Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
nihan
esin mtese falan oldumu nerde oldu
kusura bakma cok soruyorum , merak ettimde

mrb caneylom. nasılsın. tek sen varsın topikte. hamilelik nasıl gidiyor. kaç haftalık oldun?

selam kızlar..........2 günden beri yoğun geçiyor günler pek uğrayamadım malum ramazan misafirlerle uğraşıyorum bugünde kaynanatörün yanına gidiyoruz.........yarında ordan gelince annemlere gideceğim yani 2 gün yine yokum...eşim 2 gün evde olmayacak bende fırsattan istifade geziyorum işte.......ne güzel kızlar gitmişler dr larına belginden güzel haberler gelmiş darısı sevgidolunun başına inşallah oda bize güzel haberler verir........nihan79 canım tebrik ederim allah tamamına erdirsin inşallahhhhhhh..............hadi kızlar inşallah hamişlerin devamı gelir tek tek hamiş kalırsınız umarım........emeklerinizi karşılığını alırsınız kucaklarınız boş kalmaz rabbim en kısa zamanda yüzlerinizi güldürür inşallah

Hemen moralini bozma benim eşim de azospermli hormonlarına baktırın sonucunu aldıktan sonra ankarada prof.dr kaan aydos var onla görüşün internette sitesi var sonuçları emailde atabilirsin ( ksaydos@tr.net ) ankara üniversitesinde.Tüp bebek için çok para istemişler iyi araştırın bence

günaydın arkadaşlar nasılsınız ben allahıma şükürler olsun iyiyim.kaan hocayla herşey güzel geçti zaten sevgili arkadaşim ealsnas sizlere herşeyi anlatmış evet kaan hocanın bize bir ay boyunca verdigi pregnyl igne sayesinde 17 olan fsh 7 ye düşmüş bakalım ekimde tekrar test yaptıracagız ona göre ilaç tedavisine başlıyacagiz.kızlar bitkisellerden zarar gelmiyecegini söyledi hoca bide pharmaton diye bi ilaç var eşim onu kendiliğinden kullanıyordu o ilacı kaan hocaya sorduk kullanalımmı diye oda zaten ben onu yazacaktım iç bi zararı yok onda bütün vitaminler var kullan dedi işte boyle kızlar şimdilik bütün hormonlar normale döndü inşallah böyle devam eder.Sevgiciğimle de karşılaştık oda iyi ondada herşey yolunda oda gelmış olmalı yakında size yazacaktır...arkadaşlar ümidinizi sakın kaybetmeyin bence herşey güzel olcak.orda bir tane hasta var 40 yaşlarında herzaman sıfır çıkan spermiyogram da kaan hocanın sayesinde sperm görülmüş ve tekrar yaptırmış yine zaospermi yani heran herşey olabiliyor kızlar allah büyük sakın ümidinizi kaybetmeyin.HEPıNıZE BENıM ıÇıN ENDıŞELENıP DUA ETTıĞıNıZ ıÇıN TEK TEK TEŞEKKÜR EDERıM ALLAHIM HEPıMıZıN YÜZÜNÜ GÜLDÜRSÜN...AMıN...

nilay çok tebrik ederim allahım tamamına erdirsin.darısı bütün hepimize inşaallah..

a.s. belgincim haberlerinle mutlu olduk eşim 28 eylüde gidecek bizde umutlandık inşallah iyi olur

son günlerde hep güzel haberler alıyoruz maşaallah deyimde nazar değmesin bizde bayramdan sonra gideceğiz bakalım içimde çok büyük bir umut var...rüyamda köpek yavruları gördüm çoçuk demekmiş daha bi mutlu oldum yoksa benim bebişler yola çıkmaya hazırlarmı hıııı:sm_cool:

belgin arkadaşım bişey sormak istiyorum keçi boynuzu kullanıyormuydunuz bende eşime kürleri uygulayım diyorum ama bi zararı olcak,yani mesela fsh yükselir ne biliyim bişeyler kötü etkilenir ve doktora gittiğimizde sonuç alamayız diye korkuyorum,ne yapmalıyım sence

evet canım eşim kış boyu keçiboynuzunu yedi dr ye dedi keçiboynuzunun tozu varmış onu alcam şimdide ydirecegim bişey olmaz dedi korkma yesin dr bitkisellerden bişey olmaz dedi..daha önce bende korkuyodum artık korkmuyorum kulagımla duydum...

kızlar slm canlarım benim bugün döndük kaan hocaya son yaptırdığımız fsh sonuçlarını gösterdik bizim fsh 3.72 çıkmıştı kaan hocada önce fsh hormonunu normale getirelim dedi aslında fshniz çok kötü değil ama 8-9 gibi yaparsak daha iyi olur dedi sonra klomen verdi bir ay kullanın sonra fsh testi yaprtırın sadece dedi bana mail atın dedi eğer normale dönerse bu sefer hücrelerin normal yoldan çışı için uğraşcaz dedi bizim zaten elengoydu en kötüihtimalle microtese ile kesin çıkar dedi ama o çok umutlu konuştu bizdedki tek sorun fsh az düşük olmasıymış gerekirse klomeni 3 ay felan kullanırsınız dedi bu arad ben onna proxed plus kullanıyoz dedim çok güzel ona devam edin sakın bırakmayın dedi bide keçiboynuzu tozunu hergün kaşık kaşık ye dedi eşime ben ona incir kürü patımıda söledim onada devam dedi merak etmeyin sabredin dedi belki kendilinden bile çıkar dedi bu arad kızlar belgincimle karşılaştık o zaten yazmış size onunla tanışmış olduk vallaha ben çok memeun oldun kendisi çok tatlı birisi bu arada kızlar bizim için güzel dilekelrde buluna herkese teşekkür ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…