canim insAllah Kaan hocanin dedigi gibi olur
Allah hepimize tez zamanda bebeklermize kavusturur sizin o zaman ilk ameliyatiniz olucak insAllah bolca bulunur sperim soyle bir rahatlarsin canim
@istiyorumbebeğimi07
benim eşimde yazın mikrotese oldu emre beyde..genetik temiz...tek testisi hareketli diğeri küçük boyutta fsh yüksek patolojide sonuç sertoly cell çıktı.yani sperm bulunamadı..acaba mikrotese sonrası herhangi bir tedavi yada kür uyguladınızmı..bizlere yol gösterirseniz seviniriz...
canim benimm nekadar sevindigimi anlatamamm yuce Rabbim hamileliyinide tatirsin sana insAllah
Allah,bu mutlulugu bana butun arkadaslarima tatirsin insAllah
tekrar tekrar gozun ayidinnn canim benimmm
InsAllah mis kokulu bebegine sarilib uyudugun gunleride gorrrr
Cervan cim esın salı gunumu ameliyat oluyo .benim eşimde cuma sabahı 7 de genartta Kaan hocaya olcak.cnm insallah sonuclarımız iyi olur :)
merhaba canım.
evet salı günü sabah 7.30 da genarta m.tese olacak eşim.
inşallh bizdede sizdede bol bol spermler bulunur.
rabbim yüzümüzü güldürür inşallah.
cabim ikinizinde esinize bol sans diliyorum Rabbim bol bol sperimler versin insAllah halaynizi cekeriz burda pes pesee
sizdeki sorunu ne kizlar?belki yazmisiniz ama ben kacirmis olabilirim
çok sağol tatlım.
benim eşim geçen sene m.tese oldu fakat bulunamadı.
patoloji sonucu sertoly cell only.
işimiz biraz zor ama rabbim inşallah yardım eder.
sagol canım allah sizlerede göstersin bugün ilk sperm donduruldu çok şükür gelecek tüp bebekte olacak allah inşallah hamile olmayıda nasip eder bir canlı iki cansız bulunmuş çok aradıklarını söylediler ve canlıyı dondurmuşlar bugünüde gördük çok şükür inşallah gerisi gelir ..
canım gözün aydınnn çok sevindimm.
inşallah hamiş haberlerinide alırız
ben çıkıyorum kızlar öptüm hepinizi ne olur dua edin çok ihtiyacım var.
canım dualarımız seninle inşallah bebeşin sana sımsıkı tutunurrrrr.
Cervan cim cnm peki Kaan hoca ameliyat icin ne kadar alıcam sizden ? Konuştunuz mù ?
canım mail attık sorduk nekadar gider diye.
2000 tl tutuyormuş.
ama bulunursa dondurma işleminin ücreti buna dahilmi değilmi bilmiyorum.
eğer buna dahil değilse 300 tl gibi bi ücret ödeniyomuş.
siz görüştünüzmü ücreti?
sagol canım allah sizlerede göstersin bugün ilk sperm donduruldu çok şükür gelecek tüp bebekte olacak allah inşallah hamile olmayıda nasip eder bir canlı iki cansız bulunmuş çok aradıklarını söylediler ve canlıyı dondurmuşlar bugünüde gördük çok şükür inşallah gerisi gelir ..
istiyorumbebeğimi çok sevindim durumuna sperm çıkışına ve donduruşuna.inş her 1-2 derken tüp bebek deneyecek kadar sperminiz olur ben olacağına inanıyorum.bizde bu ay sonu antalyaya geleceğimiz bi çayınızı ve kahvenizi içmeyi arzu ediyoruz.dükkanın ismi ve adresi ne idi acaba ? selekler çarşısının içindemiydi ? bir de senin ve eşinizin ismi ne idi acaba ? eşimde tanışmak istiyor sizlerle oturup muhabbet etmek istiyor.10-12 gün sonra inş görüşürüz.şimdiden hayırlı olur spermleriniz.Hz.Melana'nın sözü tam sizlik aslında '' Üzülme birşey olmuyorsa ; ya daha iyisi olacağı içindir , ya da gerçekten olmaması gerektiği içindir '' diyor.bence sizin iş olacak mikroteseden olumsuz sonuç alınca bende sizin için üzülmüştüm ama bak belk, daha iyisi olacaktır.
yeşil034 kardeş benim eşimde 10-12 yaşlarında tek taraflı inmemiş testis ameliyatı olmuş.1 ay önce mikroteseden olumsuz sonuç almıştık doktorumuz emre beydi.biz de hipogonadizmde var bu durumun üzerine emre beyde 20 ay ilaç tedavisi gördük emre bey çok olumlu konuşmuştu ama olmadı sperm üreten hücreye dahi rastlanılmamış.hormon değerleri gayet güzeldi problem yok denecek durumdaydı ama oolmadı.siz çok şanslısınız 3 tüp sperm maşallah.biz 20 aydır 1 tane bile sperme ratlanılmadı yuvarlak hücre v.s hiçbir şey.şu an hem kendimizi toparlamakla meşgulüz hem de kaan beyde tedavideyiz.bizim durumumuz biraz da genetik galiba emre bey , kaan bey de çok hayretler içerisinde kaldılar normal yolla bile çıkış olması gerekir normal şartlarda dediler.biz 1 tane spermi görsek dünyalar bizim olur.genetik test yaptırmadık daha yakında yaptırcağız inş.ama kaan beyde diyor ki hem inmemiş testis , hem hipogonadizm , hemde genetik çookkk çokkkk düşük bir ihtimal diyor.emre bey de bende zannetmiyoorum demişti.sizin hormon değerleriniz nasıldı ? testis boyutları normal miydi ? hipogonadizm var mı eşiniz de ?
çok sagol canım inşallah sende tez zamanda bu dertten kurtul bi hamile olayımda kırk gün halay başı çekerim burda canım .
inş. canım güzel haber veririm ama hiç umudum yok
slm fıstıklar geriye dönük okuyamadım tüm sayfaları atlayarak okudum.En başta istiyorumbebeğim canım inan en çok sana sevindim Allah hamile olup bebeğini kucağına almayı da nasip etsin inş.Umutlar tükendi derken Allah güldürdü yüzümüzü.
ENFAL canım ameliyat günü hep aklımdaydın girdim bir ara yoktun sonra aldım arkadaştan güzel haberini.Canım atlattın allahın izniyle en zor aşamayı bundan sonrası da gelecek inş.
ANEMON sonuna geldin ya Allah ptsi güzel haberlerini almayı nasip etsin.Yok eğer olmazsa da çok üzme kendini çünkü sizdeki mucizeyi yine en iyi sen biliyosun.Allah hayırlı olanı hayırlı zamanda versin inş.
GELİNCİK canım Allah size de sabrınızın selametini verdi çok şükür.Güzel bebeğinizi kucakladığınız günlerin haberini de alırız inş.Sen de bebeğin de sağlıcakla kalın...
BAHAR çok şükür canım biraz bunalmıştınız ama senin de aldım güzel haberlerini.Allah önce eşine ve sana sağlık sonra da bir bir toplanan spermlerinizle bebeğinizi nasip etsin.
ESESSLİM fıstığım senin canın sıkkın ya bu aralar geçecek canım benim.Umut yok diyen herkese çok kızıyorum.Çok duydum çünkü en umutsuz vaka denilenden Rabbim ne yüzler güldürdü.Sizin de gülecek canım yeter ki siz inanmayın umudun olmadığına.Belli ki çok üzülmüşsün ki hastalanmışsın da dikkat et kendine bitanem tüm hastalıkların nedeni stress gribin bile.Allah kalbinizi ferahlıkla içinizi umutla doldursun..
İsmini hatırlayamadığım bütün arkadaşlar ameliyatı olacaklar olmayacaklar Allah hepimizin hakkında en hayırlı olanı versin inş.
canım benim allah razı olsun evet çarşamba günü ben yeniden doğdum müjdeli haberlerle geldim , pazartesi çağırdı doktor gidecez bakalım artık bundan sonrası için rabbim kolaylık versin ve bebeğimi koklamayı nasib etsin inşallah hepimize bu duyguyu yaşatsın rabbim :))
siz daha önce mikrotese oldunuzmu..sizdeki problem neydi..
canım mail attık sorduk nekadar gider diye.
2000 tl tutuyormuş.
ama bulunursa dondurma işleminin ücreti buna dahilmi değilmi bilmiyorum.
eğer buna dahil değilse 300 tl gibi bi ücret ödeniyomuş.
siz görüştünüzmü ücreti?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?