Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
mrb kızlar esimde malefes yine sperm cıkmadı ama olsun ben buna hazırlıklıydm sonucta ilk kez sıfır cıkmadı ama olsun üzülmücem m.tesede çıkacagna inanıyorum ben

:105::105: sabırsızlıkla bekliyordum senden gelecek haberi.üzülme cnm.hazırlıklıymışsın zaten.ameliyatta saklandıkları yerden çıkıcak o spermler göreceksin bak..

hahahaha:):): kaynananda lafa bak "oğluma yemek getirdim o sever fasulyeyi" hey allahım yaa..bu kaynanaları napsak bilmiyorum.benimkide saolsun bu zor gönlerimde hiç gelmez hiç arayıp sormaz..aynı binada altlı üstlü oturuyoruz 9 gün oldu görmedim.bende inmiyorum inadıma..gün olur devran döner sap döner keser döner diyorum..sabır sabır...

Merhaba günaydın arkadaşlar nasılsınız
ben bildiğiniz gibi işteyim fırsat buldukça topiğe bakınıyorum
eşim sabah sperm testi verdi
daha önce istiyorumbebeğimi lerin yaptırdığı yeree orada yaptırdık bu sefer testi
inşlh hayırlı güzel haberler çıkar
sabah eşim uyurken
onun yüzene 707 defa ya şafi ya allah esmasını çektim şifa ismiyle rabbim inşlh şifasını verir
içimde hem merak hemde o beklenen var
inşlh hayırlısı olsun
1 saat sonra arayacağım mail gönderecekler
inşlh rabbim bizimde yüzümüzü güldürür....

cnm geçmiş olsun.üzüldüm şimdi kist çıkmasına.ama daha öncede var alındı yazmışsın belki yine öyle kolay bişeydir.cumartesi güzel sonuçlar alırsın inşallah cnm.içini ferah tut.

günaydın kızlarrrr

günaydın canım nasılsın
maşallah resimlerde çok güzel çok hoş çıkmışsınız
inşlh birgün hepinizle tanışma fırsatımız olur
eşim bugün sperm testi yaptırdı
1 saat sonra sonucu çıkacak cnm
inşlh olumlu iyi şeyle çıkar
çok heyecanlıyım...

inşallah canım inşallah bol bol spermleriniz çıkar.eşim uyurkenn bende onun üzerine okuyup üflüyorum gece yatarken 7 defa felak nas elham ayetel kürsi okumak çok iyi diye duymuştum bendee onları okuyorum.

İyiyim cnmm
sağoll inş sizlerlede birgün buluşuruzz ne güzell olurr
ayy hadi inş..rabbim yardım etsinnn
olumluu istediğiniz sonuçlar çıkar inş..
bendee heyecan yapıyorumm birisinin eşi test verincee:18:
çünkü sizin mutluluğunuz bizim mutluluğumuzz
inş heyecanın devam eder
rabbimm emeklerinizin karşılığı verir cnmm

hayırlı haberler alırsın inşallah..bekliyoruz sabırsızlıkla sonucunu..

günaydın canım bende sabah 8 den beri sizleri bekliyorum buğün dersim boş konuşalım istiyorum.sen nasılısn iyimisin kist çıkmış sizde bakalım emre hoca ne diyecek?

Ay cnmm bizimi bekliyodunnn
ben gözümü açar açmazz hemen topiği açtımmmm
şöyle kendime gelene kadar birazz sohbet edeyim dedim arkadaşlarla
evt cnm kist çıktı ama daha önceki gibi basit bi kist olabilir cnmm
cumartesiyi bekliyorum bendee bakalım ne diycekkk emre beyy

sabah eşimi gönderdikten sonra uyuyamadım açtım topiği baktım kimse yok bekle bekle gözüm yollarda kaldı.
bende pazar günü emre baye mail attım hala cavep gelmedi bana bende az önce mail attım size heyecanla bekliyorum hocam yazdım bakalım buğün arayacakmı? bu ara fotoğraflarınız süper

günaydın canlarım bende gözümü açar açmaz topiğe koşuyorum sabah sabah sohbetler başlamış maşallah.
denizbulut canım inşallah eşinde bol bol sperm çıkar ve güne halayla başlarız rabbim yüzünüzü güldürsün. esma canım bugün bizimlesin demek bol bol sohbet ederiz artıkflzaşk canımcm takmıyorsun değilmi kafana inan dünyada o kadar çok dert varki hergün yenileri katılıyor.hani anneme aldığımız ev vardıya bizi dolandıran adam adam öldürmeye teşebbüsten hapse atılmış cezasıda10yılmış.onun haricinde annemin vücudunda farklı farklı yerlerinde lekelenmeler başlamış tedavi görüyorya hastaneye gittiğinde ordaki hastalar söylemişler lekenme olan yerlerde tümör çıkıyor diye inşallah rabbim şifa versin bütün hastalara inşallah korktuklarımızla sınanmayız bol bol dua etmeliyiz rabbim ana ,baba,eş,dost,akrabalarımızı başımızdan eksik etmesin dert verip dermanını aratmasın.en yakın zamanda da bize sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin inşallah

Emre bey dönücektir sana cnmm
ben mail atmamıştım ama atan arkadaşları aramışş sonrasındaa
inş. iyi şeyler söyler cnmmm
sağolll cnmmm senide bekliyoruzzz bidahakineee

günaydın canım hoşgeldin.inşallah annende kötü şeyler çıkmaz canım basit cilt lekelenmesidir.iyi düşüneliim iyi olsun.Rabbim sevdiklerimizle bizi sınamasın.

Emre bey dönücektir sana cnmm
ben mail atmamıştım ama atan arkadaşları aramışş sonrasındaa
inş. iyi şeyler söyler cnmmm
sağolll cnmmm senide bekliyoruzzz bidahakineee

inşallah canım 12 mayısta gelmek istiyoruz biz ama bakalım emre bey ne diyecek.belki daha erken cağırır.cok heyecanlıyım kaan hocadan sonra haytımızda inşallah olumlu güzel bol spermli hayırlı bi kapı acılır hepimiz için.bi dahakine inşallah bende ordayım

Günaydın canımm
yok cnm takmamaya çalışıyorummm napimmm
ya inş.. annenenin vucudundaki lekelerr önemli değildirrr
o dedikleriinden değildirrr düşüncesi bilee kötüüüüü
rabbim şifa versinn tüm hastalara
aminnnnn
ailelelerimizi başımızdan eksik etmesinnn
ama işte herşey bizler içinnn hastalıkta sağlıktaa..
rabbim dert verip derman aratmasınnnn
bizlerede hayırlı sağlıklı evlatlarrr versin inşallahh

günaydın canım hoşgeldin.inşallah annende kötü şeyler çıkmaz canım basit cilt lekelenmesidir.iyi düşüneliim iyi olsun.Rabbim sevdiklerimizle bizi sınamasın.

inşalalh canım rabbim bizi sevdiklerimzle sınamasın inşallah.canım emre beyin mailini vereyim burdan mesaj çekince hemen cevap veriyor.emre@emrebakircioglu.com

Belkide daha önce gelirsinizz emre bey ne dersee artıkkk
inş. cnm bu başlaycağızz yer sizin için hayırlıdırr ve
artıkk bol bol spremleri görürsünüz sizdee inş.
bekliyoruz cnmm umutta toplancağızz bütün kızlarrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…