merhaba. amin inşallah bizede en kısa zaman da yaşatır anne olmayı YÜCE MEVLAM.
herkese günaydın eşimi yolladım kendimi hemen buraya attım ne diycemi ne yapıcamı bilemedim eşim yengem hamileymiş dedi yani eltim.iyi dedim ama nasıl dedim niye dedim hiç fikrim yok önceden olsa sallamazdım ama bu sefer içim biraz acıdı sanırım eşime belli etmemek için hemen başka bişeye yönlendim ama anladı bişey demedi oda bana belli etmemeye uğrasıyo tabi.eltimde miyom vardı ilk çocuğuda erken doğdu vs yani hep diyodu tekrar hamile kalmak için ameliyat olmam lazım felan diye ama rabbim büyük verirse yoktan var ediyor.kesinlikle kıskanmadım onun adına sevindim rabbim tamamına erdirir inş benim derdim kendim ne kadar güçlüyüm diye kendimi kandırdığımı bikez daha anladım rabbim bizi boynu bükük bırakmasın kimseye imrendirmesin aminnnnnn
günaydın cnm inşallah en kısa zamanda sende kucağına alırsın..benim eltim yok eşim tek oğlan iyi mi??? kötü mü?? bilmiyorum ama en azından kaynanamlar pek karışamıyor laf edemiyorlar...
gerçi faydalarıda yok.... hiç sevmiyeceğim insanların laf sokmalarını çekmiyorum olmaması daha iyi diyorum...
Allahım bizede nasip etsin...kucağımızı boş bırakmasın Rabbim büyük...sizde sorun neydi????
kaç yıldır tedavi oluyorsunuz cnm...
herkese günaydın eşimi yolladım kendimi hemen buraya attım ne diycemi ne yapıcamı bilemedim eşim yengem hamileymiş dedi yani eltim.iyi dedim ama nasıl dedim niye dedim hiç fikrim yok önceden olsa sallamazdım ama bu sefer içim biraz acıdı sanırım eşime belli etmemek için hemen başka bişeye yönlendim ama anladı bişey demedi oda bana belli etmemeye uğrasıyo tabi.eltimde miyom vardı ilk çocuğuda erken doğdu vs yani hep diyodu tekrar hamile kalmak için ameliyat olmam lazım felan diye ama rabbim büyük verirse yoktan var ediyor.kesinlikle kıskanmadım onun adına sevindim rabbim tamamına erdirir inş benim derdim kendim ne kadar güçlüyüm diye kendimi kandırdığımı bikez daha anladım rabbim bizi boynu bükük bırakmasın kimseye imrendirmesin aminnnnnn
valla benim 5 eltim var ve en küçük benim hepsininde çocukları var kiminin 1 kiminin 3 valla en sevdiğim insan bile olsa laf soksa dayanamam ama benim bir huyum var kaynanam laf soksada cvp vermem aman ya sabah sabah bunları konusup canımızı sıkmayalım bizim sorun hormonlarla ilgili iğne kullanıyoruz daha cok yeni 6 ay felan oldu işte
amin canım amin.öyle canım YÜCE ALLAH isterse azospermmiş miyommuş dinlemez. ama insanın içi acıyınca biran önce kavuşayım istoyor isteklerine. kıskançlık olmuyor canım ama burukça bir imrenti oluyor.seni anlıyorum. bu duyguları defalarca yaşıyoruz hepimiz.canım sizin sorun neydi? kime tedavi oluyorsunuz?
haklısın cnm boşvermek lazım ama insanın canını sıkmaya yetiyoo..
cnm daha yeni inşallah çok uğraşmazsınız en kısa zamnda bebişin kucağında olur..
5 eltide biraz fazla hangisiyle uğraşcan tatlım biri canını sıkmasa biri sıkar..
dediğin gibi kesinlikle kıskançlık değil ama bugun ilk defa bir hamile haberinde içimin acıdığını hissettim demin arkadasa da yazdım bizde sorun hormonlar bursa acıbademde gürcan bey doktorumuz iğne kullanıyoruz işte 6 ay felan oldu baslayalı
inşallah tez zamanda şifa bulursunuz .çevre çok etkili bu durumlarda. laf laf laf hiç bitmez.insanın içini en yakınları acıtır genelde canım hele eltiiiiiiiii...... neyse takma kafanı. Allah bizi imtihan ediyor ama çevrimizi daha büyük bir imtihandan geçiriyor aslında. anlayana tabiki.... o yüzden takma ... inşallah tez zamanda hepimiz alarız kucaklarımıza bebeklerimizi
valla bayramlarda felan bir görseniz 6 elti eşler çocuklar felan derken evde oturacak yer kalmıyorallahtan aynı apartmanda 3 elti oturuyoz kalan 3 ü baska yerlerde haftada ayda bir görüşüyoz ama cahillerle uğrasmak bir tanede olsa 5 tanede insanı yoruyor cnm bazen diyorum allahım benim bunların içinde ne işim var diye ama işte allahtan eşim haklarından geliyor o yüzden çok muatap olmam kimseyle çok cnm sıkılırsa eşime derim gerekeni yapar
hepinize meraba kızlar doktorum programında canlı dogum vardı ay allahım bizlerede yaşatsın aglamaktan bi haller oldum kimbilir ne güzel bir duygudur heralde annesine koklattı sevdirdiler yarabbim bizde görürmüyüz o günleri offffffff offffff efkarlandım valla ballandıra ballandıra gösterdiler bizim gibi olmayan kimin umrunda ..
amin.bizim ameliyatımızı da kaan bey yaptı.bizede elongolar var dedi. ama son zamanlarda kaan hocanın bi dediğini bi dediği tumayınca emra beyede durumumuzu so
ralım demiştik.inşallah bizim y kromozom testimizde temiz çıkar.öyle canım Allah tan ümit kesilmez ama insan bi tuhaf oluyor duyunca kötü şeyleri.neler kullanıyorsun bitki olarak canım ya? çobançökerten iyi geliyormuş diye duydum sertolılere...
merhaba caım. geçmişi okudum da sizde de sertoly only sendromu varmış. kime tedavi oldunuz. bizdede sertoly only var. ama elongolar bulundu dediler. sizdede bulunmuşmuydu?
anemon------------------------------------------------164
aruna--------------------------------------------------165
bahar--------------------------------------------------165
bangi--------------------------------------------------165
bursa--------------------------------------------------165
cemrem------------------------------------------------165
çiçek---------------------------------------------------165
denizbulut-------------------------------------------165
enfall-------------------------------------------------165=okudu
eseslim-----------------------------------------------165
esma---------------------------------------------------165
esma16------------------------------------------------165
flzask------------------------------------------------165
gunslinger------------------------------------------165
hasret------------------------------------------------165=okudu
hep-----------------------------------------------------165
hmtnzl------------------------------------------------165
mavimenekşe-----------------------------------------164
mercan------------------------------------------------164
oknk---------------------------------------------------164
selmacan---------------------------------------------164
seval--------------------------------------------------164
vck----------------------------------------------------164
yeşil--------------------------------------------------164
zaman-------------------------------------------------164
zambak-----------------------------------------------164
zcu----------------------------------------------------164
niyet sahibi:
önce güzelce bir namaz abdesti almalı ve iki rekat allah rızası için namaz kılmalı.
Namazı bitirip selam verdikten sonra 100 defa '' estağfirullâhel' azîme ve etûbü ileyh'' diyerek tövbe ve istiğfar etmelidir.
( kıldığı iki rekatlı namaz dahi bir çeşit hacet namazı oluyor ki, bir kulun allah'a en yakın olduğu an namaz ânıdır.)
muradı ne ise niyet eder, onları düşünür ve cenab-ı hakk’a arz eder.
Bütün bunlar namaz seccadesinde otururken yapılan işlerdir.
Daha sonra ‘‘eûzü besmele’’ çekerek şu âyeti okur.
Bismillahirrahmanirrahîm:
‘‘innallâhe ve melâiketehû yusallûne alen’nebiyyi yâ eyyühellezîne âmenû sallû aleyhi ve sellimû teslîmâ’’ der.
Ayet-i kerime bitince hemen ‘‘salât-i tefriciye’’ye başlar.
Dileyen sadaka da verebilir…
her ne zaman vakit bulunursa okunur.
Otururken, yatarken, her şekilde okunabilir.
önemli olan sayıya tamamlamaktır.
Diğer okuyacaklar:
önce, tam bir iman ve ihlasla, 21 defa: "estagfirullah el aziyme ve etubu ileyh" diye istigfar edilir.
Sonra, ne için okunuyorsa kalben ona niyet edilir.
Sonra: "euzu billahiminesseytanirracim, bismillahi'r-rahmani'r-rahim" denir.
Sonra, salavat-i şerife okunmaya başlanır.
Okuma sırasında yüzünüz kıble'ye donuk olursa, daha etkili olur. Ayrıca, okuyuş sırasında, zihniyetinizin başka bir şeyle meşgul olmaması için gözlerinizi kapatın.
Yoruldugunuz zaman dinlenin, sonra devam edin.
Okunacak adedin tam olmasına dikkat etmek gerekir. çünkü, adetler tıpkı bir kilidin anahtarı gibi önemlidir.
slm bahar günaydın nasılsın
hepinize meraba kızlar doktorum programında canlı dogum vardı ay allahım bizlerede yaşatsın aglamaktan bi haller oldum kimbilir ne güzel bir duygudur heralde annesine koklattı sevdirdiler yarabbim bizde görürmüyüz o günleri offffffff offffff efkarlandım valla ballandıra ballandıra gösterdiler bizim gibi olmayan kimin umrunda ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?