canım elimde değil inan hep aklımdasınız inş. hepiniz kurtulacaksınız bu azodan
bitanem cok yağmur yağıyor hava felaket ister istemez içim sıkıldı
merak etme canım sabahtan beri bebişlerime örgü ciciler bakıyorum inş. örücem beyendiklerimi
Kızlar sonuç geldi yine sıfır malesef 4400 lökosit yazıyor oda iltihaptır muhtemelen lökositi de testlerimizde ilk kez gördük bu arada
çok ümitlenmiş ama bu seferde kısmet değilmiş
hayırlısı diyelim
laboratuvarı aradım doktorla görüştüm
bunlar telefonda konuşulacak şeyler değil eşinizle buraya gelin ben size anlatayım göstereyim ümit varmı yokmu boş yere dökülüp saçılmayın dedi cumartesi ye randevu verdi
testi yorumlayacak anlatacak içimi korku sardı kolum kanadım kırıldı sanki((((( 43:
hoşbulduk tatlım okudum geldim
ama biraz sonra çıkıcam ben daha tefriciyelerimi okumadım...
onları okuycam evde baya soğuk offffff bahar gelemedi yaaa :84:
mrb herkese nasılsınız valla burda felaket fırtına var mahallemizde kocaman ağaçlar devrildi akşama daha şiddetli olacakmış kızlar dikkat edin olurmu hazal sende bursadasın dimi cnm sıkılırsan bize gel kızzkaynatırız valla şaka bi yana şu bursalı arkadaşları toplamak lazım bigün ya buluşalım biyerde
evet bursadayım cnm.ben özelden msj atamıyorum varsa facein ekle beni veya msn adresini msj at.bi şekilde iletişim kuralım.bizde toplaşalım bi yerlerde..sen nerde oturuyorun cnm..
canım malesefki ararmıza hoş geldin bizimde sonuçlarımız sizim gibiydi eşim kaan aydosa gitti sudafed ve endol kullandı 3 ay içinde 2 milyon cıkış oldu ve suan transferim gerçekleşti evde dinlenmedeyim sakın hemen ameliyat olmasın eşin
bu arada yaşın kaç canım
Bende okumadım daha az kaldı aama bitiremedimmm
birazdan da arkadaşa gidicemmm
ay soğukmu cnmm sen gir battaniyenin altınaa bi güzell
sıcak bişeylerde içççç ısınırsınnn
cnm face yok benim ama msn adresimi yazarım sana ben osmangazide oturyorm sen nerde oturyosun kaç yasındasın ben 27ye gircem cuma günü
2.5 yllık evliyim
Tedavin hayırlı olsun, inşallah güzel haberler alırsın. Allahım kimsenin emeklerinide umutlarınıda boşa çıkarmasın inşallah.
Ben 32 eşim 36 yaşında. iki defa test yaptık ikisindede aynı sonuç çıktı. Eşim 2009 senesinde hidrosel ameliyatı olmuştu. ameliyat sonrasında tıkanıklık ve yapışıklık olmuş. bu sayfada emre beyin adını duymuştum oraya gittik geçen hafta. mikrotese yapılıp çıkanları dondurup daha sonra mikroenjeksiyon tedavisi ile bebek sahibi olabilirsiniz dedi. Konu ile ilgili çok bilgim yok ve kimse ilede konuşamıyorum. yönlendirmelerinize çok ihtiyacım var.
şimdiden nice yaşlara diyeyim o zaman.yeni yaşın sana güzel sağlıklı bi bebek getirir inşallah..26 yaşındayım ben temmuzda 2 yıllık evli olcam:):) teleferik taraflarında oturuyorum ben.özelden yazarsan adresini eklerim cnm.
bende sabırla bekliyorum____ '' hangi karanlıklar son bulmadı? Hangi gidişlerin dönüşü olmadı?
Sen umutla bekle.
Bekleyişin ümit bulacak. Sanma kaldın karanlıkta. Görünüyor bir ışık ufukta. Sabret az daha. Zayi olmaz beklediğin yerde ettiğin dua..."
____ mevlana ____
canım benim yaa çook üzüldümm
Bende ümitlenmiştimm bu seferr
ama kısmet değilmiş demekkiii
üzülme ne olurrr hayırlısı olsunn canımm
cnm lökosit her neyse belki iyi bişeydir inş bidahaki teste görürsünüz spermleri...
vardır her işte bi hayır canım.cumartesi bi gidin yorumlasın test sonucunuzu belki farklı bişey vardır.
üzme sen kendini.
canım cok üzüldüm ama bak ne diyeceğim biz lökositi gördükten sonraki ay spermleri gördük inş. Sizdede öyle olur eşim bi şey kullanıyormurdu
Ben 32 eşim 36 yaşında. iki defa test yaptık ikisindede aynı sonuç çıktı. Eşim 2009 senesinde hidrosel ameliyatı olmuştu. ameliyat sonrasında tıkanıklık ve yapışıklık olmuş. bu sayfada emre beyin adını duymuştum oraya gittik geçen hafta. mikrotese yapılıp çıkanları dondurup daha sonra mikroenjeksiyon tedavisi ile bebek sahibi olabilirsiniz dedi. Konu ile ilgili çok bilgim yok ve kimse ilede konuşamıyorum. yönlendirmelerinize çok ihtiyacım var.
bende sabırla bekliyorum
sağolun kızlar inşlh bigün spermleri görebilirim sıfırı bekliyordum ama her seferinde ilk kez duymuş gibi yıkılıyorum o kadar şey yedirip içiriyorum hiçmi fayda etmiyor anlayamadım..
Anemon
cnm mesajını şimdi eşimi arayıp okudum testimizde lökosit yazıyor dedim olgunlaşmamış hücreler artık dışarı çıkıyormuş dedim
olumlu konuştum ve senin mesajını okudumOnlardada lökosit çıkmış 1 ay sonrasında spermleri görmüşler dedi
canım benim yaa kıyamadığım çok işten yavaşca inşlh dedi
oda istiyor allahım neydi suçumuz bu kadar ağır ceza verdin bize isyan etmiyorum ama şuan çok canım yanıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?