dahası bitmedi ben evlendim ne olursa olsun yenilmeyecektim ve evliliğimin neşesi bereketi olacak çocuklar doğuracaktım 1ay 2 ay 3 ay derken baktık bebk olmuyor eteklermiz tutuştu hemen doktora gittik doktor sende birşey yok eşin sperm testi yaptırsın dedi ve bize bir kart verdi benim gönderdiğimi söyleyin size indirim yapacak dedi gittik 150 tl verdik halen inanamıyorum 8 sene önceki fiyat bu yanlış anlamyın sakın. neyse sonucu aldık okuyorum okuyorum nato mermer nato kafa sıfır sperm sayısı yazıyorincelemde sperm görülmedi yazıyor.bende aldım sonucu elime gittim doktora bekliyorum sıramın gelmesini orda oturan kadınlarla sohbet ediyoruz kadnın birinin 5 çocuğu var üstü başı perişan gebelik testi yaptırmaya gelmiş .nihayet sıra bana geldi ve acı gerçeği öğrendim doktor gayet kaba bu adamın çocuğu olmaz dedi bende dona kaldım hiç böyle birşey beklemiyordum dünyam başıma yıkıldı doktor bey yokmu bir çaresi dedim var dedi bende sevindim yan taraftaki binada senin çaren dedi ben tabi yine anlamadım çünkü sıradaki hasta içeri girmişti bile şu gebelik testi için gelen kadın yine hamileymiş kadın nasıl ağlıyor doktor hemşireye döndü ve bak işte kimi ister olmaz kimi istemez olur dedi.ben eve geldim kaynanam içerde oturuyor gözlerim şişmiş ağlamaktan ne oldu dedi bende anlattım olayları aman sorun sendedir ben rüyamda gördüm senin çocuğun olmuyor demezmi alın size 2. vurgun
aynı olayo bende yaşadım kaynanamlara bizim böyle bi sorunumuz var diyoruz kadın bana demez mi sende bi sorun yok mu?? diye cnm nasıl yandı anlatamam kusuru hep bizde arıyorlar..
cnm inş güzel haberlerle gelcen.. şuanda ezan okunuyor dua etcem sana...
kaynanamııı:)
ah ah ben eşimle 2.5 sene sevgiliydim sonra evlendik.. kaynanam evlenmeden önce hayatta ogluyla muhabbeti bile olmasdı eşim yatmadan yatmaya eve giderdi aynı sofrada yemek yemiş kul deillerdi....
takiiiiiiiii evlendik kymetli oldu ..ilk sene çok bunlattı beni 1 gün gitmesek yıllardır gitmedik gibi muamele ederdi....tabi ben çalışmıyordum o sıralar.. arıyordu gel diye bende yalan bulamıyordum çünkü ailemden uzaga geldim ne arkadaş ne aile kimse yok... işim var derdim kaçmıyor ya gel derdi.. günlerine giderdim.. her ortamda bizim gelin tembel bebek yapmıyor der beni bozardı.. ha noldu sorun oglunda çıktııı günahımı aldı... ama yine ben çekiyorum bebegim olmayarak...çok sinri etti benii kızından hep ayırdı.. nebilim.. sevemiyorumm elimde deil... artık çalıştıgımdan en erken haftada 1 kere gidiyorum 2 saat oturup çıkıyoruz.. muhabet edecek ortak bi yanım bile yok..neyse anlatsam bitmezzzz :)şuanda kaynanam bile umrumda deil yeterki bebişim olsun:)
bu arada eşim sinir etti beni.. ben elazıgda oturyorum.. malatyada tüp bebek merkezi çok iyimiş herkez övüyor oraya gidelim dedim.. nevar doktor doktordur hepsi aynı deilmi ayagımızın dibindekine gidelim dedii hevesim kursagımda kaldı.. elazıgdaki doktor hiç ilgilenmedi test falan istemedi adetin ikinci günü gel ignelerine başlayalım dedii... nebilimmmm kafam karışıkk..eşim çok gamsız vurdumduymaz oldu... ilgiye ihtiyacım var ama umruda deilim...bilmiyorum rabbim bu yuvaya bebek nasip etmesse bu evliligin gelecegini göremiyorum malesef..
cnm inş güzel haberlerle gelcen.. şuanda ezan okunuyor dua etcem sana...
kaynanamııı:)
ah ah ben eşimle 2.5 sene sevgiliydim sonra evlendik.. kaynanam evlenmeden önce hayatta ogluyla muhabbeti bile olmasdı eşim yatmadan yatmaya eve giderdi aynı sofrada yemek yemiş kul deillerdi....
takiiiiiiiii evlendik kymetli oldu ..ilk sene çok bunlattı beni 1 gün gitmesek yıllardır gitmedik gibi muamele ederdi....tabi ben çalışmıyordum o sıralar.. arıyordu gel diye bende yalan bulamıyordum çünkü ailemden uzaga geldim ne arkadaş ne aile kimse yok... işim var derdim kaçmıyor ya gel derdi.. günlerine giderdim.. her ortamda bizim gelin tembel bebek yapmıyor der beni bozardı.. ha noldu sorun oglunda çıktııı günahımı aldı... ama yine ben çekiyorum bebegim olmayarak...çok sinri etti benii kızından hep ayırdı.. nebilim.. sevemiyorumm elimde deil... artık çalıştıgımdan en erken haftada 1 kere gidiyorum 2 saat oturup çıkıyoruz.. muhabet edecek ortak bi yanım bile yok..neyse anlatsam bitmezzzz :)şuanda kaynanam bile umrumda deil yeterki bebişim olsun:)
bu arada eşim sinir etti beni.. ben elazıgda oturyorum.. malatyada tüp bebek merkezi çok iyimiş herkez övüyor oraya gidelim dedim.. nevar doktor doktordur hepsi aynı deilmi ayagımızın dibindekine gidelim dedii hevesim kursagımda kaldı.. elazıgdaki doktor hiç ilgilenmedi test falan istemedi adetin ikinci günü gel ignelerine başlayalım dedii... nebilimmmm kafam karışıkk..eşim çok gamsız vurdumduymaz oldu... ilgiye ihtiyacım var ama umruda deilim...bilmiyorum rabbim bu yuvaya bebek nasip etmesse bu evliligin gelecegini göremiyorum malesef..
sonra benim evime taşındı kaynanatör sonra dublex ev aldık altlı üstlü oturuyoruz.neyse eşim yukarı çıkıyor onu fişekliyor görümcem gelitr beni anlatır onlara sen nerden biliyorsun derseniz söyleyeyim tek bir daire 2 ye ayırdık merdivenlerden geliyor sesli konuşurlarsa.neyse ben sus sus nereye kadar bir gün eşim yine yukarı çıktı kız kardeşi gelmiş göreyim geleyim dedi onlar yine başladır benim hakkımda ileri geri konuşmaya birde doğru şeyler söyleseler gam yemiycem bende cesaretimi topladım çıktım yukarıya kapıyı çaldım eşimin yiğeni açtı kapıyı ama dona kaldı .neyse beni görünce herkes sustu bende neden sustunuzki bütün konuştuklarınızı duydum sizden tek bir isteyim olacak şimdi buraya kuran-ı kerimi getiricem ve müslümansanız ki namazlarında niyazlarında insanlar kurana el basacaksınız söylediğiniz sözlerin doğru olduğuna dair yoksa size hakkımıda helal etmem dedim.benden istediğiniz şey nedir neden bu kadar öfkelisiniz nedir sizi bu kadar çok yalan ve iftiraya sürükleyen derdiniz.tabi kimse kurana el basmadı ve yalanları ortaya çıktı.bundan sonra benim hakkımda bir söz söylerseniz iki cihanda 2 elim yakanızda olur dedim.ve şimdi biraz iyi biraz kötü onların yaptıklarını görmezlikten gelerek ve hem yaşlı hemde anadır diyerek bir sünger çektim geçmişe bu arada hiç bir lafımı esirgememeyi öğrendim sayelerinde bana karşı dikkatli oluyorlar bende onlara karşı biraz daha lütufkar oluyorum
aynı seyi düşünüyorum cnm ama kocamı inan gün içinde gördügüm 1 saat gece 11 de geliyor netin başından kalmıyor.. bu nsl bi evliik allah aşkına.. tamam bebek olmayabilir.. bebk içnde evlenmedim.. ama adamın yaptıgı iş deil.. kocam gibi deil normal bi arkadaş okdr.. zoruma gidiyor fazlasıyla güzelim kıskanmaz etmez nebilim yaaa...anlam veremiyorummm gerçekten bi gün böle üzüntüden ölüp gitcemm..cnm inan zaman zamn herkes aynı soruları soruyor kendine ama şunu untma ki bunu kocan istemedi ya aynı sorun bizde olsaydı kocalarımızın gözünün içine mi bakcaktık bizi tek etmesinler diye bende düşündüm bir an ama sadece bir an ve dedim ki kendime bizim bebeğimiz olmuyorsa ikimizin olmuyor bunu böyle kabul ettim inş bebeğimiz olurda bu sıkıntılar geride kalı .. sakın kötü şeyler düşünme herkes aynı dertleri yaşıyor. inş bebeğin olur...
canım daha sonra yine girip konuşurum ama unutmadan yazayım dedim olurmu hiç doktor doktordur diye bak bizim gittiğimiz doktor o zamanlar eşimde spermde çıkıyordu ama dönmelrin çocuğu olur sizin olmaz demişti halbuki o zaman emre beyi bulsaydık yada başka iyi bir doktoru belki şimdi bebeğimiz olurdu.biz kaç yeredir gidiyoruz aklımza en uygun yere gidiyoruz hemde hemen yanı başımızda medicana hastanesi var evet orasıda tüpbebekte başarılı ama sorunu genetik azoda başarısı fazla değil alman hastanesine gittik orasıda aklımıza uymadı şimdi umuttüpbebeğe karar verdik.bence her doktor doktor değildir benden söylemesi geri dönüşü olmayan yollara girmeyin allah muhafaza doktor işinin ehli değildir daha kötü sonuçlar olabilir.tecrübe bence çok daha önemli
halamı beraber yaşıyonuz cnm ben hiç birlikte kalmadım bu olaydan sonrada pek rahatsız etmiyorlar benim eşim beni korur laf söyletmez arkamdan konuştuklarını duymadım daha öyle bişey olursada affetmen kırılırım tavrım değişir .. zaten enerjimi bu olay fazlasıyla alıyo onlarla uğraşcak gücüm yok da aslında sadece bebek istiyorum küçük ayaklar minik ağız burun görmek istiyorum bana benzesin diye dua ediyorum kocam gibi iri yeşil gözleri olsun ben kadar güzel kız çocuğu hayal ediyorum ağlamamak için kendimi zor tutuyorum bazen ... çocuklarını dövenler var ama onların çocukları var diyorum çok güçlüyümdür hayata pek yenilmem ama elimden bişey gelmiyor.. sadece dua ediyorum inş dualarım gerçek olur.. olmazsada kabul ederim heralde..
hayırlı ve güzel haberlerle dolu bir gün olur inşallah. Denizbulut,canım inşallah emeklerinizin ve sabrınızın karşılığını almaya başladığınız günlerden biri olsun bugün.birazdan okula gideceğim ama sık sık girip kontrol edeceğim gelişmeleri.dualarım seninle canım.
Vck, annene allah şifalar versin.sevdiklerimizle sınamasın bizi rabbim.
Baharcım,ben tefriciyeyi okudum canım.allah kabul etsin.bu hafta okuduğumuz arkadaşlarımız ne kadar şanslı.kutlu doğum haftasına denk geldi.
Hepinize kucak dolusu sevgiler ben kaçıyorum kızlar.maalesef okula gitmem lazım:
denizbulut canım ne oldu sonuç çıkmadımı daha burda dokuz doğurucam
amin cnm inşl allah razı olsun bende çok heycanlandım ama korkudan arayamıyorum
canım valla bilmiyorum korkudan narayamıyorum şimdide mali müşavir geldi hesapları karşılaştırıyoruz
ne yapacağımı bilmiyorum
arayayım bari şimdi korkunun ecele faydası yok(( dua edin nolur 1- de biz görelim şu spermler nasıl birşey ((
canım şu anda okunan ezanlar hürmetine Rabbim yüzünüzü güldürsün .kızlar bir türlü kopamıyorum sizden hadi halay çekip öyle çıkayım bari
aynı seyi düşünüyorum cnm ama kocamı inan gün içinde gördügüm 1 saat gece 11 de geliyor netin başından kalmıyor.. bu nsl bi evliik allah aşkına.. tamam bebek olmayabilir.. bebk içnde evlenmedim.. ama adamın yaptıgı iş deil.. kocam gibi deil normal bi arkadaş okdr.. zoruma gidiyor fazlasıyla güzelim kıskanmaz etmez nebilim yaaa...anlam veremiyorummm gerçekten bi gün böle üzüntüden ölüp gitcemm..
anlatamıyorumki cnmmmm ne farkeder diyip duruyor.. bide elazıgdaki yer gerçekten içime sinmedi hiç hastahaneye falanda benzemiyor poliklinik gibi bi yer..bilmiyorumm.. şimdi konuşmuyorum eşimlee oda benle konuşmuyor niye küstünüz derseniz sebebte yok öyle durduk yere konuşmuyoruz..genetik testi çıksınnnn bikere daha diycem malatyaya gidelim diye ..yok derse karışmam.. ha bide kaynanam kayınpederim görümcemi falan çagırcakmış amlyt oldugunda hastahaneye bende dedim samimi arkadaşımız va ronlar çagıralım annen falna hepsi aglar ben iyicene kötü olurum gerek yok bilmelerine amlytın nezaman olacagını dedim..nebilim yaaaa yok olsam keşkee görünmez olsam..şu sıralar tek bunu istiyorum inan
cnm yaa mail gönderdiler ama açmıyor telefon açıp faxını isteyeceğim duaların için allah razı olsun hemen arıyorum...
Kızlar sonuç geldi yine sıfır malesef 4400 lökosit yazıyor oda iltihaptır muhtemelen lökositi de testlerimizde ilk kez gördük bu arada
çok ümitlenmiş ama bu seferde kısmet değilmiş
hayırlısı diyelim
laboratuvarı aradım doktorla görüştüm
bunlar telefonda konuşulacak şeyler değil eşinizle buraya gelin ben size anlatayım göstereyim ümit varmı yokmu boş yere dökülüp saçılmayın dedi cumartesi ye randevu verdi
testi yorumlayacak anlatacak içimi korku sardı kolum kanadım kırıldı sanki((((( 43:
Kızlar sonuç geldi yine sıfır malesef 4400 lökosit yazıyor oda iltihaptır muhtemelen lökositi de testlerimizde ilk kez gördük bu arada
çok ümitlenmiş ama bu seferde kısmet değilmiş
hayırlısı diyelim
laboratuvarı aradım doktorla görüştüm
bunlar telefonda konuşulacak şeyler değil eşinizle buraya gelin ben size anlatayım göstereyim ümit varmı yokmu boş yere dökülüp saçılmayın dedi cumartesi ye randevu verdi
testi yorumlayacak anlatacak içimi korku sardı kolum kanadım kırıldı sanki((((( 43:
selam canlar nasılsınızz
burada acayip yağmur var arabayla bile zor geldim eve...
yeni haberler var mı bi bakayım geçmişi okuyu geliyorum hemen...
ah o doktorlar ah banadaaa sen git o kocayı boşa çocuk olmas ondan dedi.niçin evleniyoruz cnm çocuk yapmak içinnn git başkasıyla evlen dedii. ben bi taraftan aglıyorum kadının lafı bile içimi acıtmadı.. şuandaki aklım olsaaaa ozaan onun saçını başını yolardım ama acım büyüktü çünkü ilk kez duymuştum bi erkekte spermin olmadıgını olayı anlamaya çalışıyordum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?