Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
inşallah canım buradaki herkes güzel sonuclar alsın inşallah umutluyum ben . Ramazanda herkese bol bol dua ettim hepinize rabbimden hayırlı evlatlar diledim. Böyle balık tutmakla gece yarısı bir den aklımıza esip taksime çıkmakla ünlüyüzdür biz :))) Kar kış demeyiz vallahi annemdiyor zaten hep sen erkek olacaktın diye:))

ohhhhh sayes sevgidolu canım sohbet koyulaşmış balık malık derken bayagı ilerlemiş sayfalar ee neler yapıyosunuz anlatın bakım...

belginciğim yazdığım giib işte:) benim de başımdan kaza geçti canım çok acıdı ama ucuz atlattım çok şükür :))

yok canım dedim ya henüz 5 ay oldu öğrendiğimiz o da normal bir hastanede öylesine verdik testi henüz başka bir şey yaptırmadık.

Ben incir kürü ve vitamin aldım tatil ramazan derken bu günlere kaldık doktora gitmek için.

ya canım şu an ankaraya gitmeyi düşünmüyorum açıkcası hem istanbul hem de dedidiğim gibi ikinci bir test bile yaptırmadık henüz hem de yaptırdığımız yer basit bir hastaneydi önce bir tetkikler yapılsın bakalım emre bey ne diyecek ona göre bir yol çizeriz kendimize ama öncelik emre bey de

inşallah aşılabilecek durumdasınızdır canım bakalım emre bey ne diyecek hayırlısı...

zaten hemen m.tese olmaya niyetimiz yok eğer ki emre bey çıkan sonuçlara göre hemen m.tese falan derse o zaman belki kaan beye gitme ihtimali doğabilir ama öncelikle nedenini öğrenmek istiyoruz önceki msjda da dediğim gibi ailede yok, inmemiş testis yok sadece o da eşimin hayal meyal hatırladğı çok ateşlenmesi var küçükken önce bir nedenini tam ve kesin olarak öğrenelim ondan sonra..

oooooooooooooooooooo burası dolmuş valla................çok sağolun kıslarrrrrrrrrr ...balık tutma hevesim şimdi bana acı çektiriyor ama olsun devam etcem işte..........sayescim sanada geçmiş olsun canım.........biraz sıkıcıda olsa balık tutmak güzel önce bir heves başlıyosun sonra ne gelen ne giden olunca sıkılmaya başlıyosun ama baya kafa dinlendiriyor bu bir gerçek ben denizsiz yapamam yaaaaaaa soğuk kış günleride olsa gidecem denize içime çekecem kokusunu ohhhhhhhhhh misler gibi ankarada 1 ay kaldım tedavideyken tek özlediğim denizdi hemşirelerede söylüyodum denizsiz siz nasıl yaşıyonuz diye.....................inşallah canım tedaviniz mutlu sonla sonuçlanır yüzünüz güler kavuşursunuz bebişlerinize........buradaki bütün arkadaşlar umarım birgün kavuşurlar meleklerine

sağol belgincim inşallah bakalım neler çıkacak karşımıza ama hepimizin anne ve baba olacağına gönülden inanıyorum. Hem karamsar ve negatif bir insan olmama rağmen tuhaf bir rahatlık var içimde. Hem araştırdıkça bu hastalıkta alınan olumlu tedavileri okudukça içim rahatlıyor inanıyorum ki derdini veren allah dermanını da vercek inşallah bizlere... Hayatımda tek pozitif olduğum olayda inşallah hislerim beni yanıltmaz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…