Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
geçmiş olsun canım eşine tabi onlar bizim için önemli allahım onları başımızdan eksik etmesin dogru allahım verirse verecek vermezse yapacak bişey yok...

çok hoşsun ya harzem..eşine rabbim şifalar versin..bazen arkadaşlar bebekle ilgili konuşuyorlar bunalıyorum sonra eşime bakıyorum,yaradana onun sağlığı ve varlığı için şükrediyorum..bu bana teselli veriyor....

hadi hayırlısı canım inşallah güzel sonuçlar alırsınız kaan beyden peki ne gibi bitkiseller başladınız tatlım..

kızlar ben çıkıyorum hepinize iyi geceler yarın görüşürüz allah izin verirse opuyorumnanaktan

hadi hayırlısı canım inşallah güzel sonuçlar alırsınız kaan beyden peki ne gibi bitkiseller başladınız tatlım..
çakşır suyu çakşır çayı melissa çayı bide macun satan kişinin önerdiği herşeyi aldık bakalım neler olacak....

inşallah faydalı olur selva ben takip ediyorum da pek yazmıyorum :) Sen yenisin galiba gerçi ben de yeni sayılırım 5 ay oldu öğreneli. ınşallah fazla uzun kalmaz buradakilerin hiç biri :)

ya canım hayırlısı allah tan herşeyin. İşin ucunda Hitler ve Apo doğurmakta var. Ben bazen öyle düşünüyorum. ama teselli değil bu gerçekler herşeyin hayırlısını istiyorum allahtan evlenirken de hayırsızsa nikah masasından döneyim dedim hayırlı çıktı :) Eşine de geçmiş olsun Allah acil şifalar versin. İnşallah kötü bişey çıkmaz canım içini ferah tut artık herşeyin çaresi var ölümden başka benim arkadaşımda oldu aynısı ilaç kullandı ve geçti korkma sakın...

ya kızlar benim midem hala agrıyor ne zaman kurtulacam bu dertden içmediğim ilaç kalmadı.:1no2:

canim benim kardesiminde agrir bazen bi ilac var onu kullaniyo o iyi geliyor turkiyedede var o ilac ismini tam bilmiyorum ama pantozol galiba doktora sorup bi denesen oda cok ilac kullandi ama gecmedi bunu kulaninca gecdi bol sifalar canim

kızlar aşkolsun ya.bgn çok sıkıldım.kaç kez girdim kimse yoktu.ben gidince doluşup sohbetin tadını çıkarmışsınız.kıskandım walla.bu arada harzem ve sayes çok geçmiş olsun.harzem umarım eşinin ii sonuçlarını alırsınız..dert bitmiyo hiç yinede allah beterinden korusun hepimizi.

Slm kader arkadaşlarım. Aslında ben eski üyelerdenim ama uzun zamandır yazmıyordum. Bende 2006 yılından beri azoyla uğraşan biriyim. 2007 de bir tüp bebek denememiz oldu. ılk olarak beni hazırladılar sonra eşimi Tese ameliyatı yaptılar. Hastanede sperm dondurma yoktu çünkü. Bizim tedavi yarım kaldı çünkü sperm bulunamadı. Biz bu olayı atlattıktan sonra ve benim uzun araştırmalarımdan sonra Kaan hocaya gitmeye karar verdik. Ve uzun bir tedavi süreci başladı. Neredeyse 1 yıl olucak. Şuanda eşim pregnyl kullanıyor haftada bir tane ve pharmaton kullanıyor. En son 15 inde Kaan beyin yanındaydık ve hormonlarının istediği seviyeye geldiğini

Slm kader arkadaşlarım. Aslında ben eski üyelerdenim ama uzun zamandır yazmıyordum. Bende 2006 yılından beri azoyla uğraşan biriyim. 2007 de bir tüp bebek denememiz oldu. ılk olarak beni hazırladılar sonra eşimi Tese ameliyatı yaptılar. Hastanede sperm dondurma yoktu çünkü. Bizim tedavi yarım kaldı çünkü sperm bulunamadı. Biz bu olayı atlattıktan sonra ve benim uzun araştırmalarımdan sonra Kaan hocaya gitmeye karar verdik. Ve uzun bir tedavi süreci başladı. Neredeyse 1 yıl olucak. Şuanda eşim pregnyl kullanıyor haftada bir tane ve pharmaton kullanıyor. En son 15 inde Kaan beyin yanındaydık ve hormonlarının istediği seviyeye geldiğini bik kaç ay daha ilaca devam edersek şansımızın daha yüksek olucanı söyledi. Bizde tavsiyesine uyarak ameliyatı bir kaç ay daha erteledik. Şuan aynı ilaçlara devam ediyor eşim ve yanında macun hazırlattık aktara onu kullanıyor. Fındık badem kurutulmuşlar v.s. kullanıyor. Artık takdiri Allahtan. Biz elimizden geleni yapıyoruz. Bilmiyorum sonucu ne olur ama ben pekte umutlu değilim açıkcası. Daha ilk yazıdan moral bozmak istemiyorum ama galiba son yaşadıklarımdan dolayı karamsarlaştım.

Kaç yıldır çalıştığım iş arkadaşımında bebeği olmuyordu ve 2 gün önce sürpriz bir şekilde hamile olduğunu öğrendi. Çok sevindim tabiki ama yinede kötüyüm. Bir türlü kendime gelemedim. Biliyorum geçicek ama sanki her geçen gün ben dahada hassaslaşıyorum. Daha önceleri çok daha çabuk atlatırdım ama şu aralar sanki üzerimden kamyon geçmiş gibi. Artık ağlamakta rahatlatmıyor.

Neyse bugünlk bu kadar can sıktığım yeter. Allah herkesin kucağını doldursun inşallah. ..

merhaba canımhpşgeldin benim eşimde 2007 yılında tese oldu gelişmemiş spermatidler bulundu bizde şuanda kaan hocayla tedavideyiz allahım inşallah hepimize bu mutlulugu yaşatır canım aynene bende öyle oluyorum hergün biraz daha hassas ve alıngan oluyorum napalım kader inşallah birgün bided güler....

canim benim kardesiminde agrir bazen bi ilac var onu kullaniyo o iyi geliyor turkiyedede var o ilac ismini tam bilmiyorum ama pantozol galiba doktora sorup bi denesen oda cok ilac kullandi ama gecmedi bunu kulaninca gecdi bol sifalar canim
canım evet o ilaçtan bende kullanıyorum geçti şükür inşallah başlamaz bir daha...sen nasılsın..

kısmanma canım bak şimdide ben varım kimse yok senlede sohbet ederiz arkadaşım.sıkılma biz burdayız...

çakşır suyu çakşır çayı melissa çayı bide macun satan kişinin önerdiği herşeyi aldık bakalım neler olacak....
canım benim bende eşime çakşırı çok içirdim ama galiba çakşır suyu fsh ı yükseltiyor biraz kullanın bi test yaptırın isterseniz ben artık bıraktım...

Mrb canım hoşbulduk. Sizin adınıza sevindim çünkü spermatid bulunduysa üretim var demektir. Kaan hoca en kısa zamanda sperm çıkışını sağlayacaktır canım. İnşalla en kısa zamanda yüzünüz güler.

Ben bu kadar hassas değildim bana ne oldu anlamıyorum. Bunalıma girmek bu galiba kendimden korkmaya başladım. Allah sabır versin sonumuzu hayretsin inşallah.

hoşgeldin canım inşallah hayırlısı ile hepimiz çocuk sahibi oluruz

bugün eşim kaan hocaya gitti endol ile trental yazmış kasım ayına randevu vermiş hayırlısı bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…