hangi doz canım ya sormadım bendekinin biri nin üstünde 500ml yazıyor
sana toplam kaç ml lazım
ilaç verecegim arkadaş eger akşam6 ya kadar ulaşamazsan kusura bakma ama su arkadaşa verecegim senin ne zaman vurulacagını bilmiyorum belkide dündü bana acil cevap lütfen
hangi doz canım ya sormadım bendekinin biri nin üstünde 500ml yazıyor
sana toplam kaç ml lazım
ilaç verecegim arkadaş eger akşam6 ya kadar ulaşamazsan kusura bakma ama su arkadaşa verecegim senin ne zaman vurulacagını bilmiyorum belkide dündü bana acil cevap lütfen
5000 ml olacak canım bana 5.000 12 kutu lazım senden haber bekliyorum canım
canım geçmiş olsun hastalandınmı...iyi bak kendine..birde olumsuz şeyler eklendi bu dr konusu.bakalım ne olacak.CERVAN lara da aynı şeyleri söylemiş.herşey iyiymiş eee sonuç yok.. tedaviye devammış.
merhaba zezeq geçmiş mesajlarını okudum nasılsın nasıl gidiyor bitki kürleriniz benim eşimde mikro tese oldu 11 gün önce çıkmadı spremlerimiz senin izlediğin yollar nedir bende bayağı üzgün durumdayım[/QU
sağol dileklerin için şuan mutluyum huzurluyum rabbim herşeyin hayırlısını verir bunu biliyorum ve üzülmüyorum artık sende üzülme bi doktorun demesiyle ben allah tan ümidimi kesmem şuan dr arman beye tedavi görüyoruz 2 ay klomen ve arimidex verdi 1 ay kullandık 1 ay kaldı ama ben sonuç ne çıkarsa çıksın üzülmem herşeyin hayırlısı bizde çocuksuz devam ederiz hayatımıza henüz bitkisel ilaçlara geçmedim keçi boynuzu kürü ve ilaç içiyoruz dr arman bey iyi gibi ama yoğun bi insan bize ilaçlar etkisini gösterirse 2. mikrotese ameliyatını önerdi onda da şans %6 dedi sende şimdi çok üzgünsündür rabbime sığındım ve ben en önemli şeyi başardım asla üzülmüyorum alışıyor insan ya harbiden rutinleşiyor sizin sorun neydi
benim eşimin sperm kanalları gelişmemiş sonradan geçirdiği iltihaplanmadan dolayı böyle
ki ben çocukları çok seven biriydim vede 2. mikro tese ameliyatı olmayı asla düşünmüyoruz biraz uğraşalım yavaş yavaş uğraşırız 5 sene sonra tekrar mikro tese oluyoruz die düşündük öylede olcak inş rabbim isteyen herkese versin amin...
ABDULLAH BEYLE GÖRÜŞTÜĞÜMDE DURUMUMUZU İZAH ETTİM VE İKİNCİ MİKRO TESE İÇİN SPERMİN BULUNMA ŞANSININ %6 OLDUĞUNU SÖYLEDİ HERKESİN İNANDIĞI BİRŞEY VAR İYİKİ TIP İLERLEDİ HERGÜNDE İLERLİYOR AMA BİZ BİŞEY GÖRMÜYORUZ HERKES KAFASINA GÖRE BİRŞEY SÖYLÜYOR..
denizbulutu canım patoloji sonucuna bakabildin mi?ne çıktı?
CNM İŞTEN EVE EVDEN İŞE GİDİYORUM BİLGİSAYARIM AÇMIYOR VALLA ÇARŞIDA TVT BİLGİSAYAR VAR ONLAR HERŞEYDEN ANLIYOR OLMAZSA ORAYA GİDİP BİRDE ORDA AÇMAYI DENİCEM MALESEF HENÜZ ALAMADIM ELİME(
SAOLASIN CNM BENİM VALLA ÇOK KÖTÜ OLDUM AKLIM ÇOK KARIŞTI BUGÜN KAAN BEYLE TELEFONDA KONUŞTUM HERŞEYİ BIRAKIN TAHLİLLERİ YAPTIRMAYIN DEDİ BU NE DEMEK ANLAYAMADIM İĞNE VEREKMİŞ MAİLDE GELMEDİ HENÜZ BEKLİYORUM SAOLASIN CNM BENİM.
ABDULLAH BEYLE GÖRÜŞTÜĞÜMDE DURUMUMUZU İZAH ETTİM VE İKİNCİ MİKRO TESE İÇİN SPERMİN BULUNMA ŞANSININ %6 OLDUĞUNU SÖYLEDİ HERKESİN İNANDIĞI BİRŞEY VAR İYİKİ TIP İLERLEDİ HERGÜNDE İLERLİYOR AMA BİZ BİŞEY GÖRMÜYORUZ HERKES KAFASINA GÖRE BİRŞEY SÖYLÜYOR..
((
cnm ya bu kaan hocaya ne oldu boyle ben anlamadım yaaaaaa
neden hemen fıkır degıstırıyo hemen amelıyat onu bırakın sunu bırakın dıyo artık odamı kolaya kacar oldu
normalde bizden mart başında tahlilleri istedi onuda 23 ocakta verdiğimiz tahliller 30 ocakta çıktığı için geç gönderildi ona mail
oda 30 ocak sonucunu görünce mart başı tahlil yaptırın sizin durumunuz ozaman belli olacak dedi
ayın 23.de bizim tedavilerimiz doluyor bugünde 4.ay bitti
yarın kan tahlili yaptırması gerekiyor
eee kan tahlilleri yapılmazsa neye göre ölçüp biçecek anlamadım
eşime yinede yarın kan tahlili yaptıracağım
sonucuda mail atacağım
ne olduda artık böyle davranıyor anlamıyorum
ilk başta herşey çok güzel çok normal olacak dedi
bizi zirveye çıkarttı ve ordan aşağı bıraktı ben öyle anlıyorum ama peşini bırakmaya niyetim yok ilaçlara aynen devam bitkisellerede...(
kızlar bana acil 12 tane preglin lazım dünden beri aramadığımız eczane depo kalmadı ne olur bana yardımcı olun............................. özelime msj atarsanız sevinirim
ezcanelerin adını telfonu verirseniz ben arar iletişim kurarım lütfennnnnnnnnn
kızlar merhaba az önce kaan beyi aradım tedavimizin bugün 4.ayı doldu 3.ay tahlilleri tıpta 23 ocakta verdi eşim 30 ocakta çıkmıştı sonuçları hoca mart başı gibi tahlil istemişti ben yarın yaptıralımmı diye aramıştım yok yaptırmayın dedi
bitkiselleri com vitexi bırakın dedi
ben biz proxeed plusu bırakmamıştık onuda kullandık dedim bırakın dedi kan tahlilinede gerek yok şimdilik dedi
ben size iğne yazıyorum onu kullanın şimdi mail atıyorum dedi
ameliyat olmadan 2 ay önce felan bunlara yeniden başlarız ağırlık veririz dedi
demekki bizim tedavi biraz daha uzayacak
bakalım şimdi mail bekliyorum kaan beyden neler yazacak
rabbim bizi darda koymaz inşlh...( 25:
canım meraba okadar ilacı şimdi boşamı kullandınız bıraktımı vucut eski haline dönmezmi kaç aydır verilen paralar emekler çöpe bence bıraktıgınızdan bırakmayın belki anca sperm çıkacaktır amaliyatta olsa bırakmayın proxeede bitkisellere devam edin sen bilirsinde kaan hocanın dediği mantıksız geldi.
iyi akşamlar herkese nasılsınız bacılarr
cnm ben bayagıdır gıremedım yanlıs degılse sızde sperm cıkısı oldu dımı tatlım
iyi akşamlar herkese nasılsınız bacılarr
bugün topik çok sessiz nedense evet çok şükür çıktı dondurduk birdaha dondurulucak 15 günde bir devam etcez tabi çıkarsa 2-3 aydan başlıcaz tüp tedavisine şimdiden başladım vitaminlere bakalım kısmet darısı sizlere canım.
evet yaa sen uzun süredir yoktun nerelerdeydin hemşerim özledik seni.canım artık bizde yaz sonu gibi düşünüyoruz tekrardan tedaviyi kısmet.iyiyiz cnm sen nasılsın ben de yenıden burdayım tatlım
senı nasıl gıdıyo tedavın gelısmeler varmı
bugün topik çok sessiz nedense evet çok şükür çıktı dondurduk birdaha dondurulucak 15 günde bir devam etcez tabi çıkarsa 2-3 aydan başlıcaz tüp tedavisine şimdiden başladım vitaminlere bakalım kısmet darısı sizlere canım.
evet yaa sen uzun süredir yoktun nerelerdeydin hemşerim özledik seni.canım artık bizde yaz sonu gibi düşünüyoruz tekrardan tedaviyi kısmet.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?