Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

hadi bakalım bu sefer inşallah bebişlerimize kavuşuruz

hayırlı ve güzel haberlerle dolu bir gün olur inşallah. denizbulut,canım inşallah emeklerinizin ve sabrınızın karşılığını almaya başladığınız günlerden biri olsun bugün.birazdan okula gideceğim ama sık sık girip kontrol edeceğim gelişmeleri.dualarım seninle canım.
VCK, annene Allah şifalar versin.sevdiklerimizle sınamasın bizi rabbim.
Baharcım,ben tefriciyeyi okudum canım.Allah kabul etsin.bu hafta okuduğumuz arkadaşlarımız ne kadar şanslı.kutlu doğum haftasına denk geldi.
hepinize kucak dolusu sevgiler ben kaçıyorum kızlar.maalesef okula gitmem lazım :

kızlar ben yine telefonu elime aldım sizlerle sohbetim yarım kaldı.demek umutta buluşuyoruz emirgan'ada gidermiyiz kızlar

amin canım rabbim bütün hastalara şifa versin analarımızı kaybetmeden ana olalım inşallah onlarda torunlarını sevsinler

inşlh vck cığım yaaa inşlh
hayırlısıyla rabbim bu sefer mucizesini gösterir inşlh az önce aradım laboratuvarı
saat 1 de çıkacak dediler eşim yanlış anlamış yada ben yanlış anladım 1 saat sonra diye
hayırlısı bakalım
cnm benim yaaa
allah annene acil şifalar versin inşlh kötü birşey değildir o lekeler
o adamda allahından bulsun
üzmeyin ev için felan kendinizi
en büyük zenginlik sağlık cnm rabbim sağlığımızı bozmasın hayat şartları zor kiralar yüksek ama
ne yapacaksın cnm o adamdan da annenin hakkı bir şekilde çıkar
sen üzme canını allah büyük ona sığınmaya devam et cnm
bak ne güzel bugün zayıflamayada karar vermişsin
bende zayıflayacağım
sonrada tedavinize devam edip bebeklerine kavuşursun inşlh cnm...

kızlar ben yine telefonu elime aldım sizlerle sohbetim yarım kaldı.demek umutta buluşuyoruz emirgan'ada gidermiyiz kızlar

ayyyy emirgana gidemedin içindee kaldıı valllaa
hala emirgannn diyooo
bende telefondaydım cnmm
elimden düşmüyo benimdeee

ins.canm sizin sonuc nezaman ckacak????

canım cuma günü öğleden sonra bakalım inş bulunurda sonra gider dondurma için veririz mayısın 10 da tekrar var bakalım inş bulunur sende üzülme canım inş diğerinde bulunr

vck ya ne becermişsin canım ya biz hemen seninle görüşelim

canım hepsi aynı benimkilerde çocuğumuz olmadığını biliyorlar ne kayınvalidem nede görümcelerim bir gün destek olmadılar bende kızgınım arayıp sormuyorum kimsenin umurunda değil canım çocuğun olmuş olmamış

geldim şimdikigörüşmem uzun sürmedi ben bebişimi sevmeye gidyorum hangisi derseniz hani bahsediyorumya bazen umut tüpbebeğe göndermiştim annesini sonra Ömer Burağım doğdu Allah'ım birgün görmesem burnumda tütüyor.Neyse konu dağıldı gelelim kaynanaya nasıl davranılır konusuna.ben çok çektim hem kaynanadan hem görümceden hem eltiden hem kayınlarımdan hem kocamdan daha neler neler. 23 yaşındaydım bu dertlerle yüzleştiğimde ailemde hiç böyle kıskançlıklar kavgalar gürültüler şahit bile olmamıştım şükürler olsun.biz bir birimize çok bağlıydık ve bir lokmamızı bile kardeş payı yapardık inanın bana ablam ve abim çalışır maaşlarını anneme babama verirlerdi harçlık alırlardı yol parası falan onu bile biz kardeş payı yapardık .yani ne bileyim bizde ayrı gayrı olmadı 5 kardeşiz ve bir erkek çocuk hiç ayrım yapılmadı erkek kız ayrımı.neyse evden ilk evklenen ben oldum abimi ve ablamı arkamda bırakarak acelem vardıdagörücü usulü evlendim annem ve kaynanam bizi birbirimize layık görmüşler.kaynanam gün aşırı arardı ne istesem daha iyisini alırdı bir dediğimi iki etmezdi.gözümün içine bakardı aman nazar değmesin aman bir an evvel evlensinler günler hatta dakikalar sayardı o öyle yaptıkça onu daha çok sevmeye başlamıştım nasıl bir kaynana bu kadar iyi olabilirdi .benim duyduğum gördüğüm hiç bir kaynanaya uymuyordu.eşimi tanımadan evlenmiştim 2 ay içinde nişanlandık ve evlendik.ben hep endişe içindeydim ya evliliğimiz yürümezse diye ama diğer taraftan çok güçlü kuvvetli bir el yani kaynanamın eli verdı o her daim bize destek olacak ve bizim mutluluğumuz için hep yardımcı olacaktı en önemlisi o benim eşimi çocuklarının arasında en çok severdi.herşey bundan kaynaklanıyordu hani yukarda bahsettim ya çocuklar arasında ayrım yapılmaz diye .olan oldu ve biz evlendik kaynanamın eşime olan düşkünlüğü ayrı evde oturmamız oğlunu bana kaptırmış olması ve dahası diğer kardeşlerin eşimi kıskanması işi ayyuka çıkardı daha yeni evliğim kavgalar kıyametler kıskançlıklar başlamıştı artık

____ '' Hangi Karanlıklar Son Bulmadı? Hangi Gidişlerin Dönüşü Olmadı?
Sen Umutla Bekle.
Bekleyişin Ümit Bulacak. Sanma Kaldın Karanlıkta. Görünüyor Bir Işık Ufukta. Sabret Az Daha. Zayi Olmaz Beklediğin Yerde Ettiğin Dua..."

____ Mevlana ____

dahası bitmedi ben evlendim ne olursa olsun yenilmeyecektim ve evliliğimin neşesi bereketi olacak çocuklar doğuracaktım 1ay 2 ay 3 ay derken baktık bebk olmuyor eteklermiz tutuştu hemen doktora gittik doktor sende birşey yok eşin sperm testi yaptırsın dedi ve bize bir kart verdi benim gönderdiğimi söyleyin size indirim yapacak dedi gittik 150 tl verdik halen inanamıyorum 8 sene önceki fiyat bu yanlış anlamyın sakın. neyse sonucu aldık okuyorum okuyorum nato mermer nato kafa sıfır sperm sayısı yazıyorincelemde sperm görülmedi yazıyor.bende aldım sonucu elime gittim doktora bekliyorum sıramın gelmesini orda oturan kadınlarla sohbet ediyoruz kadnın birinin 5 çocuğu var üstü başı perişan gebelik testi yaptırmaya gelmiş .nihayet sıra bana geldi ve acı gerçeği öğrendim doktor gayet kaba bu adamın çocuğu olmaz dedi bende dona kaldım hiç böyle birşey beklemiyordum dünyam başıma yıkıldı doktor bey yokmu bir çaresi dedim var dedi bende sevindim yan taraftaki binada senin çaren dedi ben tabi yine anlamadım çünkü sıradaki hasta içeri girmişti bile şu gebelik testi için gelen kadın yine hamileymiş kadın nasıl ağlıyor doktor hemşireye döndü ve bak işte kimi ister olmaz kimi istemez olur dedi.ben eve geldim kaynanam içerde oturuyor gözlerim şişmiş ağlamaktan ne oldu dedi bende anlattım olayları aman sorun sendedir ben rüyamda gördüm senin çocuğun olmuyor demezmi alın size 2. vurgun

cnm eee sonra neler oldu ki neler yaşadın ???

cnm inş güzel haberlerle gelcen.. şuanda ezan okunuyor dua etcem sana...

kaynanamııı:)
ah ah ben eşimle 2.5 sene sevgiliydim sonra evlendik.. kaynanam evlenmeden önce hayatta ogluyla muhabbeti bile olmasdı eşim yatmadan yatmaya eve giderdi aynı sofrada yemek yemiş kul deillerdi....
takiiiiiiiii evlendik kymetli oldu ..ilk sene çok bunlattı beni 1 gün gitmesek yıllardır gitmedik gibi muamele ederdi....tabi ben çalışmıyordum o sıralar.. arıyordu gel diye bende yalan bulamıyordum çünkü ailemden uzaga geldim ne arkadaş ne aile kimse yok... işim var derdim kaçmıyor ya gel derdi.. günlerine giderdim.. her ortamda bizim gelin tembel bebek yapmıyor der beni bozardı.. ha noldu sorun oglunda çıktııı günahımı aldı... ama yine ben çekiyorum bebegim olmayarak...çok sinri etti benii kızından hep ayırdı.. nebilim.. sevemiyorumm elimde deil... artık çalıştıgımdan en erken haftada 1 kere gidiyorum 2 saat oturup çıkıyoruz.. muhabet edecek ortak bi yanım bile yok..neyse anlatsam bitmezzzz :)şuanda kaynanam bile umrumda deil yeterki bebişim olsun:)

bu arada eşim sinir etti beni.. ben elazıgda oturyorum.. malatyada tüp bebek merkezi çok iyimiş herkez övüyor oraya gidelim dedim.. nevar doktor doktordur hepsi aynı deilmi ayagımızın dibindekine gidelim dedii hevesim kursagımda kaldı.. elazıgdaki doktor hiç ilgilenmedi test falan istemedi adetin ikinci günü gel ignelerine başlayalım dedii... nebilimmmm kafam karışıkk..eşim çok gamsız vurdumduymaz oldu... ilgiye ihtiyacım var ama umruda deilim...bilmiyorum rabbim bu yuvaya bebek nasip etmesse bu evliligin gelecegini göremiyorum malesef..

evet ya zor olmuş senin için oğlunu çok seviyordusa evlendirmeseydide turşusunu kursaydı bütün hepsi aynı oğullrını gelinlerden kıskanırlar

vck özelden msj attım görmedin canım galiba bende çıkıyorum bir ton işim var

ah o doktorlar ah banadaaa sen git o kocayı boşa çocuk olmas ondan dedi.niçin evleniyoruz cnm çocuk yapmak içinnn git başkasıyla evlen dedii. ben bi taraftan aglıyorum kadının lafı bile içimi acıtmadı.. şuandaki aklım olsaaaa ozaan onun saçını başını yolardım ama acım büyüktü çünkü ilk kez duymuştum bi erkekte spermin olmadıgını olayı anlamaya çalışıyordum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…