canim sizin problem tam olarak neydi ,hangi tedavilerden sonra hamile kaldin
Hamileyim arkadaşlar
nihan
esin mtese falan oldumu nerde oldu
kusura bakma cok soruyorum , merak ettimde
tebrikler allah tamamına erdirsin darısı tüm isteyenlere inşallahalkisalkisalkisHamileyim arkadaşlar
Hemen moralini bozma benim eşim de azospermli hormonlarına baktırın sonucunu aldıktan sonra ankarada prof.dr kaan aydos var onla görüşün internette sitesi var sonuçları emailde atabilirsin ( ksaydos@tr.net ) ankara üniversitesinde.Tüp bebek için çok para istemişler iyi araştırın benceslm arkadaşlar beim eşimde de azosperm var ya ürologlar uğraşmak istemiyor.tedevisinin başarı olanağı %10-15 arası olduğu için umut vermek istemiyorlar ve direkt olarak tüp bebek diyorlar.bizede 2 kere ssk da 1 kerede güven tıpta sperm testi yaptırdık ondada bişey çıkmadı.şimdi keçi boynuzu kaynatıp içiriyorum.ve korunmuyoruz.haftaya yumurtlama günlerim denicez inşallah rabbim hakkımızda hayırı olanı verir. tüp bebektende korkuyorum çünkü tamamen maddi imkanlara dayanıyor.bursada jinemed ortalama 10-12 milyar arası bi fiyat çıkardı.ay sonunda bide acıbademle görüşmeye gitcez bakalım ne olacak.ama eğer bursada bildiğiniz sperm testini kaliteli yapan biyer olursa lütfen tavsiye edin.çünkü sperm tesiti örneği verdikten en geç 1 saat içinde sonuçlanması gerekiyormuş.ama bize örneği verdikten 4-5 saat sonra sonuçları veririz diyorlar.OOOfffffff kafam çok karışık.yardım edin bana lütfen...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?