Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
belgincim gözün aydın.ii haberlerle dönmüşsün:lepi:.ben çok inanıyorum zaten bebeğinin olacağına.inşallah tez zamanda olur.

kızlar kaan hoca eşime klomen kullansın ,1 ay sonunda test yaptırın bana yazın demişti.cuma günü test yaptırdık ama sonuçlar pek ii değil gibi.çok yükselmiş bütün hormonlar.LH 11,TESTESTERON 643, FSH 18.3, PROLAKTıN 54.4 Yorum yapabilecek olan varsa sevinirim.yine moralim bozuldumafoldumben

Sevgidolu senin adına çok sevindim inşallah seninde en yakın zamanda hamile haberini alırız....

inşallah canım benim hepimiz en kısa zamanda anne oluruz canım eşim kaan hocanın verdiği iğneyi kullanmadan önce bizim fsh da bu degerlerdeydi bozma moralini canım hiç belli olmaz bidaki seferede düşer canım üzülme sen...:teselli:

Arkadaslar Haberturkte şu anda Tup Bebek ve kök hücre hakkında bir program var izleyin Memorial dan Semre Kahraman var tv de birde Kök hücre icin araştırma yapan bir prof adı aklıma gelmiyor...

sevgidolu güzel haberlerine sevindim hayırlısı ile sende anne olacaksın

belgin, sevgi dolu güzel haberlerle gelmişsiniz adınıza çok sevindim gözünüz aydın inşallah buraya kocaman harflerle hamileyim diyede yazarsınız.eşimde pregnly kullanıyor bakalım bitince bizde gideceğiz kaan beyin yanına inşallah bizlerde güzel haberlerle döneriz. topik hamile haberleriyle dolar inşallah bizde monitör başında göbek atarız.

gülüm se sagol canım inşallah hepimizz güzel haberlerimizi sevinç içinde paylaşırız burada canım allahım hepimizin yardımcısı olsun.canım siz hiç tese olmuşmuydunuz sizde hormonlar nasıldı canım...

kızlar iyi geceler nasılsınız bakalım
sevgi ve belgin inşallah hamile haberlerinizide alırız.

kızlar iyi geceler nasılsınız bakalım
sevgi ve belgin inşallah hamile haberlerinizide alırız.

iyi aksamlar arkadaslar.
Belgin ve sevgidolu ikinizi tebrik ederim iyi ve güzel haberlerle döndünüz allah tamamini getirsin.

Klomeni kullanmadan önce esinin degerleri kaçti ?
Ben korkmaya basladim. Esimin FSH ve LH normaldi. Henüz klomen bitmedi kullanmaya halen devam ediyor az kaldi insallah bizimki normal olur.

Sevgidolu ve belgincim bizde kaan aydos'a gitmeyi düsünüyoruz ekimde.
Muayene'nin ücreti ne kadar ? Doktorla görüsme süresi kaç saat ?
Bunlari merak ettim.

canım ilk gidince 150 milyon sonra dosya açıyorlar sonraki muane kontroller ve testler ücretsiz tabi sosyal güvenceniz varsa muanede kalınan süre değişiyor 10 dk 5 dk değişiyor yani senin sorcan sorulara bağlı hoca munesini ediyor sonra sorulara cevap veriyor

umutolsun gülümse mavimenekşe selva ve diğer bütün arkadaşalrıma teşekkür ediyorum inşallah kızlar seney bu topikte hamile olmayan kamlmıcak topiğin adını değiştircez azoyu yenenler olcak

sevgicim canım benim.............çok güzel maaşşallah..........belki bebişin bir sürprizle geliverir..........hadi inşaallah..........

inşallah canım eşim hiç tese olmadı azonun nedenini bile bilmiyoruz. eşimin fsh:14 lh:5,24 testesteron:3,64 açıkçası bu hormonlar yol gösterirmi bilmiyorum fiziki muayenede kaan hoca herşey normal dedi. hayırlısı artık hiç anne olamamaktan çok korkuyorum ama herşeyin hayırlısı yaradandan gelen herşeye razıyız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…