Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
zamancım hayırlısıyla bulunacak ve bebişlerine kavuşacaksın inşallah canım :))) hepimiz kavuşucaz inşallah günün birinde herkese dua ediyorum etmeye de devam edicem :)

hepinize teşekkürederim kızlar
belginciğim bizde yeni ögrendik kaan hocaya eşim tahlil yaptırmaya gitti zira kendisi eşime mail atıp talilden sonra gel demişti eşim hemen gidemedi iş ramazan derken perşembe günü anca gitti ve kaan hoca hemen mtese dedi yani bizde şaşırdık mteseyi kaan hoca yapıcak tüp tedaviside o yüzden ankara tıp fakültesinde olcak ama bilemiyorum labaratuarları nasıl bilgisi olan yada daha önce orda tüp yaptıran varmı
kızlar bilgisi olan varsa paylaşırsa çok sevinirim buarada hepimizin bayramı mübarek olsun

zamancım canım peki eşin ne zaman mtese olcak ne zaman başlıyosunuz ayyy çok heyecanlandım canım allahım yardımcın olsun bu sefer yüzün gülsün canım .bizde başaladık kaan hocayla tedaviye geçen hafta yanındaydık bakalım hakkımazda hayırlısı artık allahım güldürsün yüzümüzü....

ugurböcüğü hoşgeldin diğer topiğe yazı yazmışsın bende tam ona cevap yazıyordum seni burda gördüm...

merhaba arkadaşlar..ben yeni katıldım aranıza..kısaca durumumu anlatayım..biz 2.5 yıldır evliyiz.31 yaşındayım ve evlendiğimiz günden beri korunmuyoruz.1.yılımda hamile kalamadığım için dr a gittim. 4 ay kolmen kullandım,sonra 2 ay ara verdim.
hormon testlerim yapıldı.dr sonuçta çokta olusuz bişey görünmediğini sadece testesteronumun yüksek olduğunu söyledi,buarada eşimdende spermiogram istedi..testin sonucunu aldığımızda şok olduk.yıkıldık resmen..çünkü spermler hareketsiz yani 0dı.eşim sanki hayata küstü.benimle konuşmuyor.yatağa gimiyor çok sinirli bi adam haline geldi.hatta işine bile yansıdı bu durum.gittiğimiz ürolog ancak tüp bebekle çocuk sahibi olabileceğimizi söyledi.bi taraftan eşimin pskolojisini düzeltmekle uğraşıyorum..bi taraftan yeni tüp merkezleri,iyi ürolog arayışları içerisindeyim.keçiboynuzu kürünü duymuştum,hiç spermi olmayanlarda bile fayda sağlıyomuş diye..acaba şidi başlasam tüp bebek tedavisine geçmeden?ne yapacağımı bilmiyorum?sizce nerden başlamalıyım...

ya kızlar benm eşiminde yok 1milyonu bile bulmuyo neyapcam 3tüp yaptırdm ama bende benden gttm 1mucze bekliyom allahtan kızlar siz neler yapıosunuz

sağol belgincim hoşbulduk.evet burdaki azospermi başlığını görünce burayada uğradım.seninde olmana sevindim.sen ne durumdasın şuan?moralmen ve yaptığın işlemler yani?

önerdiğiniz iyi bir hastane ve ürolog adı varmıdır acaba?bide şafak hastanesi hakkında bilgi sahibi olan varsa çok sevinirim arkadaşlar

canım biz 2007 yılında eşimin tese ameliyatı sonunda bulunan gelişmemmiş spermlerle bir kez tüpbebek denedik fakat tutmadı şuanda kaan aydos hocamızla tedavideyiz kısacası bu canım moralmen ise gayet umutluyum biliyorum birgün bende anne olacagım ve inşallah hepimiz anne olacagız.ayrıca buraya katılmana secindim burada arkadaşların hepsi birbirinden degerli..

canım kaan aydos bizim durumumuzdaki hastalar için bir numara nette bi araştir sende göreceksin..

ugurböcüğü arkadaşım senin eşindede azospermi var yani hiç sperm yok dimi canım..

neyse ben kaçıyorum uykum geldi ama burada sık sık karşılaşır ve dertleşiriz burda soruların yanıtsız kalmaz buna emin ol...

• hayırlı geceler kızlarrrrrrrr..........1 hafta aradan sonra tekrar beraberiz inşallah......ama bu seferde bayram ayıracak bizleri olsun allah izin verirse mutlak tekrar görüşeceğiz..........malum gezmelere gideceğiz hiç sevmediğim işi el öpme yapacağız....nedendir bilmem ama ben el öpmeyi sevmem ama mecbur kalıyor öpüyorum bana öyle bir zor geliyorki anlatamam yanaktan öpüşmek daha makbul bence...........yeni arkadaşlar katılmış aramıza allah yardımcınız olsun kızlarrr inşallah hamiş olarak çıkarsınız topikten..........zamancım hade bakem inşallahhhhhh sende patlatırsın bombayı hayırlısıyla hamiş kalırsın güzelim.............benim düzen tedaviden sonra hala rayına oturamadı gerçi bu sefer geçmesi işime yaradı ramazanda bütün oruçlarımı tuttum borçlanmadım ama 2 ay olacak geçeli göbişim şişti ödem oluşmaya başladı en çokta canımı sıkan bu göbişle gezmek olacak bir top gibi çıkmış sanki 6 aylık gebeyim milletin soruları bayar artıkın beni......şimdide hemen adet olimda göbiş insin diye dua ediyorum zahmet olacak ama gel yane teşrif et artık hayatıma..........bende dün aktara gittim birkaç bitki çayı aldım düzenli içersem hormonlarım düzelirmiş adette düzene girermiş bakalım hayırlısı bunuda deneyeyim hep kocişemi birşeyler yedirip içireceğim birazda kendim içeyim inşallah fayda ederde belki göbişide götürür beraber

kızlarrrrrrrrrrrrrrrr hepine hayırlı huzurlu bereketli mutlu sağlıklı bayramlar diliyorum inşallah herşey gönlünüzce olur ettiğiniz dualar dilekler tutuğunuz oruçlar kabul olur mevlam inşallah bidaki bayrama :CüvCüv: >>>:ecrin_bebek:dileklerinizi kabul etmiş olarak girmenizi nasip eder inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhh...........tedavideki arkadaşlarımın emeklerini dualarını boşa çevirme yarabbim sen herşeyin en iyisini bilensin tüm hamdü seneler sana olsun aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:Saruboceq:

arkadaşlar bende kısaca kendi hikayemi anlatıyım...ilk öncelikle herkese hayırlı bayramlar...ben evlenmeden önce eşime 1 yıl korunmak istediğimi söledim oda tamam evliliğimizin tadını çıkartalım deyip kabul etmişti....fakat 4 ay sonra çocuk isteyip koryunmayı bırakmak istedim...eşim biraz daha bekliyelim dedi çünkü çalışıyodumm....ilk okul servisinde hosteslik yapıyodum...hamile kalırsanda düşer diyodu...fakat ısrarlarım sonucu korunmayı bıraktık...ve tabiki çocuğumuz olmadı...5 yada 6 aylık evliiydim...eşim çocuğumuz olmadığı için hastaneye gitmiş....ilk sperm testi kızılayda yapılmışş sonuç koca bi sıfırdı...sonra haseki ve çapada yaptırdı eşim 1 milyon çıkmış...ve bu testlerden benim haberim yoktu...beni arayıp çocuğumuzun olmayacağını söledi....sölediği gün görümcemdeydik...ve eşimi ilk ve son defa o kadar kötü gördüm....bana sen bu kadar çocukları severken nasıl üzülmem demişti.....ama eşimle konuşup o gün atlattık bu konuyu....şuanda 3 yıllık evliyim ilk tüp bebek denemem olmadı ne yazıkki.bebek tuttu fakat rahimde tutunamadı...ve yani negatiff sonucu aldık..şimdi eşimle merkez arayıp 2.denememizi yapıcaz..ama zamanıda kesin bell,i değil..ssk lıyım raporum var.rapor geçen bi yerde deneyeceğiz....bu arda eşim tese ameliyatı olmadı...1 milyon spermi olduğunu yazmıştım..ilk denemeye başlamadan önce fındık fıstık hindistan cevizi keçi boynuzu ve keçi boynuzu pekmezi ne varsa yedi fakat yine 1 milyon sperm çıktı...ama az hareketliymiş..ondan dolayı 5 embryo koyuldu ve sonuç negatif...neyse çok uzun oldu fakat iiçimi dükmek istedim....

kizlar hepinize iyi bayramlar dun kutluyamadim bayraminizi malum akraba ziyaretindeydik ...yuce rabbim hayirli bayramlar etsin butun sevdiklerinizle birlikte.. bayramlar hurmetine rabbim hayirli evlatlar nasip etsin bizlere....

sa arkadaşlar bayramınız mübarek olsun inş en kısa zamanda topikteki herkes kavuşacak bebişlerine
zaman bacım hadi hayırlısı olsun inş KAAN hoca ile mutlu sona ulaşırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…