NASILSINIZ KIZLAAR BENDE IYIM COK SUKUR HERGUN YAZAMASAMDA OKUYORUM SIZI KIZLAAR BENIM GUNLER YAKLASTI YAVASTAN YAVASTAN HEYCANLANIYORDUM NE GUZEL AMA DUN AKSAM OLANLAR OLDU , UZERIME CAY DOKULDU YANDIM ALLAHTAN COK BUYUK YANIK DEGIL AMA GECE 2 YE KADAR DOLANDIM DURDUM EVIN ICINDE HEMDE SAG TARAFIM KASIGIMIN KENARI YANDII NE HIKMETSE SU TEDAVIYE YAKIN BASIMA GELMEYEN KALMIYO GECEN AYIN SONUNDA KAZA GECIRMISTIM BU AYDA YANDIM ZATEN YANAR YANMAZ AKLIMA ILK GELEN SEY TEDAVIM OLDU AMA RABBIM BETERINDEN KORUDU COK SUKUR NEYSE ISTE BENDE SIZE HEP KOTU HABER VERIYORUM AMA INSALLAH GUZEL HABERLERDE VERICEM INSALLAH HERKESLERI ALLAHA EMANET EDIYORUUM HEPINIZIN GUZEL HABERLERINI 4 GOZLE BEKLIYORUMINSAAALLLLAAAHHH EN KISA ZAMANDA HEPIMIIZ OLURUUUZ VEEE KUCAGIMIZA ALIP OPUP KOKLARIIIZ
Merhaba kızlar eşimin bugün yaptırdığı hormon sonuçları aşağıda
25.04.2012 6 . Ay tedavi sonuçları
6. Ay tedavi sonuçları
fsh 8,94
lh 3,98
testosteron 6,44
sperm
tsh 1,13
estradiol 129
prolaktin 6,57
kızlar bu tsh.estradiol ve prolaktin ne oluyor onları doktor istemiş yapmışlar bilenler cevap bekliyorum
bundan önceki yapılan sonuçlarda aşağıda
23.03.2012 5.ay tahlil sonucu bunlarda
5. Ay tedavi sonuçları
fsh 5,86
lh 3,37
testosteron yapılmadı
sperm yapılmadı
Tmm cnm saolasin bı kac yası okudm kafam karıştı hepimizin degerleri normal olsun ins en azından azıcık insanın kaFasi rahat ediyor ..Merhaba minikgelin. Benim eşimin FSH 3.22 Testesteron 302,5 çıkmıştı. Doktor normal dedi. Sizin değerinizde düşük değildir. Normaldir.
Cnm dikkat et kendine koskoca anne adayisin:) Allah'ın izniyle 1 ay sonrada hamileyim diye yazacaksın... Sizin azo sebebiniz neydi hormon genetik sonucu falan nslidi:)NASILSINIZ KIZLAAR BENDE IYIM COK SUKUR HERGUN YAZAMASAMDA OKUYORUM SIZI KIZLAAR BENIM GUNLER YAKLASTI YAVASTAN YAVASTAN HEYCANLANIYORDUM NE GUZEL AMA DUN AKSAM OLANLAR OLDU , UZERIME CAY DOKULDU YANDIM ALLAHTAN COK BUYUK YANIK DEGIL AMA GECE 2 YE KADAR DOLANDIM DURDUM EVIN ICINDE HEMDE SAG TARAFIM KASIGIMIN KENARI YANDII NE HIKMETSE SU TEDAVIYE YAKIN BASIMA GELMEYEN KALMIYO GECEN AYIN SONUNDA KAZA GECIRMISTIM BU AYDA YANDIM ZATEN YANAR YANMAZ AKLIMA ILK GELEN SEY TEDAVIM OLDU AMA RABBIM BETERINDEN KORUDU COK SUKUR NEYSE ISTE BENDE SIZE HEP KOTU HABER VERIYORUM AMA INSALLAH GUZEL HABERLERDE VERICEM INSALLAH HERKESLERI ALLAHA EMANET EDIYORUUM HEPINIZIN GUZEL HABERLERINI 4 GOZLE BEKLIYORUMINSAAALLLLAAAHHH EN KISA ZAMANDA HEPIMIIZ OLURUUUZ VEEE KUCAGIMIZA ALIP OPUP KOKLARIIIZ
Cnm en önemlisi fsh ve testesteron zaten onlarda normal ...genetiğiniz falan normalmiydi.azo sebebiniz neydi hormonlar gayet guzel duruyor:)Merhaba kızlar eşimin bugün yaptırdığı hormon sonuçları aşağıda
6. Ay tedavi sonuçları
fsh 8,94
lh 3,98
testosteron 6,44
sperm
tsh 1,13
estradiol 129
prolaktin 6,57
kızlar bu tsh.estradiol ve prolaktin ne oluyor onları doktor istemiş yapmışlar bilenler cevap bekliyorum
5. Ay tedavi sonuçları
fsh 5,86
lh 3,37
testosteron yapılmadı
sperm yapılmadı
cnm en önemlisi fsh ve testesteron zaten onlarda normal ...genetiğiniz falan normalmiydi.azo sebebiniz neydi hormonlar gayet guzel duruyor:)
saolasın cnm benim evt genetikte sorun yok hormonlardada yok sebebi ateşli hastalık galiba(
Merhaba kızlar eşimin bugün yaptırdığı hormon sonuçları aşağıda
6. Ay tedavi sonuçları
fsh 8,94
lh 3,98
testosteron 6,44
sperm
tsh 1,13
estradiol 129
prolaktin 6,57
5. Ay tedavi sonuçları
fsh 5,86
lh 3,37
testosteron yapılmadı
sperm yapılmadı
NASILSINIZ KIZLAAR BENDE IYIM COK SUKUR HERGUN YAZAMASAMDA OKUYORUM SIZI KIZLAAR BENIM GUNLER YAKLASTI YAVASTAN YAVASTAN HEYCANLANIYORDUM NE GUZEL AMA DUN AKSAM OLANLAR OLDU , UZERIME CAY DOKULDU YANDIM ALLAHTAN COK BUYUK YANIK DEGIL AMA GECE 2 YE KADAR DOLANDIM DURDUM EVIN ICINDE HEMDE SAG TARAFIM KASIGIMIN KENARI YANDII NE HIKMETSE SU TEDAVIYE YAKIN BASIMA GELMEYEN KALMIYO GECEN AYIN SONUNDA KAZA GECIRMISTIM BU AYDA YANDIM ZATEN YANAR YANMAZ AKLIMA ILK GELEN SEY TEDAVIM OLDU AMA RABBIM BETERINDEN KORUDU COK SUKUR NEYSE ISTE BENDE SIZE HEP KOTU HABER VERIYORUM AMA INSALLAH GUZEL HABERLERDE VERICEM INSALLAH HERKESLERI ALLAHA EMANET EDIYORUUM HEPINIZIN GUZEL HABERLERINI 4 GOZLE BEKLIYORUMINSAAALLLLAAAHHH EN KISA ZAMANDA HEPIMIIZ OLURUUUZ VEEE KUCAGIMIZA ALIP OPUP KOKLARIIIZ
selam cnm
iyiyiz çok şükürr
çoookk geçmiş olsun yaa allah korumuşş
bilirim yanık çok kötü benimde bacağım yanmıştı off off
evt cnm inş güzel haberler vericeksin bizleree
ve bizlerde ardından geliriz inş.
amin inşallah, darısı başıma inşallah bizdede sperm bulunurda peşinden gelirim. Herkezin önce sağlıklı spermleri sonra sağlıklı hayırlı bebekleri olur inşallah.
Cnm geçmiş olsun yaaa
nedir senin bu başına gelenler
biraz daha dikkat et cnm
çok geçmiş olsun
allahtan çok derin yanık olmamış anladığım kadarıyla
inşlh işleriniz yolunda gider hayırlısı ile kavuşurşun bebeğine cnm a.e.o
bizler içinde dua et[/QUOT
COK SAOL CANIIM AH AHHH HIC SORMA BENIM BASIMA GELENLERI TEVEKKUL EDIYORUM NAPAYIM VARDIR BUNDADA BIR HAYIR NIMET KULFETSIZ GELMEZ DERLER YAA BENIM BEBIS TE GELMEDEN YASIYORUM BEN BU IMTIHANLARI ISTE OLSUUN BEBEGIM GELSINDE BUNLAR UNUTULUR GIDER YANIK YARASI GECERDE YUREGIMDEKI BU MAHRUMIYETIN ACISINI HICBIRSEY GECIREMEZ ... SIZLER ICIN ZATEN HEP DUA EDIYORUM HIC AGZIMDAN DUSMUYORSUNUZKI RABBIM KABUL EDER INSALLAH
kızlar....benimde yarın inş. Sohbet gurubum gelicek hatim duamız var.hepimiz için dua edicem...bugün hazırlık yapıcam.buarada reklamlardaki bebekler benide cezbediyorAlıp yüreğime yüreğime basasım geliyor.inş kendi bebişlerimizi kucaklamamız yakındır.enfal geçmiş olsun.dikkat et canım.
cnm geçmiş olsun.su toplamadan eğer evde varsa yanık merhemi sür cnm.
Güzelhabelerini bekliyoruz cnm.
Inşallah tedavin olumlu sonuçlanır ve yazıGeçirirsin..
tmm cnm saolasin bı kac yası okudm kafam karıştı hepimizin degerleri normal olsun ins en azından azıcık insanın kafasi rahat ediyor ..
Cnm dikkat et kendine koskoca anne adayisin:) allah'ın izniyle 1 ay sonrada hamileyim diye yazacaksın... Sizin azo sebebiniz neydi hormon genetik sonucu falan nslidi:)
cnm en önemlisi fsh ve testesteron zaten onlarda normal ...genetiğiniz falan normalmiydi.azo sebebiniz neydi hormonlar gayet guzel duruyor:)
canım benım benım sakınan goze cop batar ya benımkıde o hesap ne kadar dıkkat etsem ıllakı bısıy oluyo napayım olacakla olecege care yok :) bızım hersey normaldı esım ateslı hastalık gecırmıs bu sebebden dolayı azo genetık test yaptık ama daha sonucu alamadık bu mayısta alıcaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?