Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

su sende takip etde bama haber ver

5000 ml olacak canım bana 5.000 12 kutu lazım senden haber bekliyorum canım

5000 ml olacak canım bana 5.000 12 kutu lazım senden haber bekliyorum canım

tamam bende diger arkadaşdan son 4 saati var olmazsa haber evrmezse akşam bilgilerini alır hemen kargoyla sana yollarım şans

bu arada birkaç yeri aradım türkiye genelinde yok diyor ya

canım geçmiş olsun hastalandınmı...iyi bak kendine..birde olumsuz şeyler eklendi bu dr konusu.bakalım ne olacak.CERVAN lara da aynı şeyleri söylemiş.herşey iyiymiş eee sonuç yok.. tedaviye devammış.

SAOLASIN CNM BENİM VALLA ÇOK KÖTÜ OLDUM AKLIM ÇOK KARIŞTI BUGÜN KAAN BEYLE TELEFONDA KONUŞTUM HERŞEYİ BIRAKIN TAHLİLLERİ YAPTIRMAYIN DEDİ BU NE DEMEK ANLAYAMADIM İĞNE VEREKMİŞ MAİLDE GELMEDİ HENÜZ BEKLİYORUM SAOLASIN CNM BENİM...

cnm ya bu kaan hocaya ne oldu boyle ben anlamadım yaaaaaa
neden hemen fıkır degıstırıyo hemen amelıyat onu bırakın sunu bırakın dıyo artık odamı kolaya kacar oldu

cnm ya bu kaan hocaya ne oldu boyle ben anlamadım yaaaaaa
neden hemen fıkır degıstırıyo hemen amelıyat onu bırakın sunu bırakın dıyo artık odamı kolaya kacar oldu

normalde bizden mart başında tahlilleri istedi onuda 23 ocakta verdiğimiz tahliller 30 ocakta çıktığı için geç gönderildi ona mail
oda 30 ocak sonucunu görünce mart başı tahlil yaptırın sizin durumunuz ozaman belli olacak dedi
ayın 23.de bizim tedavilerimiz doluyor bugünde 4.ay bitti
yarın kan tahlili yaptırması gerekiyor
eee kan tahlilleri yapılmazsa neye göre ölçüp biçecek anlamadım
eşime yinede yarın kan tahlili yaptıracağım
sonucuda mail atacağım
ne olduda artık böyle davranıyor anlamıyorum
ilk başta herşey çok güzel çok normal olacak dedi
bizi zirveye çıkarttı ve ordan aşağı bıraktı ben öyle anlıyorum ama peşini bırakmaya niyetim yok ilaçlara aynen devam bitkisellerede...(

cnm kusura bakma cıkmak zorunda kaldım
evet kaan hoca umuıt verıp sonra amelıyat zamanı baska care kalmadı dıyo bune yaaaaaaaaaa
zaten bız eslerımızın kesıp bıcılmesınden usandık
bencede sen bıtkısellere devam et cnm allh kerım elbet olacagız cnm

kızlar bana acil 12 tane preglin lazım dünden beri aramadığımız eczane depo kalmadı ne olur bana yardımcı olun............................. özelime msj atarsanız sevinirim

ezcanelerin adını telfonu verirseniz ben arar iletişim kurarım lütfennnnnnnnnn

ezcanelerin adını telfonu verirseniz ben arar iletişim kurarım lütfennnnnnnnnn

kızlar pregny iki yer daha var arayın biri üretim yeri ikiside istanbul yazıyorum

taç eczanesi (0212.631.08.13)

üretim yeri (0212.336.10.00)

birde izmirde olanlar için yeşilyurt atatürk araş.has.ordaki eczanede bulunuyormuş bakın bakalım

canım meraba okadar ilacı şimdi boşamı kullandınız bıraktımı vucut eski haline dönmezmi kaç aydır verilen paralar emekler çöpe bence bıraktıgınızdan bırakmayın belki anca sperm çıkacaktır amaliyatta olsa bırakmayın proxeede bitkisellere devam edin sen bilirsinde kaan hocanın dediği mantıksız geldi.

allh yardımcınız olsun pregnl zor bulunur beeee bızde cok aramıstık
topık baya sessızlesmıs valla:18:

cnm ben bayagıdır gıremedım yanlıs degılse sızde sperm cıkısı oldu dımı tatlım

cnm ben bayagıdır gıremedım yanlıs degılse sızde sperm cıkısı oldu dımı tatlım

bugün topik çok sessiz nedense evet çok şükür çıktı dondurduk birdaha dondurulucak 15 günde bir devam etcez tabi çıkarsa 2-3 aydan başlıcaz tüp tedavisine şimdiden başladım vitaminlere bakalım kısmet darısı sizlere canım.

cnm yaaaaaaaaaa
ne guzel bı sey ınsallh hamıs haberınıde burdan verırsın bızlere
devam edelım yolumuza bakalım neler gorecegız allh bebegını kavustursun sana cnm

iyiyiz cnm sen nasılsın ben de yenıden burdayım tatlım
senı nasıl gıdıyo tedavın gelısmeler varmı
evet yaa sen uzun süredir yoktun nerelerdeydin hemşerim özledik seni.canım artık bizde yaz sonu gibi düşünüyoruz tekrardan tedaviyi kısmet.

senin adına o kadar çok sevindim ki anlatamam Allahın bir mucizesi bu mikrotese de çıkmasın doğal yolla sperm bulunsun vallahi okuduğumda yazını gözlerim doldu.İnşallah devamı da bol bol gelir

evet yaa sen uzun süredir yoktun nerelerdeydin hemşerim özledik seni.canım artık bizde yaz sonu gibi düşünüyoruz tekrardan tedaviyi kısmet.

cnm nette sorun oldu anca oldu bende hemen topıge gıreyım dedım ınşllh tedavınız hayırlarla olurda hamıle olursun cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…