amin bacım amin bu bahar inşallah şu kullandıklarımız belki şifa olur bu gün eski arkadaşımı aradım sana gelcem dedi gel dedim hemen yokmu bebek dedi yok dedim doktora gitmedin mi gitsene bizimde şu vardı bu vardı başladı anlatmaya millete anlatacak yalanımda kalmadı yoruldum artık be bacım yorulduminsallah canim bu ilkbahar sende ciceklenip meyveye dönersin.Allahim daha bekletmeden muradina nail eylesin.
hosbulduk cnmmmm...
hadı yaaa uzuldum cnm benım rabbım tez zamanda bebegını verısn sana pekı esın bısey kullanıyormuı...
amin bacım amin bu bahar inşallah şu kullandıklarımız belki şifa olur bu gün eski arkadaşımı aradım sana gelcem dedi gel dedim hemen yokmu bebek dedi yok dedim doktora gitmedin mi gitsene bizimde şu vardı bu vardı başladı anlatmaya millete anlatacak yalanımda kalmadı yoruldum artık be bacım yoruldum
benim herifim çok şey kullandıda daha şifa olmadı bi gün olur inşallah erkenden indirilmesi gereken testisler 12 yaşında indiriliyor şimdi sadece sol testis var sağ testisi yok bizim durum çok zor of of efkarımdan önümü göremiyorum
ah ah yıllardır uğraş uğraş yoruldum benim acım her tedavi sonrası her ot çöp bitimi artarak geliyor yoruldum yıkılmaktan dr dr gezmekten hiçmi çaresi yok işte bizde yok Allah ana babasından sorsun bir tane olsun razıyım razıyım kokusunu içime çeksem razıyım bir kerecik yaşasam hamileliği bir tanecik olsun olsa cocugum razıyım gönlümdede hep ikiz geçmiştir ama razıyım tekinede beşinede olsada olsa benle evlenenlerin ik,inci bebeleri oldu ben hala kurumuş ağacım çok yoruldum çooookkkkkahh canim benim.bende surda su doktor var git diyenelere sinir oluyorum. tamam iyiligimizi istiyorlar ama disardan cokmu aptal gözüküyoruz cocugu olmayanlar onu bilemiyorum.sanki bos bos oturuyoruz.doktora gitmekle hersey bitmiyor maalesef.keske öyle olsaydi.
Merhaba arkadaşlar. Biz geçen cuma Emre Beye gittik görüştük muayene olduk eski sonuçları gösterdik. Doktor sizde ameliyata gerek kalmayacağını düşünüyorum dedi. İlk testimizde sıfır sperm cıkmıstı ikinci testi yıkamalı yaptırmıştık 3 hareketsiz sperm vardı. hormonlar normaldi. Birde bizim merkezde baksınlar dedi ve çıkarsa dondurulsun diye yazdı test sonucu 5-6 adet hareketli sperm :) donduruldu çok mutlu olduk. Süleyman beyle görüştüm ben de sağolsun iyi bir doktor ilgisinden memnun kaldım. Sayı az olduğu için yaza kadar mümkün olduğu kadar gelsin eşin donduralım dedi. Yazın tüp bebek deneyeceğiz. Darısı hepinizin başına
tup bebek yapan bır yerde yada kadıkoy de gelısım labratuvarı var bu konu uzerıne uzman canım orda bır yaptır derım sana ....
ah ah yıllardır uğraş uğraş yoruldum benim acım her tedavi sonrası her ot çöp bitimi artarak geliyor yoruldum yıkılmaktan dr dr gezmekten hiçmi çaresi yok işte bizde yok Allah ana babasından sorsun bir tane olsun razıyım razıyım kokusunu içime çeksem razıyım bir kerecik yaşasam hamileliği bir tanecik olsun olsa cocugum razıyım gönlümdede hep ikiz geçmiştir ama razıyım tekinede beşinede olsada olsa benle evlenenlerin ik,inci bebeleri oldu ben hala kurumuş ağacım çok yoruldum çooookkkkk
Merhaba arkadaşlar. Biz geçen cuma Emre Beye gittik görüştük muayene olduk eski sonuçları gösterdik. Doktor sizde ameliyata gerek kalmayacağını düşünüyorum dedi. İlk testimizde sıfır sperm cıkmıstı ikinci testi yıkamalı yaptırmıştık 3 hareketsiz sperm vardı. hormonlar normaldi. Birde bizim merkezde baksınlar dedi ve çıkarsa dondurulsun diye yazdı test sonucu 5-6 adet hareketli sperm :) donduruldu çok mutlu olduk. Süleyman beyle görüştüm ben de sağolsun iyi bir doktor ilgisinden memnun kaldım. Sayı az olduğu için yaza kadar mümkün olduğu kadar gelsin eşin donduralım dedi. Yazın tüp bebek deneyeceğiz. Darısı hepinizin başına
ah ah yıllardır uğraş uğraş yoruldum benim acım her tedavi sonrası her ot çöp bitimi artarak geliyor yoruldum yıkılmaktan dr dr gezmekten hiçmi çaresi yok işte bizde yok Allah ana babasından sorsun bir tane olsun razıyım razıyım kokusunu içime çeksem razıyım bir kerecik yaşasam hamileliği bir tanecik olsun olsa cocugum razıyım gönlümdede hep ikiz geçmiştir ama razıyım tekinede beşinede olsada olsa benle evlenenlerin ik,inci bebeleri oldu ben hala kurumuş ağacım çok yoruldum çooookkkkk
macun düşürmüştü bu ilaçlarıda hatırlarsan muammer beye gittiğimizi anlatmıştım hacamattan sonra o yazdı her ay hormonları istedi ona göre tekip yapıcaktı işte böyle bu ay 600 tl verdik ilaçlara bilmiyorum birdahaki ay nasıl alcaz belki daha kullanmayız kafam çok karışık
macunu nereden aldınız bizimkininde fshı düşmüyor
ben kocaelı gebze canımmmm 2 kere denedık malesef negatıf .... rabbım zamanını beklıyor demekkı cnm allahım kımsenın kucagını bos bırakmasın ıns
bizimkinin bir tek fshını kaan hoca birde şu gölcükten aldığımız macunlar işe yaradı mummer beyden aldığımız ilaçlar sa fshı yükseltti testestoronu düşürdü
sağol canım aminkızlar nasılsınız
yine halaylar çekilmiş bangi senin adına cok sevimdim inş. spermler gitgide artar
en çok yorgunun canların bi bakıp çıkayım dedim banginin haberini duyunca yazamanad edemedim
darısı hepimizin başına
cnm gözünaydın hamiş haberlerinide duyarız ınşllh
çok sevindim canım..
allah herkese göstersin inşAllah...
ne büyük mutluluktur değilmi???
zamancım spermiyogram yaptırdınızmı yakında??
yani macunu kullandıktan sonra.
inşAllah şifa olmıştur eşine.
merhaba arkadaşlar..
nasılsınız bakalım??
neler var neler yok???
c.tesi günü benim muayeneden sonra bi çift girdi içeriye ben sen sandım onu doktorla konusuyorlardı öğretmenim dedi eşi kemoterapi gördüm sayı çok az diye anlatıyordu ama değilmişsin. Ameliyat yapacak mıyız diye sordum Emre Bey hayır çıkış varsa niye yapalım dedi. İnşallah bol bol çıkar sizde de.
bahar tefriciyeye ben de katılmak istiyorum kuralları biliyorum ve kendime güveniyorum okuyabilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?