Belkide daha önce gelirsinizz emre bey ne dersee artıkkk
inş. cnm bu başlaycağızz yer sizin için hayırlıdırr ve
artıkk bol bol spremleri görürsünüz sizdee inş.
bekliyoruz cnmm umutta toplancağızz bütün kızlarrr
hayırlı ve güzel haberlerle dolu bir gün olur inşallah. denizbulut,canım inşallah emeklerinizin ve sabrınızın karşılığını almaya başladığınız günlerden biri olsun bugün.birazdan okula gideceğim ama sık sık girip kontrol edeceğim gelişmeleri.dualarım seninle canım.
VCK, annene Allah şifalar versin.sevdiklerimizle sınamasın bizi rabbim.
Baharcım,ben tefriciyeyi okudum canım.Allah kabul etsin.bu hafta okuduğumuz arkadaşlarımız ne kadar şanslı.kutlu doğum haftasına denk geldi.
hepinize kucak dolusu sevgiler ben kaçıyorum kızlar.maalesef okula gitmem lazım:
günaydın canlarım bende gözümü açar açmaz topiğe koşuyorum sabah sabah sohbetler başlamış maşallah.
Denizbulut canım inşallah eşinde bol bol sperm çıkar ve güne halayla başlarız rabbim yüzünüzü güldürsün. Esma canım bugün bizimlesin demek bol bol sohbet ederiz artıkflzaşk canımcm takmıyorsun değilmi kafana inan dünyada o kadar çok dert varki hergün yenileri katılıyor.hani anneme aldığımız ev vardıya bizi dolandıran adam adam öldürmeye teşebbüsten hapse atılmış cezasıda10yılmış.onun haricinde annemin vücudunda farklı farklı yerlerinde lekelenmeler başlamış tedavi görüyorya hastaneye gittiğinde ordaki hastalar söylemişler lekenme olan yerlerde tümör çıkıyor diye inşallah rabbim şifa versin bütün hastalara inşallah korktuklarımızla sınanmayız bol bol dua etmeliyiz rabbim ana ,baba,eş,dost,akrabalarımızı başımızdan eksik etmesin dert verip dermanını aratmasın.en yakın zamanda da bize sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin inşallah
kızlar ben yine telefonu elime aldım sizlerle sohbetim yarım kaldı.demek umutta buluşuyoruz emirgan'ada gidermiyiz kızlar
ins.canm sizin sonuc nezaman ckacak????
hahahaha:):): kaynananda lafa bak "oğluma yemek getirdim o sever fasulyeyi" hey allahım yaa..bu kaynanaları napsak bilmiyorum.benimkide saolsun bu zor gönlerimde hiç gelmez hiç arayıp sormaz..aynı binada altlı üstlü oturuyoruz 9 gün oldu görmedim.bende inmiyorum inadıma..gün olur devran döner sap döner keser döner diyorum..sabır sabır...
hahahaha:):): kaynananda lafa bak "oğluma yemek getirdim o sever fasulyeyi" hey allahım yaa..bu kaynanaları napsak bilmiyorum.benimkide saolsun bu zor gönlerimde hiç gelmez hiç arayıp sormaz..aynı binada altlı üstlü oturuyoruz 9 gün oldu görmedim.bende inmiyorum inadıma..gün olur devran döner sap döner keser döner diyorum..sabır sabır...
kızlar ben size kaynana direktörü vereyim bekleyin yinetelim çalıyor
geldim şimdikigörüşmem uzun sürmedi ben bebişimi sevmeye gidyorum hangisi derseniz hani bahsediyorumya bazen umut tüpbebeğe göndermiştim annesini sonra Ömer Burağım doğdu Allah'ım birgün görmesem burnumda tütüyor.Neyse konu dağıldı gelelim kaynanaya nasıl davranılır konusuna.ben çok çektim hem kaynanadan hem görümceden hem eltiden hem kayınlarımdan hem kocamdan daha neler neler. 23 yaşındaydım bu dertlerle yüzleştiğimde ailemde hiç böyle kıskançlıklar kavgalar gürültüler şahit bile olmamıştım şükürler olsun.biz bir birimize çok bağlıydık ve bir lokmamızı bile kardeş payı yapardık inanın bana ablam ve abim çalışır maaşlarını anneme babama verirlerdi harçlık alırlardı yol parası falan onu bile biz kardeş payı yapardık .yani ne bileyim bizde ayrı gayrı olmadı 5 kardeşiz ve bir erkek çocuk hiç ayrım yapılmadı erkek kız ayrımı.neyse evden ilk evklenen ben oldum abimi ve ablamı arkamda bırakarak acelem vardıdagörücü usulü evlendim annem ve kaynanam bizi birbirimize layık görmüşler.kaynanam gün aşırı arardı ne istesem daha iyisini alırdı bir dediğimi iki etmezdi.gözümün içine bakardı aman nazar değmesin aman bir an evvel evlensinler günler hatta dakikalar sayardı o öyle yaptıkça onu daha çok sevmeye başlamıştım nasıl bir kaynana bu kadar iyi olabilirdi .benim duyduğum gördüğüm hiç bir kaynanaya uymuyordu.eşimi tanımadan evlenmiştim 2 ay içinde nişanlandık ve evlendik.ben hep endişe içindeydim ya evliliğimiz yürümezse diye ama diğer taraftan çok güçlü kuvvetli bir el yani kaynanamın eli verdı o her daim bize destek olacak ve bizim mutluluğumuz için hep yardımcı olacaktı en önemlisi o benim eşimi çocuklarının arasında en çok severdi.herşey bundan kaynaklanıyordu hani yukarda bahsettim ya çocuklar arasında ayrım yapılmaz diye .olan oldu ve biz evlendik kaynanamın eşime olan düşkünlüğü ayrı evde oturmamız oğlunu bana kaptırmış olması ve dahası diğer kardeşlerin eşimi kıskanması işi ayyuka çıkardı daha yeni evliğim kavgalar kıyametler kıskançlıklar başlamıştı artık
cnm inş güzel haberlerle gelcen.. şuanda ezan okunuyor dua etcem sana...Merhaba günaydın arkadaşlar nasılsınız
ben bildiğiniz gibi işteyim fırsat buldukça topiğe bakınıyorum
eşim sabah sperm testi verdi
daha önce istiyorumbebeğimi lerin yaptırdığı yeree orada yaptırdık bu sefer testi
inşlh hayırlı güzel haberler çıkar
sabah eşim uyurken
onun yüzene 707 defa ya şafi ya allah esmasını çektim şifa ismiyle rabbim inşlh şifasını verir
içimde hem merak hemde o beklenen var
inşlh hayırlısı olsun
1 saat sonra arayacağım mail gönderecekler
inşlh rabbim bizimde yüzümüzü güldürür....
geldim şimdikigörüşmem uzun sürmedi ben bebişimi sevmeye gidyorum hangisi derseniz hani bahsediyorumya bazen umut tüpbebeğe göndermiştim annesini sonra Ömer Burağım doğdu Allah'ım birgün görmesem burnumda tütüyor.Neyse konu dağıldı gelelim kaynanaya nasıl davranılır konusuna.ben çok çektim hem kaynanadan hem görümceden hem eltiden hem kayınlarımdan hem kocamdan daha neler neler. 23 yaşındaydım bu dertlerle yüzleştiğimde ailemde hiç böyle kıskançlıklar kavgalar gürültüler şahit bile olmamıştım şükürler olsun.biz bir birimize çok bağlıydık ve bir lokmamızı bile kardeş payı yapardık inanın bana ablam ve abim çalışır maaşlarını anneme babama verirlerdi harçlık alırlardı yol parası falan onu bile biz kardeş payı yapardık .yani ne bileyim bizde ayrı gayrı olmadı 5 kardeşiz ve bir erkek çocuk hiç ayrım yapılmadı erkek kız ayrımı.neyse evden ilk evklenen ben oldum abimi ve ablamı arkamda bırakarak acelem vardıdagörücü usulü evlendim annem ve kaynanam bizi birbirimize layık görmüşler.kaynanam gün aşırı arardı ne istesem daha iyisini alırdı bir dediğimi iki etmezdi.gözümün içine bakardı aman nazar değmesin aman bir an evvel evlensinler günler hatta dakikalar sayardı o öyle yaptıkça onu daha çok sevmeye başlamıştım nasıl bir kaynana bu kadar iyi olabilirdi .benim duyduğum gördüğüm hiç bir kaynanaya uymuyordu.eşimi tanımadan evlenmiştim 2 ay içinde nişanlandık ve evlendik.ben hep endişe içindeydim ya evliliğimiz yürümezse diye ama diğer taraftan çok güçlü kuvvetli bir el yani kaynanamın eli verdı o her daim bize destek olacak ve bizim mutluluğumuz için hep yardımcı olacaktı en önemlisi o benim eşimi çocuklarının arasında en çok severdi.herşey bundan kaynaklanıyordu hani yukarda bahsettim ya çocuklar arasında ayrım yapılmaz diye .olan oldu ve biz evlendik kaynanamın eşime olan düşkünlüğü ayrı evde oturmamız oğlunu bana kaptırmış olması ve dahası diğer kardeşlerin eşimi kıskanması işi ayyuka çıkardı daha yeni evliğim kavgalar kıyametler kıskançlıklar başlamıştı artık
dahası bitmedi ben evlendim ne olursa olsun yenilmeyecektim ve evliliğimin neşesi bereketi olacak çocuklar doğuracaktım 1ay 2 ay 3 ay derken baktık bebk olmuyor eteklermiz tutuştu hemen doktora gittik doktor sende birşey yok eşin sperm testi yaptırsın dedi ve bize bir kart verdi benim gönderdiğimi söyleyin size indirim yapacak dedi gittik 150 tl verdik halen inanamıyorum 8 sene önceki fiyat bu yanlış anlamyın sakın. neyse sonucu aldık okuyorum okuyorum nato mermer nato kafa sıfır sperm sayısı yazıyorincelemde sperm görülmedi yazıyor.bende aldım sonucu elime gittim doktora bekliyorum sıramın gelmesini orda oturan kadınlarla sohbet ediyoruz kadnın birinin 5 çocuğu var üstü başı perişan gebelik testi yaptırmaya gelmiş .nihayet sıra bana geldi ve acı gerçeği öğrendim doktor gayet kaba bu adamın çocuğu olmaz dedi bende dona kaldım hiç böyle birşey beklemiyordum dünyam başıma yıkıldı doktor bey yokmu bir çaresi dedim var dedi bende sevindim yan taraftaki binada senin çaren dedi ben tabi yine anlamadım çünkü sıradaki hasta içeri girmişti bile şu gebelik testi için gelen kadın yine hamileymiş kadın nasıl ağlıyor doktor hemşireye döndü ve bak işte kimi ister olmaz kimi istemez olur dedi.ben eve geldim kaynanam içerde oturuyor gözlerim şişmiş ağlamaktan ne oldu dedi bende anlattım olayları aman sorun sendedir ben rüyamda gördüm senin çocuğun olmuyor demezmi alın size 2. vurgun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?