Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
bacılar ben çıkıyorum dizim başladı (sonbahar)neyse bugün giremem herhalde daha hepinize iyi geceler....

kız zaman birden heyecanlandım bacım inşallah birsürü sperm bulunurda bizede umut olsun bacım yaaa:Saruboceq:

aaaaaaaaaaaaayyyyyyyyyy inşallah belgin birbilsen nasıl heyecanlıyım günler cabucak geçsede tedavi başlasa diyorum bir an bebeklerime kavuşsam şu iki gündürde içimdn hep üçüz geliyor belgin ben hala ilk tedavideki olmayışına yanarken 2.ye başlıcaz çok şaşırdım kız bazen deli gibi karnımla konuşuyorum

biliyorum canım hatalıyım mazereti olmaz ama üstteki mesajda yazdığım misafirler biri kayınvaldemgildi bir aya yakın kaldılar giremedim pek onlar varken onlar gitti bayramdı filan derken az girdim nete ondan çok uğrayamadım bide son zamanlarda kimse gelmiyodu bu topiğe sıkılıyodum biraz gelişmeler olsun diye bekledim itiraf ediyim onuda kaydirigubbakcemile5 bende yalanda yok hilafta:kedi: sen nasılsın canım bende sana mesaj yazdım cevap gelmedi bayram arası kaydı araya galiba:) ankaraya gittin geldin haberim var girip okuyorum haberleri sadece mesajım yok ama sizi unutmam mümkünmü canım arkadaşım dert ortaklarım benim hepimiz çoluğa çocuğa karşıp burdaki herkes anne olana kadar allahın izniye buralardayızopuyorumnanaktan

aaaaaaa hem tedavin olucak hem üzüleceksin yok canım olmaz böyle. ağlayan smiley görmek istemiyoruz. bu defa olucak lütfen inannn. lütfenn a.s

canımbenim bu heyecan güzeldir canım tadını çıkar inşallah olcak bu sefer korkma eskisi bitti geçti yeniye bakalım inşallah 2010 hamile girersin girerken ayanı iyice sürüde bende geliyim canım..

kesinlikle haklısın kuranı kerimdeki peygamber dualarını çıkardım onları okuyorum bilmem faydası olurmu sonuçta diyorum Yaradan onların o sözleriyle dualarını kabul etmiş evlatlar vermiş bizede verir belki inşallah bakalım hayırlısıyla olur busefer ben kendimi olcak diye çok kaptırdım sendede oldumu böyle bir düşünce kız dengem bozuldu galiba

anam anam ben ikiz diyorum bu üçüz diyo allah gözünü doyursun sırnaşık şey şaka kız her şeye layık olduğumuzu düşünüyorum. hele yıllardır bu sıkıntıyı çeken sizlerin...

caneylom canım evet bakalım inşallah bizde görürüz o güzel günleri hele sen bi hayılısıyla al bebegini kucagına darısıda bize olur inşallah...

aaaaaaa hem tedavin olucak hem üzüleceksin yok canım olmaz böyle. ağlayan smiley görmek istemiyoruz. bu defa olucak lütfen inannn. lütfenn a.s

inşallah olucak ay şimdiden havalara girdim bacılar gülmeyin ama sabah kalkınca ilk işim kargıma bişeyler tıkmak oluyor paytak paytak yürüyerek evin işini yapıyorum sonra geceleri elim karnımda dua ederek uyuyorum bebek kıyafetleri beşiği falan bakıyorum hep buay hmile kalıcam diye geziniyorum sanki kesin olcak öyle rahat içim gün sayıyorum kavuşmama şukadar kaldı diye bukadar kaldı diye kafayı yemeye başladım hatta eşim mteseye giriyor kan hoca kapıdan çıkıyor ve bulundu diyor benden yumrta topluyorlar ayılmakta biraz zorlanıyrum falan ne hayeller bi görseniz çok kaptırdım kendimi ççççççççoooooooooookkkkkkkkk

inşallah canım inşallahh yazarsın artık haziran annelerine opuyorumnanaktan

yarın kan değerleri çıkacak bana da dua edin ya kendim de beleşçi oldum ama valla dua edin ya ben hepinize ediyom kendime de istiyooom :1hug:

canım bacım dua isticen dua isticez tabi bizim birbirimizden başka kimimiz var ki dua istiyelim benim cevremden bilen yok kimseye diyemiyoruz tabi
sonuçlar kaçta çıkıcak

canım dualarım seninle allahım yardımcın olsun.küstüm nolmuş okusa hem okur benim zaman cım dimi bacım....

canım bacım dua isticen dua isticez tabi bizim birbirimizden başka kimimiz var ki dua istiyelim benim cevremden bilen yok kimseye diyemiyoruz tabi
sonuçlar kaçta çıkıcak
işte budur ohhhhh ne güzel yazmış zamancım hepimizin birbirinin duasına ihtiyacımız var allahım karşılıksız bırakmasın yeter kiii

inşallah canım inşallahh yazarsın artık haziran annelerine opuyorumnanaktan

anam bacım hakkaten olursa haziran annesimi olucam bak ben hesaplamamıştım şaşırttın beni
siz nezaman başlıcaksınız karar verdinizmi hangi dra gidiceksiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…