tesekkür ederim canım. henüz tüp bebek işlemi için spermlerimiz yok..elongolar var sadece.geliştirirsek dedi doktor. ama bu arada eşimle tüp bebek merkezinin birine yıkamalı semen analizi yaptırmayı düşünüyoruz.olur ya kullndığımız bitkiler sayesinde belki çıkış olur.
sizin neyiniz vardı canım..
inşallah çıkışınız en az yeteri kadar olur. bizim sorun eşimde sperm azlığı var. ama dediğim gibi eşindeki gelişme sizi tüp bebeğe yönlendirirse incir kürünü mutlaka yap benim transfer sürecine başlamadan önce yumurta sayım ne ise transferde de o oldu hiç artış olmadı dolayısı ile de dondurma işlemi yapamadık ve transferde 2tane embrio verildi.çok pişmanım ş,mdi 2.ye başlamadan önce yumurtalarımı doğal yoldan çoğaltcam bu daha garantili
inşallah çıkışınız en az yeteri kadar olur. bizim sorun eşimde sperm azlığı var. ama dediğim gibi eşindeki gelişme sizi tüp bebeğe yönlendirirse incir kürünü mutlaka yap benim transfer sürecine başlamadan önce yumurta sayım ne ise transferde de o oldu hiç artış olmadı dolayısı ile de dondurma işlemi yapamadık ve transferde 2tane embrio verildi.çok pişmanım ş,mdi 2.ye başlamadan önce yumurtalarımı doğal yoldan çoğaltcam bu daha garantili
teşekkür ederim canım.inşallah hepimizin yüzü güler.inşallah canımm yaparım.
canım sendeki mailin tıpkısının aynısı bizede geldi.ama bişey duydum ben klomen erkek için pek iyi olmuyormuş.kadın için oldukça iyiymiş klomen ama erkek için henüz kesin bir bilgi yokmuş.
Kardeş inşallah hayırlı güzel haberlerle dönersin ameliyatınızdan bolca spermler çıkarda umutlarımız bir kez daha yeşerir....
cnm çıktık ameliyatımız oldu .evimize geldik.valla kaan bey hersey guzel hoş dedi görüştüğümde.testin boyutu normal kanallar iyi dedi.canli sperm bulma oranımız yüksek dedi.saat 4 de msj atın sonucu sormak icin dedi.bizde az önce attık .soyle bir cevap geldi ;
yarın ayrıntılı sekilde konuşacağım sonuçlarla ilgili demiş.cok sinirlendim.yani zaten hassas konu ee ameliyati zaten bekledik.sen daha beni niye bekletiyosun .iyi yada kötü yaz msj da.yada ara bı zahmet.yalanmi simdi?
Yani iyimi kötümü bilmiyoruz.bende sinirlendim.msj attım hocam iyi yada kötü bı şey söyleyin merak ediyoruz dedim.
Bekliyoruz kızlar.
merhaba canım ben de memorial da düşünüyorum bu yaza inşallah. duyduklarım bana güvenilir bir yer olduğunu düşündürdü, inşallah yanılmam. sen hamilesin galiba Allah sağlıkla sıhhatle evladına kavuşmayı nasip etsin sana. darısı da tüm isteyenlere olsun.
ben oradaki üroloğu aradım bugün şimdiden yapmamız gereken bir şey var mı diye? o da hormon tahlillerini istedi. benim eşim de çıkış var(5,6 tane). gerçi testi sadece bir kere yaptırdı eşim. ikincisi de haftasonu yapılacak. şimdiden stresi bastı ya sıfır çıkarsa diye. bir de eşimin hormon değerleri (FSH, LH,E2 VE TESTEOSTERON) normal çıkmıştı ilkinde. acaba bu tedavi açısından bir kolaylık sağlar mı bize? bir de memorial da en iyisi okmeydanı galiba değil mi?
canımcım nasılsın karşılaşamıyoruz artık bebiş nasıl ne zaman kısmetse kalp atışlarını duymaya gideceksin biliyorsun asıl halayı o zaman çekicez
Cnm çıktık ameliyatımız oldu .evimize geldik.valla Kaan bey hersey guzel hoş dedi görüştüğümde.testin boyutu normal kanallar iyi dedi.canli sperm bulma oranımız yüksek dedi.saat 4 de msj atın sonucu sormak icin dedi.bizde az önce attık .soyle bir cevap geldi ;
Yarın ayrıntılı sekilde konuşacağım sonuçlarla ilgili demiş.cok sinirlendim.yani zaten hassas konu ee ameliyati zaten bekledik.sen daha beni niye bekletiyosun .iyi yada kötü yaz msj da.yada ara bı zahmet.yalanmi simdi?
Yani iyimi kötümü bilmiyoruz.bende sinirlendim.msj attım hocam iyi yada kötü bı şey söyleyin merak ediyoruz dedim.
Bekliyoruz kızlar.
cnm benim çok geçmiş olsun rabbim tez zamanda şifa versin...
Kaan bey ameliyatta sperm bulamazsa ağer parça alıp patolojiye gönderiyor ve 1 gece bekletiyor bi canlanma ,sperm veya olguları felan çıkarmı diye daha sonra sizinle konuşuyor bizdede aynısı olmuştu
akşam 4 e kadar sonuç çıkmazsa yarın saat 10 dan sonra sizinle konuşur hep aynı yöntem
testisler iyi güzel kanallar normal bezeler normal diye moral veriyor anladığım kadarıyla
muhtemelen sizde olgunlaşmamış sperm var diyecek inşlh öyle olur cnm cım
hakkınızda hayırlısı üzme kendini yumurtaya can veren allahım elbet birgün bizimde yüzümüze gülecek
bizim sabrımızı sınıyor
yinede şükür sebebini arayıp bulacağız inşlh....
sinirlenmekte haklısın canım beklemek çok zor geç olsunda güç olmasın inşallah yarın hayırlı haberler alırsınız...
Cnm çıktık ameliyatımız oldu .evimize geldik.valla Kaan bey hersey guzel hoş dedi görüştüğümde.testin boyutu normal kanallar iyi dedi.canli sperm bulma oranımız yüksek dedi.saat 4 de msj atın sonucu sormak icin dedi.bizde az önce attık .soyle bir cevap geldi ;
Yarın ayrıntılı sekilde konuşacağım sonuçlarla ilgili demiş.cok sinirlendim.yani zaten hassas konu ee ameliyati zaten bekledik.sen daha beni niye bekletiyosun .iyi yada kötü yaz msj da.yada ara bı zahmet.yalanmi simdi?
Bekliyoruz kızlar.
Bekliyoruz kızlar.
Bekliyoruz kızlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?