Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

bızım cocuklarımız bıraz yaramaz ve sımarık olabılır yılların ozlemı onları sımartabılır
fakat ne olursa olsun onlar bızım yıllarca yanıp yakıla aglaya aglaya bekledıgımız evlatlarımız
doguruken onların ne huyunu nede bahtlarını yapabılırız
tabıı herkes ıster akıllı ıyı huylu cocugu olsun
varsın yaramaz olsun

SABIR; Öyle Bir İp ki, Sen KOPACAK Sanırsın, O Sarıldıkça GÜÇLENİR, Sen BİTECEK Sanırsın, O GİTTİKÇE ÇOĞALIR...!!!
Allaha emanet olun kızlar.herkese hayırlı geceler.

kızlar bende cıkıyorum ben yarın babamlara gıdıcem nasıp olursa yarın aksam ancak gorusuruzzz
hepinizi
rabbım bızı sabırdan ve huzurdan ayırmasın

sizin eşinizdemi azo bence eşinizin bebk olması konusunda hiç umudu yok ondan böyle yapıyor siz onu umutlandırın

mercan canım üzme kendini benim kayınvalidede sorunu bildiği halde sürekli bana ne imalar yapmadıki bir bilsen yıllarca ve eşim çocukken kabakulak geçirmiş ben sorduğumda hiç bişeyi yok hastalık geçirmedi diyordu ama en son eşim sordu dr soruyor tedavi edecek diyince artık mecburen söylemiş sen kabakulak geçirdin diye anlayacağın hepsi aynı ama ben hakkımı helal etmiyorum onlara

ANEMON------------------------------------------------164
ARUNA--------------------------------------------------165
BAHAR--------------------------------------------------165
BANGİ--------------------------------------------------165
BURSA--------------------------------------------------165
CEMREM------------------------------------------------165
ÇİÇEK---------------------------------------------------165
DENİZBULUT-------------------------------------------165
ENFALL-------------------------------------------------165
ESESLİM-----------------------------------------------165
ESMA---------------------------------------------------165
ESMA16------------------------------------------------165
FLZASK------------------------------------------------165
GUNSLİNGER------------------------------------------165
HASRET------------------------------------------------165=OKUDU
HEP-----------------------------------------------------165
HMTNZL------------------------------------------------165
MAVİMENEKŞE-----------------------------------------164
MERCAN------------------------------------------------164
OKNK---------------------------------------------------164
SELMACAN---------------------------------------------164
SEVAL--------------------------------------------------164
VCK----------------------------------------------------164
YEŞİL--------------------------------------------------164
ZAMAN-------------------------------------------------164
ZAMBAK-----------------------------------------------164
ZCU----------------------------------------------------164

NİYET SAHİBİ:
önce güzelce bir namaz abdesti almalı ve iki rekat Allah rızası için namaz kılmalı.
Namazı bitirip selam verdikten sonra 100 defa '' Estağfirullâhel' azîme ve etûbü ileyh'' diyerek tövbe ve istiğfar etmelidir.
( Kıldığı iki rekatlı namaz dahi bir çeşit hacet namazı oluyor ki, bir kulun Allah'a en yakın olduğu an namaz ânıdır.)
Muradı ne ise niyet eder, onları düşünür ve Cenab-ı Hakk’a arz eder.
Bütün bunlar namaz seccadesinde otururken yapılan işlerdir.
Daha sonra ‘‘Eûzü Besmele’’ çekerek şu âyeti okur.
Bismillahirrahmanirrahîm:
‘‘İnnallâhe ve melâiketehû yusallûne alen’Nebiyyi yâ eyyühellezîne âmenû sallû aleyhi ve sellimû teslîmâ’’ der.
Ayet-i Kerime bitince hemen ‘‘Salât-i Tefriciye’’ye başlar.
Dileyen sadaka da verebilir…
Her ne zaman vakit bulunursa okunur.
Otururken, yatarken, her şekilde okunabilir.
Önemli olan sayıya tamamlamaktır.

DİĞER OKUYACAKLAR:
Önce, tam bir iman ve ihlasla, 21 defa: "Estagfirullah el Aziyme ve etubu ileyh" diye istigfar edilir.
Sonra, ne için okunuyorsa kalben ona niyet edilir.
Sonra: "Euzu billahiminesseytanirracim, Bismillahi'r-Rahmani'r-Rahim" denir.
Sonra, salavat-i şerife okunmaya başlanır.
Okuma sırasında yüzünüz Kıble'ye donuk olursa, daha etkili olur. Ayrıca, okuyuş sırasında, zihniyetinizin başka bir şeyle meşgul olmaması için gözlerinizi kapatın.
Yoruldugunuz zaman dinlenin, sonra devam edin.
Okunacak adedin tam olmasına dikkat etmek gerekir. Çünkü, adetler tıpkı bir kilidin anahtarı gibi önemlidir.

günaydın arkadaşlar. Y KROMOZOM TESTİ yaptıran var mı? nerde yaptırılıyor?sağlık güvencesi karşılıyormu ? bilen varmı arkadaşlar.

canım biz genetik testler yaptırdık istanbulda çapa ve semia şakir yapıyo ve süleymaniye kadın doğum ssk karşıladı canım bir ödeme yapmadık tabi 4 yıl önceydi inş size yardımcı olabilmişimdir

teşekkür ederim.yardımcı olmaz olurmusun.Allah herkese Şifa versin. sizin sorun neydi canım?

canım bursanın tefriciyelerini okudum. Allah kabul etsin.
Allah kimseye taşıyamayacağı yük yüklemesin.Amin

günaydın canım. Nasılsın? Emre beye gittiniz mi yada görüştünüz mü?

cnm benim merhaba günaydın nasılsın
ben iyiyim işteyim cnm fırsat buldukça topiğe bakıyorum
hepsini bir arada götrüyorum işte:))
biz kaan hocanın tedavisindeyiz 1 yıldır ama emre beye de gidelim diyorum eşime ameliyattan önce gitmeyi düşünüyoruz bakalım
eşim bu günlerde yeni bir iş daha kurduğu için baya sitresli yorucu günler geçiriyor 2 aydır sperm testi bile yaptıramadık
işlerini oturtsun ilk fırsatta gitmeyi düşünüyorum ben cnm hakkımızda hayırlısı bakalım sen hangi şehirdeydin cnm...

yeni işiniz hayırlı olsun öncelikle.Allah bol kazançlar versin canım.karamandayız biz.biz emre beyle telefonda görüştük.2 gündür yıkıldım adeta. sertoly only sendromunda zor çocuğunuzun olması dedi.elongolar bulundu dedim. ozaman bakalım bir dedi.y kromozom testi istedi.geceleri eşime belli etmizem diye ağlıyorum sadece. Allah a dua ediyorum.başka çarem kalmadı gibi bişey .bilmiyorum canım ya ....Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun

sağol cnm allah razı olsun daha iyileri sizlerin olsun inşlh...
bizdede sertoli cell only var cnm kaan beyde elonge var diyor sizin ameliyatıdamı kaan bey yapmıştı
bizim y delasyon sonucu temiz çıkmıştı
inşlh bunada bi çare bulur tıp
dr lar öyle deselerde allahtan ümit kesilmez cnm inşlh ummadığımız anda hepimiz hamile kalırız...

hepinize meraba kızlar doktorum programında canlı dogum vardı ay allahım bizlerede yaşatsın aglamaktan bi haller oldum kimbilir ne güzel bir duygudur heralde annesine koklattı sevdirdiler yarabbim bizde görürmüyüz o günleri offffffff offffff efkarlandım valla ballandıra ballandıra gösterdiler bizim gibi olmayan kimin umrunda ..

amin.bizim ameliyatımızı da kaan bey yaptı.bizede elongolar var dedi. ama son zamanlarda kaan hocanın bi dediğini bi dediği tumayınca emra beyede durumumuzu so
ralım demiştik.inşallah bizim y kromozom testimizde temiz çıkar.öyle canım Allah tan ümit kesilmez ama insan bi tuhaf oluyor duyunca kötü şeyleri.neler kullanıyorsun bitki olarak canım ya? çobançökerten iyi geliyormuş diye duydum sertolılere...

merhaba. amin inşallah bizede en kısa zaman da yaşatır anne olmayı YÜCE MEVLAM.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…