amin bacım amin bu bahar inşallah şu kullandıklarımız belki şifa olur bu gün eski arkadaşımı aradım sana gelcem dedi gel dedim hemen yokmu bebek dedi yok dedim doktora gitmedin mi gitsene bizimde şu vardı bu vardı başladı anlatmaya millete anlatacak yalanımda kalmadı yoruldum artık be bacım yoruldum
benim herifim çok şey kullandıda daha şifa olmadı bi gün olur inşallah erkenden indirilmesi gereken testisler 12 yaşında indiriliyor şimdi sadece sol testis var sağ testisi yok bizim durum çok zor of of efkarımdan önümü göremiyorum
günaydın güzel bir gün olması dileğiyle
mrb bnde b.düznde otryrm orda m.tse olcz nisnda snce iymi medkana tup bebekte
valla cnm ben ıyı dıye kadıkoy sıfaya gıtıtm ama negatıf aldım medıkana gıden ark. var ıyı yada kotu bılmıyorum cnm bana kotu gelen sana ıyı gelır yanıltmak ıstemem cnm senı...
anladm haklsn cnm orda yptrpta olumlu sonuc alan warmi burdan bildgn biri
bılmıyorum kı canım benım duyarsam baska topıklerde sana solıycam ama kuzummm
ay cok tsk cnm ya senin tedawi nezaman hayrlsyla
mrb bnde b.düznde otryrm orda m.tse olcz nisnda snce iymi medkana tup bebekte[/QUOT
canım benim komşummuşsun bende beylikdüzü kolan hastanesinin yanında oturuyorum .
onun haricinde medicana hastanesi için birşey diyemiycem doktorunuz salman beymi.kendisiyle daha önce bahçelievler medicalpark ta tanışmıştık.iyi birisi,fakat ben iyiliğe değil tecrübeye bakarım bize çok yakın olduğu halde bebeği olmayan arkadaşlarıma hep umut tüpbebeği tavsiye etttim ve 2 kişide bebeğini kucağına aldı darısı başımıza inşallah.canım size zor olmayacaksa sizde umuttüpbebeğe gidin derim.emre bey mikrotesede çok başarılı yinede vereceğiniz karar hakkınızda hayırlısı olsun
selam canlarım nasılsınız bugün?
gunaydın canımmmm sen nasılsın bakımmmm....
bu emre bey dedıgınız dokrotun soy adı nedır ?
bende grip oldum yiğenimden geçti ama yıkılmadım ayaktayım sizlerde benim ilacımsınız
canım ismi emre bakırcıoğlu umuttüpbebekte çalışıyor .sizde istanbul'a geliyormuşsunuz isterseniz emre beyemesaj yazıp sorununu yaz kendisi sana yardımcı olur
bizim tedavimiz için iyi bir doktor ve iyi bir merkez şart
günaydın herkese bangicim yazını okudum çook sevindim inşallah diğer testlerinizde daha çok spermleriniz olur tbrkler
günaydın arkadaşlarrr bu patoloi raporu ne zaman belli olur bilgisi olan varmı
hayır cnm ya mail atcak hoca ama hala atmadı
ben ankarada kaan aydos var maıl attım cvp vedı dna hasar testı yaptırıp gıdecez ama sonra su arkadasımız emre beye gıdıyormus bende emre beye maıl attım soy adını ondan sordum kuzum ama cvp vermedı yogundur dedım bende sonra once ona gıdelım sonra kaan hocaya sonra gıdelım deıdım bakalım kısmet yenı negatıf aldık dıye duruyorum ben ....esım bal polen arısutu yıyor sabah aksam ısırgan cayı ıcıyor ıncır kurude yapacam bakalım cnmmm
ıhlamur ıc cnmmm bal yeee sıfa olsunnn gecmıs olsun...
günaydın herkese bangicim yazını okudum çook sevindim inşallah diğer testlerinizde daha çok spermleriniz olur tbrkler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?