- 31 Ocak 2011
- 7.474
- 557
- 198
cnm ya sorma aynı seyler benim aklımda.yani bilemiyorum ama yarın konuşacakmış bizle ayrıntılı sekilde.vck canım ya yani ben artık çözemiyorum.adamin ozel muayenesine gittik orda da dedi sizin cocuğunuz olcak.adam tutturdu olcak diye.yani sen neye dayanip bunu söylüyorsun?sonra bügünde ameliyattan sonra olucak olucak cocuğunuz diyor daha ben hocam nasıl gecti ameliyat dedikten sonra.aradan 5 saat geçiyor arıyoruz yarın sizle ayrıntılı goruselim diyor.demekki bı sorun var.aman ne bilim arkadasım ben anlamadım bu ısı!
kızlar canım sıkılıyor
kızlar canım sıkılıyor
neden bu olaylardan mı cnm içini ferah tut
bacım ya ne bilim işte kaç gündür midem bulanıyordu acaba hamilemiyim diyodum ama geçti ona sıkıldım aslında
niye kuşum biz varız ya derdini söyle derman olalım. Ah keşke elimde sihirli bir deynek olsada bu dediğimi yapsam
psikolojik herhelde sen üşütmüş olabilirsin tabii bende hemen hamilelige yorarım amma nerde
her belirli dönemlerde hepimiz böyle oluyoruz sen kendini sıkma rahat olmaya calış geçer cnm benim
geçiyo tabide buna yormak bile güzeldi herifim bile böyle sevindirik oldu acabalar başlamışmıştı ama mide bulantım geçti
şekerim biz de o günleri görürüz herhalde
senin ne hissettiğini bizden başka anlayan yok sizde de hiç sperm yok tu dimi cnm
2 kere mtese olduk ama sonuç 0
CECİLYA... geçmiş olsun yüce Rabbim yüzünüzü güldürsün.sende benim gibi sabırsız mısın canımahh elden ne gelir.sabredelim ne gelirse kuluna Allah dan gelir....BANGİ acil şifalar inş..
ZAMAN cım nasılsın sendemi hastalandın.sanada şifa versin Allahım...ya bu hocayla halimiz nice olacak..bizde ne umutlarla başladık tedaviye 2.ayımızda tese diyor.arkadaşlar dua edin ALLAH Kaan hocaya da akıl fikir versin.çok fazla hastası var herhalde karıştırıyor.nihayetinde o da bir insan.
anladım cnm
ama bak istiyorumbebğimi bile sperm gördü yıllar sonra rabbim onları sevindirdi allh arttırsın
seninde bizimde ne zaman çıkacagı hiç belli olmaz dualara devam
bizde o mutlu günleri yaşayacagız arkadaşım
canım benim elimde prengly var bana özelden adını açık adresini telini yaz sana göndereyim 5000 olması lazım akşam kargoya veririm yarın akşam elinde olur zamanın varmı bu kadar
birde buz torbaları ile gönderiyorum tamam mı canım eline geçince dolaba koy allahtan yaz günü degil
ovirtellle demişsin evet o piyasada çok ankarada fiyatı 88 di en son preg. ise 12 civarı biri öyle olması canım o yüzden prey. bulmak zor tatlımm sana ben ücretsiz gönderecegim
kızlar hepinize sesleniyorum pregl. çatlatma ignesini çok miktarda buldum sizler için valla tanıdık eczacı abla var aradım onu numarasını vereyim kimin ihtiyacı varsa söylesin
kadınlar kulubünden bir arkadaş önerde deyin ama
kim istiyorsa özelime gelsinde numarasını vereyim
vallla işiniz görülüyor ya sevindim
kızlar pregny iki yer daha var arayın biri üretim yeri ikiside istanbul yazıyorum
taç eczanesi (0212.631.08.13)
üretim yeri (0212.336.10.00)
birde izmirde olanlar için yeşilyurt atatürk araş.has.ordaki eczanede bulunuyormuş bakın bakalım
merhaba canım ben rahatsızdım faranjitim varokulada gidince akşamları yattım mecbur. şimdi daha iyiyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?