Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
inşllh cnm benim evimde kuranla dualarla şenlenecek
zaten dua anında hemen sizler aklıma geliyorsunuz valla ne hikmetse
yapılan dualar allh katında geri çevrilmezmiş zaten
minik yeğenler nasıl bıcırıklar

rabbimin adının anıldığı evler olmak ne mutlu rabbim kapımızı her daim açık etsin inşallah.
Bıcırıklarımı sordun zehir gibiler küçük olanı kesinlikle yemek yemiyor sadece biberon içiyor .büyüğüde misafirler kapıdan girdiler başladı bana mısır patlat diye şu çocuklar sağları solları belli olmuyor. O kadar kişiyi içerde bıraktım cadılara mısır patlatıyorum.

evet cnm bende bekledim onu çokkkkkkkkkkkkkkk
olsaydı biz şimdi hamiştik beeeeeeee
inşllh bu sefer gerçekleşirde artık umudumuz kırılmaz

ahhh ahhhh sorma bacım şimdiye kadar hamiştik tabi ama işte çıkmadık candan umut kesilmezmiş ilerde belki olurda yaşda gidiyor

ah onlar yokmu
canları sağolsun onların

ahhh ahhhh sorma bacım şimdiye kadar hamiştik tabi ama işte çıkmadık candan umut kesilmezmiş ilerde belki olurda yaşda gidiyor

valla ben mayısta 30 um sen kaçsın aman menapoza kadar yolu var
ya sabır

şeker sen nasılsın hacamat iyi geldimi nasıl oldun sen pes ediyorsun gibime geldi ben senden kıdemliyim bence

yiğenim bana teyze diyorya ona diyorum ki terbiyesiz ben senin teyzen yaşındamıyım
süpermiş
ben severim bana teyze abla demelerini kızkardeşim bana ismimle hitab eder sinir olurum
yeğenimde adımla hitab ediyo dıyorum kızzzzzzz sen benim ablammısın

Son düzenleme:

bacılar herif site toplantısına indi bende ilk sayfaları okuyim dedim bakın ne buldum 2008 yılına ait

süpermiş
ben severim bana teyze abla demelerini kızkardeşim bana ismimle hitab eder sinir olurum
yeğenimde adımla hitab ediyo dıyorum kızzzzzzz sen benim ablammısın

bende severim canım şakasına söylüyorum.benim eltim benden 9 yaş büyük ona sordum sana nasıl hitap edeyim diye oda adımla çağır deişti çyle alıştım görümcem ondan 1 yaş küçük ona abla diyorum.ben kursa giderken her yaştan öğrenci grubu vardı onlarla arkadaş olduğumuz için abla falan demiyorduk bazılarına abla deyince kızıyorlardı bende samimi olduğum kişilere isimleriyle hitap ediyorum.geçen bir komşum yeni taşındı benden 2 yaş küçük maşallah kocaman çocukları vardı bana abla diyor çok garibime gitti.ne bileyim arkadaşlık arasında abla demek biraz garip geliyor

valla ben mayısta 30 um sen kaçsın aman menapoza kadar yolu var
ya sabır

82 limisin sen canım ben 81 liyim

şeker sen nasılsın hacamat iyi geldimi nasıl oldun sen pes ediyorsun gibime geldi ben senden kıdemliyim bence

ben 85liyim bu ayın 17si benim doğum günümdü 27 oldum hacamata gelince öyle çok da fark etmedi sadce şiddeti biraz azaldı birde dün ve bugün pek agrımadı gerci yapan hanım en geç 1 ayda fark edersin demişti
pes etmeye gelince evet pes ediyorum dün dr muammar beye gittik 3 tane ilaç verdi aylık 675tl idi yanlış hatırlamıyorsam her ay fsh falan gönderin dedi ilaçları aldıkmı hayır çok pahalı geldi eskiden olsa napar eder alırdık bilmiyorum herifin niyeti varmı alıp kullanmaya amannn bacım giden benim ömrümden gidiyor yıllardır ugraşıyorum yok yok eee artık pes edim dimi

yok cnm arkadaş arasında da hıtablar çok saçma tabii ben yegenime oterıte saglamak ıcın öyle diyorum
bence benim sana abla dememe gerek yok aslında akranız zaten biz bir yaşın lafı olmaz

Cnm ya sorma aynı seyler benim aklımda.yani bilemiyorum ama yarın konuşacakmış bizle ayrıntılı sekilde.vck canım ya yani ben artık çözemiyorum.adamin ozel muayenesine gittik orda da dedi sizin cocuğunuz olcak.adam tutturdu olcak diye.yani sen neye dayanip bunu söylüyorsun?sonra bügünde ameliyattan sonra olucak olucak cocuğunuz diyor daha ben hocam nasıl gecti ameliyat dedikten sonra.aradan 5 saat geçiyor arıyoruz yarın sizle ayrıntılı goruselim diyor.demekki bı sorun var.aman ne bilim arkadasım ben anlamadım bu ısı!

allah sabır versin bizde pazartesi günü kaan hocada mikro tese olduk özel doruk hastanesinde yaptı 2000 liraya sizi ne kadara yaptı. ben aslında on beş önce sitede gezinirken rastladım buraya erkes övüyor hocayı bari bizde mail atalım dedik bu arada eşim azolu 4 yıllık evliyiz hoca hemen ameliyat edelim dedi ben şüphelendim çünkü genelde sitelerde ilaç vb kullandıktan sonra oldukları yazıyordu bi umut parayı bile kardeşimden alıp giittik ameliyat 1 saat sürdü öbür gün tam olarak anlamadık ama olgunlaşmamış hücre var dedi ben durumunuza öre ilaç tedavisine başlayacağım dedi nihayet bugün mesaj atmış ama Pregnyl 5000 ünite ya da Ovitrelle 250 mg iğnelerden hangisini bulursanız onunla tedaviye başlayacağız diyor ayda 8 iğne zaten nette baktık pregnly üretimi yokmuş kimse bulamıyormuş öbür iğnenin fiyatı 80-90 lira civarıymış şimdi ne yapacağımızı şaşırdık önceden bitkisel kür öneriyormuş galiba şu anda hiç bişey söylemedi eşim sordu .zaten eşim de moral alt üst oldu hoca hiç bişey bulamadık deyince yıkıldık altı ıy sonra tekrar mikro tese yapııp senide tüp bebeğe hazırlayacağız diyor bide benim tedavim biz bir memur maaşıyla ne yapacağız bilemiyorum allah hepimize yardım etsin ammmmin.

eeeeeeeee sen daha küçüksün cnm vazgeçme sakın
ben vazgeçmiyorum sadece eskisi gibi dusunmemeye basladım cnm
sen çidere üyemiydın sanki ben senin adını orda görmüşgibiyim yanlış hatırlıyo olabilirim kusura bakma

evet cnm ya kaan hoca ıyıce şaşırdı herkesı ameliyata alıp sizde hücre çıktı diyo sonra igne verıyo
sizede allh sıfalık versin cnm pregnl çok zor bulunur hakkınıza hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…