idare ediyorum cnm bende bi değişiklik yok aynı buara sol ğöğsüm ağırıyo bugün doktora gittim yüzde 90 kist var dedi ama yinede ultrason istedi tam emin olmak için yarın onu yaptıracam bakalım ne çıkacak sen neler yapıyosun
canım benim geçmiş olsun inş kötü bişey yoktur...
durumundan haberdar et olur mu merak ederim ben...
bizde de bi değişiklik yok tatlım bildiğin gibi işte...
bu temmuzda allah nasip ederse tüp bebek tedavisine başlıycaz hayırlısıyla
bu cumartesi istabula gidicez ilk görüşme için...
eşimde bende muayene olucaz...
öyle işte canım bi adım atıcaz bakalım inş devamıda gelir...
sen devam ediyor musun duphaston kullanmaya ??
canım çok geçmiş olsun inşallah kötü birşey yoktur.bende aynı sorunu yaşadım göğsümde elime gelen kitle beni çok korkutmuştu kolum uyuşuyordu sırtıma bile ağrı giriyordu çok korkmuştum kanser olduğumu düşünmüştüm dünyam kararmıştı şükürler olsunki korkulacak birşey yokmuş.ama şimdi tüpbebek tedavisine başlamadan önce doktora danışmam lazımmış hormon ilaçları kullanacağım için tehlike yaratmamak açısından tedbiri elden bırakmamak lazım.sende ultrason çektir inşallah iyi sonuç alırsın rabbim kimseyi hastalıkla sınamasınidare ediyorum cnm bende bi değişiklik yok aynı buara sol ğöğsüm ağırıyo bugün doktora gittim yüzde 90 kist var dedi ama yinede ultrason istedi tam emin olmak için yarın onu yaptıracam bakalım ne çıkacak sen neler yapıyosun
inş. cnm tedaviniz yolunda gider RABBİM gönlünüze göre versin hayırlısıyla ben bıraktım duphastonu tedaviye başlayacaktım bende ama kayınvalidem 3 ay önce kalp krizi ve beyin kanaması geçirdi sol tarafı felç oldu şimdi bende kalıyo onla ilgileniyoruz 3 aydır iyileşince bizde inş.tedaviye başlayacaz
saqğol tatlım zaten doktorda korkulacak bi kist değil dedi ama yinede canım sıkıldı biraz aynı ağrılar bendede var inş.kötü bişey çıkmazcanım çok geçmiş olsun inşallah kötü birşey yoktur.bende aynı sorunu yaşadım göğsümde elime gelen kitle beni çok korkutmuştu kolum uyuşuyordu sırtıma bile ağrı giriyordu çok korkmuştum kanser olduğumu düşünmüştüm dünyam kararmıştı şükürler olsunki korkulacak birşey yokmuş.ama şimdi tüpbebek tedavisine başlamadan önce doktora danışmam lazımmış hormon ilaçları kullanacağım için tehlike yaratmamak açısından tedbiri elden bırakmamak lazım.sende ultrason çektir inşallah iyi sonuç alırsın rabbim kimseyi hastalıkla sınamasın
allah razı olsun canım benim...
çok geçmiş olsun inş iyileşir bian evvel kayınvaliden :26:
hayırlısıyla sizde başlarsınız inş tedavinize ve kavuşursunuz mis kokulu bebişlerinize
kayınvalidene sizden başka bakacak biri yok mu canım ??
inş. cnm şimdi biraz daha iyi evde fizik tedavi görüyo kızı var oda evli bizde daha rahat ediyo bide benim onla ilgilenmeme alıştı başkasını istemiyo kızını bile hep benle onlar tuvalete falan götürürseler sanki yere düşecem diyor illa ben götüreyim istiyo
anladım canım inş bian evvel iyileşirde sizde başlarsınız tedavinize
flzask canım napıyorsunnnn ??
ben kocişi bekliyorum hala
izmire gönderecek gününü buldular yaa
geç kalmıycam demişti ama işi uzamış yıldönümümü bi başıma geçiriyorum
napim cnm
bizimki uyudu koltukta bende kaldım tek başıma
bende bi ara seni göremiyince eşin geldi sandımm
ama gelmemiş daha ne zaman geliceği bellimi
ah cnmm tek başına geçiriyosun yıldönümünüzü
cnm cumartesı bakarız dedi eşimde sız kac gıbı ordasınızsağol canım inşallah dediğin gibi sperme dönüşür en azından eşim ameliyat olmak zorunda kalmaz birde tüpbebebeğe hazırlandıktan sonra eşimin ameliyat olmasını ve spermin çıkmasını beklemek zorunda kalmasam çok iyi olacak yinede bunada şükür en azından azda olsa umudum var belki sperm çıkar diye umudum var rabbim umutlarımızı yitirmesin.inşallah senin eşindede sperm çıkar hepimiz mutluluğu yaşarız .canım kocişini kandırdınmı senide görebilecekmiyiz cumartesi günü
tatlım inşllh sendede bı sey cıkmaz kayınvaldenede gecmıs olsun ona baktıgın gunler yuzusu hurmetıne mevlam sana bebışini versıninş. cnm tedaviniz yolunda gider RABBİM gönlünüze göre versin hayırlısıyla ben bıraktım duphastonu tedaviye başlayacaktım bende ama kayınvalidem 3 ay önce kalp krizi ve beyin kanaması geçirdi sol tarafı felç oldu şimdi bende kalıyo onla ilgileniyoruz 3 aydır iyileşince bizde inş.tedaviye başlayacaz
yok canım yaa bazen sıkılıp kapatıyordum pcyi
nezaman geleceği belli değil çok canım sıkıldı
merhaba kızlar nasılsınız ben düne göre birazcık iyiim . baharcım dualarımı okudum rabbim kabul etsin çiçek kardeşim ikiz ikiz bebişleri olsun inşallah. kızlar birde sonuç bekleyen vardı buğün için ne çıktı geçmişe baktım şöyle bir göremdim sonuç ne oldu çıkış varmı?
Cemremmmm
napıyosun tatlışımm
cumartesi bakarız mı dedi eşinnn
geliyomusunuz
sıkma canını tatlımm
napıcaksınn
uff onlarda tam gününü bulmuşlar hee gönderecekk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?