Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
yok cnm arayamadım şimdi arayayım aklıma gelmişken( saolasın

biliyorum canın sıkkın belki ama yılmak yok kaldığın yerden ayağa kalkıp devam etmen lazım cnm rabbim en yakın zamanda özlemini dindirir inş sende güzel haberler verirsin bize ne olduğunu banada yaz merak ederim ben

Mesajın beni çok mutlu etti. Proxeed dışında başka bir ilaç kullandınız mı? Nekadar sürede gördünüz 2 milyonu.? İnşallah normal yolla bebek sahibi oluruz hepimiz

inşlh esmacığım yaa inşlh
amin inşlh rabbim bunları unutturacak dertlerde vermesin inşlh...

size eşimle birlikte çok sevinmiştik baharcığım
o günden beridir evmizde hergün konuşuyoruz hatta dün senin gönderdiğin mesajı yazdırıp dosyaya koyup eve gittiğimde masanın üzerinde görünce hüseyin ermişin macunu neymiş dedi güldü sonra anlattım konuştuk ikimizde heycanlanmıştık
sizinle beraber duygularımız kabarmıştı açıkcası ama dediğin gibi hayırlısı olsun bakalım inşlh en kısa zamanda bizde görürüz cnm sağolasın allah razı olsun...

canım benim görümcemde aynı durumda ama birgün benimle oturup dertleşmedi oysaki öyle anlar öyle zamanlar olduki hep yanlız kaldım eşim işte ben evde akşamı iple çekiyorum eşim gelsde konuşsam yıllar hep böyle geçti ama bakıyorum alışmışlar sürekli ben aramışım şimdide aramayınca bir merak edip sormuyorlar önceden netim yoktu bu siteyide bilmiyordum burayı yeni gördüm en azından derdimizi sıkıntımızı paylaşıyoruz her sabah ilk işim topiğe girmek bir işimin olmasını çok istiyorum işim olsa belki sıkıntıdan kurtulurum

cnm aradım o numarayı ellerinde kalmamış yurt dışından getirtecekmiş 15 gün sonra dedi
tanesi 120 tl imiş durumumuz rant kapısı oldu kimseler allah dert verip derman aratmasın bakalım şimdilik ovitrelleye devam ediyoruz ve eczacımızda sürekli araştırıyor saol cnm ilgin için allah razı olsun .....

canım şimdi eşiniz azo iken tedaviden sonramı 2 milyon bulundu şu proxeedi bizdemi alıp kullansak yani azoya faydası varmı biz şuanda evicap kullanıyoruz tam açıklarmısınız

evet çalışmak çok iyi yöntem.ben çalışıyorum azda olsa kafam dağılıyor.evde olsam kesin depresyona girerim.varsa çalışma imkanın hiç durma çalış derim.ve dediğin çok doğru hep biz arıyormuşuz demekki..ben 10 gündür aynı evde oturduğum kaynanamı görmedim.diyorumki demek hep ben gidiyormuşum ben gitmeyi kesince kimsenin halimi hatrımı sormadığını anladım.hadi ben el kızıyım kendimi geçtim eşim senin oğlun..hiçmi özlemezsin beee kadın...aman yaa derdim derya olmuş onlar hiç umrumda değil.aksine bu durumda herkesin ne mal olduğunu anladık...rabbim bizlerin yüzünü güldürsün..çektiğimiz acıların mükafatını dünya gözüyle göstersin rabbim bize..

Ben duami okudum canim Allah kabul etsin

eşim aradı az önce.. yaırm agız konuşuyoruz lazım olunca konuşuyoruz okdr..
genetik testi haftaya çıkıyormuşşş fenalık geldi 1 ay olacak hala sonuc çıkmadı..
arkadaşı aramışş rüyamda seni gördüm bi oglun olmuşşş ve tıpatıp sen...
bi garip oldum söylerken kii bu arkadaşı durumumuzu falanda bilmiyor.. hayır olsun dedim.. her gece yatarken rüyamda bebegimin oldugunu göreyim diye dua ediyorum....o bile mutlu ediyor bide gerçek olsa neyaparım kimbilir:)

deniz bulut cnmmm lökosit hücrebulunuş ya internetten baktımda antibiyotikle düzelibilen bşymiş.. idrar yolu enfeksiyonu tarzında bşymiş..

Cnm bende tefriciyelerimi bitirdim geç kalır diye işten çıkmadım tamamladım cnm allah kabul etsin arkadaşımızın gönlünün muradını versin yarabbim amin...

canım benim artık dış kapının dış mandalları değerleri gözümde sıfır azo nasıl sıfırsa onlarda sıfır canım kayınvalideme eşimin ablalarına sordum yıllarca çocukken bir rahatsızlık geçirdimi diye inkar etti yıllar sonra yani iki ay önce eşim sormuşta sen çocukken kabakulak geirdin demiş bunu öğrendikten artık benim için bittiler artık aramıyorum sormuyorum sadece hastalık olursa oda kayınvalidemi görümcelerimi değil

canımeşin azo olduğunu öğrendikten sonramı eşinle aranızda soğukluk oldu bu durumu aşarsınız biz aştık evet bebeğim olsun bunu şiddetle istiyorum ama eşimide çok seviyorum kıyamam o benim aşkitom onun elinde değilki allah öyle istedi bizdede sorun olabilirdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…