inş daha da artar spermlerimiz hayırlısıyla yaza başlarız tüb bebeğe
rabbim çıkış olmayan arkadaşlarımıza inş biden daha da fazlasını gösterir
allah hepimizin yüzünü mis kokulularımızla güldürür inş
canımsın ya çok güldüm yazına
ben yazmadan kuralları biliyorum kendime güveniyorum diye yazmışsın
işte bende bunu bekliyorum sonradan yok olmadı okuyamadık demek yok çünkü...
ekledim senide canım[/QUOTE
valla duaların gücüne inanıyorum beni çok rahatlatıyor.
selam baharcım beni de tefriceye duasına eklermisin ezbere bildiğim için her dakika dilimde birde ayetül kürsü okuyalım çok iyi
kızlar nasılsınız
yine halaylar çekilmiş bangi senin adına cok sevimdim inş. spermler gitgide artar
en çok yorgunun canların bi bakıp çıkayım dedim banginin haberini duyunca yazamanad edemedim
darısı hepimizin başına
evet canım çok çektik allah bi daha o günleri göstermesin inş...
canım ben öğretmenim ancak temmuzda başlayabilirim tedaviye...
zaten çıkış az olduğu için ozamana kadar sık sık test yapılıp dondurulacak...
inş hayırlısıyla temmuza kadar yeterince spermimiz olmuş olacak...
merhabalar,canım benimde eşimin sperm sayısı tanelerde.ben mayıs sonu merkezle görüşmeyi düşünüyordum.bende temmuzda umutta tüp bebek yaptırcam.acaba bizde mi önce gitsek eşim sürekli sperm verse kafam karıştı bak şimdi.eşim varikosel ameliyatıda oldu belki yükselir diye bekliyim diyorum mayıs sonu 3 ay olcaktı.dondurma ücreti nekadar canım sordun mu?
canım yanlış değilsem sizin sperm sayınız 50 küsür falandı...
buda tüp bebek için yeterli bi sayı...
ama kesinlikle öncesinde emre hocaya bi mail at...
zaten hemen ertesi gün kendisi arayıp ayrıntılı bi şekilde sorularına cevap veriyor...
ona göre kararınızı verirsiniz...
emre hoca mantıklı olana yönlendirecektir sizi...
bizi 1-2 tane olduğu için öncesinde dondurmamız gerekiyor yeterli sayıya ulaşabilmek için...
hadi bakalım temmuzda umutta olacak 3 kişi olduk yok mu arttıran
Merhaba arkadaşlar. Biz geçen cuma Emre Beye gittik görüştük muayene olduk eski sonuçları gösterdik. Doktor sizde ameliyata gerek kalmayacağını düşünüyorum dedi. İlk testimizde sıfır sperm cıkmıstı ikinci testi yıkamalı yaptırmıştık 3 hareketsiz sperm vardı. hormonlar normaldi. Birde bizim merkezde baksınlar dedi ve çıkarsa dondurulsun diye yazdı test sonucu 5-6 adet hareketli sperm :) donduruldu çok mutlu olduk. Süleyman beyle görüştüm ben de sağolsun iyi bir doktor ilgisinden memnun kaldım. Sayı az olduğu için yaza kadar mümkün olduğu kadar gelsin eşin donduralım dedi. Yazın tüp bebek deneyeceğiz. Darısı hepinizin başına
evet aynı zamana denk gelirsek görüşürüz:)ben temmuz başı gibi başlarım heralde adet tarihimi hesapladım ilk haftası:)bizim hareketli sperm 3 tane ama.diğerleri hareketsizsende bir sorun var mı canım?ben henüz tahlil yaptırmadım.senden hangi tahlilleri istediler?
cnm tefriciye listesi tamamlandımı? okumaya ne zaman başlıyacağız kaç kişi olduk.???
cnm çok mutlu oldum senin adına darısı bizim başımıza inşallah... eşin tese oldumu hiç birde hangi ilaçları kullandınız?? sorun neydi seni soru yağmuruna tutuyorum ama bizede bir ffaydası olur mu diye cnm...cvplarsan çok sevinirim....
İyi geceler kızlar hepinizeee
iyi geceler arkadaşlar
iyi geceler arkadaşlar
İyi geceler kızlar hepinizeee
sor tabi ben de burda sorular sormustum çok. eşim tese olmadı. öğrendiğim gün dua etmeye başladım sonra burayı buldum eskiden yemiyorduk çok fazla badem ceviz fındık kuru üzüm incir yemeye başladık. Sebze ve balık pişirmeye başladım. yani beslenmeyi düzelttik kahveyi ve cayı azalttık. sigara alkol zaten yoktu. kayınvalideme anlattım oda baharatcının birinde duymustum adam onlara macun hazırladı dedi bize de hazırlatmıs bal polen ve arısütü aldık. sıfırdan sonra hareketsiz sperm ve sonrasında hareketli sperm gorduler umarım kaybolmazlar Emre bey klomen verdi ama henuz baslamadık. nasıpse yarın alıcam
kızlar bende çıkıyorum hepinize iyi geceler allah rahatlık versin...
yarın görüşmek üzere öpüyorum hepinizi
bu gelişim laborotuarında siz yaptırdınız mı orda bulundumu sperm birde kaça yaptırdınız bu yerden memnunmusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?