iyi akşamlar canım iyiyim saol sen nasılsın
iyiyiz cnm eşlerimizin testlerını dysynup yazısıyoruz anne adayı
sızın nasıl gıdıyo bebıs meselesı
ayyy hadi bakalım inşallah yarın vck ve sizin testleriniz de birsürü sperm bulunur hemencecik tüp bebeğe başlarsınız
canım biz bekliyoruz eylül de başlamayı düşünüyoruz tekrardan birazcık para biriktirecez tüp bebek için 5850 tl olmuşşş çok artmış
ben geçensene 5000 tl yaptırmıştım
o kadar olmusmu ya
dogru paraları bırıktırmekte mesele umarım yaza hem maddı hemde manevı
acıdan hazırlanırsın tatlım[/QUO
bende burda okudum 5850 tl diye yanlış okumadıysam.inşallah canım hazırlanırız da tekrardan deneriz
bursa nerde kaldı yaa tel nosuda yo bende nasıl ulaşıcam şimdi
bursa nerde kaldı yaa tel nosuda yok bende nasıl ulaşıcam şimdi
cnm aslında nosunu verecektı herkes hanı nıcın vermedı
evet mesulıyet olunca ınsan ıster ıstemez kaygılanıyo dımı:44:
canım paylaşıp okuyalım diycem ama ya o da okuduysa :26:
canım hepiniz biliyorsunuz işte kaç kere yazdım topiğe tel nonuzu gönderin diye
bak anemonda çok yoğunmuş girememiş topiğe...
canım az önce aradı ne güzel okuduğunu haber verdi...
yani şimdi onu okumamış sayıp dağıtsak okuduysa fazladan okunmuş olur dağıtamam...
ee nezamana kadar bekliycez :44:
neyse 10a kadar bekleyelim...
diğer arkadaşın listesini yayınlayana kadar haber gelir inş
geldim geldim ne olur kızmayın inanın şu an hastanenin orada int cafe buldum ordan yazıyom
dumaı ben hemen ilk gün zaten okumustum ama cumartesinden beri hastanedeyiz inanın eltimin kanaması oldu çok kötü durumdaydı basında kaldım bırakıp gidemedimde ne olur hakkınızı helal edin ben mesuliyetimin çoookkkk çoookkkk farkında biriyim rabbim verdiğimiz sözleri unutturmasın
8e yetişmek için çok uğrastım ama diğer eltim geç geldi o yüzden oldu bende eve gecene kadar gec olur diye hastanenin orda int cafe buldum şimdi çıkıyom eve varınca açarım inş
allah kabul etsin canım bende kendiminkileri okuyordum şimdi seninkini başlıycam akşam namazından sonra hemen okurum allah'ın izniyle .evet canım yarın büyük gün ama sonuç almayız herhalde çarşambaya kalır baharında dediği gibi halayımız. Cumartesi gününe kadar bizim halayımız çekilir sonra bizim pabucumuz dama atılır bahar ve flzaşk'ın halayını çekeriz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?