Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
cnm inşlh amelıyatta sperm bulunur da sende bebişine kavuşursun
eşin tese olacak galıba ılk mı cnm
dualarımız senınle olacak tatlım

Evet cnm ilk olucak bakalim.cok heyecanlı değiliz ikimizde.bakalim kismet diyoruz.cok umutlu olup sonradan üzülmek istemem cunku.eger çıkarsa da sürpriz olur.boylesi daha guzel olur ...evet cnm m.tese olucak.kaan hoca yapacak.cuma sabah 7 de.
Sevgiler

canım benim elimde prengly var bana özelden adını açık adresini telini yaz sana göndereyim 5000 olması lazım akşam kargoya veririm yarın akşam elinde olur zamanın varmı bu kadar

birde buz torbaları ile gönderiyorum tamam mı canım eline geçince dolaba koy allahtan yaz günü degil

ovirtellle demişsin evet o piyasada çok ankarada fiyatı 88 di en son preg. ise 12 civarı biri öyle olması canım o yüzden prey. bulmak zor tatlımm sana ben ücretsiz gönderecegim

hadi hayırlısı canım Allah yardımcınız olsun ilk denemeymiş inşallah spermleriniz çıkar arkadaşım.

slm cervancım..senin adına sevindim.canım ümidini kaybetme.en azından ümit yok dememiş doktor.seni çok iyi anlıyorum.bence ara vermeyin tedaviye.bitkilere devam edin.canım l cartinin ve arjinmenmax diye bi vitamin aldık eşime.sanki daha iyi geldi diyor eşim.10 15 gün sonra sperm tahlili yaptırcaz.canım bunları almaya çalışın .çoban çökerten çok faydalı olduğunu gördük biz.onu kullanmaya çalış.Allah yanımızda olur inşallah yüzümüzü güldürür.

canım ya nerden buldunuz pregly iğneyi?eczane ismi verebilirmisin?ovitrelle çok pahalı dediğin gibi.biz ayda 4 adet iğne vurulcaz.

1 meryem suresi okuyabilirim eklerseniz sevinirim...herşey Allah ın elinde.inşallah dualarımız kabul olur.

canım ya nerden buldunuz pregly iğneyi?eczane ismi verebilirmisin?ovitrelle çok pahalı dediğin gibi.biz ayda 4 adet iğne vurulcaz.

canım bende zor bulamamıştım ve ovietelle almıştım 55 almıştım ama ben
sonra ikinci deneme için saolsun eczacı bir komşum al dursun sende diye verdi nasip diger arkadaşın

sen ovirtelleyi kaça alıyorsun şimdi bende sorayım fiyat uygunsa ankaradan gödereyim yada tanıdıgın telini veriyim

yok canım senden istemedim.yanlış anladın. en azından bulabileceğim eczane telefonu istemiştim.biz ovitrelleyi 84 e bulduk .çok pahalı geldi.

yok canım senden istemedim.yanlış anladın. en azından bulabileceğim eczane telefonu istemiştim.biz ovitrelleyi 84 e bulduk .çok pahalı geldi.

kızlar hepinize sesleniyorum pregl. çatlatma ignesini çok miktarda buldum sizler için valla tanıdık eczacı abla var aradım onu numarasını vereyim kimin ihtiyacı varsa söylesin

kadınlar kulubünden bir arkadaş önerde deyin ama

kim istiyorsa özelime gelsinde numarasını vereyim

vallla işiniz görülüyor ya sevindim

canım özele nasıl gircem.ben yeniyim bilmiyorum

ovirtelle isterseniz onuda o eczacıdan alın toplu olursa ucuza verir

canım ya çooooooooooooooooook teşekkürler.eczanen aradı.. depoda pregly olmadığını söyledi.gelince arıcaz dedi... eşim istambulda bi depoda 2 adet var demişler bakalım gönderirlerse.....

kızlar merhaba az önce kaan beyi aradım tedavimizin bugün 4.ayı doldu 3.ay tahlilleri tıpta 23 ocakta verdi eşim 30 ocakta çıkmıştı sonuçları hoca mart başı gibi tahlil istemişti ben yarın yaptıralımmı diye aramıştım yok yaptırmayın dedi
bitkiselleri com vitexi bırakın dedi
ben biz proxeed plusu bırakmamıştık onuda kullandık dedim bırakın dedi kan tahlilinede gerek yok şimdilik dedi
ben size iğne yazıyorum onu kullanın şimdi mail atıyorum dedi
ameliyat olmadan 2 ay önce felan bunlara yeniden başlarız ağırlık veririz dedi
demekki bizim tedavi biraz daha uzayacak
bakalım şimdi mail bekliyorum kaan beyden neler yazacak
rabbim bizi darda koymaz inşlh...(25:

kızlar bana acil 12 tane preglin lazım dünden beri aramadığımız eczane depo kalmadı ne olur bana yardımcı olun............................. özelime msj atarsanız sevinirim

kızlar bana acil 12 tane preglin lazım dünden beri aramadığımız eczane depo kalmadı ne olur bana yardımcı olun............................. özelime msj atarsanız sevinirim
hangi doz canım ya sormadım bendekinin biri nin üstünde 500ml yazıyor
sana toplam kaç ml lazım

ilaç verecegim arkadaş eger akşam6 ya kadar ulaşamazsan kusura bakma ama su arkadaşa verecegim senin ne zaman vurulacagını bilmiyorum belkide dündü bana acil cevap lütfen

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…