Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
benim yazdığım
HOCAM MERHABA İYİ ÇALIŞMALAR
10 EKİM 2011 TARİHİNDE GEN ARTTA MİKRO TESE YAPTIĞINIZDAN SONRAKİ TEDAVİMİZİN 6.AYINI DÜN BİTİRDİK SON İKİ AYDA TOPLAM 15 ADET OVİTRELLE VE 1 ADET PREGNİ 5000 İĞNE VURUNDU EŞİM

DÜN 10 ADET PREGNİ 5000 İĞNE BULDUK VE EŞİM BU AKŞAM KALÇADAN VURUNACAK
DEDİĞİNİZ GİBİ HAFTADA İKİ KEZ VURUNACAK
HOCAM SİZE TELEFONDADA SÖYLEMİŞTİM
SON 2 AYDIR SPERM TAHLİLİ YAPTIRMAMIŞTIK GEÇEN ÇARŞAMBA EŞİM SPERM TESTİ VERDİ VE 1 ADET SPERM GÖRDÜK TAHLİLDE VE LABORATUVARA GÖRÜŞMEYE GİTTİK 1 ADET ÖLÜ SPERM BULUNULDUĞU SÖYLENDİ 4400 ADET LÖKOSİTİN İLTİHAP OLDUĞUNU VE ONLARIN ÜZERİNDE ÇALIŞILACAĞINI SÖYLEDİLER VE EŞİM PAZARTESİ YENİDEN SPERM TESTİ VERDİ ONUNDA SONUCU YARIN ÇIKACAKMIŞ

HOCAM BİZ CLOMEN SABAHLARI AÇ 1 ADET ,HAFTADA 2 GÜN OVİTRELLE İĞNE ,ARISÜTÜ , POLEN, COM VİTEX,PROXEED PLUS ,KEÇİBOYNUZU KÜRÜ ,BUNLARI KULLANMAYA DEVAM ETTİK
ŞİMDİ OVİTRELLE YERİNE DEDİĞİNİZ GİBİ PREGNİ 5000 İLE DEVAM EDİCEZ YARIN Kİ SONUCUDA ÇIKTIĞINDA SİZE HEMEN GÖNDERİCEM HOCAM
HERŞEY İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM
SİZDEN TEDAVİYE NE ŞEKİLDE DEVAM ETMEMİZ GEREKTİĞİ İLE İLGİLİ CEVABINIZI BEKLİYORUZ
BU BİZİM İÇİN BİR IŞIK OLDU
İYİ ÇALIŞMALAR HOCAM....

KAAN HOCANIN CEVABI:
Sn. H. A.. E. Bu çok sevindirici bir sonuç. İlaçlara aynen devam edin. 1 ay sonra lütfen Ankara'ya gelin, yine GenArt'a gidin ve sperm saklatacağınzı söyleyin. Eğer sperm çıkmaya devam ediyorsa, dondurup saklarlar. Bana da haber verirsiniz. O zaman hormonlarınıza yine bakalım.
Saygılarımla.
Prof.Dr. Kaan AYDOS

gunaydın nnnnnnnnn
herkese ii bi gun dilerım

cnm rabbım artık sızın yuzuznuzu guldursun bugun super haberler akırsın ınşllh
artık bebışin gelme zamanı yaklasıyor demek kı

gunaydın nnnnnnnnn
herkese ii bi gun dilerım

Cnm rabbım artık sızın yuzuznuzu guldursun bugun super haberler akırsın ınşllh
artık bebışin gelme zamanı yaklasıyor demek kı

merhaba günaydın cnm senin içinde güzel umut dolu birgün olur inşlh
inşlh cnm saolasın allah razı olsun valla çok korkuyorum bu sefer
hayırlısı olsun ne diyelim
inşlh dediğin gibi olur cnm
herkes için artık bebeklerin zamanı gelsin...

tatlım olu bıle bulunması bızler gıbı azolular ıcın mucıze yanı sen mucızene adım adım yaklasıyorsun
stres yapma cıkmasa bıle bılıyorsun kı olu bulumndu
ıerleyen gunlerde canlı cıkma ıhtımalı cokkkkkkkkkkkkkkk yuksek
hadı bakalım inşllh bugun halay cekip kurtlarımızı dökeriz ayolllllllllllllllll

Selam canım arkadaşlarım nasılsınız?

iii tatlım senden naber
nasıl gıdıyo hayat yarın kuran sende dımı
ben 5.ci cüzü oıkudum llhım katında kabul etsın dualarımızı inşllh

umarım herkes iyidir.güzel bir gün olsun herkes için. denizbulut,güzel gelişmeler olmuş.hayırlı olsun.Allah tamamına erdirsin inşallah.

iii tatlım senden naber
Nasıl gıdıyo hayat yarın kuran sende dımı
ben 5.ci cüzü oıkudum llhım katında kabul etsın dualarımızı inşllh

bende iyiyim canısı hem iş yapıyorum hem size takılıyorum sizsiz kalamıyorum
Evet canım yarın kuran bende inşallah rabbim kabul eder
allah kabul etsin canım allah razı olsun

Canlarım ben şimdi çıkıyorum eşimle laboratuvarda buluşacağız inşlh olumlu güzel sonuçlarla yüzümüz gülerek gelirim
hakkımızda hayırlısı olur inşlh rabbim bizimde sesimizi duysun amin...

İns guzel haberlerle gelcen ben inanıyorum buna:) sana bakmaya geldim bisuru isim varken:) hadi git gel umut ol hepimize...bizde yarın Malatya'ya gitcez sabah...sperm testi veririz....esim bı kavanoz. Polenarisutu 1 kavanozda keciboynuzu pekmezi icti sahada icmiyor zorlamıyorum kavga ediyoruz çünkü:) sadece proxeed plus akşamları iciyor okdr...ne garip koskoca 0 i görmemize rağmen yinede ınsanda bı umut oluyor belki bı kac tane görürüz diye:)

Selam canım arkadaşlarım nasılsınız?

Heycanlidir cnm :) yarın tedavimiz belli Olcak neyapacaimiz bide sperm testi vercez:) sen nslsin iyimizin:)
Öğle arasındayim yemek yiyip uğrarım :)görüşürüz :)

Son düzenleme:

canım hadi hayırlısı .bol bol çıkar inşallah... sonuç hemen çıkıyor mu canım? birde yıkamalı mı yaptırıyorsunuz semen analizini ?

canıım benıım heycanla guzel haberlerını beklıyorum . Rabbım guldursun yuzunuzu en kısa zamanda bebegıne kavusursun ınsallah olumsuz sonucta alsan sakın uzulme allah buyuktur emegının karsılıgını rabbım er yada gec verecek ınsallah ; sabahtan berı sana dua edıyorum rabbım ınsallah bos cevırmez canım cok heycanlıyım ınsallah guzel haberlerı alırız halayımızı cekerız

merhaba arkadaşlar.nasılsınız görüşmeyeli.bende haber vereyim sizlere diye girdim.dün geldim bursaya muayene oldum ve sabaha karşı çatlatma igneleri vurdum.ameliyat yarın heyecan dorukta.12 de girecek eşim eger sperm bulunursa benden de 4 te yumurta toplanacak.korku heyecan umut hepsini bianda yaşıyorum.dualarınızı bekliyorum.yarın tam cuma saatinde eşim ameliyatta olacak allahım yüzümüzü güldürür inşallah allaha emanet olun kader arkadaşlarım benim.

Kızlar gittik geldik eşimle
lökosit üzerinde tahlil yapılmış o iltihapların nasıl iyileşeceği yok olacağı ile ilgili çalışma yapılmış ve 2 tane ilaç verdi
antibiyotikmiş onları kullanıp hamama saunaya gidip saunadan çıkıp soğuk duş alıp bunu 2 sefer tekrarlayarak testislerin yumuşayıp ve toparlanmasıyla eve gelip masturbasyon yaparak iltihapların atılması sağlanacakmış

aslında antibiyotiğin ve sıcağın spermleri olumsuz etkilediğini söyledim

iltihapta olumsuz etkiliyor dedi
spermleri sitrese sokuyor oluşumunu engeller dedi

testleri buraya ekleyecektim eşimde gitmiş
akşama kaan beyede bu yapılan tahlilleri göndericem eğer iltihap için onları kullansın derse öyle kullandırıcam eşime

ondan sonra 3 gün perhizle eşim yeniden sperm testi yaptıracak
iyi mi kötümü anlayamadım....

Cnm hadi hayırlısı guZel haberlerini bekliyorum:)Allah'ın izniyle guZel sonuçlanacak bizde hayirlisiyla o güne gelsek:)

Hayatım bende sıcağın kötü etkilediğini biliyorum.Ama en doğrusu dediğin gibi Kaan Hocaya sormak.Ama ben inanıyorum iltahaplar yok olunca birsürü spermcikleriniz olucak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…