Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

cnm tam belli bi hastahanede çalışmıyor biz ikikere gittik ona bi kadıköye ikinciside ümraniyede numarasını verebilirm istersen randevu alıp sekreteri sizi yönlendiriyor

canim selam..insAllah tez zamanda bu azodan kurtulursunuz Allah hepimize yardim etsin insAllah...sizin azo sebebi neydi? hormonlariniz testis boyutlari flan yani cunku Emre bey benim burda okuduklarima gore hormonlarda problem olursa ilac veriyor diye biliyorum detayli yai oluruz...

merhaba cnm gözün aydın durumunuzda yine bir umut var yani hayırlısı olur inşlh...
Hakkınızda hayırlısı bakalım ...

çok sağol canım benim tabii yinede bir umut işte.
herşeyin hayırlısı demek lazım bir süre daha mücadele edelimde belki güzel sonuçlar alırız.

cnm oncelikle eçmiş olsun bencede umut verici kelimeler
tedavıye devam edermısınız bılmem ama genede umut verıcı hersey
cnm allh emeklerinizi boşa çıkarmasın cnm

teşekkür ederim canım.
bu bile büyük bişey bizim için çünkü ilk tesemizde seprm öncesi hücre yoktu.
şimdi şükürki var bakalım belkide tedaviyle sperm oluşur.
amin canımm.

canımmm
ilk sonuca göre olumlu bi gelişme
tedavinizi olup devam edin canım bırakmayın
herşey daha güzel olacak inşallah:)

inşallah canım benim çok sağol.

evet bebekim gerçektende umut verici.
enazından bukadar tedaviyi boşuna görmemişiz azda olsa işe yaramış diyoruz.
ilk m.tesede sertoly çıkmıştı yani hiç şansınız yok demişlerdi.
şükürki azda olsa bi gelişme var artık.
sağol bitanemmm

üzüldüm ya.
maddi olarak bayagı zorlar bizi..
napcaz bilmiyorum..
sanırım herkesin kafası bizim gbi karışık.
çıkıyorum canlarm ben.
sonra görüşürüz.

canım slm özele yazmışsın ama benim bilg. sorun var açamadım yardım cı olayım buyur canım

canım benım vardır herseyde bı hayır olucak allahın ıznıyle az sabır , bız testlerı yaptırdık bakalım sonuc ne olucak eger esımdekı genetık bozukluk bendede varsa tedavıye baslıycaz ınsallah yoktur ama doktor bıze mıkro teseden sonra soyledı genetık bozuklugun oldugunu rabbım hepımızın yardımcısı olur ınsallah ,

cervancım gözün aydın canım sizin içinde bir umut ışığı doğmuş çok sevindim canım Rabbim inşallah devamınıda getirecek...

baharcım, canım arkadaşım kafanızın karışmasına üzüldüm, spermlerinizin tekrar çıkmaya başlamasına sevindim ben kaan hoca hakkında hiç bişey diyemem şimdiye kadar hiç gitmedik kendisinde tedavi görmedik ama tedavi olduğum hastane memorial hakkında sana söyleyebileceğim insanlardan gereksiz yere para alma derdinde olmayışları... en son tedavimizde 1 tüp dondurulmuş spermimiz vardı biliyorsun onun içinden de 14-15 tane sperm çıktı... biz eşimin ameliyat olmasını istediğimiz halde yapmamak için ellerinden geleni yaptılar yapsalar en az 2000 tl alacaklardı...ama elimizde dondurulmuş sperm varsa onun içinden kaliteli olanları bulursak ameliyat yapmayız dediler öylede oldu...canım bence çok güzel merkezler var birde ordaki ürologlarla görüşün derim bizim gibi ağır vakalı olan hastalar için laboratuarda çok önemli inşallah sizin hayırlı yer neresi ise Rabbim oraya yönlendirir...

Cervan cim gecmis olsun tekrar dan.o bile mucize gibi cnm...hayırlısı ile hersey daha guzel olur.sevindirici bı haber :) bakalim bizim tese yede 2 gün kaldı ...heyecanlıyım

canım slm özele yazmışsın ama benim bilg. sorun var açamadım yardım cı olayım buyur canım

canım biz prengly iğne bulamıyoruz.sen başka bi topikte ankarada bulunan yerler var yazmıssın.
bana ulasabilirsiniz falan yazmışsın canım.
üzerinden 1 sene geçmiş ama bizimde iihtiyacımız var prengly iğneye..onu yazmıştım sana özelden..

Cervan cim gecmis olsun tekrar dan.o bile mucize gibi cnm...hayırlısı ile hersey daha guzel olur.sevindirici bı haber :) bakalim bizim tese yede 2 gün kaldı ...heyecanlıyım

Allah yardımcınız olsun..
inşAllah bolca bulunurda bizde burda sizinle birlikte seviniriz..

gelincik sizin doktorların isimleri neydi? hangi Memorial 'a gittin?

hiç bilmiyorum cnm..
kafam karışıktı biraz.
daha iyiyim suanda.
sende çok takıyorsun kafana.
nasihat gibi algılama lütfen ama biraz daha az düşünmeye çalış canım.
insan daha iyi hissediyor kendini az düşününce.
benim psikolojim biraz bozuk şu aralar.
okudugum ve duydugum şeylerden çok etkilenmeye başladım.

cnm çok sevindim sizin için.
bizdeki sonuçlarla aynı hemen hemen.
inşAllah sonunda evlatlarımızı kucağımıza alırız...

cnm inşlh amelıyatta sperm bulunur da sende bebişine kavuşursun
eşin tese olacak galıba ılk mı cnm
dualarımız senınle olacak tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…