Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

cnm geçmiş olsun.su toplamadan eğer evde varsa yanık merhemi sür cnm.
güzelhabelerini bekliyoruz cnm.
inşallah tedavin olumlu sonuçlanır ve yazı geçirirsin..

Merhaba kızlar eşimin bugün yaptırdığı hormon sonuçları aşağıda
25.04.2012 6 . Ay tedavi sonuçları
6. Ay tedavi sonuçları
fsh 8,94
lh 3,98
testosteron 6,44
sperm
tsh 1,13
estradiol 129
prolaktin 6,57

kızlar bu tsh.estradiol ve prolaktin ne oluyor onları doktor istemiş yapmışlar bilenler cevap bekliyorum

bundan önceki yapılan sonuçlarda aşağıda
23.03.2012 5.ay tahlil sonucu bunlarda
5. Ay tedavi sonuçları
fsh 5,86
lh 3,37
testosteron yapılmadı
sperm yapılmadı

canım tsh tiroid diye biliyorum prolaktin de süt hormonu oluyo estradiolü bilmiyorum.

Merhaba minikgelin. Benim eşimin FSH 3.22 Testesteron 302,5 çıkmıştı. Doktor normal dedi. Sizin değerinizde düşük değildir. Normaldir.
Tmm cnm saolasin bı kac yası okudm kafam karıştı hepimizin degerleri normal olsun ins en azından azıcık insanın kaFasi rahat ediyor ..
Cnm dikkat et kendine koskoca anne adayisin:) Allah'ın izniyle 1 ay sonrada hamileyim diye yazacaksın... Sizin azo sebebiniz neydi hormon genetik sonucu falan nslidi:)

Cnm en önemlisi fsh ve testesteron zaten onlarda normal ...genetiğiniz falan normalmiydi.azo sebebiniz neydi hormonlar gayet guzel duruyor:)

saolasın cnm benim evt genetikte sorun yok hormonlardada yok sebebi ateşli hastalık galiba(

Cnm bizde sizin gibiyiz esim 3 aylikken ateslenmis testisleri davul gibi şişmiş tek yumurtası alınmış fitikta varmış herhalde...ikisinden biri kaynanam cok kucuk dü ne olduğunu tam bilmiyorum diyor...ama esimin abisindede aynısı olmuş bebekken tek yumurtası onunda alınmış normal yolla bebekleri oldu istedikleri ayda hemde... Biraz onu düşününce diyorum amlyttan belki kanallara zarar vermiştir ondan çıkış yoktur diye umut ediyorum

Son düzenleme:

cnm sonuçların normal sınırlarda biraz testesteron artıralabilir o spermi fsh kadar etkilemiyor est bizdeki e2 cnm prolaktin önemli aslında herkes baktırmalı inşallah rabbim şifası verecek

cnm çok geçmiş olsun rabbim beterinden saklasın

iyi akşamlar kızlar özledim sizleri ama vaktim olmadı topiğe giremedim zaten işim var hemen çıkacağım daha sonra tekrar girerim allha emanet olun

allah razı olsun senden canım hakıkatten ucuz atlattım . Zaten neyden cok korksam o gelır basıma neyse gectı gıttı cok sukur zaten ınsallah hepınız benım pesımden gelıceksınız allahın ıznı ıle

amin inşallah, darısı başıma inşallah bizdede sperm bulunurda peşinden gelirim. Herkezin önce sağlıklı spermleri sonra sağlıklı hayırlı bebekleri olur inşallah.

ınsallah canım benım allah buyuktur rabbım ne verırse hayırlısını versın bızlerı mahrum bırakmasın ınsallah bu duygudan

gecmis olsun enfalcigim. rabbim beterinden korusun.kendine nazar ayeti filan oku.[/QUOTE]

SAOL CANIM AMIN CANIM EVET BETERINDEN KORUSUN RABBIM . INAN EGER HERGUN OKUMAZSAM KENDIMI DEMEKKI COKTAN MEZARA GIRERDIM HERALDE OKUYORUM BITANEM AMA OLACAGIN ONUNE GECILMIYOR UCUZ ATLATTIM COK SUKUR SU FALAN TOPLAMADI AMA BORDO RENGINI ALDI :)))

saol canım hakıkatten gectı gıttı ıyı dılek ve dualarınız sayesınde allah kabul etsın canım. ınsallah en kısa zamanda kendı bebegını alırsın kucagına

cnm geçmiş olsun.su toplamadan eğer evde varsa yanık merhemi sür cnm.
Güzelhabelerini bekliyoruz cnm.
Inşallah tedavin olumlu sonuçlanır ve yazı Geçirirsin..

canıım tesekkur ederım su toplamadı cok sukur ama elma sırkesı bıraz acısını aldı . Tek hayalım ve umudum su tedavının olumlu sonuclanması rabbımden baska ne ısterımkı canı gonulden aylardır bunun ıcın dua edıyorum ısteyen herkese versın rabbım ınsallah yazı ınsallah hep beraber Gecırırız

canım benım benım sakınan goze cop batar ya benımkıde o hesap ne kadar dıkkat etsem ıllakı bısıy oluyo napayım olacakla olecege care yok :) bızım hersey normaldı esım ateslı hastalık gecırmıs bu sebebden dolayı azo genetık test yaptık ama daha sonucu alamadık bu mayısta alıcaz

Cnm sagolasin ins bizdede çıkar sperm hersey normal bizdede ama korkuyorum ya çıkmazsa diye (((
Bsy sorcam once neden esın tese oldu cnm bizde kararsiziz hala once tesemi olsak diye

Son düzenleme:
duaları okudum rabbim kabul etsin arkadasım gönlündekini versin inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…