Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

geçmiş olsun babaannen iyi olur inşallah

canim tekrar gecmis olsun.allahim sifa versin tüm hastalarimiza.:26:

canim sende pes etme lütfen, esinle konusursanda sakin sakin konus. yapmazsa benim esim yapmazdi. 10 yil aradan sonra yeniden denemeye karar verdik. o yillar zarfinda hep bak yasim gecmeden deneyelim, su su yöntemler varmis, su bitkiler varmis bizde denesekmi dedim hep hayir dedi. ama en sonunda ikna oldu. 2011 tek embriyo vardi elongeden, 2012de sperm kök hcresi bulundu. simdi yeniden denemeye niyetli ama doktorlar umutlu konusmuyor:2::2:. bakalim hayirlisi.

Allahim yardimcin olsun canim.biraz zaman biraz senin konusmalarinla esinde seni anlayacak ve seni kirmayacaktir.

Son düzenleme:

ben okudum baharcigim. allahim arkadasimizin niyetini hayirlisiyla kabul etsin insallah.

sağol canım. hepimiz sabrımızın mükafatını alırız inşallah. destek olmayı geçtim de birde bana bilmem neyin gelini yine hamile hemde ne has hamile dediklerinde çıldırıyorum.üstelik sorunuda biliyorlar. herkese yetişen papuç dilimi yutuyorum sanki. ağzımı açıp bir laf diyemiyorum.sonrada böyle sinirden kuduruyorum.ayda yılda bir görüyorum her defa aynı lafı yiyorum. nasıl oluyor vallahi anlamadım. çok sinirliyim çookk....

ya zaten bızı en çok kahreden bu cahıl ınsanların saçma sapan lafları
ah sorunu bıle bıle boyle konusanları..........
ne yapıcan cnm benım allhtan cok sık gormuyomussun aman bırak gorme sınır sey
bızı bıze bı bıraksalar bız boylede mutlu olucaz da nerdeeeeeeeee
hep fıtnelık dusunen karsısındakını kıranlar oluyo ınsanın.....

topık kalabalıklasmaya basladı

sanki kendi cocuklarini kendileri yaptilar, allah nasip etmeseydide görsedim ben onlari, nasil konusup davranacaklardi.bende acayip sinirleniyorum böyle insanlara, ne diyim allah akil fikir versin böylelerine.

sağol canım amin Allah razı olsun hepinizden. Allah seninde yardımcın olsun. beraber çaba göstermek nasıl mutlu ediyordur maaşallah canım. Allahtan umut kesilmez güzel haberlerini paylaşırsın inşallah.

sağol canım amin Allah razı olsun hepinizden. Allah seninde yardımcın olsun. beraber çaba göstermek nasıl mutlu ediyordur maaşallah canım. Allahtan umut kesilmez güzel haberlerini paylaşırsın inşallah.

insallah canim, hepimize mutlu haberler paylasmak nasip olsun. yeterince dertlerimizi üzüntülerimizi paylastik, sira güzel ve mutlu haberlerde insallah.

Geçmiş olsun canım
Babaannene allah acil şifalar versin
rabbim tüm hastalara şifa versin yardım etsin zor gerçekten

sevgili eltimin ( bu arada kayınvalidem onlarla yaşıyor o nedenle herşeyden haberdar ) tüp bebek yorumu.Allah bana kendi bağımdan verdi çok şükür.
O an sadece verende Allah alanda demeyi istedim ama birinin başına bişey gelirde benden bilinir diye tuttum çenemi. çok kabayım kusura bakmayın bu akşam.

yok ne kabalıgı dengesız ınsan terbıyesız
dedıgın dogru cocukların ne gunahı var ama ıonsan aklına getırıyo dımı bazen soyluyolar ya allh alırsa....
benımde gorumcem esıme kızdı ona demıyo bana dıyo
allh sızede evlat versınde cektırsın sıze dıye beddua edıyo
bende dayanamadım ne dıyosun sen benım ne sucum varda evladımdan cekıcem dedım bana ne dese begenırsınız
bana ne sende kardesımı bosa dedı yaaaaaaaaaa yanı ne olursa olsun cahılmı tmm ısın zor

al birini vur diğerine.... her gün birilerinin canı yanıyor burda paylaşıyor böyle dengesizler yüzünden.can yakmaktan ne zevk alıyorlar anlamıyorum.

resmen soktayim.bunu söyleyen birde görümcen hayrett yani.esinle o sebebten bosansan görki bu lafini unutup neler derler..rabbim kendini bilmez cahillerle es etmesin bizleri.

banada bazen deniyor olsunda yaramaz olsun filan diye ama benimkiler, bende diyorumki bu kadar beklemisim niye yaramaz olsunki, niye bekledigime degecek bir evlat nasip etmesinki rabbim bana diye. haksizmiyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…