- 29 Mart 2011
- 8.135
- 2.082
- 173
ALLAH SENDENDE RAZI OLSUN CANIM ÇOK FAZLA KAFANA TAKMA HERŞEY OLACAĞINA VARIR RABBİMİN HİKMETİNE SUAL OLUNMAZMIŞ.ELDEN GELEN SADECE DUA VE TEVEKKÜL.İNŞALLAH RABBİM SABRIMIZIN MÜKAFATIMIZI VERİRCANIM SENİN EŞİNDEMİ HİDROSEL VARDI BEN ŞİMDİ UNUTTUM.ÇÜNKÜ EŞİM FITIK AMELİYATI OLMUŞTU O ZAMAN HİDROSEL OLUŞMUŞ EMRE BEY MUAYENE EDİNCE AMELİYAT ESNASINDA DAMARLARDA ZARAR GÖRMÜŞ OLABİLİR DEDİ.YADA NE BİLEYİM BİR TIKANIKLIK HERŞEY OLABİLİR SENİN EŞİNDE ÇÜNKÜ AMELİYAT OLMUŞ TEK TESTİSİ YOK BELKİ TESEDE BOL BOL SPERM ÇIKAR ÇOK KORKMA BENİM EŞİMİN AMCASININDA ASKERDEYKEN TESTİSİNİN ÜSTÜNE KASA DÜŞMÜŞ SONRA AMELİYATLA ALDIRMIŞLAR TAM 10 SENE ÇOCUĞU OLMAMIŞ ŞİMDİ AMELİYATTAN SONRA ÇIKIŞ BAŞLAMIŞ VE 8 TANE ÇOCUĞU OLMUŞ
baharcım sen ilaç kullanıyormusun tüp tedavisinden önce ne verdiler
iyi alşamlar canlarım... nisanın son günü regl olursam başlıyoruz tedaviye inşaallah.ablanıza dua edin olurmu.göbekten iğneye başladım 1 hafta oldu. adetin 3. günü diğerleride eklenecek.sperm bulunur inş. emeklerim boşa gitmez.
selam canlar hepinize iyi hafta sonları
nasılsınız bugün ??
benim içim acayip sıkılıyor hiç keyfim yok
selam canlar hepinize iyi hafta sonları
Nasılsınız bugün ??
Benim içim acayip sıkılıyor hiç keyfim yok
iyiyiz canım hoşgeldin hayırdır bebekim ne oldu inşallah feraha çıkarsın sıkma canını boşu boşuna.bende şimdi eltime gidicem çocukların kuranı varmış gerçi o kadar çocuk görünce daha çok üzülüyorum ben gelmiycem alış verişe gidicem dedim sen bilirsin dedi küsüp telefonu kapattı halbuki beni anlaması lazım ama işte çocuğu olan olmayanın halinden anlamıyor
cnm malesefbiz. Yasımızda olupta etrafımızda cocuğu olmayanlar yok denecek kdr az..ben ilk öğrendiğimde hiç çocuklu ortama gıtmıycem dedim ama bı baktım cocuğu olmayan yok.. Nereye kdr kaçacazki
beni asıl üzen ne biliyormusun hamileleri görmek ...cok imreniyorum inan o hamilelerin koca göbeklerine ...
benim ablam işte allah'ım elinde olsa her sene çocuk doğuracak tam bebek manyağı geçen bana diyorki çok üzülme bebeğin olmazsa kaynanamlar köye gidiyorlar 6 ay gelmiyorlar ben şimdi hamile kalayım onlar gelmeden doğar sana veririm kocasıda olur demiş. Bende dedimki abla rabbim bana kendi evladımı versin inşallah sen şimdi öyle diyorsun ama şimdi çocuğunu 1 gün yanımda bırak dediğimde olmaz ben onları özlerim bırakamam diyorsun dedim
Cok şükür cnm iyiyim bebek düşüncesi haricinde iyiyim desem daha doğru
Hava cok guzel sen istanbuldaydin deilmi senin yerinde olsam gezerdim:)
Bende lazere gitcem tup bebek oncesi temizlik:)))
iyiyiz canım hoşgeldin hayırdır bebekim ne oldu inşallah feraha çıkarsın sıkma canını boşu boşuna.bende şimdi eltime gidicem çocukların kuranı varmış gerçi o kadar çocuk görünce daha çok üzülüyorum ben gelmiycem alış verişe gidicem dedim sen bilirsin dedi küsüp telefonu kapattı halbuki beni anlaması lazım ama işte çocuğu olan olmayanın halinden anlamıyor
merhaba arkadaşlarım hepinize kucak dolusu sevgiler.bizim işlemlerimiz dün yapıldı önce eşim ameliyata alındı 12 de.ben tabi aglamalardayım inanın o beklemek o kadar zormuş ki ömrümden ömür gitti sandım.saat 1 buçuk oldugunda artık dayanamadım ve hemşirenin yanına gittim allah aşkına bi haber yokmu ameliyathaneden dedim.ve hemşire sperm bulunmuş dedi şuanda eşinizin dikişleri atılıyo birazdan getirelecek dedi.hayatımda duydugum en güzel haber buydu sanırım.okadar mutlu oldum ki napcagımı nereye gidecegimi şaşırdım.utanmasam hemşirenin boynuna atlıcaktım.allahıma nekadar şükretsem azdır.15 dk snra eşimi getirdiler lokal yapıldıgı için eşim güzel haberi benden önce almıştı zaten gülerek geliyodu.allahıma binlerce şükürler olsun dualarımızı kabul etti.sonra hocayla knştum inanın oda en az bizim kadar mutluydu.çok dgl ama bulundu dedi.bende teşekkür ettim allah razı olsun dedim ne kadar sevindigim anlattım oda çok sevinmişti.sonra saat 4 oldu beni aldılar yumurta toplama işlemi için. beni uyuttular yarım saat kadar sürdü 21 tane yumurta toplandı.saat 6 buçuk gibi çıktık ordan.ama yaşadıgımız mutlulugu anlatamam kelimelerle allahım hepinize yaşatsın inşallah.bugünde aradılar ve 14 tane döllendigini söylediler diger çıkan kaliteli spermleri de dondurmuşlar.çok çok mutluyum dualarınız için çok teşekkür ederim.aynı mululugu sizede nasip etsin inşallah.dualarım sizlerle..bizim içinde inşallah devamı gelir.pazartesi yada salı günü transfer günüm inşallah sımsıkı tutunur bebişlerim bana.allahım olmayan ve isteyen herkese nasip etsin çok çok mutluyum kızlarrr.
merhaba arkadaşlarım hepinize kucak dolusu sevgiler.bizim işlemlerimiz dün yapıldı önce eşim ameliyata alındı 12 de.ben tabi aglamalardayım inanın o beklemek o kadar zormuş ki ömrümden ömür gitti sandım.saat 1 buçuk oldugunda artık dayanamadım ve hemşirenin yanına gittim allah aşkına bi haber yokmu ameliyathaneden dedim.ve hemşire sperm bulunmuş dedi şuanda eşinizin dikişleri atılıyo birazdan getirelecek dedi.hayatımda duydugum en güzel haber buydu sanırım.okadar mutlu oldum ki napcagımı nereye gidecegimi şaşırdım.utanmasam hemşirenin boynuna atlıcaktım.allahıma nekadar şükretsem azdır.15 dk snra eşimi getirdiler lokal yapıldıgı için eşim güzel haberi benden önce almıştı zaten gülerek geliyodu.allahıma binlerce şükürler olsun dualarımızı kabul etti.sonra hocayla knştum inanın oda en az bizim kadar mutluydu.çok dgl ama bulundu dedi.bende teşekkür ettim allah razı olsun dedim ne kadar sevindigim anlattım oda çok sevinmişti.sonra saat 4 oldu beni aldılar yumurta toplama işlemi için. beni uyuttular yarım saat kadar sürdü 21 tane yumurta toplandı.saat 6 buçuk gibi çıktık ordan.ama yaşadıgımız mutlulugu anlatamam kelimelerle allahım hepinize yaşatsın inşallah.bugünde aradılar ve 14 tane döllendigini söylediler diger çıkan kaliteli spermleri de dondurmuşlar.çok çok mutluyum dualarınız için çok teşekkür ederim.aynı mululugu sizede nasip etsin inşallah.dualarım sizlerle..bizim içinde inşallah devamı gelir.pazartesi yada salı günü transfer günüm inşallah sımsıkı tutunur bebişlerim bana.allahım olmayan ve isteyen herkese nasip etsin çok çok mutluyum kızlarrr.
canm cok sewindim bizimde m.tese zamanı yaklasyo oyuzden cok duygulandm rabbim devamını getirsin insallah canm sizin azo sebebi neydi hangi merkezde ameliyat oldunuz...
Arkadasim Allah yüzünüze gülmüs cok mutluluk verici bir haber. Insallah en kisa zamanda bebeklerine kavusursun. ALlah her daim sizinle olsun. Ilk ameliyatimiydi esinin ?
evet canım ilk ameliyatıydı allaha şükür bulundu inşallah aynı mutlulugu sizde yaşarsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?