Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
mrb arkadasm gecmis sayfalardan okudumda masallah esinde normal cıkış olmuş rabbim dewamını getirsin insallah canm sizin azosperm nedeniniz neydi??????

Kızlar bsy sorcam ilk tup bebekte tek embriyo koyuyolarmis dogrumu..tup bebekte embriyo sayısı en fazla 3 tane olduguna göre ben belki 2-3 istiycem doktor neden ilk tup bebek diye 1 tane koyarki anlamadım gerçekmi bu söylenen

mrb arkadasm gecmis sayfalardan okudumda masallah esinde normal cıkış olmuş rabbim dewamını getirsin insallah canm sizin azosperm nedeniniz neydi??????

merhaba evet doğru çıkış oldu. Allah isteyen herkese bol bol göstersin inşallah. Sebebini bilmiyoruz azonun. testte sıfır sperm cıkınca uroloji doktoruna gitttik.hormonlar ultrason falan temiz cıktı. Umutu aradım birde yıkamalı sperm testi yaptırın dedi. Yeme alıskanlıklarını degıstırdık tamamen. Sonra 3 hareketsiz sperm cıktı. Emre beye gittik muayene etti her şey normal gorunuyor çıkış olması lazım sızde dedi iyi incelenmesi lazım dedi. 5-6 tane cıktı. klomen ve arginmax verdi. Keçiboynuzu pekmezi aldık incir ceviz badem salata balık falan yemeye basladık. son testte 50 tane cıktı. Genetik test verdik sonucu cıkmadı henuz. Yalnız yıkama sonrası cıkıyor bizimkiler.

İns cnm bnm ben artık amlyta raziyim yeterli sperm çıksın:) elazigdayim cnm ama Malatya'ya gitcez :) sen nerdesin:)

canım biz de direk ameliyat olur demiştik Diyarbakırdaki tüp bebek doktoru öyle dedi. Benim aynı problemi yaşayan arkadaşım Emre beyi tavsiye etti (insallah onların bir an önce olur bebişleri onun varlığı desteği beni bunalıma girmekten kurtardı.) Kadın doğum doktorumda burda zaman kaybetme dedi. bitkisellerle ilaçlarla çıkış oldu. Hatta ben ameliyat falan deyince Emre bey gerek yok ameliyata demişti.Dondurup biriktirelim dedi. 50 çıkınca yeter bu kadar dedi doktor.

rabbim dewamını getirsin insllah arkadasm peki siz tedawiye basladnzmı???????

biz spermleri dondurduk.eşim tedaviye devam ediyor. nasipse haziran ya da temmuzda deneyeceğiz ben çalışıyorum ve İstanbula geliş gidiş yapmam mümkün değil. Tatilde olsun hem dinlenebileyim diyorum.

Diyarbakirda orhan ozdillermi doktorunuzu cnm...bizimde elazigdaki doktorumuz oydu bana ilk görüşmeye gittiğimizde adetin ikinci gunu gel iğnelere başla dedi ..ne hormon ne kan hiç bsye bakmadı...orhan bey ayda 20 hastam var diyarbakirla Elazığ'da toplam azolu olan dedi.. Urologla görüştüm ayda 1-2 hastam var dedi çelişkili cümleler yani kafamı karıştırdılar..bu cuma malatyadaki dogufertil ile goruscez genelde memnun gidenler..tabiii öncelikle Rabbim nasip edecek

biz spermleri dondurduk.eşim tedaviye devam ediyor. nasipse haziran ya da temmuzda deneyeceğiz ben çalışıyorum ve İstanbula geliş gidiş yapmam mümkün değil. Tatilde olsun hem dinlenebileyim diyorum.

hayrlısı olsun insallah ilk denemede kawusursun yawruna

ben okudum Allah kabul eder inşallah

vallahi tam adını bilmiyorum jinofertil tüp bebek merkezindeydi ama sağolsun ilk o dedi hareketsiz varsa hareketlisi de bulunur diye. universala gitmiştik üroloji doktoruna ama sürekli gitmedik birer kez gördük sadece.

vallahi tam adını bilmiyorum jinofertil tüp bebek merkezindeydi ama sağolsun ilk o dedi hareketsiz varsa hareketlisi de bulunur diye. universala gitmiştik üroloji doktoruna ama sürekli gitmedik birer kez gördük sadece.

Tmm cnm aynı doktor elazigdkide jinofertil.sabah Elazığ'da öğleden sonra Diyarbakır'da oluyormuş kendisi demişti ..ben su yıkamalı semen testini malatyadakine sorayım iyiki bugün girip yazdın bunu:)

Enfall canım çok geçmiş olsun rabbim şifa versin rabbim hepimizi kazalardan belalardan musibetlerden korusun

Kızlar bsy sorcam ilk tup bebekte tek embriyo koyuyolarmis dogrumu..tup bebekte embriyo sayısı en fazla 3 tane olduguna göre ben belki 2-3 istiycem doktor neden ilk tup bebek diye 1 tane koyarki anlamadım gerçekmi bu söylenen

2011 den beri sağlık bakanlığının tavsiyesi öyleymiş. Tek çocuk daha sağlıklı oluyormuş ama bizim durumda tolerans olması lazım.

Denizbulut yarını iple çekiyorum inşallah bize müjdeli haber vereceksin buna canı gönülden inanıyorum tabiki spermleri görünce bize hemen gel haber ver halay çekicez unutma

Selam kızlar ben bugün çok yoruldum ama şu pc nin başına geçip sizlerle sohbet ettiğim zaman hem yorgunluğumu hem sıkıntılarımı unutuyorum iyi ki varsınız

2011 den beri sağlık bakanlığının tavsiyesi öyleymiş. Tek çocuk daha sağlıklı oluyormuş ama bizim durumda tolerans olması lazım.

Hadi yaaaaaa şimdi ben iki tane embriyo istesem koyarlar demi..
Offf daha tese olmadık sanki sperm çıktıda ben 1-2 nin derdine düştüm
Ama yinede hayali bile guzel:)

Selam kızlar ben bugün çok yoruldum ama şu pc nin başına geçip sizlerle sohbet ettiğim zaman hem yorgunluğumu hem sıkıntılarımı unutuyorum iyi ki varsınız

Sende iyiki varsın hosgeldin :)
Bende isten eve gelince yemekten sonra uyuycam ddim ama bu topike gelince uykum gitti:)

hadi yaaaaaa şimdi ben iki tane embriyo istesem koyarlar demi..
Offf daha tese olmadık sanki sperm çıktıda ben 1-2 nin derdine düştüm
ama yinede hayali bile guzel:)

canım olsun sen hayal kurda fazla kafana takma çünkü benim arkadaşım 2 tane koydurdu ama bir tanesi tuttu.doktorlar isteyince gizli bir şekilde 2 yada 3 embriyo koyabiliyorlar duruma göre değişiyor anlayacağın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…