tatlım cıvan percemı ıse yaradı mı
nasıl oldun ya kusura bakma gec aklıma gelşdı ama
iyi aksamlar kizlar, nasilsiniz.
iyi akşamlar kızlar nasılsınız?
baharcım cnm duzelır o da yola gelır gorursun
aman zaten 9 ay hıc gelmıcek sımdıden alıstırma yapıyo sana
iyi akşamlar canım şükür iyiyim sen nasılsın bakalım
iyi akşamlar canım iyiyim saol sen nasılsın ??
eseslim evlilik yıldönümüz kutlu olsun bir ömür boyu mutlu olun inşallah.
hamd olsun bende iyim canim. allahim iyiligini daim eylesin
iyi aksamlar yesilcigim. hosgeldin.ben iyim . sen nasilsin
nasıl olsun canım işte iyi sayılırım bir gün iyi bir gün kötü geçiyor günler
sağol tatlım bende iyi sayılırım bugün biraz keyfim yok işte bazen böyle oluyor
iyi aksamlar kizlar, nasilsiniz.
eseslim cigim yildönümünüz kutlu olsun. esinle coluklu cocuklu nice yillar gecirmenizi dilerim.
eseslim evlilik yıldönümüz kutlu olsun bir ömür boyu mutlu olun inşallah.
bacılar bugün markete gittim yarın eski siteden bir komşu ve arkadaşım gelcek gene malum şu bu dr muhabbetleri niye olmuyor soruları ve laf alma seramonisi yaşançak ben bunları düşünüp gelmeseler diye düşünürken marketten çıktım karşımdan da 3 tane bayan geliyor 3ününde bebek arabasında bebekleri var bir tanesinin kızı nasıl ağlıyor anneside kızıyor sus falan diye yanımdan geçerken kızına Allahın cezası atcaksın yola çarpsın araba geberip gitsin ömür törpüsü kurtul rahatla falan dedi arkamı döndüm baktım oysa ben onları gördüm andan itibaren ne kadar özenmiş imrenmiş içim akmıştı şimdi benimde olsa yarının derdini çekmezdim diyodum millet biri gelceği zaman ne yapsam derdine düşer ben nasıl bebek konusu kapatsam derdine düşüyorum kadın öyle diyince Rabbim nolur istemeye veriyorsun bizede ver dedim
Kızlar şu ibrahim saraçoğlunun ilaçları hakkında bilgisi olan varmı yada ona ulaşabileceğimiz bir numara bana bi deyiverin ya bende almayı düşünüyom kullanan arkadaşlar yardımmmmmmmm
kızlar merhaba,biraz geçmişi okudum ve geldim.geçen salı babannemin ameliyatla kanserli bölgesi temizlendi.yüzeysel ve rahatlatmak amacıyla yapılan bir operasyondu.başka bölgeden parça alınarakta yaranın üzeri kapatıldı.öğlen okula gitmeden akşamda okul çıkışı yanında olduğum için katılamadım size.
eseslim, inşallah son kez üzülmen olur ve sonrası hep umduğundan daha güzel olur.bu dileğim hepiniz için kızlar. '' belki hiç bir şey yolunda gitmedi ama hiç bir şeyde beni yolumdan etmedi '' diye bir söz okumuştum. Eşleriniz elinden geleni yapıyor ya da yapmaya çalışıyorsa pes etmeyin arkadaşlar.Bakın ben bütün ilaçları bırakan eşime son bir test yaptır bile diyemiyorum hala. O böyle yaptıkça artık bende mücadele etmiyorum.ne bir merkez araştıralım diyor, ne ailesinin borçlarını ödemekten tedavi parası koyabiliyoruz kenara.ailemde herkes üzülmesin diye üstüne titriyor ama sevgili ailesi düşelim artık yakalarından demiyor. ben beklemedeyim hala ve yaza umudum vardı tüp bebek için ama artık o da kalmadı. şu an onunla konuşursam çok kırıcı olacağım biraz sakinleşmeyi bekliyorum ama olmuyor.geçmedi öfkem....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?