Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Denizbulut yarını iple çekiyorum inşallah bize müjdeli haber vereceksin buna canı gönülden inanıyorum tabiki spermleri görünce bize hemen gel haber ver halay çekicez unutma

ayyy sorma bitanem yaaa bende çok heycanlıyım ve çok korkuyorum
ne çıktı ne diyecekler((
inşlh cnm işlh ağzın bal yesin rejimdesin ama olsun :)))

ne çıktı ne diyecekler((

bencede heyecanlan seneler sonra spermleri göreceksiniz ve bebişlerine kavuşacaksın bak gör demedi deme hem zaten durum farklı olsaydı sonucu gelin alın derlerdi sperm çıkmadı derlerdi hem ben size kendimden çok dua ediyorum inşallah rabbim gönlümüzün muradını verecektir

Tmm cnm aynı doktor elazigdkide jinofertil.sabah Elazığ'da öğleden sonra Diyarbakır'da oluyormuş kendisi demişti ..ben su yıkamalı semen testini malatyadakine sorayım iyiki bugün girip yazdın bunu:)

evet sor bak iyi olur. Bizim yıkama öncesi çıkmıyor çünkü.

canım olsun sen hayal kurda fazla kafana takma çünkü benim arkadaşım 2 tane koydurdu ama bir tanesi tuttu.doktorlar isteyince gizli bir şekilde 2 yada 3 embriyo koyabiliyorlar duruma göre değişiyor anlayacağın

Haaaaa iyi bari Ozaman doktorlar iyi anlaşmak lazım:)küçüklükten beri hep ikiz hayalimdi hatta esimle evlendiğimizin ilk zamanları ikiz istiyorduk isimleri bile hazırdı ozamandan:) hatta esm sakayla biz uğraşmayalım direk tup bebek yaptıralım ikiz olsun garanti olsun derdi ...kısmette cidden tup Bebek yaptırmak varmış

ne çıktı ne diyecekler((

Allah'ın izniyle guzel haberlerle gelcen ins:)

Son düzenleme:

cnm sagolasin ins bizdede çıkar sperm hersey normal bizdede ama korkuyorum ya çıkmazsa diye (((
bsy sorcam once neden esın tese oldu cnm bizde kararsiziz hala once tesemi olsak diye

ınsallah cıkar canım olumsuz dusunme cok dua et esım tese olmadı canım mıkrotese oldu ılk amelıyatıydı zaten bız 1 bucuk yıllık evlıyız 9 ay oldu ogrenelı ogrendıgım gunden berı hep bıtkısel kullandık cok sukur rabbım guldurdu yuzumuzu doktorumuz yuzde 10 sansınız var demıstı ben okadar umıtsızdımkı amelıyathanenın onunde omrumden omur gıttı sankı o zamanları hatırlayınca yıne kotu oldum en azından zerre olan umıdım sımdıı dag kadar zoru atlattık en azından sımdı ılk tup bebek denemem olucak ınsallah

Baharcıgıım ben tefrıcıyemı okudum rabbım kabul eder ınsallah . Esma16cıgım rabbım sana en kısa zamanda dunya tatlısı bebısler nasıb etsın

Son düzenleme:
... bizde iki sefer düşük yaptım gecen ay da kimyasal gebelik yasadım doktorlar düşük lerde iki adet düşük olmadan kanda pıhtılaşmaya bakmıyorlar yan göz göre göre bizim düşük yapmamızıı seyrediyolar .. kızlar eger hamile kalmadan önce gidin genetik tanı laboratuvarında devlet hastanelerinde var bu kısım veya fakultelerde.. ücretsiz yaptırın ben yaptırdım sonucları alacagım 2 hata sonra bakalım ne cıkacak... ayrıca eşlerimizede y delasyon testi kandan bakılan buda yapılıormus gerekirse onuda yaptıracagız biz simdi tüp bebbek düşünüyoruz tüp bebek öncesi pıhtılaşma sorunumuz varmı diye diye baktıralım istedik birde bu sorun karsımıza çıkmasın inş.. birde benim 2. gebelikte kal atışları oluşmamıştı keseyi genetik labaratuvarda kromozom yönünden baktılar herhangi bir problem yokmuş. ve bir şeyi ögrendik ozaman düşen bebegimizin 46XXyazıyor yani KIZ ımız olacakmıştı (((( ama mevla nasip etmedi napalım herkesin imtihanı farklı Rabbim herkese hayırlı sağlıklı sıhhatli bebişler nasip etsin inş...

..............daha önce bu yazıyı yazmıştım başka bir konuda...

Kızlar bugun doktora gittim ...
Adetim 7-8 gün geçimiş durumda..
kandan beta hcg ye baktılar..... ve 3680 gibi bir rakam çıktı... Allahım sevineyimmmii üzeleyimmii ... bilmiyorum korkuyorum yine kimyasal gebelik ve ilerleyen aylarda düşük olur diye.. ne olur banada dua edin inş.. inan bu deger 3 gün sonra düşermi yine kimyasal bir gebelikmi olur yoksa..

bilmiyorum..... inanın dua edin inş.....

eşimin hareketli sperm sayısı düşük ve şekil yönünden bozukluğu var kruger % 7-8 çıkıyordu testlerde ...Rabbimi inş.. sağlıklı sıhaahtli bir şekilde bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip eder...

Selam ve dua ile.. geceniz hayra kavssun inş.....

canim gözünüz aydin, bebek edinmek cok asamali bir sinav gibi. sen bu yolda baya ilerlemissin masallah. rabbim tamamina erdirsin. icini ferah tut Allaha sigin, O ne derse o . inaniyo rve dua ediyorumki rabbim bebegini saglikla kucagina almayi ve hayirli bir evlat olarak büyütmeyi nasip etsin sana.

canım ne tür bitkiseller kullandınız ve kuulanmya başladıktan ne kadar süre sonra sperm çıkışı oldu bizi aydınlatırsanız sevinirim

herkese günaydın ama uyuyorsunuz galba kızlar güzel günlr olsun güzel haberler olsun raabbim hepimizin dualarını kabul etsin rabbim bizi hayırlı evlatlara kavuştursun amin

arkadaşım tsh tiroit hormonu , estradiol bildiğimiz östrojen yani kadınlık hormonu, prolaktin de süt yapımını uyaran hormon , bu hormon kadınlarda da fazla salgılandığında gebelik olmuyor

günaydın herkese

canım nasılsın? duaların için teşekkürler.iki katı sana olsun inşallah duaların.bugün hayırlı haberler alırsın inşallah.dualarım seninle. birşey sorcam.eşine neler veriyorsun ? bizdede sertoly var.bu arada bizim genetik testimiz temiz çıktı.genetik temiz çıkınca sperm çıkışı olabilir dediler.inşallah hepimizi sevindirir YÜCe ALLAH

ay cnm benim inşlh dediğin gibidir
inan artık korkudan düşünmek istemiyorum
bende sizleri kendimden ayırt etmiyorum cnm
bende sadece benim için dedğil benim ve benim durumumda olan herkes için en kısa zamanda sağlıklı salih evlatlar diliyorum
allah razı olsun cnm

canım benim merhaba günaydın saolasın
iyiyim cnm nasıl olayım korkuyla saat 1 i bekliyorum inşlh hayırlı haberler alırız
duaların için saolasın cnm benim inşlh ettiğin dualar sana iki katı olarak dönsün
cnm eşime fazla bişey yediremiyorum
keçiboynuzu kürü sabah akşam
arısütü çay kaşığı ile sabah akşam 1 çay kaşığı
com vitex sabah akşam
proxeed plus sabah akşam
polen yatmadan 20-25 dk önce 3 tatlı kağışı ılık sütle içiyor
clomen kullandı ovitrelle kullandı cnm
düzenli olarak kullandıkları bunlar tatlım
allah tan ümit kesilmez cnm inşlh sizdede bir mucize olur çıkıverir bellimi olur
allahım tez zamanda kucağını doldursun inşlh baharla sana ve bizim durumumuzda olan herkesin tez zamanda kucağı dolsun inşlh
cnm benim çok iyi niyetlisiniz hakkını ödeyemem allah tekrar sizden razı olsun vesile olan herkesten allah razı olsun ne muradları varsa versin inşlh...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…