hani akşam ezanından sonra kopacakmış ya kıyamet; belki de o yüzden akşam ezanından önce evde ol der anneler, son bir kez görebilmek için..
merhaba zezeq geçmiş mesajlarını okudum nasılsın nasıl gidiyor bitki kürleriniz benim eşimde mikro tese oldu 11 gün önce çıkmadı spremlerimiz senin izlediğin yollar nedir bende bayağı üzgün durumdayım[/QU
sağol dileklerin için şuan mutluyum huzurluyum rabbim herşeyin hayırlısını verir bunu biliyorum ve üzülmüyorum artık sende üzülme bi doktorun demesiyle ben allah tan ümidimi kesmem şuan dr arman beye tedavi görüyoruz 2 ay klomen ve arimidex verdi 1 ay kullandık 1 ay kaldı ama ben sonuç ne çıkarsa çıksın üzülmem herşeyin hayırlısı bizde çocuksuz devam ederiz hayatımıza henüz bitkisel ilaçlara geçmedim keçi boynuzu kürü ve ilaç içiyoruz dr arman bey iyi gibi ama yoğun bi insan bize ilaçlar etkisini gösterirse 2. mikrotese ameliyatını önerdi onda da şans %6 dedi sende şimdi çok üzgünsündür rabbime sığındım ve ben en önemli şeyi başardım asla üzülmüyorum alışıyor insan ya harbiden rutinleşiyor sizin sorun neydi
benim eşimin sperm kanalları gelişmemiş sonradan geçirdiği iltihaplanmadan dolayı böyle
ki ben çocukları çok seven biriydim vede 2. mikro tese ameliyatı olmayı asla düşünmüyoruz biraz uğraşalım yavaş yavaş uğraşırız 5 sene sonra tekrar mikro tese oluyoruz die düşündük öylede olcak inş rabbim isteyen herkese versin amin...
çok sevindim kendini toparlanmana inan bizim sorun ne olduğunuda tam bilmiyoruz ameliyat sırasında emre bey çok bilgi vermedi sadece hücre var dedi ne hücresi bilmiyoruz pataloji sonucunda belli olacak işallah sprem hücresidir arman bey nerede bilgi verebilirmisin biz kaan beyi düşünmüştük ama kafam karmakarışık doktorların hepsi paracı doğru yolu gösteren varmı bilmiyorum inan
rabbım sana anne olmayı nasıb etsın emı ınsallah , yuregımı tıtrettı bu yazı
merhaba ben daha yeni kaltıldım aranıza yazdıklarını yaşadıklarını okudum inanamadım ya kime güveneceğiz inan düşünemiyorum bizde emre bakırcıoğludan böyle bir tavır yaşadık gerçi adam ilaçsız birşekilde direk mikro tese yaptı hiç açıklamada yapmadı sansınız yok dedi attı gitti ben daha yeni yeni kendime geliyorum doktor konusunda bana yardımcı olurmusunuz
canim selam..insAllah tez zamanda bu azodan kurtulursunuz Allah hepimize yardim etsin insAllah...sizin azo sebebi neydi? hormonlariniz testis boyutlari flan yani cunku Emre bey benim burda okuduklarima gore hormonlarda problem olursa ilac veriyor diye biliyorum detayli yai oluruz...[/QUOTE
o doktordan doktora fark ediyor bize ilk doktorumuz tedavi vermeden mikro tese etti bu doktorumuzda ilaç verdi
merhaba cnm gözün aydın durumunuzda yine bir umut var yani hayırlısı olur inşlh...
Hakkınızda hayırlısı bakalım ...
cnm oncelikle eçmiş olsun bencede umut verici kelimeler
tedavıye devam edermısınız bılmem ama genede umut verıcı hersey
cnm allh emeklerinizi boşa çıkarmasın cnm
canımmm
ilk sonuca göre olumlu bi gelişme
tedavinizi olup devam edin canım bırakmayın
herşey daha güzel olacak inşallah:)
bebekim sonuç sizin için umut verici...
8 aydır tedavi görüyordunuz ve spermin bi önceki hali bulundu...
önceki pataloji raporuna göre çok şey değişmiş...
hakkınızda hayırlısı olsun bebekim...
siz kendiniz için en doğru kararı verirsiniz...
rabbim yardımcınız olsun bebekimm...
arkadaşlar merhaba.
eşim azönce hocayla telde görüştü.
hoca spermin bir önceki halinin bulunduğunu
ama çokda kaliteli olmadığını % 10 şans olduğunu ama yinede eşiniz hazırlanmış olsaydı transfer edilebileceğini söyledi.
bu sperm öncesi hücreleri dondurmak istemedi zaten çok kaliteli değil çözülürse deforme olabilir dedi.
testisleri çok iyi bulduğunu kanalların çok iyi durumda olduğunu üretimin muhakkak olabileceğini umutlu olduğunu belirtti.
tekrar 6 ay yoğun bir tedavi görelim aralıklarla spermiogram yapalım 6 ay içinde sperm bulunamazsa o zaman eşinide hazırlar öyle tese yaparız diyo.
sonuçlar böyle canlarım bizim ilk tesemizde sertoly çıkmıştı.
tabii bu sonuç umut verici.
tekrar tedaviye devam edermiyiz bilemiyorum.
düşüneceğiz bakalım rabbim doğru yolu bulmamız için yardım etsin.
kendinize iyi bakın canlar görüşürüz.[/QUOTE
ne güzel umut verici bir sonuç alımışsınız inşallah daha iyi sonuçlar da alırsınız
baharcım iyi bir tüp bebek merkezine gidip görüşme yaparsanız daha güzel olur mesala memorial ve ya umut tüp bebek merkezine gitseniz tek spermi bile kullanıyorlar bizim için zaten tek bir tanesi bile ne kadar kıymetli inşallah hayırlı sonuçlar alacağınız yerlere gidersiniz.
benim eşimde emre beyde ameliyat olmuştu çok şükür sperm bulunmuştu.canım emre beyin tarzı bu hiç kimseye ilaç tedavisi uygulamıyor direk m.tese yapıyor inşallah ilerleyen günlerde sizin için daha iyi olur
amin canım benim inşallah.
canım kardesım cok sukurkı sperm bulunmus ya uretım var demekkı ve umıt vermıs her doktor kolay kolay umutlu konusmuyo , olsun gec olsun guc olmasın bence tedavıye cok fazla ara vermeyın aynı hızla devam edın bıraz toparlanın sonra baslayın , rabbım hayırlı saglıklı evlatlar nasıb edecek ınsallah az kaldı
canım benim sperm değil ama spermin bir önceki hali yani elango yani olgunlaşmamış sperm hücresi bulundu.
hoca çok umutlu tedaviye devam edersek kesinlikle sperm oluşur diyo.
hatta eşin tedavi görmüş olsaydı bu hücreleri laboratuar ortamında olgunlaştırıp transfer ederdik demiş eşime.
inşallah canım benimm rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin bitanem.
buarada sizin genetikle ilgili bir problemmi çıktı?
siz genetik testi nezaman yaptırdınızki m.tese olmadan önce genetiğe baılmamışmıydı?
ya canım benim ya inşallah önemli bir problem yoktur çünkü senin adına hepimiz çok sevindik.
şükür dedik kurtuldunuz bu azodan diye artık bebişleribn olacak diye.
rabbim yardımcınız olsun inşallah hiçbir sorun çıkmazda sağlıklı bebişlerin olur bitanem.
üzüldüm ya.
maddi olarak bayagı zorlar bizi..
napcaz bilmiyorum..
sanırım herkesin kafası bizim gbi karışık.
çıkıyorum canlarm ben.
sonra görüşürüz.
çok sağol canım benim tabii yinede bir umut işte.
Herşeyin hayırlısı demek lazım bir süre daha mücadele edelimde belki güzel sonuçlar alırız.
Canım benim sperm değil ama spermin bir önceki hali yani elango yani olgunlaşmamış sperm hücresi bulundu.
Hoca çok umutlu tedaviye devam edersek kesinlikle sperm oluşur diyo.
Hatta eşin tedavi görmüş olsaydı bu hücreleri laboratuar ortamında olgunlaştırıp transfer ederdik demiş eşime.
Inşallah canım benimm rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin bitanem.
Buarada sizin genetikle ilgili bir problemmi çıktı?
Siz genetik testi nezaman yaptırdınızki m.tese olmadan önce genetiğe baılmamışmıydı?
Ya canım benim ya inşallah önemli bir problem yoktur çünkü senin adına hepimiz çok sevindik.
şükür dedik kurtuldunuz bu azodan diye artık bebişleribn olacak diye.
Rabbim yardımcınız olsun inşallah hiçbir sorun çıkmazda sağlıklı bebişlerin olur bitanem.
s a...efulum... nasılsın arayı açtın mı banamı öyle geliyor.
canım slm özele yazmışsın ama benim bilg. sorun var açamadım yardım cı olayım buyur canım
Cervan cim gecmis olsun tekrar dan.o bile mucize gibi cnm...hayırlısı ile hersey daha guzel olur.sevindirici bı haber :) bakalim bizim tese yede 2 gün kaldı ...heyecanlıyım
cervancım gözün aydın canım sizin içinde bir umut ışığı doğmuş çok sevindim canım Rabbim inşallah devamınıda getirecek...
baharcım, canım arkadaşım kafanızın karışmasına üzüldüm, spermlerinizin tekrar çıkmaya başlamasına sevindim ben kaan hoca hakkında hiç bişey diyemem şimdiye kadar hiç gitmedik kendisinde tedavi görmedik ama tedavi olduğum hastane memorial hakkında sana söyleyebileceğim insanlardan gereksiz yere para alma derdinde olmayışları... en son tedavimizde 1 tüp dondurulmuş spermimiz vardı biliyorsun onun içinden de 14-15 tane sperm çıktı... biz eşimin ameliyat olmasını istediğimiz halde yapmamak için ellerinden geleni yaptılar yapsalar en az 2000 tl alacaklardı...ama elimizde dondurulmuş sperm varsa onun içinden kaliteli olanları bulursak ameliyat yapmayız dediler öylede oldu...canım bence çok güzel merkezler var birde ordaki ürologlarla görüşün derim bizim gibi ağır vakalı olan hastalar için laboratuarda çok önemli inşallah sizin hayırlı yer neresi ise Rabbim oraya yönlendirir...
hiç bilmiyorum cnm..ara ve iste cnm ne demek gerek yok patoloji raporuna , ben istedim bana mail gönderdiler ama bilgisayarım açmıyor bende açan bilgisayarları bulup elime alıcam çok merak ediyorum gerçekten elonge varmı diye ne yazıyor bakalım...
evt bu devlet ne işe yarar anlamadım o bizim durumumuzdan yararlanan en büyük fırsatçı zaten hiç birşeye destek vermiyor tüp bebekte 2 sefere mahsus destek veriyor ve oda çok az bi kısmını
peki bize neden elongeleri geliştirmek için hiç size verdiği iğnelerden vermedi neden clomene sürekli devam ettiriyor
iğneyi sonraki aylarda felanmı verecek acaba valla anlamadım
cnm çok sevindim sizin için.arkadaşlar merhaba.
eşim azönce hocayla telde görüştü.
hoca spermin bir önceki halinin bulunduğunu
ama çokda kaliteli olmadığını % 10 şans olduğunu ama yinede eşiniz hazırlanmış olsaydı transfer edilebileceğini söyledi.
bu sperm öncesi hücreleri dondurmak istemedi zaten çok kaliteli değil çözülürse deforme olabilir dedi.
testisleri çok iyi bulduğunu kanalların çok iyi durumda olduğunu üretimin muhakkak olabileceğini umutlu olduğunu belirtti.
tekrar 6 ay yoğun bir tedavi görelim aralıklarla spermiogram yapalım 6 ay içinde sperm bulunamazsa o zaman eşinide hazırlar öyle tese yaparız diyo.
sonuçlar böyle canlarım bizim ilk tesemizde sertoly çıkmıştı.
tabii bu sonuç umut verici.
tekrar tedaviye devam edermiyiz bilemiyorum.
düşüneceğiz bakalım rabbim doğru yolu bulmamız için yardım etsin.
kendinize iyi bakın canlar görüşürüz.
Cervan cim gecmis olsun tekrar dan.o bile mucize gibi cnm...hayırlısı ile hersey daha guzel olur.sevindirici bı haber :) bakalim bizim tese yede 2 gün kaldı ...heyecanlıyım
Allah yardımcınız olsun..
inşAllah bolca bulunurda bizde burda sizinle birlikte seviniriz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?