- 31 Ocak 2011
- 7.474
- 557
- 198
CANIM KAÇ YILLIK EVLİSİN BENDE AZOYLA 23 YAŞINDA TANIŞTIM AZOYLA YOĞRULDUM İNŞALLAH YOLA AZOSUZ VE BEBİŞLE DEVAM EDERİZewet aranzda en kucuk benm galba 24 yasndaym :))
basta sperm varmiydi faydasini gordu demissin hangi bitgisellleri kulllandi
her doktor ilac vermiyorum canim zaten bu azonun ilaci yokki verenlerde deniyor iste belki faydasi olur diye
iyi akşamlar arkadaşlar bu azodan kurtulamadık gitti o yetmiyormuş gibi yeni hastalıklarla tanışıyoruz embriyonun tutmamasının sebebini ararştırırken bende kan şeker düşüklüğü kan pıhtılaşması çıktı üstelil 6 aydır adetliyim yarın sabah ankaraya genarta gidecem kromazom analizimi yaptıracam aysun hanımla görüşecem bakalım artık herşeyin hayırlısı kib baharcım duaları telefonla mesajlaşırız
CANIM KAÇ YILLIK EVLİSİN BENDE AZOYLA 23 YAŞINDA TANIŞTIM AZOYLA YOĞRULDUM İNŞALLAH YOLA AZOSUZ VE BEBİŞLE DEVAM EDERİZ
senin daha çok yeni ben 6 yıldır bu durumdayız ama tüpü ilk defa denyeceğiz
canım saraçoğlundan aldık isimlerini bilmiyorum eşim bir dönem kullandı sonra bazı sebeplerden yarım kaldı bir yıl sonra eşim sperm verdiki 3 milyon olmuş ama asker olduğu için ozaman aklımıza gelmedi dondurmak sonra askerden döndü tekrar yaptırdık ve sonuç 0 çok üzüldük şimdi tekrar saraçoğluyla iletişim içindeyiz azonun ilacı yok ve bunun içinde kanıtlanmamış bişey için ayda 600 6 ayda 3600 olmazssa tekrar tese tese 1500 2000 arası artı tüp 3500 artı embriyo dondurma bu kadarına durumum müsait değil allaha emanet rabbim ne demişse o olur canım onun için ilaca başlamadık
CANIM BENDE 7.5 SENEDİR TANIŞIYORUM AZOYLA BENDE İLK DEFA KAYDA DEĞER TEDAVİYE BAŞLIYCAMsenin daha çok yeni ben 6 yıldır bu durumdayız ama tüpü ilk defa denyeceğiz
çiçek canım testinizi yenimi yaptırdınız inşallah kullandığınız ilaçlar şifa olur en yakın zamanda eşinde sperm bulunur
insallah canim ya insallah.. Bir ay falan oldu yaptirali canim yazmistim buraya..
Hadi sende basla artik tedaviye bu sefer insallah hayirli haberle gelirsin cumartesi
ewet biraz öyleyimmaaa sen daha çocukmuşsun
:))))))))))
iyi akşamlar bahar cnm nasılsın
hatırlıyorum canım o yazını şimdi tekrar yazınca merak ettim belki tekrar yaptırmışsınızdır dedim.
Canım evet girdik bir alamete inşallah sonumuz hayır olur
iyi akşamlar arkadaşlar bu azodan kurtulamadık gitti o yetmiyormuş gibi yeni hastalıklarla tanışıyoruz embriyonun tutmamasının sebebini ararştırırken bende kan şeker düşüklüğü kan pıhtılaşması çıktı üstelil 6 aydır adetliyim yarın sabah ankaraya genarta gidecem kromazom analizimi yaptıracam aysun hanımla görüşecem bakalım artık herşeyin hayırlısı kib baharcım duaları telefonla mesajlaşırız
iyi akşamlar canım çıkmıştım şimdi gördüm yazını...
sen nasılsın canım var mı bi değişiklik ??
baharcigim ben okudum tefriciyeleri. rabbim kabul etsin insalah.
bu arada evlilik yildönümünüz kutlu olsun.mutlulugunuz gibi bebeklerinizide büyütmeyi nasip etsin Cenab i Hak...
iyi akşamlar canım geçmiş olsun...
inş tüm sorunlarınızdan en kısa zamanda kurtulur kavuşursunuz bebişlerinize
tamam canım ben sana haber veririm duaları merak etme sen...
size iyi yolculuklar iyi haberlerle dönersin inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?