Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım çooook sevindim rabbim hepinize bol bol spermler göstersin sonra hepimiz

kızlar 16 nisanda bizimde sperm tahlili var geçen ay martın 20 yapmıştık malesef yine sıfırdı bakalım inş güzel haber alır bende sizinle paylaşırım inş tekrar eşimde bulunurda başlarız dondurmaya kızlar kardeşin kardeşine yaptığı dua kabul olur bizlerde din kardeşi olduğumuz için birbirimize dua edelim rabbim şifayı hepimize versin amin

kızlar meryem süresini okuyun çocuğu olmayanlar okuduğunda inş rabbim çocuk verirmiş hani hz meryeminde mucize ile çocuğu oldu hz zekeriyanın artık eşi yaşlıydı çocuğu olmuyordu hz zekeriya dua etti ve rabbim çocuk verdi hz ibrahimin eşi sareninde aynı şekilde onlarda dua ettiler ve onlarada isak peygamberi verdi bol bol dua edelim yer gök dua iledir

bunu twde hoca cocugu olmayanlar 70 adet meryem okuyun demisti ben okuyorum ins.kabul eder rabbim

bunu twde hoca cocugu olmayanlar 70 adet meryem okuyun demisti ben okuyorum ins.kabul eder rabbim

canım bana çok kişi söyledi bir türlü kendime gelip yapamadım adetim bitsin inş başlayacam inanın yer gök dua ile bence rabbim duaları geri çevirmez ve hayırlısıyla olur yani günde bir tane meryem süresi okuyamazmıyız okuruz ama tembellik yapıp okumuyoruz ama başka iş olsa mesela netin başından kalkmıyorum oysa bir saatimi kuran okuyarak geçirebilirim kendi adıma konuşuyorum

baharcım ben de okudum Rabbim kabul etsin inşallah

baharcığım bende duaları okudum allah kabul etsin gönlümüzdekilerin hayırlısını versin bu arada dün evlilik yıl dönümünmüş allah bi yastıkta çocuklarımızla eşlerimizle birlikte kocatsın aminnnn.sende benim gibi 2008 evlenmişsin bizede ağustosta 4 sene olacak zaman ne çabuk geçiyor çocuklarımız olsaydı 3 yaşında olurlardı .inşallah bundan sonra bebişlerimiz hayatımızda olurlar evimize gönlümüze neşe saçarlar aminnnnnnnnnn

cnmm ne güzel en azından bi gerileme yok inşlh tedaviyle bu germ hücreleri kanlı canlı sperme dönüşür çıktığınız bu yolda rabbim kucağınız dolu olarak geri göndersin inşlh...

merhaba kızlarrrrrrrrr
güzel bi gün olsun inşllh
biz test sonucunu alıp rdan kayınvaldemlere geçicez
akşam yazarım sonucu sizlere tatlişkolarım
akşam görüşüüz inşllh

merhaba kızlarrrrrrrrr
güzel bi gün olsun inşllh
biz test sonucunu alıp rdan kayınvaldemlere geçicez
akşam yazarım sonucu sizlere tatlişkolarım
akşam görüşüüz inşllh

Merhaba cnmm
benimde kurs yok bugün evdeyimm
akşama kadar bekliyceğiz yaniiiii sonuçu öğrenmek içinn
görüşürüz tatlişkomm napalımmm beklerizzz

Günaydınnn herkesee
güzel bi gün olsun inş...
ben bugün evdeyimm kurs yokmuşşş
temizlik yapayım bariii bende

Kızlar ben cumartesi günü hava durumuna bakıyorum bazı site güneşli bazı site yağmurlu gösteriyor.inşallah güneşli güzel bir gün geçiririz

kızlar hepinize iyi günler..bişi sorucam sizlere.lütfen beni bilgilendirirseniz çok sevinirim.bu tüp bebek TEDAVİ RAPORU alan arkadaşlar bana şartlarını yazabilirmi??? bu rapor için evlilikte 3 seneyi doldurmak şartmı?? ve aranızda hsg filmi çektiren varmı? ağrısı acısı oluyormu.narkoz aldılarmı...yardım lütfen..şimdiden teşekkürler..

rabbim kabul eder inşallah

rapor icin şu belgeler olcak.1.eşine ait uroloji durum degerlendrme yazısı 2.spermiogram yazısı 3.hsg raporun weya filmin 4.senin hormon tahlilin 5.kimlik fotokopileri 6.iki adet vesikalk resim 7.vukuatlı nüfus kayıt örnegi 8.buludugunuz kurumda 900 günlük sigorta dökümanı. canm biz çapada cikarttk raporu bunları istediler we sorun erkekte oldugu icin 1 haftada werdilr hsg cektrdm ben cok acyo die duymustum bende anestezili cektrdm korkulck bisy yok canm snradan biraz karın agrısı we lekelenme oluyo geciyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…