Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

aman ne bileyim kurdun eline düşmüş kuzu gibiyiz onların insafına kalmış bizim durumumuz çalmadığımız kapı kalmadı gerçekten bazen umutsuzluğa kapılıyoruz ama en güzel çalınacak kapıyı çalmayı bilmiyoruz herhalde

bacım ya ne bilim işte kaç gündür midem bulanıyordu acaba hamilemiyim diyodum ama geçti ona sıkıldım aslında

psikolojik herhelde sen üşütmüş olabilirsin tabii bende hemen hamilelige yorarım amma nerde
her belirli dönemlerde hepimiz böyle oluyoruz sen kendini sıkma rahat olmaya calış geçer cnm benim

psikolojik herhelde sen üşütmüş olabilirsin tabii bende hemen hamilelige yorarım amma nerde
her belirli dönemlerde hepimiz böyle oluyoruz sen kendini sıkma rahat olmaya calış geçer cnm benim

geçiyo tabide buna yormak bile güzeldi herifim bile böyle sevindirik oldu acabalar başlamışmıştı ama mide bulantım geçti

geçiyo tabide buna yormak bile güzeldi herifim bile böyle sevindirik oldu acabalar başlamışmıştı ama mide bulantım geçti

şekerim biz de o günleri görürüz herhalde
senin ne hissettiğini bizden başka anlayan yok sizde de hiç sperm yok tu dimi cnm

2 kere mtese olduk ama sonuç 0

anladım cnm
ama bak istiyorumbebğimi bile sperm gördü yıllar sonra rabbim onları sevindirdi allh arttırsın
seninde bizimde ne zaman çıkacagı hiç belli olmaz dualara devam
bizde o mutlu günleri yaşayacagız arkadaşım

teşekkür ederim sağol canım

kızlar ben çıkıyorum
hepinizi
a.e.o

inşallah diyip geçiyoruz ömürde geçiyor işte belki olur yolunu şaşırmış bir sperm bizede ugrar

cnm mesajını bugün gördüm.
diğer arkadaşa gönderdinmi bilmiyorum ama bende özelden msj attım sana.
kusura bakma canım geçç kaldığım için çok üzüldüm ama yapacak bişey yok.
hayırlısı olsun artık..

merhaba canım ben rahatsızdım faranjitim var okulada gidince akşamları yattım mecbur. şimdi daha iyiyim.

canım geçmiş olsun. biz de yarın sizin oraya geliyoruz. spermiyogram için. dünya doğum evinde yaptırcaz testi . umarım iyi haberler alırız. tekrardan geçmiş olsun canım. yarın grşrz inşallah...

kızlar merhaba..
nasılsınız?
kendi derdimize düştüm sizin hatrınızı sormadım.
malum pregnly arıyoruzya.
dün girmemiştim nete giz arkadaşın elinde varmış ama başka bi arkadaşa nasip olmuş.
birazcık üzüldüm ama yapacak bişey yok..

Slm kizlAr,eskilerden birtek zamani goruyorum,nasilsin zaman,varmi benden sonra mucize yasayan,benim kiz 1 ay sonra 1 yasina giriyor,allahim hepinize biran once cocuk sevgisini tatdirsin,hep dua ediyorum olmayanlara ver yarabbim die

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…