denizbulut sana faceden mesaj göndermiştim gördün mü
ALEYNA----------------------------------------
ALGELİNCİK-----------------------------------
ANEMON---------------------------------------
ARUNA-----------------------------------------
ASİ---------------------------------------------
BAHAR-----------------------------------------1 yasin
BELEMİR---------------------------------------
BETÜL------------------------------------------
BEYAZMELEK----------------------------------
CANSUNİDA-----------------------------------
CEMREM---------------------------------------
CERVAN---------------------------------------
ÇİÇEK-----------------------------------------
DENİZBULUT---------------------------------
EFULUM---------------------------------------
ENFALL---------------------------------------
ESESLİM--------------------------------------
ESMA-----------------------------------------
ESMERALDA----------------------------------
FLZASK---------------------------------------1 meryem
GELİNCİK-------------------------------------
HASRET---------------------------------------
HEP--------------------------------------------
HERDEMK-------------------------------------
HMTNZL---------------------------------------
İSTİYORUMBEBEĞİMİ------------------------
İLKNUR----------------------------------------
JKLM-------------------------------------------
KADER-----------------------------------------
KUNDAK---------------------------------------
LAMYAY---------------------------------------1 yasin 1 meryem
LEYLAK----------------------------------------
MASAL ----------------------------------------
MASAL1981-----------------------------------
MELAYT----------------------------------------
MELEK-----------------------------------------
MESLEKİ_TEACHER---------------------------
NUREFSAN------------------------------------
NURSEN---------------------------------------
NZLYLN----------------------------------------
OKNK------------------------------------------
SEDA_ECRİN----------------------------------
SEVAL-----------------------------------------1 yasin
TOANA-----------------------------------------
TROBLED--------------------------------------
TWİLİGHT-------------------------------------
VCK--------------------------------------------
YEŞİL------------------------------------------2 yasin
YNZ--------------------------------------------
ZCU--------------------------------------------
ZAKKUM---------------------------------------
ZAMAN----------------------------------------
ZEYNEP---------------------------------------
arkadaşlar 7 yasin 7 meryem suresi okuyoruz herkese... 2 yasin 5 meryem suresi kaldı okumak isteyenler bu listeyi kopyalasınlar ve hangi sureden kaç tane okuyacaklarını isimlerinin karşısına yazsınlar.
kızlar lütfen önce listedeki kişiye okuyun biri bitmeden diğerine okuyup ortalığı karıştırmayın:))))
Rabbimiz buyurdu ki "Bana günahsız bir ağızdan dua edin." Bunu bildiren Peygamber Efendimiz'e (a.s.m) Sahabeler : "Ya rasulullah biz günahsız değiliz ki." Bunun üzerine Peygamberimiz (a.s.m) : "Mü'minin mü'mine duası günahsız bir ağızdan yapılmış gibidir."
hayırlı akşamlar kızlar nasılsınız
bugün yanlış hatırlamıyorsam enfall arkadaşımızın transferi olcaktı
bi haber var mı?
iyi akşamlar canım iyiyiz sen nasılsın enfallin transferimi vardı bilmiyodum hayırlısı olsun inşallah.
kızlar altta görüldüğü gibi çok kilo aldım bu aralar tam 1,5 yılda 20 kg almışım nasıl becerdin dersenizgaliba 2 tüp bebek denemesi sonucunda bu hale geldim hormonlu ilaçlar ve üzüntü sıkıntıdan kendimi yemeye vermişim.artık diyete başladım eski kiloma yaz sonuna kadar gelmeye çalışacağım 3.denememde eski kilomda olayım ki bebiş daha iyi tutunsun kilo çok etkiliyormuş tüp bebeğin olumsuz olmasında artık diyetteyim kociş de benim zorumla diyete başladı.
iyi akşamlar canım iyiyiz sen nasılsın enfallin transferimi vardı bilmiyodum hayırlısı olsun inşallah.
kızlar altta görüldüğü gibi çok kilo aldım bu aralar tam 1,5 yılda 20 kg almışım nasıl becerdin dersenizgaliba 2 tüp bebek denemesi sonucunda bu hale geldim hormonlu ilaçlar ve üzüntü sıkıntıdan kendimi yemeye vermişim.artık diyete başladım eski kiloma yaz sonuna kadar gelmeye çalışacağım 3.denememde eski kilomda olayım ki bebiş daha iyi tutunsun kilo çok etkiliyormuş tüp bebeğin olumsuz olmasında artık diyetteyim kociş de benim zorumla diyete başladı.
cnm ben arı sütünü kapsülde hiç duymadım onu nerden alıyosun eczaneden felanmı
onu kapsülleyene kadar mutlaka o bi demire metale değmişti değincede özelliği gidiyor
sen bilirsin bi dan danış bakalım belki iyidir..
kız 1.5 yılda 20kğ alman çok normal degil tirotlerine baktır bende aynı kilodayım tombişim her pazartesi diyete başlıyorum çarşambaya bozuyorum amann kilosu çıksın ben son 3 yıldır aynıyım ne alıyorum ne veriyorum bence tedaviler kilo aldırıyor ben her tüp denemesinden sonra 5 kilo aldım biraz morel bozuklugu birazda hormonlar kilo aldırıyor ama sen daha çok almışsın 20 kğ bana doktor kilonun sana zararı yok dedi tedavini hamileliğini etkilemez dedi sordumda tutunması kısmet zayıflarınkide tutmuyor herzaman inşallah seninkide benimkide busefer tutar.
ben de iyiyim canım şükür Allaha
pazartesi transferim var diye dediğini hatırlıyorum canım
evet canım bayağı kilo almışsın ama dediğin gibi verilen hormonlu ilaçların etkisi bu
inşallah verirsin canım hem kendi sağlığın için hem de bebişin için.
bu tarifi bende istiyorumkızlar size yaşanmış bir hikaye anlacağım. biz yeni eve taşındık ve üst komşumun hikayesi:
8 yıl önce bir ablamız çocuğu olmadığı için doktora gider.bir müddet tedavi görür.fakat yine çocuğu olmaz.eşine baktırmaya karar verirler.semen analizi kocaman bir 0 sıfır. yıkılmışlar.doktor eşinin ameliyat olacağını söyler.bi umut derler ve girmişler ameliyata. sonuç yine sıfır çıkmış.ve doktor kesinlikle çocuğunuz olmaz demiş.sperm üreten hücrelerin olmadığını söylemiş. şimdilik bunun bir çözümü yok demiş doktor.yıkılmışlar tabi.... derken markette yaşlı bir teyzeyle karşılaşmışlar. teyze alışveriş yapmış poşetleri taşımakta zorlanmış.bizim komşu yardım etmiş ona... uzatmayayım arkadaşlar. teyze dua etmiş arkasından.. evlatlarına uzun ömür versin falan deyince bizim komşu çocuğumuz olmadı teyze bizim demiş. teyze sebebini sormuş falan ....neyse teyze senin çocuğun olacak demiş... keçiboynuzu tozunu eşine bir şekilde yedir demiş. birde bir macun tarifi vermi bunları yap demiş gerisini Allah a bırak demiş.. komşu uygulamış bunları ve şimdi 2 yaşında ikizleri var. bu arada bol bol dua edip adaklar adamış.
kızlar macun tarifini kadın bana tekrar bulacak.yazarım ozaman. anlıcanız Allah tan ümüt kesmemişler. birbirimize dua edelim bol bol.kızlar zor bi durum yaşadıklarımız.
sadece umut olur diye paylaşmak istedim....
hurma polenini hurma bahçelerinden yada hurma halinden bulabilieler nebi çicekte efendimizin savaştıgı yerlerde çikiyor ve oralarda satılıyor zaten gittikleri turlar onları oralara götürücek orda kadınlar yerde satıyor böyle rengi nasıl desem çok açık hafif kıremsi bir yeşil uafak mor gibi çicekleri var 5 riyale satılıyor ufak poşetlerde alabildiği kadar alsın bunları medinede bulabilirlerarkadaşlar burda umreden Hurma poleni ve nebi çiçekten bahsediyordunuz. Sanırım zaman sen almıştın bi tanıdığımız umreye gidiyormuş nereden alınıyor bunlar yer isimlerini biliyor musunuz? birde görünüşleri nasıl ? kapalı mı oluyor acıkta mı satılıyor?yardımcı olailir misiniz?
birde arısütünü kapsul olarak kullansak olur mu? ben şehre yeni geldim o yuzden gercek bal ve arısutunu nerden bulurum bılemıyorum. ınternetten sipariş veren var mı?
kız baktırmazmıyım tiroit miroit ne varsa bütün tetkikleri yaptırdım maşallah hiçbişey çıkmadı bende her tüp bebek denediğimde 5 kilo rahat aldım birde maşallah iştahımızda yerinde eee öyle olunca kilolar beni buldu.ya bide ben çabuk kilo alıp azıcık diyet yapsam çabuk veririm işte bünye kolay alıp kolay veriyor gerçi bu da dezavantaj birde benim doktorum verirsen daha iyi olur dedi vermezsen bir zararı yok dedi ama yinede vermek lazım sağlık için.
ahhh canım benim ağzından bal damlıyor inşallah tutar bebişler Allahın izniyle
evet canım en önemlisi sağlık için vermek daha yaşımız genç ilerde de alırsak dur diyemeceğimiz bir konuma gelmek istemiyorum.inşallah çabucak gider kilolar
Canlarım sizinle paylaşmak istiyorum inşallah hepimize şifa olur:
1)ÇOCUKLARI OLMAYAN EŞLER ; Ayete'l Kürsi,Al-i İmran ve Bakara Surelerinin sonları,Fatiha Suresi,İhlas,Felak ve Nas Surelerini bir yağa(zeytinyağı olursa daha iyi) 7'şer kere okuyup bu yağı uyumadan evvel önce göğüs sonra alın ve omurga(sırt)bölgesine sürerlerse ALLAHÜ TEALA'nın izni ile hayırlı bir çocukları olur.
NOT: Al-i İmran Suresinin sonları 190. ayeti kerimeden sonuna kadar(190 dahil),Bakara Suresinin sonları ise 284. ayeti kerimeden (284 dahil)sonuna kadar olan ayeti kerimelerdir.
ÇOCUĞU DÜŞEN KADINLAR : "Besmele"yi 61 kere bir kağıda yazıp üzerinde taşırlarsa çocukları inşallah bir daha düşmez.
iyidir canım sen nasılsın ne rüyası gördün merak ettim ama bulamadımşekerler nasılsınız
msjımı gordun mu?
canım hayırlısıyla kilolarını ver bebişin tutunması için olmasada bebişlede 15 kilo alsan doğumun zor olmaması için şimdiden kilo ver tabi verebilirsen kolay verebiliyorum diyorsun bu çok güzel.ben veremedim nedense
şekerler nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?