Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Kardeş inşallah hayırlı güzel haberlerle dönersin ameliyatınızdan bolca spermler çıkarda umutlarımız bir kez daha yeşerir....

canım sendeki mailin tıpkısının aynısı bizede geldi.ama bişey duydum ben klomen erkek için pek iyi olmuyormuş.kadın için oldukça iyiymiş klomen ama erkek için henüz kesin bir bilgi yokmuş.

cnm valla bilmiyorum biz kaan beye gittiğimizde fsh 5 di onu yükselticez dedi
o günden beridir clomen kullanıyoruz işte en son geçen ay 10,72 iydi bakalım bugünde eşim kan verdi bugün ne çıkacak bilmiyorum ki valla hakkımızda hayırlısı...

nasılsınız bacılar nevar ne çok topikte
beni sorarsanız galiba hastayım ama neyim var onuda bilmiyorum kaç haftadırda böyleyim bir uyuşukluk süreklide midem bulanıyor özelliklede hareket ettikçe grip desem değil böyle suyu sıkılmış portakal gibiyim :2: ev hamlarımda da bahsettikten sonra hadi anlatın bakim varmı değişiklik

kimsecikler yok aslında varda yok 7 kullanıcı okuyormuş 1 kayıtlı üye 6 ziyaretçi varmış hep merak ederim caba bu ziyaretciler kimler sonuçta azo olmayan bakmaz huuuuu ziyeretçiler üye olun zaten aramışdasınız ne yazsak okuyorsunuz bari sizleride tanıyalım
yanlız kızlar geldiğim son noktayıda görün yani kimse yok ya ziyaretçilere sardım resmen neyse ben uyumaya gidiyorum

Seni sevmek, başka hiç kimseyi sevememek gibi.
Seni sevmek, bir sadakati değil, sadık bir ihaneti sevmek gibi.
Kaybetmeyi ve her seferinde yeniden başlamayı sevmek gibi, sanki seni sevmek.
Seni sevmek, ayrılığı daha ilk dakikadan kabullenmek gibi.
Ayrılık çöplüğünde aşk aramak gibi seni sevmek.
... Cevapsız bir soru, sorusuz bir cevap gibi sanki aşkın.
Kaç bilinmeyeni olduğunu bile sayamadığın bir denklemi çözmeye çalışmak gibi geliyor sanki, seni sevmek.
Sanki, “olmayacak bir nedeni, gelmeyecek bir gideni” beklemek gibi.

Seni sevmek, kafamdaki hayali aşkı değil, hiçbir norma uymayan bir deliliği sevmek gibiymiş gibi.
Sanki seni sevmek, sonsuz bir denize dalmak, çıkışı olmayan bir tünele isteyerek girmek gibi.
Bazen sanki cehennemde yanmaya koşa koşa gitmek gibi geliyor.
Günahın çekiciliğine kapılmak, şeytanın yap dediğini yapmak ve ateşi güneş sanmak gibi,
Bazen ise, seni sevmek
bitmeyen bir filmi
sürekli yeni baştan seyretmek gibi gibi geliyor.
Seni sevmek, rüzgara kapılmak, havalanmak, uçmak ve her seferinde binlerce metreden yere çakılmak gibi geliyor.
Yaralanmış yüzünle, kanlarını temizlerken yine uçmaya çalışmak da,
sadece seni severken yapılacak bir delilik gibi.

Seni sevmek, hiçbir şeye sahip değilken, dünyalar sana aitmiş gibi mutlu olmak bazen.
Seni sevmek, en basit haliyle yalan sanki,
her seferinde yeniden kanılan, bir kez daha kanmak için aylarca beklenen, bir yalan gibi.
Seni sevmek, herkesin aklına meydan okumak, tüm doğru şıkları reddedip,
bile bile bir yanlışı seçmek gibi sanki,
seni sevmek,akılla kalbin bitmeyen kavgasını başlatacak sanki.
Seni sevmek, kimselere açıklanamayan, kendine bile anlatılamayan,
lanetli bir hastalık gibi saklanan, tuhaf bir hikaye sanki.
Seni sevmek, bir hikayede hayat bulmak gibi.
Hayatını bir hikayenin peşinden sürüklemek, bir roman karakteri olmak,
romanın diğer karakterlerince acınarak bakılmak.
Seni sevmek, kimsenin göze alamayacağı bir kavgaya girmek ve sonunda kahramanca ölmek diye düşündürüyor.
Seni sevmek, her seferinde yenilmek, daha güzel yenilmek için yeniden başlamaktır.

Seni sevmek, dünyanın en güzelini sevmektir.
Kendi sevgine bile aşık olmaktır seni sevmek.
Hiç kimsenin başaramayacağını, başarmaktır seni sevmek.
Dünyada en az bir kez mutlaka yaşanması gereken bir duygudur seni sevmek.
Aşkını bu kadar çok olumsuz öğe ile tarif ettikten sonra, yazının sonunda,
bir kez daha sana aşık olmaktır, seni sevmek.....

Kardeş inşallah hayırlı güzel haberlerle dönersin ameliyatınızdan bolca spermler çıkarda umutlarımız bir kez daha yeşerir....

Cnm çıktık ameliyatımız oldu .evimize geldik.valla Kaan bey hersey guzel hoş dedi görüştüğümde.testin boyutu normal kanallar iyi dedi.canli sperm bulma oranımız yüksek dedi.saat 4 de msj atın sonucu sormak icin dedi.bizde az önce attık .soyle bir cevap geldi ;
Yarın ayrıntılı sekilde konuşacağım sonuçlarla ilgili demiş.cok sinirlendim.yani zaten hassas konu ee ameliyati zaten bekledik.sen daha beni niye bekletiyosun .iyi yada kötü yaz msj da.yada ara bı zahmet.yalanmi simdi?
Yani iyimi kötümü bilmiyoruz.bende sinirlendim.msj attım hocam iyi yada kötü bı şey söyleyin merak ediyoruz dedim.
Bekliyoruz kızlar.

cnm benim çok geçmiş olsun rabbim tez zamanda şifa versin...
Kaan bey ameliyatta sperm bulamazsa ağer parça alıp patolojiye gönderiyor ve 1 gece bekletiyor bi canlanma ,sperm veya olguları felan çıkarmı diye daha sonra sizinle konuşuyor bizdede aynısı olmuştu
akşam 4 e kadar sonuç çıkmazsa yarın saat 10 dan sonra sizinle konuşur hep aynı yöntem
testisler iyi güzel kanallar normal bezeler normal diye moral veriyor anladığım kadarıyla
muhtemelen sizde olgunlaşmamış sperm var diyecek inşlh öyle olur cnm cım
hakkınızda hayırlısı üzme kendini yumurtaya can veren allahım elbet birgün bizimde yüzümüze gülecek
bizim sabrımızı sınıyor
yinede şükür sebebini arayıp bulacağız inşlh....

merhaba ezgi darısı sizlere inşallah canım... memorial bana hep güven verdi içim rahattı ben orda 3. tedavimde gebe kaldım memnun olmasaydım 3. tedavimide orda olmazdım... inşallah senin içinde hayırlı yer orası olur. hormon değerlerinin normal çıkması tabikide çok iyi inşallah sperm sayınız o zamana kadar dahada artar en azından microtese olmaz eşin...bana göre memorialde en başarılı yer okmeydanı diğerleri sonradan açıldı... ataşehirdeki cem bey içinde iyi diyorlar ama ben gitmedim bilmiyorum açıkcası...hakkınızda hayırlısı olsun canım merkezlerde doktorlar da vesile bu yolda ama içimizin rahat etmesi için başarılı merkezlere gitmek gerektiğini düşünüyorum..

canımcım nasılsın karşılaşamıyoruz artık bebiş nasıl ne zaman kısmetse kalp atışlarını duymaya gideceksin biliyorsun asıl halayı o zaman çekicez

canım arkadaşım iyiyim şükür sadece günler çok zor geçiyor... haftaya gidecem doktora çarşamba günü gidecektim ama sanırım ben dayanamayıp pazartesi gidecem.sen nasılsın canım neler yapıyorsun?

sinirlenmekte haklısın canım beklemek çok zor geç olsunda güç olmasın inşallah yarın hayırlı haberler alırsınız...

Evet cnm bence de öyle.ya bende öyle bı ınsanım ki yoksa yok de.varsa var de.yani ne beni yor,ne de kendini.zaten o 6 aylık tedaviye falan başlamışmaz buyuk ihtimal bir sure.hem maddi hem manevi sıkıntı olur.ilaclar aylık 500 tl mis.yani bu kadar yorulmaya bu kadar zorlamaya gerek yok diye düşünüyorum açıkcası.kismet hersey.bakalim yarın arasın konuşalım.bu kadar umit verip öyle bir sonuc çıkarsa zaten zor bir durum olucak.ben anlamadım yani.allahtan bastan kendimi kötüye alıştırdım.iyi olursa sürpriz olsun diye.
Sizin nasıldı cnm?neler dedi yani?bize 2 dir sizin esın cocuğunuz olucak kesin kesin dedin durdu.hatta bügünde!

canım geçmiş olsun seni çok iyi anlıyorum aynı şeyleri bizde yaşadık .İşallah güzel haber alırsınız

canım inşallah yarın hayırlı haberler alırsınız. beklemek zor ama ne yapalım elden bir şeyde gelmiyor... eşine de geçmiş olsun canım...
kızlar eşim yarın spermiyogram yaptıracak. inşallah biraz yükselmiştir. çok stresliyim. dualarınızı eksik etmeyin :18::18:

inşallah sperm çıkmıştır
ya bu kaan hocaya noluyor anlamadım ki yıllar önce devletteyken giittiydik ozamanlar böyle değildi ameliyattan çıkmıştı hatta yeşil önlüğü üstündeydi geldi bizle görüştü birini mtese yapmış sperm çıkmıştı inşallah sizdede çıkçak dediydi şimdi özelde diyemi öyle çator çatır milleti çağırıp mtese yapıp çıkmadı diyo ve iğne verip gönderiyor özele gitmettiği için olmuştur böyle ama genede severim kaan hocayı

arkadaşlar anladıgım kadarıyla genel olarak kaan hocayla ilgili bi şıkıntı var herkeşte.çok iyi anlıyorum bu durumu.çünkü gerçekten dr.ların haşta şayışı arttıkça ya ilgileri azalıyo yada biz bekledigimiz muameleyi göremiyoruz diye şıkılıyoruz.ama halimizden anlamaları gerekiyo bence.çünkü hem maddi hem manevi birşürü şorunla boguşuyoruz ve yinede umudumuzu kaybetmemeye çalışıyoruz.allahım hayırlı inşanlarla karşılaştırşın.ama yinede moralinizi bozmayın belki kaan hocanın gerçekten çok yogun oldugu bi dönemdir hepimiz için herşey biran önce yoluna girer inşallah.bizde genetik teştlerin şonucunu bekliyoruz.inşallah kötü bi şey çıkmaz rabbim yardımcımız olşun

komşum nasılsın bacım arıcam arıcam bi fırsat bulamadım çok mahçup oldum sanada napıyorsun ben hastayım midem çok bulanıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…