baharcım tefrıcıyelerımı okudum
vck nasılsın cnm bızım sonuclar senın dedıgın gıbı ertesı gun cıkar bakalım inşllh sevınırız
canım benim inş bu heyecanın ve mutlululuğun sonucu öğrendiğinde de devam edecek
Bu hafta çok heyecanlı geçecek halayların sonu gelmeyecek inş
Allah dualarını kabul etsin tatlım...
Eşin saat kaç da verecek testi ??
Geçen seferde 1 gün sonra çıkmıştı sonuçlar değil mi ??
allah kabul etsin bitanem...
bende bugün okudum bol bol dua ettim senin için
demek seninkide bi sonraki gün belli olacak...
desene halaylar çarşambaya kaldı
Cnm emre beyde bu konuda iyi bi doktor
karar verirsiniz kısa zamanda inş.
bizimde azospremi eşim2007 de tese oldu 11 sprem bulundu tüp yaptık(Marmara üniversitesinde)
ama maalesef tutmadı.. sonra 2.defa mikro tese oldu hiç bulunmadı şimdi de tekrardan
emre beye gidelim dedik ..
belki bi gelişme vardır yada bi tedavi uygular
en son 7 ay önce Canm ins.tekrardan bulunur spermleriniz cok soru sordum ama azo sebebiniz neydi????
canımcım inşallah bol bol spermleriniz çıkar cumartesi günü randevunuzdan önce gitseniz en azından testlerinizi yaptırsanız sonra muayenenizi yaptırsanız olmazmı
inşallah canım rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah hemde ne halay çekicez ucu bucağı olmayansonrada azoyu bombalıycaz inşallah canım randevumuz saat 11.30'da embriyolog bana hastaneye gelince beni bul seninle ayrıyeten ilgilenicem demiş .ben anlamamıştım dün arkadaşımla konuşunca söyledi bana bakalım nasıl ilgilenecek bilemiyorum .işimiz ne kadar sürer bilmiyorum belki detaylı incelerler birkaç gün sürer hiç bilmiyorum dedim ya sanki ilk defa gidiyormuşum gibi bir duygu var içimde
baharcım tefrıcıyelerımı okudum
vck nasılsın cnm bızım sonuclar senın dedıgın gıbı ertesı gun cıkar bakalım inşllh sevınırız
Cnm emre beyde bu konuda iyi bi doktor
karar verirsiniz kısa zamanda inş.
bizimde azospremi eşim2007 de tese oldu 11 sprem bulundu tüp yaptık(Marmara üniversitesinde)
ama maalesef tutmadı.. sonra 2.defa mikro tese oldu hiç bulunmadı şimdi de tekrardan
emre beye gidelim dedik ..
belki bi gelişme vardır yada bi tedavi uygular
en son 7 ay önce Canm ins.tekrardan bulunur spermleriniz cok soru sordum ama azo sebebiniz neydi????
yani bi nedeni yok bizim genetik testimiz temiz
eşimin geçirdiği bi ameliyatta yok küççükken hani
hep doktorlar küçükken ateşli bi hastalıkmı geçirdin diyolar
annesi yok geçirmedi diyo ama neden sprem yokk bilmiyoruzzz
inşlh cnm ya
bakalım sonuc ne olacak ne olursa olsun ben dualara devam
rabbım bızlere dayanma gucu versın ınşlh
bı cıksa halayınım sabaha kadar surecek
allah kabul etsin canım bende kendiminkileri okuyordum şimdi seninkini başlıycam akşam namazından sonra hemen okurum allah'ın izniyle .evet canım yarın büyük gün ama sonuç almayız herhalde çarşambaya kalır baharında dediği gibi halayımız. Cumartesi gününe kadar bizim halayımız çekilir sonra bizim pabucumuz dama atılır bahar ve flzaşk'ın halayını çekeriz.
iyi akşamlar kızlar
vck test yaptırmışsınız galiba inşallah sonuçlar istediğiniz gibi çıkar mutluluğun kat kat artar canım en kısa zamandada bebeğine kavuşursun canım
rabbim inşallah tüm tedavideki arkadaşlarımızı hayırlısıyla bebeklerine kavuşturur
cnm benım bızım kını flazsk la baharın kının ıcıne katar bız gene halayımızı cekerız
hem onlar ıcın hemde geen kendımız ıcın halay cekerız
iyi akşamlar nasılsınız güzel anne adayları
iyi akşamlar nasılsınız güzel anne adayları
yani bi nedeni yok bizim genetik testimiz temiz
eşimin geçirdiği bi ameliyatta yok küççükken hani
hep doktorlar küçükken ateşli bi hastalıkmı geçirdin diyolar
annesi yok geçirmedi diyo ama neden sprem yokk bilmiyoruzzz
anladm canm nedenini bilmemek dahada zor geliyodur heralde rabbim hepimzn yar we yardmcsi olsun ins.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?