sonra benim evime taşındı kaynanatör sonra dublex ev aldık altlı üstlü oturuyoruz.neyse eşim yukarı çıkıyor onu fişekliyor görümcem gelitr beni anlatır onlara sen nerden biliyorsun derseniz söyleyeyim tek bir daire 2 ye ayırdık merdivenlerden geliyor sesli konuşurlarsa.neyse ben sus sus nereye kadar bir gün eşim yine yukarı çıktı kız kardeşi gelmiş göreyim geleyim dedi onlar yine başladır benim hakkımda ileri geri konuşmaya birde doğru şeyler söyleseler gam yemiycem bende cesaretimi topladım çıktım yukarıya kapıyı çaldım eşimin yiğeni açtı kapıyı ama dona kaldı .neyse beni görünce herkes sustu bende neden sustunuzki bütün konuştuklarınızı duydum sizden tek bir isteyim olacak şimdi buraya kuran-ı kerimi getiricem ve müslümansanız ki namazlarında niyazlarında insanlar kurana el basacaksınız söylediğiniz sözlerin doğru olduğuna dair yoksa size hakkımıda helal etmem dedim.benden istediğiniz şey nedir neden bu kadar öfkelisiniz nedir sizi bu kadar çok yalan ve iftiraya sürükleyen derdiniz.tabi kimse kurana el basmadı ve yalanları ortaya çıktı.bundan sonra benim hakkımda bir söz söylerseniz iki cihanda 2 elim yakanızda olur dedim.ve şimdi biraz iyi biraz kötü onların yaptıklarını görmezlikten gelerek ve hem yaşlı hemde anadır diyerek bir sünger çektim geçmişe bu arada hiç bir lafımı esirgememeyi öğrendim sayelerinde bana karşı dikkatli oluyorlar bende onlara karşı biraz daha lütufkar oluyorum
cnm inan zaman zamn herkes aynı soruları soruyor kendine ama şunu untma ki bunu kocan istemedi ya aynı sorun bizde olsaydı kocalarımızın gözünün içine mi bakcaktık bizi tek etmesinler diye bende düşündüm bir an ama sadece bir an ve dedim ki kendime bizim bebeğimiz olmuyorsa ikimizin olmuyor bunu böyle kabul ettim inş bebeğimiz olurda bu sıkıntılar geride kalı .. sakın kötü şeyler düşünme herkes aynı dertleri yaşıyor. inş bebeğin olur...[/QUObazı erkekler üzüntüden bişey demezler bazılarıda eşleriyle dertleşir bence öyle düşünme sen eşine destek ol herşey çocuk demek değil ne yapalım tedbiri al takdiri allaha bırak canım eşin umudunu yitirmiş ondan öyle yapıyor benimde yıllarca artık benden çocuk olmuyor diyerek umudu hiç yoktu yeni yeni biraz değişti
aynı seyi düşünüyorum cnm ama kocamı inan gün içinde gördügüm 1 saat gece 11 de geliyor netin başından kalmıyor.. bu nsl bi evliik allah aşkına.. tamam bebek olmayabilir.. bebk içnde evlenmedim.. ama adamın yaptıgı iş deil.. kocam gibi deil normal bi arkadaş okdr.. zoruma gidiyor fazlasıyla güzelim kıskanmaz etmez nebilim yaaa...anlam veremiyorummm gerçekten bi gün böle üzüntüden ölüp gitcemm..
anlatamıyorumki cnmmmm ne farkeder diyip duruyor.. bide elazıgdaki yer gerçekten içime sinmedi hiç hastahaneye falanda benzemiyor poliklinik gibi bi yer..bilmiyorumm.. şimdi konuşmuyorum eşimlee oda benle konuşmuyor niye küstünüz derseniz sebebte yok öyle durduk yere konuşmuyoruz..genetik testi çıksınnnn bikere daha diycem malatyaya gidelim diye ..yok derse karışmam.. ha bide kaynanam kayınpederim görümcemi falan çagırcakmış amlyt oldugunda hastahaneye bende dedim samimi arkadaşımız va ronlar çagıralım annen falna hepsi aglar ben iyicene kötü olurum gerek yok bilmelerine amlytın nezaman olacagını dedim..nebilim yaaaa yok olsam keşkee görünmez olsam..şu sıralar tek bunu istiyorum inan
herkes yaşamış bişey ler çekmiş birilerinden bende 2 yıllık evliyim 4 yıldır eşimi tanıyorum.ve hep diyorumki benim eşim o aileden nasıl çıkmış.kaynanam düğünde bize hiç destek olmadı.45 milyar borcu eşimle ikimiz üstlendik halada ödüyoruz.heleki eşimin abisinden diliyle çektiğimizde cabası.eşimde diyor "bu evdekiler seninle helalleşemiycek"diye.merhameti yüksek bir insanım ama onlara karşı artık kalpsizim.eltim benle aynı yaşıt.biz azosperm olduğumuzu öğreneli 1 ay olacak.ve 1 aydır kapımı çalmadı geçmiş olsun durum nedir diye.ve biz aynı binada oturuyoruz.eltim doğum yaptığında kendi öz ablasından daha fazla koştum ben onun derdine sıkıntısına.biz eşimle 4 yıldır her zorluğun üstüsünden el ele verip geldik.bu derdide atlatıcaz.ama şu günlerim bi geçsin o kadar bilendim ki yağmurlu havada su bile vermiycem kaynanama eltime kaynıma...rabbim beni bu derte sınıyor biliyorum.tevekkül ve sabır içinde bu derdide hayırlı haberlerle atlatacağım günü bekliyorum.ama kimin ne mal olduğunu kaç kuruş ettiğini anlıyorum..ben herkesi allaha havale ettim.ahirette elbet hesaplaşıcam herkesle.tek isteğim sağlıklı bir evlat ve kutu kadar bile olsa bi ev alıp o evden çekip gitmek..
Kızlar sonuç geldi yine sıfır malesef 4400 lökosit yazıyor oda iltihaptır muhtemelen lökositi de testlerimizde ilk kez gördük bu arada
çok ümitlenmiş ama bu seferde kısmet değilmiş
hayırlısı diyelim
laboratuvarı aradım doktorla görüştüm
bunlar telefonda konuşulacak şeyler değil eşinizle buraya gelin ben size anlatayım göstereyim ümit varmı yokmu boş yere dökülüp saçılmayın dedi cumartesi ye randevu verdi
testi yorumlayacak anlatacak içimi korku sardı kolum kanadım kırıldı sanki((((( 43:
Kızlar sonuç geldi yine sıfır malesef 4400 lökosit yazıyor oda iltihaptır muhtemelen lökositi de testlerimizde ilk kez gördük bu arada
hayırlısı diyelim
bunlar telefonda konuşulacak şeyler değil eşinizle buraya gelin ben size anlatayım göstereyim ümit varmı yokmu boş yere dökülüp saçılmayın dedi cumartesi ye randevu verdi
testi yorumlayacak anlatacak içimi korku sardı kolum kanadım kırıldı sanki((((( 43:
canlarım nasılsınız yine duygusala bağlamışsınız
bizim aile ile derdimiz yok çünkü bilmiyorlar ben daha cocuk bakamam zor geliyo geceleri kalkmak falan oyalıyorum
aslında merak ediyorlar 4 yıl olacak evleneli ama bi şey diyemiyolar daha kayınvalidem cocuk hakkında bir şey bile sormadı sadece istediğini belli ediyor o kadar bilseler nelerle uğraştığımızı o zaman da sık boğaz edip benide eşimide üzerler diye cok korkuyorum
Hoşgeldinn canım benimm
burdada inanılmaz bi rüzgar var hortumm gibiii
ağaçlar yıkılcak sankii
tmm cnm oku senn
hayırlısı diyelim
baharcım çok sevindim durumunuza inşAllah hamile haberlerinide alırız canım.ben arkadaşımızın tefriciyesini okudum ne dileği varsa Allah kabul etsin zaten belli dilekler....eklersin canım.....birde geçen hafta arkadaşlarla berabermişsiniz keşke bende orada olabiliseydim ne yapalım gönüller bir olsun.
canım hepsi aynı benimkilerde çocuğumuz olmadığını biliyorlar ne kayınvalidem nede görümcelerim bir gün destek olmadılar bende kızgınım arayıp sormuyorum kimsenin umurunda değil canım çocuğun olmuş olmamış
Merhaba, bir süredir sayfayı takip ediyorum. yaklaşık 15 gün önce eşimin azosperm olduğunu öğrendik.Hemen Emre beye gittik. Eşimin hormon değerleri normal çıktı ve tıkanıklığa bağlı azosperm olduğunu söyledi. Mikrotese önerdi.haaaaaaa ozaman hiç üzülme cnm bizi gibi azospermi olup tıkanıklıga baglı azospermi harcinde kendiliginden çıkış çok zor..
sperm olsunda semende çıkmasın önemli deil yeterki m tesede bulunsun.. üzülme allahın izniyleee teknoloji gelişmiş.inş bebeişlrimize kavuşsaz
bitanem sen napıyorsun böyle
hepimiz senin yerinde olmak için can atıyoruz şimdi
içindebebişlerin varken senin böyle üzülmen doğru değil...
evet biliyorum hep bizi düşünüyorsun dua ediyorsun aklın bizde...
ama nolur topikte güzel bi haber varsa katıl mutluluğumuza...
yoksa çık hemen okuduysan bile düşünme canım benim...
siz allahın izniyle azoyu yendiniz şimdi bebişlerinin sana tutunması kaldı
inş oda olacak üzme yiğenlerimi hadi bakalım
bende kızgınım.kapıma gelip nasılsınız diye sordukları güne kadar aynı binada bile olsam yüzlerini görmemek için elimden gelen herşeyi yapıcam.bide benim eşim vardiyalı çalışıyor bazen geceleri evde olmuyor delircek gibi oluyorum ağlamaktan..nefes alamıyorum acımdan.bi insan sesine muhtaç oluyorum.ama rabbim büyük.tek kelime etmiycem eşimin ailesine.ben onları allaha havale ettim..
çok zor canım yaşadıklarımız birede böyla sıkıntılar olunca insanın dayanacak gücü kalmıyor rabbim inş. en kısa zamanda bebişlerimizi göderecek bizimde sıkıntılarımız bitecek inş.
Merhaba, bir süredir sayfayı takip ediyorum. yaklaşık 15 gün önce eşimin azosperm olduğunu öğrendik.Hemen Emre beye gittik. Eşimin hormon değerleri normal çıktı ve tıkanıklığa bağlı azosperm olduğunu söyledi. Mikrotese önerdi.
Mesajınızı okuyunca gözlerim yuvarlandı. Tıkanıklığa bağlı azospermde kendiliğinden çıkış olabiliyor mu? Bilginiz var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?