canım bence M Sureyi kullanın 6 aydan sonra etkisini gösteriyo yani daha kullanın
Sizin M sureyi almanızda sorun olmuyo yurt dışında olduğunuzdan biz burda neler çektik gettirene kadar Hindistandan
Bizde kullanıyoruz 4 ay oldu lullanmaya başlıyalı bizde prexed kullanıyoruz yanında
tamam canm hawalar düzelir düzelmez bi bulusma ayarlayalm bol bol dertlesiriz sen ben ve vck asbebek canm senin yaş kaç ???[/QUOTcanım ben 33 sen kaç yaşındasın küçüksün galiba
çiçek sizzin eşiniz azomuydu
bir değişiklik oldumu lütfen yazarmısın
tamam canm hawalar düzelir düzelmez bi bulusma ayarlayalm bol bol dertlesiriz sen ben ve vck asbebek canm senin yaş kaç ???[/QUOTcanım ben 33 sen kaç yaşındasın küçüksün galiba
ewet aranzda en kucuk benm galba 24 yasndaym :))
baharcım tatlım ben dualarımı okudum ekleyemedim listeyi.
geçmişede bakamadım.çok yorgunum.
yarın belki giremeyebilirim de bana msj gönderebilirmisin kime ne kadar okuyacağımı canım.
herkese iyi akşamlar kızlar.
iyi düşünmüşsunuz canım belki şifası ordadır belli mi olur........
canim iste 6 ay kullandi faydasi olmadi diye almadik tekrar
fayda etse ederdi diye düsündük...alsakmi tekrar belmiyorum...
evet canim azo olmadi denisiklik falan basladigimiz yerdeyiz
ewet aranzda en kucuk benm galba 24 yasndaym :))
aaa sen daha çocukmuşsun
canım siz bilirsiniz ama bence kullanın...
Canım ben çıkıyorum şimdi 1 saat sonra yola çıkıcaz Ankaraya .....
canım bende kaan hocaya mail attım iğneden bahs etti 6 ay felan dedi ama tabi tam olarak olur demedi bende başlamak istemedim okadar masref olacak olmazssa tekrar tese için okadar verilecekben ancak tüp yapabilirim emin olmadığım şeye başlayamam onun yerine bitkiseller kullanırım diye düşündüm öylede yapıyorum canım
ilac kullanmiyormu esin senin hic
yok canım nebileyim çapa ve onun dışında başka dr gitmiştik ama kimse ilaç vermedi sadece bitkiselller kullandı faydasını gördü tabi bıraktık aradan bir yıl geçti sonra yapılan semen analizinde tekrar azo olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?