Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım benimde kayınvalidem ve görümcelerim sürekli benden çocuk olmuyormuş gibi şeyler söylemeye başladılar en son dedimki kim bende sorun olduğunu söylerse hakkımı helal etmiyorum ama boş söylediğim eşim askerken kayınvaldem yine beni üzüyordu en sonunda eşime söyledim eşimde abisine söylemiş ve bir dahada kayınvalidem bişey demedi zaten arık onları çok aramıyorum onları görmek istemiyorum sadece yaşlı ve anne olduğu için saygı gösteriyorum:2:

neyse boşver canım gelsinler benim eşim amaliyat olduğunda istanbulda hiç kimse yoktu zaten kimsyi istemiyorum gelmesinler eşim ve ben eşimi amaliyata götürecekler amaliyat hanenin kapısına kadar bende geleyim dedim ama izin vermediler tabi ben eşim çıkana kadar yalnızım çok ağlamıştım eşimde amaliyat sonrasında beni yanına bırakmadıkları için oda çok üzülmüştü ve çıktığında sayıklıyordu eşimi bırakmadılar diye canım benimya ne kadar üzülmüştü

canlarım nasılsınız yine duygusala bağlamışsınız
bizim aile ile derdimiz yok çünkü bilmiyorlar ben daha cocuk bakamam zor geliyo geceleri kalkmak falan oyalıyorum
aslında merak ediyorlar 4 yıl olacak evleneli ama bi şey diyemiyolar daha kayınvalidem cocuk hakkında bir şey bile sormadı sadece istediğini belli ediyor o kadar bilseler nelerle uğraştığımızı o zaman da sık boğaz edip benide eşimide üzerler diye cok korkuyorum

herkes yaşamış bişey ler çekmiş birilerinden bende 2 yıllık evliyim 4 yıldır eşimi tanıyorum.ve hep diyorumki benim eşim o aileden nasıl çıkmış.kaynanam düğünde bize hiç destek olmadı.45 milyar borcu eşimle ikimiz üstlendik halada ödüyoruz.heleki eşimin abisinden diliyle çektiğimizde cabası.eşimde diyor "bu evdekiler seninle helalleşemiycek"diye.merhameti yüksek bir insanım ama onlara karşı artık kalpsizim.eltim benle aynı yaşıt.biz azosperm olduğumuzu öğreneli 1 ay olacak.ve 1 aydır kapımı çalmadı geçmiş olsun durum nedir diye.ve biz aynı binada oturuyoruz.eltim doğum yaptığında kendi öz ablasından daha fazla koştum ben onun derdine sıkıntısına.biz eşimle 4 yıldır her zorluğun üstüsünden el ele verip geldik.bu derdide atlatıcaz.ama şu günlerim bi geçsin o kadar bilendim ki yağmurlu havada su bile vermiycem kaynanama eltime kaynıma...rabbim beni bu derte sınıyor biliyorum.tevekkül ve sabır içinde bu derdide hayırlı haberlerle atlatacağım günü bekliyorum.ama kimin ne mal olduğunu kaç kuruş ettiğini anlıyorum..ben herkesi allaha havale ettim.ahirette elbet hesaplaşıcam herkesle.tek isteğim sağlıklı bir evlat ve kutu kadar bile olsa bi ev alıp o evden çekip gitmek..

canım bence söyleyin bilsinler sonra da gelinde sorun var diyorlar bildikleri halde üzüyorlar ama ne yapacalksın nafile cehalet canım

çok zor canım yaşadıklarımız birede böyla sıkıntılar olunca insanın dayanacak gücü kalmıyor rabbim inş. en kısa zamanda bebişlerimizi göderecek bizimde sıkıntılarımız bitecek inş.

canım benim çok üzüldüm :26:
zamanı gelmeden hiçbişey olmuyor işte
ne yaparsak yapalım nekadar tedavi görürsek görelim rabbim ol demeden olmuyor işte...
bunun en iyi örneği istiyorumbebeğimiler...
şimdi doğal yoldan çıkış olarak dondurulan spermler ameliyattan öncede çıkabilirlerdi çıkmadılar...
m.tesede bulunabilirlerdi bulunmadılar...
ama bi anda başladı işte rabbim daha fazlasınıda gösterir onlara inş
sende umutsuzluğa düşme sakın...
rabbim inş en kısa zamanda sizede nasip edecek o mutluluğu...
üzülmemek elde değil ama içini karartma canım benim...
rabbim hakkınızda hayırlısını verir inş...

vardır her işte bi hayır canım.cumartesi bi gidin yorumlasın test sonucunuzu belki farklı bişey vardır.
üzme sen kendini.

bitanem sen napıyorsun böyle
hepimiz senin yerinde olmak için can atıyoruz şimdi
içinde bebişlerin varken senin böyle üzülmen doğru değil...
evet biliyorum hep bizi düşünüyorsun dua ediyorsun aklın bizde...
ama nolur topikte güzel bi haber varsa katıl mutluluğumuza...
yoksa çık hemen okuduysan bile düşünme canım benim...
siz allahın izniyle azoyu yendiniz şimdi bebişlerinin sana tutunması kaldı
inş oda olacak üzme yiğenlerimi hadi bakalım

Hoşgeldinn canım benimm
burdada inanılmaz bi rüzgar var hortumm gibiii
ağaçlar yıkılcak sankii
tmm cnm oku senn

hoşbulduk tatlım okudum geldim
ama biraz sonra çıkıcam ben daha tefriciyelerimi okumadım...
onları okuycam evde baya soğuk offffff bahar gelemedi yaaa :84:

canım cok üzüldüm ama bak ne diyeceğim biz lökositi gördükten sonraki ay spermleri gördük inş. sizdede öyle olur eşim bi şey kullanıyormurdu

saol canım benim çok teşekkürler
allah kabul etsin ekledim listeye...
inş bigün sizlerlede buluşma fırsatımız olur canım...

bende kızgınım.kapıma gelip nasılsınız diye sordukları güne kadar aynı binada bile olsam yüzlerini görmemek için elimden gelen herşeyi yapıcam.bide benim eşim vardiyalı çalışıyor bazen geceleri evde olmuyor delircek gibi oluyorum ağlamaktan..nefes alamıyorum acımdan.bi insan sesine muhtaç oluyorum.ama rabbim büyük.tek kelime etmiycem eşimin ailesine.ben onları allaha havale ettim..

ANEMON------------------------------------------------164=OKUDU
ARUNA--------------------------------------------------164=OKUDU
BAHAR--------------------------------------------------164
BANGİ--------------------------------------------------164=OKUDU
BURSA--------------------------------------------------164=OKUDU
CEMREM------------------------------------------------164=OKUDU
ÇİÇEK---------------------------------------------------164=OKUDU
DENİZBULUT-------------------------------------------164
ENFALL-------------------------------------------------164
ESESLİM-----------------------------------------------164=OKUDU
ESMA---------------------------------------------------164
ESMA16------------------------------------------------165=OKUDU
FLZASK------------------------------------------------165
GUNSLİNGER------------------------------------------165
HASRET------------------------------------------------165
HEP-----------------------------------------------------165
HMTNZL------------------------------------------------165
MAVİMENEKŞE-----------------------------------------165=OKUDU
MERCAN------------------------------------------------165=OKUDU
OKNK---------------------------------------------------165=OKUDU
SELMACAN---------------------------------------------165
SEVAL--------------------------------------------------165=OKUDU
VCK----------------------------------------------------165=OKUDU
YEŞİL--------------------------------------------------165=OKUDU
ZAMAN-------------------------------------------------165
ZAMBAK-----------------------------------------------165
ZCU----------------------------------------------------165=OKUDU

NİYET SAHİBİ:
önce güzelce bir namaz abdesti almalı ve iki rekat Allah rızası için namaz kılmalı.
Namazı bitirip selam verdikten sonra 100 defa '' Estağfirullâhel' azîme ve etûbü ileyh'' diyerek tövbe ve istiğfar etmelidir.
( Kıldığı iki rekatlı namaz dahi bir çeşit hacet namazı oluyor ki, bir kulun Allah'a en yakın olduğu an namaz ânıdır.)
Muradı ne ise niyet eder, onları düşünür ve Cenab-ı Hakk’a arz eder.
Bütün bunlar namaz seccadesinde otururken yapılan işlerdir.
Daha sonra ‘‘Eûzü Besmele’’ çekerek şu âyeti okur.
Bismillahirrahmanirrahîm:
‘‘İnnallâhe ve melâiketehû yusallûne alen’Nebiyyi yâ eyyühellezîne âmenû sallû aleyhi ve sellimû teslîmâ’’ der.
Ayet-i Kerime bitince hemen ‘‘Salât-i Tefriciye’’ye başlar.
Dileyen sadaka da verebilir…
Her ne zaman vakit bulunursa okunur.
Otururken, yatarken, her şekilde okunabilir.
Önemli olan sayıya tamamlamaktır.

DİĞER OKUYACAKLAR:
Önce, tam bir iman ve ihlasla, 21 defa: "Estagfirullah el Aziyme ve etubu ileyh" diye istigfar edilir.
Sonra, ne için okunuyorsa kalben ona niyet edilir.
Sonra: "Euzu billahiminesseytanirracim, Bismillahi'r-Rahmani'r-Rahim" denir.
Sonra, salavat-i şerife okunmaya başlanır.
Okuma sırasında yüzünüz Kıble'ye donuk olursa, daha etkili olur. Ayrıca, okuyuş sırasında, zihniyetinizin başka bir şeyle meşgul olmaması için gözlerinizi kapatın.
Yoruldugunuz zaman dinlenin, sonra devam edin.
Okunacak adedin tam olmasına dikkat etmek gerekir. Çünkü, adetler tıpkı bir kilidin anahtarı gibi önemlidir.

Merhaba, bir süredir sayfayı takip ediyorum. yaklaşık 15 gün önce eşimin azosperm olduğunu öğrendik.Hemen Emre beye gittik. Eşimin hormon değerleri normal çıktı ve tıkanıklığa bağlı azosperm olduğunu söyledi. Mikrotese önerdi.
Mesajınızı okuyunca gözlerim yuvarlandı. Tıkanıklığa bağlı azospermde kendiliğinden çıkış olabiliyor mu? Bilginiz var mı?

canım elimde değil inan hep aklımdasınız inş. hepiniz kurtulacaksınız bu azodan
bitanem cok yağmur yağıyor hava felaket ister istemez içim sıkıldı
merak etme canım sabahtan beri bebişlerime örgü ciciler bakıyorum inş. örücem beyendiklerimi

mrb herkese nasılsınız valla burda felaket fırtına var mahallemizde kocaman ağaçlar devrildi akşama daha şiddetli olacakmış kızlar dikkat edin olurmu hazal sende bursadasın dimi cnm sıkılırsan bize gel kızzkaynatırız valla şaka bi yana şu bursalı arkadaşları toplamak lazım bigün ya buluşalım biyerde

inşallah canım rabbim bizimde yüzümüzü güldürecek.bence siz durumunuzu söyleyin ailelerinize.bu utanılcak saklancak bi durum değil.benden önce eşim söyledi her ikimizinde ailesine.ben kendi annemle dertleşmeseydim,içime atsaydım kafayı oynatırdım.tabi sizin bilceniz bi şey.gerçi eşimin ailesine söyledikte noldu.bi destek bi güzel tesellimi duydum sanki.aksine ağlarım,ağlama ağlayınca ne geçicek eline der kaynanam.beni sinir eder gider..

canım malesefki ararmıza hoş geldin bizimde sonuçlarımız sizim gibiydi eşim kaan aydosa gitti sudafed ve endol kullandı 3 ay içinde 2 milyon cıkış oldu ve suan transferim gerçekleşti evde dinlenmedeyim sakın hemen ameliyat olmasın eşin
bu arada yaşın kaç canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…