Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

selam baharcım beni de tefriceye duasına eklermisin ezbere bildiğim için her dakika dilimde birde ayetül kürsü okuyalım çok iyi

canım negüzel ezberinde de varmış rahat bi şekilde okursun heralde...
kuralları okumuşsundur heralde...
herkese eşit dağıtılacak ve düzenli bişekilde okunacak...
okumayanı diğer listeden çıkarıcam zaten...
darılmak gücenmek yok...
diğerinde elimizden gelen özveriyi fazlasıyla gsterdik...
şimdi sadece düzenli okuyacak kişilerle ilerleyecek liste...
sende uygun benim için düzenli okurum diyorsan yaz canım ben eklerim senide ozaman...

canım benim erkek kardeşimle konuşuyordum 2 saattir...
hasret giderdim yakışıklımla...
o sırada kaçırmışım seni...
dinlen tabi canım yorma kendini...
inş gelecek aya seninde hayırlı haberini alıcaz...
allahın izniyle inş bu defa hamiş olacaksın

merhabalar,canım benimde eşimin sperm sayısı tanelerde.ben mayıs sonu merkezle görüşmeyi düşünüyordum.bende temmuzda umutta tüp bebek yaptırcam.acaba bizde mi önce gitsek eşim sürekli sperm verse kafam karıştı bak şimdi.eşim varikosel ameliyatıda oldu belki yükselir diye bekliyim diyorum mayıs sonu 3 ay olcaktı.dondurma ücreti nekadar canım sordun mu?

canım yanlış değilsem sizin sperm sayınız 50 küsür falandı...
buda tüp bebek için yeterli bi sayı...
ama kesinlikle öncesinde emre hocaya bi mail at...
zaten hemen ertesi gün kendisi arayıp ayrıntılı bi şekilde sorularına cevap veriyor...
ona göre kararınızı verirsiniz...
emre hoca mantıklı olana yönlendirecektir sizi...
bizi 1-2 tane olduğu için öncesinde dondurmamız gerekiyor yeterli sayıya ulaşabilmek için...
hadi bakalım temmuzda umutta olacak 3 kişi olduk yok mu arttıran

evet aynı zamana denk gelirsek görüşürüz:)ben temmuz başı gibi başlarım heralde adet tarihimi hesapladım ilk haftası:)bizim hareketli sperm 3 tane ama.diğerleri hareketsizsende bir sorun var mı canım?ben henüz tahlil yaptırmadım.senden hangi tahlilleri istediler?

cnm çok mutlu oldum senin adına darısı bizim başımıza inşallah... eşin tese oldumu hiç birde hangi ilaçları kullandınız?? sorun neydi seni soru yağmuruna tutuyorum ama bizede bir ffaydası olur mu diye cnm...cvplarsan çok sevinirim....

cnm tefriciye listesi tamamlandımı? okumaya ne zaman başlıyacağız kaç kişi olduk.???

canım bende yumurta tembelliği var adetim düzenli değil...
buradaki drum tüp bebekte bi sorun olmaz durumun kötü değil dedi...
ben ulun hocaya mail attım oda "sizin de deniğiniz gibi öncesinde bi muaye etsem sizi daha iyi olur" dedi...
1-2 haftaya ön görüşmeye gidicez azaman konuşulacak yapılması gerekenler...
canım şimdi hatırladım doğru sizin diğerleri hareketsizdi...
ama umutta çok iyi inceliyorlarmış...
bence sizde daha da çok hareketli görülecek oradaki test sonucunda...
ama sen dediğim gibi umut tüp bebek merkezinin sitesinden doktorlara danışın bölümünden emre hocaya yaz durumunu...
ertesi gün telde ayrıntılı açıklama yapar size...
öncesinde dondurulması daha mantıklı çünkü riske girmemek için...
evet canım görüşürüz inş birbirimize destek oluruz

cnm tefriciye listesi tamamlandımı? okumaya ne zaman başlıyacağız kaç kişi olduk.???

canım bikaç gün daha bekleyelim girmeyen arkadaşlarda girsin ve son durumumuza göre en net kararı belirleyip başlayalım...
hemen başlayınca sonrasında habire katılım olursa sıkıntı yaşarız...
en azından başlamadan bikaç gün beklersek daha iyi olur...
şuanda bile 22 kişiyiz
bu haliyle bile kişi başına 202 tane düşüyor

sor tabi ben de burda sorular sormustum çok. eşim tese olmadı. öğrendiğim gün dua etmeye başladım sonra burayı buldum eskiden yemiyorduk çok fazla badem ceviz fındık kuru üzüm incir yemeye başladık. Sebze ve balık pişirmeye başladım. yani beslenmeyi düzelttik kahveyi ve cayı azalttık. sigara alkol zaten yoktu. kayınvalideme anlattım oda baharatcının birinde duymustum adam onlara macun hazırladı dedi bize de hazırlatmıs bal polen ve arısütü aldık. sıfırdan sonra hareketsiz sperm ve sonrasında hareketli sperm gorduler umarım kaybolmazlar Emre bey klomen verdi ama henuz baslamadık. nasıpse yarın alıcam

canıım çok güzel bi haber bu şükürler olsun çok sevindim darısı hepimizin başına inşallah rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasib etsin hepimize inşallah bende halayımı çekeyim

kızlar bende çıkıyorum hepinize iyi geceler allah rahatlık versin...
yarın görüşmek üzere öpüyorum hepinizi

cnm biz hemen tese olduk keşke bende burayı bulsaydım.. bizde tesede haraketsiz sperm çıktı tüp bebek denedik tutmadı ben harap oldum geçen ay hala acı çekiyorum çok zor bir süreçten geçtim.. sanki bizim durumumuz benziyor bizde keçiboynuzu kürünü yaptık bal polen ceviz fındık karışımı yedi eşim şimdide iğne kullanıyor bizdede çıkış olur inşallah.. benim eşimdede kahve çay alışkanlığı yoktur been genel beslenme tarzım bmeyve sebze eşim fazla uymuyor ama ben alıştırıyorum. bizde sigara problemi vardı oda halloldu kilo var eşimde zayıflamaya çalışıyor ben ısrarla uğraşıyorum.. senin gibi benimde yüzüm güler inşallah... inşallah hemen hamile kalırsın herşey normale döner tez zamanda allahım bir iki derken milyonlarıda gösterir darısı bizim başımıza.. amin amin amin

bu gelişim laborotuarında siz yaptırdınız mı orda bulundumu sperm birde kaça yaptırdınız bu yerden memnunmusun

gunaydın cnm bız oraya gıtmeden once gebzede bır hast. yaptık 0 cıktı ama tamda neden cocugumuz olmuyor derken esıne bakalım dedıklerı anda... 0 cıktı benım doktorum esımı pendıkde ürolojı doktoru var ıyı oraya gıdın dedı ve esımı test ıcın kadıkoye gonderdı en ıyı sonucu o rası verırı hareketını ıvırını zıvırını cok ıyı ıncelerler dıye 100 tl ye yaptırdık ve ıyıkıde yaptırdık bıze 3 adet resım bıle verdıler spermlerle ılgılı ve benım esımde 10 adet cok guzel sperm cıktı ve bu bıze umut oldu cnm... orda bır deneyın derım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…