Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
sevgidolu ve belgin insallah guzel haberlerle donersiniz canim allahim dilediginiz bu mubarek gunlerde versin.... darisida burda isteyen herkese olsun insallah...

merhaba arkadaşlar nasılsınız.
herkesler tedavide maşallah. belgincim, sevgi dolu inşallah güzel haberler verirsiniz bizlerede ümit olursunuz.
bu ay bende yarım kalan tedavime devam edecektim ama bayramdan sonraya erteledik. kısmetse ekim ayında dondurulmuş embriyolarıma kavuşacağım.

Kızlar Belginle konuştum az önce Kaan bey hormon testi yaptırmış sabahtan, öğlen sonucu almışlar FSH 7 ye yani normal sınırlara dönmüş hormonlar düzelmiş, şu anda kullandığınız ilacı bırakın 27 Ekimde tekrar hormon testlerini yapıcaklar eğer sorun yoksa sonra klomen diye bir ilaca başlayacaklarmış zannediyorum. Keyfi yerindeydi Sevgi ile karşılaşmışlar. Doktora kullandıkları kürleri devam edip etmeyeceklerini sormuşlar incir kür arı sütü gibi kürlere devam edebilirsiniz demiş Kaan Bey. Bakalım yarın allahtan birşey olmaz ise Belginle görüşeceğiz.

ne güzel haberler bunlar :) ben inanıyorum herkes isteğine kavuşacak, bebişlerimiz olucak hepimizin ealnas canım senin tatlı bebişin gibi maaşallah ona da :))

ÇOK SEVİNDİM BENDE SEVGİDOLU VE BELGİNDEN HABER VAR MI DİYE GİRMİŞTİM AKŞAM AKŞAM MORALİM DÜZELDİ...hihoyyyt

çok sevindim arkadaşlar umut doluyum şimdi benim eşimde bayramdan sonra gidecek bizde böyle haberler alırız inşallah

merhaba arkadaslar nasilsiniz gorusmeyeli
vaktim olmuyodu yazmayi 1 haftadir,ama girip bi bakiyorum neler olmus bitmis diye
cok sevindim belginin adina insallah hayirlisiyla tedavisi gusel sonuclanir bebegine kavusur, ve ins diger butun arkadaslarda bebeklerine kavusurlar ,ins bende....
sizden boyle guzel haberler alinca o kadar seviniyorumki Rabbim ins su mubarek gunler yuzusuyu hurmetiine dualarimizi kabul eder,ins bu imtihandan alnimizin akiyla cikariz

bakalim bizim nasil olacak,simdilik kullandigimiz butun kurleri biraktik
hormon testlerini bayramdan sonra tekrarliycaz ins duzelme olmustur hormon degerlerinde
hergun her an dua ediyorum rabbim bir umut kapisi banada ac diye
Ama umudum var Rabbime binlerce hamdolsun vakti gelince ins bebeklerimizi verecek ben buna inaniyorum ,sadece simdi bu imtihanla basbasayiz,
bizim daha evlatlarimiz olmadan imtihan oluyoruz RAbbim sabir ve sifa versin hepimize butun bu dertten muzdarip arkadaslarima

kızlar bide bana teselli verin verin bizim hlimiz ne olacak ne olur dua edin bizde bayramın 4 ünde gidecez

selva canım bizde 1 defa başarazısız şimdi yeniden başlıcaz

slm arkadaşlar beim eşimde de azosperm var ya ürologlar uğraşmak istemiyor.tedevisinin başarı olanağı %10-15 arası olduğu için umut vermek istemiyorlar ve direkt olarak tüp bebek diyorlar.bizede 2 kere ssk da 1 kerede güven tıpta sperm testi yaptırdık ondada bişey çıkmadı.şimdi keçi boynuzu kaynatıp içiriyorum.ve korunmuyoruz.haftaya yumurtlama günlerim denicez inşallah rabbim hakkımızda hayırı olanı verir. tüp bebektende korkuyorum çünkü tamamen maddi imkanlara dayanıyor.bursada jinemed ortalama 10-12 milyar arası bi fiyat çıkardı.ay sonunda bide acıbademle görüşmeye gitcez bakalım ne olacak.ama eğer bursada bildiğiniz sperm testini kaliteli yapan biyer olursa lütfen tavsiye edin.çünkü sperm tesiti örneği verdikten en geç 1 saat içinde sonuçlanması gerekiyormuş.ama bize örneği verdikten 4-5 saat sonra sonuçları veririz diyorlar.OOOfffffff kafam çok karışık.yardım edin bana lütfen...

canım o kadar degilki maliyeti daha düşük neden size öyle dediler ben anlamadım tek tüp bebek normalde 4 milyar falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…