Denizbulut yarını iple çekiyorum inşallah bize müjdeli haber vereceksin buna canı gönülden inanıyorum tabiki spermleri görünce bize hemen gel haber ver halay çekicez unutma
ayyy sorma bitanem yaaa bende çok heycanlıyım ve çok korkuyorum
ne çıktı ne diyecekler((
inşlh cnm işlh ağzın bal yesin rejimdesin ama olsun :)))
Tmm cnm aynı doktor elazigdkide jinofertil.sabah Elazığ'da öğleden sonra Diyarbakır'da oluyormuş kendisi demişti ..ben su yıkamalı semen testini malatyadakine sorayım iyiki bugün girip yazdın bunu:)
selam canim bende 3 senelik evliyim ve 2 senedir cocuk istiyoruz biz hemen ögrendik yani hic korunmadan denemedik,bende prolaktin yüksekligi oldugu icin cocuga karar verdigimiz doktora gittik oda benim kanimi aldi hemde esinide urologa yollayayim bise varsada vakit kaybetmeyiz dediler sonuc malaesef azosperm,her ihtimale karsin baska bir urologa daha gittik sonuc ayni,tüp bebek merkezindeyiz simdi ama esimde hepatit b de cikti ve chromoson testide iyi cikmadi,esimede tese yapilcak ama önce hepatit b tedavisi tamamlanmasi lazim önce baslanamiyor,bize doktorlar cok umutlanmayin dogustan olma ihtimali cok yüksek dedi,seni cok iyi anliyorum biz ögrendigimizde sok olduk cünkü hic beklemiyorduk,tese de sonuc alamazsak nasil dayanirim bilmiyorum,rabbim hic kimseye bunlari yasatmasin] ...meraba arkadaşlar ben yeni katıldım 3 yıllık evlıyız hıc korunmadık bizim sorun da azosperm ilk öğrendimizde çok üzüldük doktor çok umutsuz konuştu bizde 9 ay ara verdik sonra tekrar gittik eşimden test aldılar allah ın izniyle az da olsa sperm çıktı o anki mutluluğumu asla anlatamam şu an tüp bebek tedavisindeyiz bu durumlarda sperm tekrar çıkmayabilirmiş çok tedirginim
canım olsun sen hayal kurda fazla kafana takma çünkü benim arkadaşım 2 tane koydurdu ama bir tanesi tuttu.doktorlar isteyince gizli bir şekilde 2 yada 3 embriyo koyabiliyorlar duruma göre değişiyor anlayacağın
ayyy sorma bitanem yaaa bende çok heycanlıyım ve çok korkuyorum
ne çıktı ne diyecekler((
inşlh cnm işlh ağzın bal yesin rejimdesin ama olsun :)))
hayrlısı olsun insallah ilk denemede kawusursun yawruna
selam canim bende 3 senelik evliyim ve 2 senedir cocuk istiyoruz biz hemen ögrendik yani hic korunmadan denemedik,bende prolaktin yüksekligi oldugu icin cocuga karar verdigimiz doktora gittik oda benim kanimi aldi hemde esinide urologa yollayayim bise varsada vakit kaybetmeyiz dediler sonuc malaesef azosperm,her ihtimale karsin baska bir urologa daha gittik sonuc ayni,tüp bebek merkezindeyiz simdi ama esimde hepatit b de cikti ve chromoson testide iyi cikmadi,esimede tese yapilcak ama önce hepatit b tedavisi tamamlanmasi lazim önce baslanamiyor,bize doktorlar cok umutlanmayin dogustan olma ihtimali cok yüksek dedi,seni cok iyi anliyorum biz ögrendigimizde sok olduk cünkü hic beklemiyorduk,tese de sonuc alamazsak nasil dayanirim bilmiyorum,rabbim hic kimseye bunlari yasatmasin] ...meraba arkadaşlar ben yeni katıldım 3 yıllık evlıyız hıc korunmadık bizim sorun da azosperm ilk öğrendimizde çok üzüldük doktor çok umutsuz konuştu bizde 9 ay ara verdik sonra tekrar gittik eşimden test aldılar allah ın izniyle az da olsa sperm çıktı o anki mutluluğumu asla anlatamam şu an tüp bebek tedavisindeyiz bu durumlarda sperm tekrar çıkmayabilirmiş çok tedirginim
İcini ferah tut ins çoğalmıştır
Ama en kötüsünü düşünsen bile tesede sperm cikcak sonuçta zamanında çıkış olduysa demekki testislerde üretim var))
evet sor bak iyi olur. Bizim yıkama öncesi çıkmıyor çünkü.
cnm sagolasin ins bizdede çıkar sperm hersey normal bizdede ama korkuyorum ya çıkmazsa diye(((
bsy sorcam once neden esın tese oldu cnm bizde kararsiziz hala once tesemi olsak diye
... bizde iki sefer düşük yaptım gecen ay da kimyasal gebelik yasadım doktorlar düşük lerde iki adet düşük olmadan kanda pıhtılaşmaya bakmıyorlar yan göz göre göre bizim düşük yapmamızıı seyrediyolar .. kızlar eger hamile kalmadan önce gidin genetik tanı laboratuvarında devlet hastanelerinde var bu kısım veya fakultelerde.. ücretsiz yaptırın ben yaptırdım sonucları alacagım 2 hata sonra bakalım ne cıkacak... ayrıca eşlerimizede y delasyon testi kandan bakılan buda yapılıormus gerekirse onuda yaptıracagız biz simdi tüp bebbek düşünüyoruz tüp bebek öncesi pıhtılaşma sorunumuz varmı diye diye baktıralım istedik birde bu sorun karsımıza çıkmasın inş.. birde benim 2. gebelikte kal atışları oluşmamıştı keseyi genetik labaratuvarda kromozom yönünden baktılar herhangi bir problem yokmuş. ve bir şeyi ögrendik ozaman düşen bebegimizin 46XXyazıyor yani KIZ ımız olacakmıştı(((( ama mevla nasip etmedi napalım herkesin imtihanı farklı Rabbim herkese hayırlı sağlıklı sıhhatli bebişler nasip etsin inş...
..............daha önce bu yazıyı yazmıştım başka bir konuda...
Kızlar bugun doktora gittim ...
Adetim 7-8 gün geçimiş durumda..
kandan beta hcg ye baktılar..... ve 3680 gibi bir rakam çıktı... Allahım sevineyimmmii üzeleyimmii ...bilmiyorum korkuyorum yine kimyasal gebelik ve ilerleyen aylarda düşük olur diye.. ne olur banada dua edin inş.. inan bu deger 3 gün sonra düşermi yine kimyasal bir gebelikmi olur yoksa..
bilmiyorum..... inanın dua edin inş.....
eşimin hareketli sperm sayısı düşük ve şekil yönünden bozukluğu var kruger % 7-8 çıkıyordu testlerde ...Rabbimi inş.. sağlıklı sıhaahtli bir şekilde bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip eder...
Selam ve dua ile.. geceniz hayra kavssun inş.....
canım biz de direk ameliyat olur demiştik Diyarbakırdaki tüp bebek doktoru öyle dedi. Benim aynı problemi yaşayan arkadaşım Emre beyi tavsiye etti (insallah onların bir an önce olur bebişleri onun varlığı desteği beni bunalıma girmekten kurtardı.) Kadın doğum doktorumda burda zaman kaybetme dedi. bitkisellerle ilaçlarla çıkış oldu. Hatta ben ameliyat falan deyince Emre bey gerek yok ameliyata demişti.Dondurup biriktirelim dedi. 50 çıkınca yeter bu kadar dedi doktor.
Merhaba kızlar eşimin bugün yaptırdığı hormon sonuçları aşağıda
25.04.2012 6 . Ay tedavi sonuçları
6. Ay tedavi sonuçları
fsh 8,94
lh 3,98
testosteron 6,44
sperm
tsh 1,13
estradiol 129
prolaktin 6,57
kızlar bu tsh.estradiol ve prolaktin ne oluyor onları doktor istemiş yapmışlar bilenler cevap bekliyorum
bundan önceki yapılan sonuçlarda aşağıda
23.03.2012 5.ay tahlil sonucu bunlarda
5. Ay tedavi sonuçları
fsh 5,86
lh 3,37
testosteron yapılmadı
sperm yapılmadı
bencede heyecanlan seneler sonra spermleri göreceksiniz ve bebişlerine kavuşacaksın bak gör demedi deme hem zaten durum farklı olsaydı sonucu gelin alın derlerdi sperm çıkmadı derlerdi hem ben size kendimden çok dua ediyorum inşallah rabbim gönlümüzün muradını verecektir
günaydın herkese
canım nasılsın? duaların için teşekkürler.iki katı sana olsun inşallah duaların.bugün hayırlı haberler alırsın inşallah.dualarım seninle. birşey sorcam.eşine neler veriyorsun ? bizdede sertoly var.bu arada bizim genetik testimiz temiz çıktı.genetik temiz çıkınca sperm çıkışı olabilir dediler.inşallah hepimizi sevindirir YÜCe ALLAH
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?