Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

bende azimliyim kilo almaya çalışıyorum genelde nefret edilen türlendenim ne yersem yiyim ki buna sınırsız abur cubur dahil kilo alamam

iyidir canım sen nasılsın ne rüyası gördün merak ettim ama bulamadım

evet umarım yardımcı olabilmişimdir

hoşgeldin canım ben iyiyim sen nasılsın bakalım

bende iyim canlarım ama çok üşüyorum kombiyi sonladım bakalım sonumuz ne olacak şimdi birde kar başladı burda 2 gündür hava bahar gibiydi .eşimin gelmesini bekliyorum.

bende azimliyim kilo almaya çalışıyorum genelde nefret edilen türlendenim ne yersem yiyim ki buna sınırsız abur cubur dahil kilo alamam

evet eskileri okurken gördüm yazını 51 kiloyum yazmıştın bende bekarken ne yesem kilo almazdım aynen dedğin gibi evlendim yavaş yavaş kilo aldım ama şimdide veremiyorum spor yaparsam veriyorum ama bende azim yok uyumayı ve abur cubur yemeği çok seviyorum

ne kadar eskiydi acaba şimdi 53 kilo oldum aradaki süre nekadar dı acaba kaç ayda 2 kilo almışım yada yılda mı

ne kadar eskiydi acaba şimdi 53 kilo oldum aradaki süre nekadar dı acaba kaç ayda 2 kilo almışım yada yılda mı

cadı senisanada hamilelik çok yakışır oğluşun olur önde göbişin top gibi biz hamile kalsak göbek biryere kalça biryere gidecek herhalde

bende iyim canlarım ama çok üşüyorum kombiyi sonladım bakalım sonumuz ne olacak şimdi birde kar başladı burda 2 gündür hava bahar gibiydi .eşimin gelmesini bekliyorum.

bizim burdada kar yağmaya başladı bu sene baya soğuk geçti benimde 1 haftadır uyanmamla başlayan ve tüm gün süren mide bulantım vardı şükür bugün geçti ama şimdide sağ kasığım mı desem yurtaların oldugu yermi desem işte orası çok agrıyor

amin canım bizde bulamadık pregnly diğerini de almadık beklyoruz öylece ama bulabilecek miyiz ki?

selamün aleyküm....nasılsınız geleceğin (inşaallah)güzel anneleri...bir ay oldu test yaptıralı ama sabırsızlandım eşimi yarından sonra teste gönderecem.dua edin nolur...inş. bu sefer görünsünler..

cadı senisanada hamilelik çok yakışır oğluşun olur önde göbişin top gibi biz hamile kalsak göbek biryere kalça biryere gidecek herhalde

utandım şimdi ya varya bir hamile kalsam zaten gurk tavuklara taş çıkartırım ya varya ben razıyım hatta çok isterim şöyle kalcam çıksın ayyyy nasılda yakışırdı bana Allahım inşallah hamile kalırım

üşütmüşsün sen canım geçmiş olsun kendine dikkat .bende 5sene önce çocuk bakıyordum birgün hastalandım mide bulantısı kusma falan hemen çocuğun annesini aradım eltime götür ben hastayım dedim neyse birkaç gün sonra kadın çocuğu getirdi geçmiş olsun dedi.sonrada eşim diyorki inşallah hamile değildir çocuğumuza şimdi kim bakacak demezmi.kadın benim çocuğumun olmadığınıda biliyor dua edip sevineceğine birde saçma sapan konuşuyor.işte insanoğlu hep kendini düşünüyor

aleyküm selam bu ne hoş gelişmiş böyle Allah razı olsun Rabbim duysun sesini hem bize hem sana göstersin o günleri.inşallah canım Rabbim size milyonlarca sperm göndersin inşallah

ayyy çok güldüm ya kadın varya tam keseri kendine yontanlardan mış üşütmüş olabilirim çünki bizimev bu sene çok soğuk ama sabahtan beri ağrıyor ve şiddeti arttı acaba sıcak su iyi gelirmi

ayyy çok güldüm ya kadın varya tam keseri kendine yontanlardan mış üşütmüş olabilirim çünki bizimev bu sene çok soğuk ama sabahtan beri ağrıyor ve şiddeti arttı acaba sıcak su iyi gelirmi

aynen canım lafı gediğine koydun.iyi gelir tabi .peki hastamısın bulantı falan derken ne olur ne olmaz diye yani.

aleyküm selam inşallah bu sefer çıkar spermler

aynen canım lafı gediğine koydun.iyi gelir tabi .peki hastamısın bulantı falan derken ne olur ne olmaz diye yani.

ahhh ahhhh nerde her yumurtalama günü öncesi sonrası sonrasının sonrası sperm tahlili yapıyorum inşallah bişeyler çıkmışsa direk yumurtanın içine hapsetmişimdir burda yıldır yolunu beklemişim bulunca kaçarmı 9 ay yatıya kalmadan bırakmam inşallah dediğin gibidir eger öyle olursa olay olur

aleyküm selam bu ne hoş gelişmiş böyle Allah razı olsun Rabbim duysun sesini hem bize hem sana göstersin o günleri.inşallah canım Rabbim size milyonlarca sperm göndersin inşallah
ZAMAN
aleyküm selam inşallah bu sefer çıkar spermler amiin canlarım...rabbim isteyen herkese versin.zamancım şifa için duacıyım.

ohh maşallah ne güzel
ayyy ben de öyleyim çok severim uyku ve abur cuburu sanırım artık kilo almaya başlıyorum bu kış 2 kilocuk aldım yani

ve aleyküm selam canım hoşgeldin
iyiiz canım şükür kaynatıyoruz sen nasılsın
inşallah çıkar spermler canım
bakalım biz de yaptırıcaz bu hafta içinde inşallah fikir değiştirmezse eşim

Aleyküm selam canım.İnşallah gönlünden geçen gerçekleşir.Allah hepimizin dualarını kabul etsin.

kız nasıl yapıyonkine sperm testini bizede öğretsene.hatırlıyormusun 5n1kvardı öğretmişti evde sperm testi yapmayı hamileymiş biliyonmu biz daha pinekleyelim kimler geldi kimler geçti şarkısını ikimize armağan ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…