Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Allah emeklerinizi boşa çıkarmasın canım.İnşallah herşey yolunda gider ve bu kadar yaklaşmışken kavuşursun kuzucuğuna.bizlerede umut olursun.dualarımız seninle

canım,ilgili bir yer olmasa bu kadar üzerinde durmaz incelemezlerdi.vardır bir bildikleri.kaan hocaya sorunca içine sinmezse kullanmazsınız ilaçları.herşey çok daha güzel olacak canım benim.az kaldı güzel sonuca.

Cnm iyi bsy .. Ben buna bezer yazı okudum belki bayanda idrar yolu iltihabı hamile kalmaya engel oluyorsa erkektede ayni..spermlere engel olabilir doktorun dediklerini yapın iltihaptan kurtulun spermlerin yolu açılsın :)

bugün gidip yumurtlama ilaclarmı aldm kısmetse 4 maysta adet olcam we tadewiye baslcaz ben simdiden cok heycanlandm lutfen dualarnzı eksik etmeyin rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın insallahh...

bugün gidip yumurtlama ilaclarmı aldm kısmetse 4 maysta adet olcam we tadewiye baslcaz ben simdiden cok heycanlandm lutfen dualarnzı eksik etmeyin rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın insallahh...

Rabbim yardımcımız olsun
Bende tahmini 10-12 Mayıs gibi iğnelere basliycam .. Belki Haziran'da anne oluruz kim bilir)

canlar ben geldimmmmmmmmmmm
hepinizi çok özledim ben
nasılsınız görüşmeyeli ??
bugün anemonun test günüydü aramasını bekliyorum canım arkadaşımın...
inş güzel haberler verir bize
1,5 günde neler kaynatmışsınız ben bi geçmişi okuyup geleyim

cnm hoşgeldin
bende seni merak ediyordum flask döndüğünüzü söyledi
teyzenler nasıllar cnm
onlarla hasret giderdinmi
iyi gelmiştir bende yakınlarımla görüştüğümde çok rahatlarım kendimi iyi hissederim

cnm bizde iltihap tahlili yapılmış ilaç kullanacakmış eşim
istiyorumbebeğimi ile görüştüm
onlardanda istemişler ama onlar yaptırmamış
gerçektende pahalı sperm testi 90 tl
bu lökosit testini 240 tl ye yaptırdık
sonra gelecek tüp bebek merkeziylede görüştüm
önümüzdeki ay belki orada test yaptırırız cnm hakkımızda hayırlı olan kapı hangisi ise rabbim bizi ona yönlendirsin inşlh...

cnm geçmiş olsun inşallah doğru tedaviyi bulursunuz.sen birazdaha araştır bu konuyu ondan sonra eşini saunaya sok.inşallah iltahaplarınızdan kurtulur ve spermlerinize kavuşursunuz...iyi düşün iyi olsun...

rabbim inşalllah sağlıklı sperm ve yumurtalarla karşılaştırır sizi.sizde şimdi heycan doruktadır ) inşallah gönlünüze göre olur tedaviniz.

minik gelin canım proxeed bunu doktormu verdi yoksa siz kendi kendinzemi alıp kullanıyorsunu ve inş güzel heberler alırsınız canım

kızlar nasılsınız ben dışardaydım geldim yorgunum ama temizlik yapmam gerek sonrz görüşürüz bayanlar

minik gelin canım proxeed bunu doktormu verdi yoksa siz kendi kendinzemi alıp kullanıyorsunu ve inş güzel heberler alırsınız canım

Cnm bizim eczacı arkadasımız var o getirdi yan etkisi yok vitamin dedi yinede icim rahat etmedi Kaan hocaya mail attım oda dedi vitamin yan etkisi yoktur diye .. Normalde sabah aksam alması lazım esım sadece aksam iciyo aradada unutuyor içmeyi:))teseye kdr bos durmayalım diye aldık elimizden geleni yapalım diye niyeyse esım bsy içmediğinde benim icim rahat etmiyor :)

hayırlı haberlerle dönersin inşalah cnm.seninle doktorlarımız aynı.senden gelecek haberler içime umud doldurcak benim.rabbim yarın mübarek cuma saati yüznüzü güldürür inşallah.

dün akşam ağlaya ağlaya dua ettim kendime ve benle aynı derdi paylaşan kader arkadaşlarıma.inşallah olumlu sonuçlar alcan canım benim.

hoşgeldin canım...izmir nasıldı??

merhaba canım bebişinize kavuşmaya az kalmış
negüzel cuma vaktinde olacakmış eşinin ameliyatı...
inş bol bol sperm bulunur rabbim yüzünüzü güldürür...
sonrada senden yumurtalar toplanır veeeeeeeeeeeeeeeeee en sonunda olursunnnnn
allah yardımcınız olsun canım çok dua edicem sizin için...
inş yarın sizden güzel haberleri alır başlarız halaya

canım benim vardır merkezinde bi bildiği...
siz yinede danışın drunuza bakalım ne diyecek...
antibiyotiğin etkisi çok da uzun sürmüyor vücutta...
belli bi süre sonra atlıyor normale dönüyor zaten...
inş işe yararda iltihaplardan kurtulur spermciklerinize kavuşursunuz

hoşbulduk bitanemmm
iyiler canım onlar içinde bizim içinde çok güzel oldu...
özellikle kuzenlerimle biaraya gelmek çok iyi geliyor bana
anladım canım inş kurtulursunuz iltihaplardan da...
hadi bakalım inş ozamana kadar artar spermcikleriniz ve dondurulur
dualarım sizinle bitanem allah yardımcınız olsun

hadi hayırlı olsun tatlım...
nekadar az kalmış yaa ben bile heyecanlandım
allah yardımcınız olsun inş herşey gönlünce olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…