Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar hsg yani ilaçlı rahim filmi çektiren var mı?
birde ssk da çektirilir mi özel de mi ?
Acısı varmı çok korkuyorum ......ama herşeye katlanıcaz...

ben de çektirdim canım 3 ay önce özelde yaptırdım anestezisiz buna hiç gerek yok bence sadece ilaç verilirken hafif bir yanma hissi oluyo o kadar ben gıkımı bile çıkartmamıştım doktorlar bile şaşırdı hiç sesin çıkmıyo iyi misin diye
ağlayanlar mı ararsın bayılanlar mı...işi o kadar abartan varmış yani hiç korkma canım rahat ol serbest bırak kendini
işlemden sonra hafif kanama oluyo yanına ped alırsın o durumu da halletmiş olursun 300 den başlıyo fiyatlar ssk ya da devlet hastanesinde yapıyolarsa bu işlemi(hepsi yapmıyo diye biliyorum) orada da yaptırabilirsin.

cnm ben çektirmedim ama bu tüp bebek tedavi raporu almak için çektirmem gerekiyormuş.muhtemelen 1 hafta içinde benden de istiycek doktor.ben bursada oturuyorum dün araştırdım.rahim filmi sigorta hastanelerinde çekilmiyor burda.özelde çektiricem.herkesin ağrı eşiği farklı acıya dayanma gücü farklı.ben anestezili çektirmeyi düşünüyorum şimdilik.rabbim yardımcımız olsun..geçmiş olsun cnm.

günaydın.inşallah sperm çıkar canım.sizde de sertoly vardı değilmi? inşallah çıkarda biza de ümit olur canım ya.....

evt cnm eşim 2006 yılında akdeniz tıp ta tese oldu ne çıktı bilmiyoruz bile elimize ameliyat raporu vs birşey vermediler sadece sperm yok çıkmadı dediler
10 ekim 2011 de de kaan bey gen artta mikro tese yaptı
kaan beye göre elonge hücreler var patoloji raporunda ise sertoli cell only yazıyor
sizde demi sertoli var bu mubarek günün hürmetine rabbim hepimizin yüzünü güldürsün kimseyi bu yolda oyalamasın rabbim(

Günaydın arkadaşlarr
Hayırlı cumalar
bu mübarek günde rabbim eddiğimiz duaları kabul etsin inş.
amin inşlh cnm
siz nerde oturuyordunuz cnm ne zaman yola çıkıyorsunuz
allah yardımcınız olsun inşlh güle güle gidin güle güle hayırlı haberlerle dönün inşlh..

cnm 2006 yılında tüp için hazırlandığımda bana tıpta çekmişlerdi tabi ben hiç birşey bilmiyordum
bi masanın üzerine yatırdılar ve üstümü örttüler
altımda ne yaptılar bilmiyorum ama benim çok canım yanmıştı çok bağırmıştım
ama bilmediğimden dolayı yoksa kolaymış
herkesde öyle olmuyormuş doktorlar bile ilk defa böyle biriyle karşılaşıyoruz demişlerdi
inşlh senin iyi geçer cnm korkuyorsanda anestezili yaptır birşey olmaz heralde...

canım benim imtihan dünyasındayız sabredicez mecburen durumumuza
kimimiz evlatsızlıkla imtihan oluruz kimimiz evladı olur evladıyla imtihan olunur hepsi Rabbimizin takdiri onun hükmüne boynumuz kıldan ince.Rabbim dayanamayacığımız yükler yüklemesin hiç birimize.
ben de her ay ümitlenirim belki hamileyimdir belki Rabbim nasip etmiştir diye ama şimdiye kadar olmadı artık ne zaman nasip olduysa o zaman olacak.

of ya nedir bu kadınların çilesi ya sorun bizde olmasada her türlü acıyı biz cekiyoruz yok rahim filmi,yumurta toplama,transfer,dogum neyse olsunda bebisimiz doguma hepimiz razıyız oof,of

ben igneyi görünce aglayan birisi iken artık bebegim olsun da delik deşik etsinler beni diyorum hani dese doktor hamile kalcaksın ama yumurtalarını anestezi vermeden topluycam ona bile tamam derim.. hiç aklıma bunları diycegim bile gelmezken şimdi beni kessseler canım agrıdı demem inan.. bebek için herşeye deger umrumda deil ne hsg ne yumurta toplama nede başka bşy..yeterki tatlı sosisler gelsin göbegimize..

benim tüm arkadaşlarımın bebegi var kimiside hamile. ama inan hepsi ayrı sınanıyor birinin kocası çok huysuz burnundan getiriyor.. birinin bebegi beyin kanaması geçirdi.digerinin bebegi özürlü...hepsi ayrı şekilde sınanıyor hatta bana bebek dünyanın en zor işi boşver olmasın keyfine bak şu rezilligimize bak diyorlar ama içimden neler geçiyor bir bilseler..

cnm sen bursadamısın..?? hangi hastaneye gidiyonuz.

evet canım bursadayım şimdi tüp bebek için gidicez kısmetse tedavi için bi hastaneye gitmedik ki doğru düzgün kafamıza göre bişeyler yaptık ama eşim kaan aydosa da gitti onun ilacına devam ediyoruz şuan bitkisel de kullanıyoruz
tam tedavimiz kısmetse tüp bebek yaptırırken olucak yani.

ben çıkmak zorundayım canlarım cuma kuranım var
görüşmek üzere hepinizi

canım nursencim dediğin gibi o kadar abartıyolar ki bende korktum ama sizler böyle anlatınca rahatladım bende iyi ki varsınız

canım bende Bursalıyım ne güzel birbirimize destek oluruz sen hangi hastanede çektireceksin?Burdaki devlet hastanelerinin hangilerine sordun?nerde otuyosun bursada

canım sende mi bursalısın çok sevindim.Sen hangi hastanede yaptırdın rahim filmi için?

cnm sen bılırsın devlettede ıyı cekıyolar ozelı bılmıyorum
ıçin hangısınde rahat edecekse orda cektır

kızlar ben cıkıyorum kuranım var hepinize bol bol dualar edıcem inşlh
allah kabul etsin inşlh ona açılan elleri rabbim boş çevirmez inşlh amin..

amian amin inşlh cnm
nasılsın nerelerdesin pek karşılaşamıyoruz yada farkında değilim
bende nerde bi türbe yatır görsem allahım sizlere okunan dualar hürmetine yüzümüze gülsün diyorum cnm
erenler evliyalar hz.hızır hepimizin imdadına yetişsin inşlh...

herkese merhabalar ben aranıza yeni katıldım.eşim azosperm 16 yıllık eşimin azosperm oldugunuda 15 yıl önce ögrendik.15 yıldırda mücadele veriyoruz.piyopsi ve teseden netice alamadık.aslında birazda kabulllendik ve şu an allahın taktirine bıraktık.Acıkcası çokta umudumuz kalmadı.bu sıkıntıda olan herkesin allah kısa zamanda yüzünü güldürür inşallah.

cnm geçmiş olsun rabbim sonradan son gürlüğü verir size inşlh
peki eşinin azo sebebi bellimi neden dolayı azo olmuş hangi doktorlara gittiniz bi ilaç tedavi bitkisel uygulamalarınız oldumu hiç
takdir ilahi işte cnm bizde ne olacağımızı bilmiyoruz
allahım kimselere imrendirmesin
bizlerinde kucağını doldursun inşlh...

hayırlı cumalar arkadaşlar Rabbim bütün isteklerinizi hayırlısıyla versin.bende rahim filmi çektirdim kimseyi korkutmak istemem fakat benim canım çok yandı. gerçi o anda olup bitiyor fakat acıya dayanamayan arkadaşlara anestezili tavsiye ederim körü körünede o masaya yatmasınlar bu benim görüşüm.

nasilsin canim benim ne var ne yok...gecende yazdim ama görmedin (((((((((
sanada hayirli cumalar

canm benim esim 9 aylik dogmus ama onunda dogustan yumurtalari kasiktayms 4 yasndayken olmus ameliyat walla bende sigarayi bıraktramiyorum malesef biz maysta m.tese olcaz canm bence esini ikna etmeye caliş tedawi icin nekadar erken baslarsanz okadar iyi olur diye dûşünuyorum hakkınzda hayrlsi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…