Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

aynı olayo bende yaşadım kaynanamlara bizim böyle bi sorunumuz var diyoruz kadın bana demez mi sende bi sorun yok mu?? diye cnm nasıl yandı anlatamam kusuru hep bizde arıyorlar..

aynı olayo bende yaşadım kaynanamlara bizim böyle bi sorunumuz var diyoruz kadın bana demez mi sende bi sorun yok mu?? diye cnm nasıl yandı anlatamam kusuru hep bizde arıyorlar..

yazık yazık... benim eşim kendi gitti söyledi ben gitmedim.. eşimede dedim beni yanımda bu konuyu konuşmasınlar.. onun için konuşmadı hiç bu konuyu.. sadece ilk günler tel edince sürekli aglıyordu dedim aglamaaaaa çok şükür saglıgımız yerinde.. kadını be teselli ettimmmm onun beni teselli etmesi gerekirken..
tabi kaynanalar ogullarına toz kondurmaslar.. sende sorun olsa sevinecek demekki töbe yaa insanogluna anlam veremiyoru artık. keşke büyümeseydim..

sonra benim evime taşındı kaynanatör sonra dublex ev aldık altlı üstlü oturuyoruz.neyse eşim yukarı çıkıyor onu fişekliyor görümcem gelitr beni anlatır onlara sen nerden biliyorsun derseniz söyleyeyim tek bir daire 2 ye ayırdık merdivenlerden geliyor sesli konuşurlarsa.neyse ben sus sus nereye kadar bir gün eşim yine yukarı çıktı kız kardeşi gelmiş göreyim geleyim dedi onlar yine başladır benim hakkımda ileri geri konuşmaya birde doğru şeyler söyleseler gam yemiycem bende cesaretimi topladım çıktım yukarıya kapıyı çaldım eşimin yiğeni açtı kapıyı ama dona kaldı .neyse beni görünce herkes sustu bende neden sustunuzki bütün konuştuklarınızı duydum sizden tek bir isteyim olacak şimdi buraya kuran-ı kerimi getiricem ve müslümansanız ki namazlarında niyazlarında insanlar kurana el basacaksınız söylediğiniz sözlerin doğru olduğuna dair yoksa size hakkımıda helal etmem dedim.benden istediğiniz şey nedir neden bu kadar öfkelisiniz nedir sizi bu kadar çok yalan ve iftiraya sürükleyen derdiniz.tabi kimse kurana el basmadı ve yalanları ortaya çıktı.bundan sonra benim hakkımda bir söz söylerseniz iki cihanda 2 elim yakanızda olur dedim.ve şimdi biraz iyi biraz kötü onların yaptıklarını görmezlikten gelerek ve hem yaşlı hemde anadır diyerek bir sünger çektim geçmişe bu arada hiç bir lafımı esirgememeyi öğrendim sayelerinde bana karşı dikkatli oluyorlar bende onlara karşı biraz daha lütufkar oluyorum

cnm inan zaman zamn herkes aynı soruları soruyor kendine ama şunu untma ki bunu kocan istemedi ya aynı sorun bizde olsaydı kocalarımızın gözünün içine mi bakcaktık bizi tek etmesinler diye bende düşündüm bir an ama sadece bir an ve dedim ki kendime bizim bebeğimiz olmuyorsa ikimizin olmuyor bunu böyle kabul ettim inş bebeğimiz olurda bu sıkıntılar geride kalı .. sakın kötü şeyler düşünme herkes aynı dertleri yaşıyor. inş bebeğin olur...

canım daha sonra yine girip konuşurum ama unutmadan yazayım dedim olurmu hiç doktor doktordur diye bak bizim gittiğimiz doktor o zamanlar eşimde spermde çıkıyordu ama dönmelrin çocuğu olur sizin olmaz demişti halbuki o zaman emre beyi bulsaydık yada başka iyi bir doktoru belki şimdi bebeğimiz olurdu.biz kaç yeredir gidiyoruz aklımza en uygun yere gidiyoruz hemde hemen yanı başımızda medicana hastanesi var evet orasıda tüpbebekte başarılı ama sorunu genetik azoda başarısı fazla değil alman hastanesine gittik orasıda aklımıza uymadı şimdi umuttüpbebeğe karar verdik.bence her doktor doktor değildir benden söylemesi geri dönüşü olmayan yollara girmeyin allah muhafaza doktor işinin ehli değildir daha kötü sonuçlar olabilir.tecrübe bence çok daha önemli

halamı beraber yaşıyonuz cnm ben hiç birlikte kalmadım bu olaydan sonrada pek rahatsız etmiyorlar benim eşim beni korur laf söyletmez arkamdan konuştuklarını duymadım daha öyle bişey olursada affetmen kırılırım tavrım değişir .. zaten enerjimi bu olay fazlasıyla alıyo onlarla uğraşcak gücüm yok da aslında sadece bebek istiyorum küçük ayaklar minik ağız burun görmek istiyorum bana benzesin diye dua ediyorum kocam gibi iri yeşil gözleri olsun ben kadar güzel kız çocuğu hayal ediyorum ağlamamak için kendimi zor tutuyorum bazen ... çocuklarını dövenler var ama onların çocukları var diyorum çok güçlüyümdür hayata pek yenilmem ama elimden bişey gelmiyor.. sadece dua ediyorum inş dualarım gerçek olur.. olmazsada kabul ederim heralde..

aynı seyi düşünüyorum cnm ama kocamı inan gün içinde gördügüm 1 saat gece 11 de geliyor netin başından kalmıyor.. bu nsl bi evliik allah aşkına.. tamam bebek olmayabilir.. bebk içnde evlenmedim.. ama adamın yaptıgı iş deil.. kocam gibi deil normal bi arkadaş okdr.. zoruma gidiyor fazlasıyla güzelim kıskanmaz etmez nebilim yaaa...anlam veremiyorummm gerçekten bi gün böle üzüntüden ölüp gitcemm..

anlatamıyorumki cnmmmm ne farkeder diyip duruyor.. bide elazıgdaki yer gerçekten içime sinmedi hiç hastahaneye falanda benzemiyor poliklinik gibi bi yer..bilmiyorumm.. şimdi konuşmuyorum eşimlee oda benle konuşmuyor niye küstünüz derseniz sebebte yok öyle durduk yere konuşmuyoruz..genetik testi çıksınnnn bikere daha diycem malatyaya gidelim diye ..yok derse karışmam.. ha bide kaynanam kayınpederim görümcemi falan çagırcakmış amlyt oldugunda hastahaneye bende dedim samimi arkadaşımız va ronlar çagıralım annen falna hepsi aglar ben iyicene kötü olurum gerek yok bilmelerine amlytın nezaman olacagını dedim..nebilim yaaaa yok olsam keşkee görünmez olsam..şu sıralar tek bunu istiyorum inan

evet canım benim üstümde oturuyor fakat evler ayrı bende çok kırıldım ama cahil işte dilini tutamıyor ben onu artık böyle kabul ediyorum bende önce onunla görüşmüyordum eşim çok üzülüyordu ben affetmeyi oda çenesini tutmayı öğrendi konuşsada kendi bilir Rabbim görüyor

amin cnm inşl allah razı olsun bende çok heycanlandım ama korkudan arayamıyorum

denizbulut canım ne oldu sonuç çıkmadımı daha burda dokuz doğurucam

canım valla bilmiyorum korkudan narayamıyorum şimdide mali müşavir geldi hesapları karşılaştırıyoruz
ne yapacağımı bilmiyorum
arayayım bari şimdi korkunun ecele faydası yok(( dua edin nolur 1- de biz görelim şu spermler nasıl birşey ((

canım şu anda okunan ezanlar hürmetine Rabbim yüzünüzü güldürsün .kızlar bir türlü kopamıyorum sizden hadi halay çekip öyle çıkayım bari

canım şu anda okunan ezanlar hürmetine Rabbim yüzünüzü güldürsün .kızlar bir türlü kopamıyorum sizden hadi halay çekip öyle çıkayım bari

cnm yaa mail gönderdiler ama açmıyor telefon açıp faxını isteyeceğim duaların için allah razı olsun hemen arıyorum...

cnm herkesin sorunu farklı bizde hiç ayrılmayız benimki 2 gün evde çocuk olmayınca kıskançlığı iyice arttı bende kıskançlığı sevmiyorum biraz kendim kalıyım ayrı olalım diyorum olmuyor işte... bu sene biz birbirimize iyice bağlanmışken çocuk olmadığını öğrendik Allah herşeyi vesile ediyor ne bileyim kapıları yavaş yavaş açıyor.bak burda aynı derdi paylaşmış şimdi hamiş olan bir sürü arkadaşlar var bir gün bizde bu müjdeyi burda paylaşcaz...

cnm yaa mail gönderdiler ama açmıyor telefon açıp faxını isteyeceğim duaların için allah razı olsun hemen arıyorum...

tamam bebeğim ben bekiliyorum telefonum çalıp duruyor bekleyin çatladınızmı halay çekicem diyorum onlarda biz çatlamadık ama her halde sen çatlak oldun demezlermi Aman onlar ne anlarlar 1 sperme sevinmeyi

Kızlar sonuç geldi yine sıfır malesef 4400 lökosit yazıyor oda iltihaptır muhtemelen lökositi de testlerimizde ilk kez gördük bu arada
çok ümitlenmiş ama bu seferde kısmet değilmiş
hayırlısı diyelim
laboratuvarı aradım doktorla görüştüm
bunlar telefonda konuşulacak şeyler değil eşinizle buraya gelin ben size anlatayım göstereyim ümit varmı yokmu boş yere dökülüp saçılmayın dedi cumartesi ye randevu verdi
testi yorumlayacak anlatacak içimi korku sardı kolum kanadım kırıldı sanki(((((43:

Canım benim yaa çook üzüldümm
bende ümitlenmiştimm bu seferr
ama kısmet değilmiş demekkiii
üzülme ne olurrr hayırlısı olsunn canımm

cnm lökosit her neyse belki iyi bişeydir inş bidahaki teste görürsünüz spermleri...

selam canlar nasılsınızz
burada acayip yağmur var arabayla bile zor geldim eve...
yeni haberler var mı bi bakayım geçmişi okuyu geliyorum hemen...

baharcım çok sevindim durumunuza inşAllah hamile haberlerinide alırız canım.ben arkadaşımızın tefriciyesini okudum ne dileği varsa Allah kabul etsin zaten belli dilekler....eklersin canım.....birde geçen hafta arkadaşlarla berabermişsiniz keşke bende orada olabiliseydim ne yapalım gönüller bir olsun.

selam canlar nasılsınızz
burada acayip yağmur var arabayla bile zor geldim eve...
yeni haberler var mı bi bakayım geçmişi okuyu geliyorum hemen...

Hoşgeldinn canım benimm
burdada inanılmaz bi rüzgar var hortumm gibiii
ağaçlar yıkılcak sankii
tmm cnm oku senn

ah kızlar ah hepimiz birşeyler yaşamışız benimde 10 aylık evliyken çocuk olmayınca ben dr göründüm birşeyin yok eşin görünsün dedi ama nereya görünecek diye sordum çünkü yeni evlisin ve hiç bişey bilmiyoruz sonra eşim göründü dr muayene yapar yapmaz sende varikosel var amaliyat dedi ve tahili istedi tahlili yaptık sonuç azo sperm yazıyor ve değerler sıfır tabi bizde anlamadık gittik içeri dr gösterdik baktı amaliyat olacak belki bakarsınız sonuç iii olur ama siz tüp bebek ten başka yolla çocuk olmaz dedi aynı anda bütün dünya başımıza yıkıldı allahım yola çıktık ama istanbul dar ev dar herşey sıkıyor bizi bağıra bağıra yolda ağlamak istiyorum ama eşimi üzmemek için susuyorum hıçkırıklar boğazıma takılmış sonunda eve geldik ama eşim bir suç işlemiş gibi yüzüme bakmıyor yinede sakin olmalıyım herşey çocuk değil diyerek eşimle konuşmaya başladım günlerce atamadık sonunda eşim amaliyat oldu bir umutla ama sonuç sıfır hep sıfır allahm ne olur birgünde şu tahilide bir tanede olsa bulunsa diye hep dua ettim hala ediyorum benden sonra evlenen herkesin çocuğu oldu herkes anne oldu bebeklerini emzirdiler biyüttüler şu anda seneye birinci sınıfa gönderecekler hep bir umut aradım üzerine kayınvalidemlerde destek olmdaılar oğlund sorun olduğunu kabul etmedi ah ah birde o sözlerle mücadele et ah canlarım doktorun biride sizin çocuğunuz olmaz boşuna doktorlara para dökmeyin dedi ogünde çok yara aldım kanadım kırılmıştı işte böyle yazdıkça yazasım geliyor çok üzülüyoruz hatırladıkça:2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…