Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
insallah canim bu ilkbahar sende ciceklenip meyveye dönersin.Allahim daha bekletmeden muradina nail eylesin.
amin bacım amin bu bahar inşallah şu kullandıklarımız belki şifa olur bu gün eski arkadaşımı aradım sana gelcem dedi gel dedim hemen yokmu bebek dedi yok dedim doktora gitmedin mi gitsene bizimde şu vardı bu vardı başladı anlatmaya millete anlatacak yalanımda kalmadı yoruldum artık be bacım yoruldum
hosbulduk cnmmmm...
hadı yaaa uzuldum cnm benım rabbım tez zamanda bebegını verısn sana pekı esın bısey kullanıyormuı...

benim herifim çok şey kullandıda daha şifa olmadı bi gün olur inşallah erkenden indirilmesi gereken testisler 12 yaşında indiriliyor şimdi sadece sol testis var sağ testisi yok bizim durum çok zor of of efkarımdan önümü göremiyorum

ahh canim benim.bende surda su doktor var git diyenelere sinir oluyorum. tamam iyiligimizi istiyorlar ama disardan cokmu aptal gözüküyoruz cocugu olmayanlar onu bilemiyorum.sanki bos bos oturuyoruz.doktora gitmekle hersey bitmiyor maalesef.keske öyle olsaydi.

ah ah yıllardır uğraş uğraş yoruldum benim acım her tedavi sonrası her ot çöp bitimi artarak geliyor yoruldum yıkılmaktan dr dr gezmekten hiçmi çaresi yok işte bizde yok Allah ana babasından sorsun bir tane olsun razıyım razıyım kokusunu içime çeksem razıyım bir kerecik yaşasam hamileliği bir tanecik olsun olsa cocugum razıyım gönlümdede hep ikiz geçmiştir ama razıyım tekinede beşinede olsada olsa benle evlenenlerin ik,inci bebeleri oldu ben hala kurumuş ağacım çok yoruldum çooookkkkk

gözünaydın darısı tüm dileyenlere inşallah64:

tup bebek yapan bır yerde yada kadıkoy de gelısım labratuvarı var bu konu uzerıne uzman canım orda bır yaptır derım sana ....

bu gelişim laborotuarında siz yaptırdınız mı orda bulundumu sperm birde kaça yaptırdınız bu yerden memnunmusun

moralini yüksek tut canim. elimizden geleni yapiyoruz ilerde keske dememek icin.ne duysak yapiyoruz. dilimizden duayi eksik etmiyourz. imtihanimiz buymus deyip sabirla bebislerimizin gelisini bekleyecegiz.veren allah alanda allah.elden ne gelir. bize tevekkül düsüyor. zor bir imtihan ama ne yapalim.

bende ayni senin gibi düsündüm gece birkerecik tatsam .özledigime kavussam. kokusunu icime ceksem diye.sana yazdiklarimi kendime dedim.dünya imtihan dünyasi dedim. allahim birgün biizde güldürecek insallah.

kızlar nasılsınız
yine halaylar çekilmiş bangi senin adına cok sevimdim inş. spermler gitgide artar

en çok yorgunun canların bi bakıp çıkayım dedim banginin haberini duyunca yazamanad edemedim
darısı hepimizin başına

cnm gözünaydın hamiş haberlerinide duyarız ınşllh

cnm bu kadar sıkma kendını ne yapalım daha zamanı gelmemiş elden ne gelir
benim kendi kardeşlerimin benden sonraevlenip cocukları oldu hep görğnce üzülüyorum
ama bı sey yapamıyorum allha sıgınmaktan başka
ya bizde o duyguları tadarız inşllh

macunu nereden aldınız bizimkininde fshı düşmüyor

elbet bir hayır vardır canım ya.

bizimkinin bir tek fshını kaan hoca birde şu gölcükten aldığımız macunlar işe yaradı mummer beyden aldığımız ilaçlar sa fshı yükseltti testestoronu düşürdü

zamancım spermiyogram yaptırdınızmı yakında??
yani macunu kullandıktan sonra.
inşAllah şifa olmıştur eşine.

çok sevindim canım..
allah herkese göstersin inşAllah...
ne büyük mutluluktur değilmi???

Son düzenleme:
sağol canım amin

cnm gözünaydın hamiş haberlerinide duyarız ınşllh

amin inşallah

çok sevindim canım..
allah herkese göstersin inşAllah...
ne büyük mutluluktur değilmi???

evet ben çok sevindim Allah hepinizi sevindirsin inşallah. Devamı da gelsin bebeğimde olsun inşallah

bahar tefriciyeye ben de katılmak istiyorum kuralları biliyorum ve kendime güveniyorum okuyabilirim.

inş daha da artar spermlerimiz hayırlısıyla yaza başlarız tüb bebeğe
rabbim çıkış olmayan arkadaşlarımıza inş biden daha da fazlasını gösterir
allah hepimizin yüzünü mis kokulularımızla güldürür inş

bahar tefriciyeye ben de katılmak istiyorum kuralları biliyorum ve kendime güveniyorum okuyabilirim.

canımsın ya çok güldüm yazına
ben yazmadan kuralları biliyorum kendime güveniyorum diye yazmışsın
işte bende bunu bekliyorum sonradan yok olmadı okuyamadık demek yok çünkü...
ekledim senide canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…