- 22 Ağustos 2009
- 2.690
- 196
- 373
ANEMON------------------------------------------------165
ARUNA--------------------------------------------------165=OKUDU
BAHAR--------------------------------------------------165
BANGİ--------------------------------------------------165
BURSA--------------------------------------------------165
CEMREM------------------------------------------------165
ÇİÇEK---------------------------------------------------164
DENİZBULUT-------------------------------------------164
ENFALL-------------------------------------------------164=OKUDU
ESESLİM-----------------------------------------------164=OKUDU
ESMA---------------------------------------------------164
ESMA16------------------------------------------------164
FLZASK------------------------------------------------164=OKUDU
GUNSLİNGER------------------------------------------164
HASRET------------------------------------------------164
HEP-----------------------------------------------------164
HMTNZL------------------------------------------------164
MAVİMENEKŞE-----------------------------------------165
MERCAN------------------------------------------------165
OKNK---------------------------------------------------165
SELMACAN---------------------------------------------165=OKUDU
SEVAL--------------------------------------------------165
VCK----------------------------------------------------165
YEŞİL--------------------------------------------------165
ZAMAN-------------------------------------------------165
ZAMBAK-----------------------------------------------165
ZCU----------------------------------------------------165
NİYET SAHİBİ:
önce güzelce bir namaz abdesti almalı ve iki rekat Allah rızası için namaz kılmalı.
Namazı bitirip selam verdikten sonra 100 defa '' Estağfirullâhel' azîme ve etûbü ileyh'' diyerek tövbe ve istiğfar etmelidir.
( Kıldığı iki rekatlı namaz dahi bir çeşit hacet namazı oluyor ki, bir kulun Allah'a en yakın olduğu an namaz ânıdır.)
Muradı ne ise niyet eder, onları düşünür ve Cenab-ı Hakk’a arz eder.
Bütün bunlar namaz seccadesinde otururken yapılan işlerdir.
Daha sonra ‘‘Eûzü Besmele’’ çekerek şu âyeti okur.
Bismillahirrahmanirrahîm:
‘‘İnnallâhe ve melâiketehû yusallûne alen’Nebiyyi yâ eyyühellezîne âmenû sallû aleyhi ve sellimû teslîmâ’’ der.
Ayet-i Kerime bitince hemen ‘‘Salât-i Tefriciye’’ye başlar.
Dileyen sadaka da verebilir…
Her ne zaman vakit bulunursa okunur.
Otururken, yatarken, her şekilde okunabilir.
Önemli olan sayıya tamamlamaktır.
DİĞER OKUYACAKLAR:
Önce, tam bir iman ve ihlasla, 21 defa: "Estagfirullah el Aziyme ve etubu ileyh" diye istigfar edilir.
Sonra, ne için okunuyorsa kalben ona niyet edilir.
Sonra: "Euzu billahiminesseytanirracim, Bismillahi'r-Rahmani'r-Rahim" denir.
Sonra, salavat-i şerife okunmaya başlanır.
Okuma sırasında yüzünüz Kıble'ye donuk olursa, daha etkili olur. Ayrıca, okuyuş sırasında, zihniyetinizin başka bir şeyle meşgul olmaması için gözlerinizi kapatın.
Yoruldugunuz zaman dinlenin, sonra devam edin.
Okunacak adedin tam olmasına dikkat etmek gerekir. Çünkü, adetler tıpkı bir kilidin anahtarı gibi önemlidir.
yaaaaaaaaa aglama aglama bak bende dünden razıyım aglamayaa
benimde herşeyim normal şimdi sen böle diyince bende tereddüt ettim... gecen ay vajinal ultrassona girdim herşeyin gayet normal dedi hormonlarımda hatta eşim henuz o sıra test yapmamıştı doktorum senin 8 aydır hamile kalmaman mucize herşeyin fazlasıyla iyi demişti.. demekkkkk keisn sonuc deil alttan ultrasona girsen bile.. bendendemi rahim flimi istiycekler çok korkuyporum rahim flimi çektirmekten
allahım hiç birimizi bu halimizi aratacak şeylerle sınamasın cnm bnmm.. kimi zaman çocugum olmasa nolur yigenim olur onları severim diyorum zor söylesemde bunu ... ailem sevdigklerim saglıklı olsun en önemlisi o.. babam 3 sene önce beyin kanaması geçirdi aynı gün içinde 3 kez hemde.. doktorlar ölür dediiiii.. ama babam hastahaneden 2 ay sonra sapasaglam çıktıı normalde felç olması lazımdı yaşasa bile... ben o sıralar çok üzüldüm... zaten şu dünyada çok üsüldügüm iki olay oldu 1. si babamın beyin kanaması geçirmesi 2. side bebegimizin olmjuycagını duymak..
ya bak gördünmü rabbim ol derse oluyor baban için sevindim rabbim şifasını vermiş canım benimde 6 yıl boyunca sorunum yok diye söyledi dr tabi herşey yolunda ama tüp bebek doktorum muhakkak tüp bebek öncesi hsg çektirmen gerekiyor dr prensibi bu rahimi daha iii görmem gerekiyor dedi bende çok korktum öldüm öldüm dirildim kendi dr çekti inan korkacak bişey yok çok az bir ağrı oldu geçti ama ben hsg çekerken doktoruma çok problem çıkardım ama meğer okadarda zor değilmiş ve sonucu öğrendiğimde bütün ağrıları unuutum ve şok geçirdim öylece kaldım tek söylediğim cümle eğer bizim çocuğumuz olmayacaksa söyleyin dedim doktorumda çok üzülmüş ve morali bozulmuştu tabi eve geldikten sonra herşeyin daha farkına vardım günlerce kendime gelemedim ilaç almaya başladım sonra tekrar doktorumun yanına gittim beni kırmadı tekrar rahim cd baktı ben sordum o söyledi şimdi daha iyim ve artık iilaç almıyorum herşey allahtan yaza tüp yapacaz kısmetse ozaman aşama aşama yazarım inş süpriz olur hem eşimde sperm bulunur hemde bebğime rahatlıkla hamile kalıp 9 ayı doldurup bebeğime kavuşurum inş ama şunu bilki canım her tüp bebek dr hsh rahim filmi çekmeden tüp bebek yapıyorlar yani dr çok önemli ben dr güveniyorum
canm benimde esim azo die doktora gttgmzde bendende rahim filmi istediler we onun sonucunda rahimimde dogustan sekil bozuklugu oldugunu ogrendik we 2 ay once ameliyat gecirdm allaha sukur su anda normale donmus mayista esim m.tese olck sperm bulunursa tup yapcz ama benim icimde yinede bi korku war gecirdgm amelyattan dolayi ya tutmazsa die halinize sukredinki cogunuzun sorunu sadece eslerinzde diye
şekil bozukluğu nasıl caanım benim amaliyatlık bir durum yok sürekli gözlem altında olacakmışım ve bazende duruma göre rahime dikiş atılıyormuş ne kadar götüre bilirse bakalım görecez
gecms olsun ins bi sorun yasamazsnşekil bozukluğu nasıl caanım benim amaliyatlık bir durum yok sürekli gözlem altında olacakmışım ve bazende duruma göre rahime dikiş atılıyormuş ne kadar götüre bilirse bakalım görecez
gecms olsun ins bi sorun yasamazsn
canm benimde rahimim dogustan kalp seklindeydi onu duzeltip ucgen sekline getrdiler suanda normalmis ama ben yinede korkuyrum tupte tutmazsa die
korkma kalp şeklinde olunca bebek doğurabiliyorlar sıma canını içini ferah tut allah ol derse olur
Günaydın arkadaşlarr
bugün erkenciyim birazdan yola çıkıcam anneme gidicemm bugün kontrolü varr
havada yağmurlu
bu gece rüyamda baharcımm canım benimm seni gördümm
hayır olsun inş.
günaydın canım bak ben de senin gibi erkenciyim :)
annenin nesi vardı canım geçmiş olsun.
Günaydın arkadaşlarr
bugün erkenciyim birazdan yola çıkıcam anneme gidicemm bugün kontrolü varr
havada yağmurlu
bu gece rüyamda baharcımm canım benimm seni gördümm
hayır olsun inş.
canım benim günaydın
hayrolsun tatlım...
cumartesi buluşacaz yaa sende erken davranmış rüyanda da görmüşsün beni
canım benimmmmmmmmmm bi an evvel gelse cumartesi
tamam canım geçmiş olsun Allah şifa versin anneciğine.iyi cnm ne güzelsende erkencisin .. işim olmasaydım yatardım aslındaa
yorgunum ve uykum var
annem 10 gün önce ameliyat oldu cnm ayağından ben ordaydım
haftasonu geldim bugünde kontrolü var oraya gidicemm
sağol cnmm
günaydın canlar
bu hafta güzel bi hafta olsun bizim için inş
beni heyecan bastı gece yine uyuyamadım
gün yaklaştıkça ne olacam bilmem
canım benim günaydın
hayrolsun tatlım...
cumartesi buluşacaz yaa sende erken davranmış rüyanda da görmüşsün beni
canım benimmmmmmmmmm bi an evvel gelse cumartesi
günaydın kızlar güzel bir hafta geçirmek dileğiyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?