Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canim ben duami okudum allah arkadasimizin gönlünün muradini verir insallah
allah kabul etsin

Son düzenleme:

bende duarımı okum Allah kabul etsin inşallah

Okuması bile guzel kimbilir rüyası nsl guzel
Allahım nasip etsin ins...zatennnnn bu yaz senden umutluyum cnm nsl olsa bisuru sperm var deilmi:))))

Allah inşallah sana rüyandakileri yaşatır

Okurken duygulandim ins bizde yasarız bu duyguları...
Ben sürekli esimin amlyta girdiğini ve sonrasında ki olacakları düşünuodum olumlu olumsuz sekillerini:)
Esm bisurur sperm çıkacak inanıyorum dior..bende bulunacak gibi geliyo icime diorum..dua et melek anne:)
Bide iğneleri hangi saatte vurdun çatlama iğnesinin saatini doktor söylüyormu:)

Son düzenleme:

canm inşallahh bulunur elbetteki dualarım sizlerle.ben ilk başladıgımda igneleri hep akşam 7 de vurdum bi sagdan bi de soldan vurunuyosun zaten söylerler tatlım.çatlatma ignesi ovitrelle di benim.yumurta toplama işleminden 36 saat önce vurulması gerekiyodu.ameliyat saati ve yumurta toplama saati belli olunca söylüyolar zaten.ben sabah 4 vurdum uyanıpta.koldan vuruluyo onlar iki tane.hep dolapta durmak zorunda oldugu için biraz soguk oluyo ama hiç izi bile kalmadı.onları hiç kafana takma tatlım hepsi için yönlendiriyolar zaten.hayırlısıyla bi sperm bulunsunda gerisi kendiliginden gelecektir inşallah ben inanıyorum.

Allah razı olsun cnm bebislerini seni korkusun)))
Nedense sperm bulunacak gibime geliyor garip bı duygu var icimde
Sendede böyle olmusmuydu:)
En azından sperm çıkmayacaksa bile 1 ay hayal kurcam o bile guzel :)

Son düzenleme:
Allah razı olsun cnm bebislerini seni korkusun)))
Nedense sperm bulunacak gibime geliyor garip bı duygu var icimde
Sendede böyle olmusmuydu:)
En azından sperm çıkmayacaksa bile 1 ay hayal kurcam o bile guzel :)

canım korkma biraz kadere bırak rabbim ne yazdıysa onu görecez bunun önüne geçmeye gücümüz yetmez.ben biraz garantici bi insanım ama ben bile artık son zaman salmıştım okadar stres oldum ki şu günü olumlu yada olumsuz bi atlatabilsek artık diyodum çünkü gerçekten çok yorucu bi süreç allah bu yoldaki herkesin yardımcısı olssun.ben hayal etmeye bile korkuyodum çünkü çok yıkılırım olumsuzu duyarsam diye düşünüyodum.ve olası bütün ihtimallere karşı hazırlamıştım kendimi gücüm yettigince.inanıyorum inşallah sizinde bulunacaktır ve sende bu mutlulugu tadacaksın inşallah.

Olumsuz düşününce kötü oluyorum ne ise gidesim ne evde durasim ne bsy yapadım gelior hayalini kurarken bile enerji doluyorum az once esime dedim 1 erkek 1 kız olsun ... Erkekle sen gez kızlada ben günlere falan giderim süslenin puslenip oğlumda gs forması giydiririm Kocamada:)
Ay hayaller bile cok guzel sen 9 ay sonranız bunları gerçekleştireceksin bende 10 ay sonra belki:)
Allahım mucizelerimizi gönder yoktan vareden sensin..
Bu olaydan sonra nkdr mucizevi seyler varmış hayatımızda onu farkettim ağacın çiçek açması bile ne büyük bsy...
Belki Rabbim bizi böle deneyerek silkeledi onun yolunda daha iyi kul olmak icin...
İns Rabb'ime layık hayırlı evlatlar yetiştiririz nasip ederse...

Kızlar bsy sorcam
Ben en son üniversite de namaz kıldım yaklaşık 4 senedir alnım secdeye değmedi malesef..
Bu durumumuz ortaya çıkınca namaz kılmak istiyorum
Ama sanki sıkıştım zorda kadımda hani bebeğim olsun diye namaz kılacakmisim gibi hissediyorum
Bı diyorum herseye bsy vesile olacakki olsun diorum
Bı diyorum zorda kaldım da aklıma geldi namaz kılmak diyorum(

28 yaşındayım 3 yıllık evliyim eşime azospermi tanısı koyuldu bizde bunun üzerine bir hastane başvurduk fakat yapılan tese sonucunda sperm bulunamadı o zaman çok yıkıldık kendimize gelmek bir yılımız aldı şimdi tekrar bir kez daha deyip yeni bir doktor ve yeni bir merkeze başvurduk eşimden bugüne kadar istenmeyen tahliller istendi sonuca göre karar verilecek bu bizim için iyi bir gelişme diyoruz çünkü bu tahliller bir öncekinde istenmemişti.

Son düzenleme:

Merhaba arkadasim ilk önce esine ve sana gecmis olsun. Nerde tedavi görrüyorsunuz ve doktorunuz kim ? Ne gibi tahliller istendi? Ve ilk tesenizi olmadan önce diger test sonuclariniz hepsi normalmiydi ? Bilgilendirirsen sevinirim Allah yar ve yardimciniz olsun.

inşallah canım RABBİM bu rüyanın aynısını yaşarsın tez zamanda ve darısı başımıza

canım namaz büyük bir ibadettir.seni (ve bütün kainatı)yaratan rabbine şükürdür.Onun huzurunda huzuru bulmaktır.ne mutlu hakkıyla devam edenlere..sen neden mahrum kalasın.haydi şimdi başla.Allah kabul atsin.

Cnm tese mı oksa mikro tesemi oldunuz..
Eğer tese olduysanız mikrotese olun çünkü 6000 kat daha büyüterek bakıyorlar.. Üzülme ins bu sefer bulunur

Basliycam cnmm:)
Sadece isim düştüde ondan kılacakmisim gibi hissettim ama belki böle vesile olacaktı deilmi

canım öyle düşünme belki bu bizim imtihanımızdır içinden geliyorsa başla namazına

hoşgeldin canım.burda birçoğumuzun durumu aynı.inşaallah mutlu sona ulaşırız.ilk tesenizi nerde oldunuz.şimdi ki doktorunuz kim.Allah yardımcımız olsun.

hoşgeldin canım.burda birçoğumuzun durumu aynı.inşaallah mutlu sona ulaşırız.ilk tesenizi nerde oldunuz.şimdi ki doktorunuz kim.Allah yardımcımız olsun.

hoşgeldin arkadaşım rabbim yardımcın olsun hepimiz aynı durumdyız bize yazarsanız seviniriz daha önce hangi hastanede hangi dr tese oldunuz ve şimdi hangi dr hangi hastaneye gidiyorsunuz

Bize söylenen mikro teseydi ama ben inanmıyorum mikro tese yaptığına inşallah hakımda hayırlısı olsun

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…