hoca sperm üreten ana hücresi var dediydi yani sertoly degildi zaten mikrodan sonra pek bişey kullanmadı sadece omega 3 kullanmaya devam ediyordu he bide polenli macunu vardı onu mikrodan önce çok şeyler kullandı yalnız bal macun e vitamini incir gseng kapsül kaan hocanın ilaçlarını yanında inşallah sizdede bulunur .:26:

çok sagol canım inşallah sende tez zamanda bu dertten kurtul bi hamile olayımda kırk gün halay başı çekerim burda canım .

Cervan cim cnm peki Kaan hoca ameliyat icin ne kadar alıcam sizden ? Konuştunuz mù ?

canım mail attık sorduk nekadar gider diye.
2000 tl tutuyormuş.
ama bulunursa dondurma işleminin ücreti buna dahilmi değilmi bilmiyorum.
eğer buna dahil değilse 300 tl gibi bi ücret ödeniyomuş.
siz görüştünüzmü ücreti?

Canım Allah yardımcınız olsun yüzünüzü güldürsün inş.Giremyrum ben topiğe ama aklım burdaydı hep maşallah hep güzel şeyler olmuş seninle alacağımız güzel haberlerle devam ederz inş.

canım benim senin adına o kadar çok sevindim ki anlatamam Rabbimizin büyük mucizesi işte mikrotese de konusunda uzman doktorlar bulamasın doğal yoll sperm çıksın Rabbim sen nelere kadirsin mucizelerinle buradaki arkadaşlarımızı sevindir.
çok tebrik ediyorum vallahi gözlerim doldu.

canım öncelikle çok geçmiş olsun inşallah sizede Rabbim sonsuz mucizelerinden birini yaşatır.ve en yakın zamanda muradın gerçek olur.

canım benim eşimin fsh 35 civarı idi testesron 3 küsürlüydü.genetik testlerimiz çok şükür temiz çıkmıştı.hipogonadizm yok eşimde.birde testis boyutları biri normale yakın idi diğeri çok küçük kalmış zaten onu açmadı drumuz direk normale yakın olandan sperm bulundu.

Son düzenleme:
canım rabbim ameliyatınıza kolaylık versin inşallah canlı sperm bulunur bol bol bulunur , rabbim yüzünüzü güldürür halayını çekmek için sabırsızlanıyorum , senin için dua ediyorum güzel arkadaşım

çok sagol canım inşallah sende tez zamanda bu dertten kurtul bi hamile olayımda kırk gün halay başı çekerim burda canım .

canım benimm gözün aydın rabbim sağ salim koklamanı nasib eder inşallah ne güzel bir haftadır güzel haberler alıyoruz rabbime şükürler olsun .. halaya banada yer açın :))

inş. canım güzel haber veririm ama hiç umudum yok

canım arkadaşım umudunu yitirme allaha sığın inşallah rabbim seninde yüzünü güldürecek senin için ve diğer arkadaşlarım için gönülden dua ediyorum , ben inanıyorum allahın izniyle sonuçlar güzel olucak inşallah :))

slm fıstıklar geriye dönük okuyamadım tüm sayfaları atlayarak okudum.En başta istiyorumbebeğim canım inan en çok sana sevindim Allah hamile olup bebeğini kucağına almayı da nasip etsin inş.Umutlar tükendi derken Allah güldürdü yüzümüzü.
ENFAL canım ameliyat günü hep aklımdaydın girdim bir ara yoktun sonra aldım arkadaştan güzel haberini.Canım atlattın allahın izniyle en zor aşamayı bundan sonrası da gelecek inş.
ANEMON sonuna geldin ya Allah ptsi güzel haberlerini almayı nasip etsin.Yok eğer olmazsa da çok üzme kendini çünkü sizdeki mucizeyi yine en iyi sen biliyosun.Allah hayırlı olanı hayırlı zamanda versin inş.
GELİNCİK canım Allah size de sabrınızın selametini verdi çok şükür.Güzel bebeğinizi kucakladığınız günlerin haberini de alırız inş.Sen de bebeğin de sağlıcakla kalın...
BAHAR çok şükür canım biraz bunalmıştınız ama senin de aldım güzel haberlerini.Allah önce eşine ve sana sağlık sonra da bir bir toplanan spermlerinizle bebeğinizi nasip etsin.
ESESSLİM fıstığım senin canın sıkkın ya bu aralar geçecek canım benim.Umut yok diyen herkese çok kızıyorum.Çok duydum çünkü en umutsuz vaka denilenden Rabbim ne yüzler güldürdü.Sizin de gülecek canım yeter ki siz inanmayın umudun olmadığına.Belli ki çok üzülmüşsün ki hastalanmışsın da dikkat et kendine bitanem tüm hastalıkların nedeni stress gribin bile.Allah kalbinizi ferahlıkla içinizi umutla doldursun..
İsmini hatırlayamadığım bütün arkadaşlar ameliyatı olacaklar olmayacaklar Allah hepimizin hakkında en hayırlı olanı versin inş.

haSreT kullanıcısından alıntı

hayirli günler arkadaslar..

bahar,enfal ve istiyorumbebegimi sizin adiniza cok sevindim.hersey gönlünüzce olsun.

esi microtese olacak arkadaslarada Allahtan hayirlisiyla güzel haberler almalari icin duaciyim.

_hasret rabbim inşallah yüzünüzü güldürür güzel kardeşim çok dua et, bizde duacıyız müjdeli haberlerini bekliyoruz inşallah en kısa zamanda ,

canım benim allah razı olsun evet çarşamba günü ben yeniden doğdum müjdeli haberlerle geldim , pazartesi çağırdı doktor gidecez bakalım artık bundan sonrası için rabbim kolaylık versin ve bebeğimi koklamayı nasib etsin inşallah hepimize bu duyguyu yaşatsın rabbim :))

Amiin canım,inşallah

anemon güzel kardeşim sitres yapma rabbim büyüktür , herşeyin hayırlısını iste senin ve diğer arkadaşlarım için çok dua ediyorum inşallah yüzün güler bebeğini koklamak nasib olur allaha emanet ol . rabbim yar ve yardımcın olsun ,

canım benim allah büyüktür üzülme inşallah hiç ummadığın anda mucizeyi yaşarsın , bak bana doktor şansınız yok dedi evlatlık bakın dedi , düşünebiliyomusun yine bi umut gittik hastaneye mikroteseyi de biz istedik yoksa doktor gerek bile görmüyordu , neyin nezaman olacağı hiç belli olmaz allaha sığın o seni görür allah çok merhametli sadece seni şuan imtihan ediyor eminim kazanacaksın inşallah , ben sana ve diğer arkadaşlarıma çok dua ediyorum , rabbim yüzünüzü güldürsün evinizi şenlendirsin mutluluğunuzu taçlandırsın inşallah , allaha emanet ol

siz daha önce mikrotese oldunuzmu..sizdeki problem neydi..

daha önce olmadık 18 aylık evliyiz canım ilk 15 şubatta olduk geçtiğimiz çarşamba mikro teseyi eşim küçükken ateşli hastalık geçirmiş hemde bir kaç defa , bütün hormon testleri normal herşey normal ama spermde meni sıfır doktor doktor ateşli hastalık geçirenlerde sperm üretimi olmadığını söyledi boşuna uğraşıp paranızı harcamayın evlatlık bakın dedi ama eşim 6 ay bitkisel kürler kullandı ço şükür mikro teseden sperm bulundu

Cnm bizede 2000 lira dedi sperm bulunursa dondurucak oda bu ücrete dahil dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…