kız zaman birden heyecanlandım bacım inşallah birsürü sperm bulunurda bizede umut olsun bacım yaaa:Saruboceq:
ohhhhh kimler gelmiş kız nerdesin senlmaz:arada giripte bi kendini göstersene seni burda merak eden bacıların var bilmiyormusun bidaha kaybolma sana mesaj attım okudunmu nasılsın tatlım yazdıklarım şakaydı ama özletme kendini...opuyorumnanaktan
Allah razı olsun çok duygulandım şimdi senağlama
önceden okadar gezerdimki şimdi evden çıkmıyorum biri çocuk sorcak diye ödüm patlıyor ortaokul ve üniden çok sevdiğim arkadaşlarımın bebişleri olu hala görmeye gitmedim insan etkileniyor elinde degil
sağol canımmm iyiyiz allaha şükür teyzesi dört gözle kuzenlerimizi bekliyoruz burdaki teyzelerimizden... zamancım gelen misafirlerden dolayı son zamanlarda çok az girdim ama inan hep aklımda unutmuyorum ekimde tedavinin olduğunu inşallah gülüm bizde sana sorcaz yeğen nasıl diye çok umutluyum inan allahım hepimizin yüzünü güldürsün ne diyim elden başka bişey gelmez bilirim bu derdin tek çaresi duadır tek ferahlatan allaha olan inancımız yoksa dayanılır dert insanın taşıyabileceği yük değil çok şükür rabbimize dayanıp hafifletiyoruz acımızı ama inşallah rabbim nurtopu gibi bebişlerle hepimizin yarasına merhem sürcek inşallaaaaahhhhhh..
aaaaaaaaaaaaayyyyyyyyyy inşallah belgin birbilsen nasıl heyecanlıyım günler cabucak geçsede tedavi başlasa diyorum bir an bebeklerime kavuşsam şu iki gündürde içimdn hep üçüz geliyor belgin ben hala ilk tedavideki olmayışına yanarken 2.ye başlıcaz çok şaşırdım kız bazen deli gibi karnımla konuşuyorum
zamancım benim içinde oku...lütfen..
aaaaaaa hem tedavin olucak hem üzüleceksin yok canım olmaz böyle. ağlayan smiley görmek istemiyoruz. bu defa olucak lütfen inannn. lütfenn a.s
nurdost sen nasılsın canım nasıl gidiyoooo
inşallah olucak ay şimdiden havalara girdim bacılar gülmeyin ama sabah kalkınca ilk işim kargıma bişeyler tıkmak oluyor paytak paytak yürüyerek evin işini yapıyorum sonra geceleri elim karnımda dua ederek uyuyorum bebek kıyafetleri beşiği falan bakıyorum hep buay hmile kalıcam diye geziniyorum sanki kesin olcak öyle rahat içim gün sayıyorum kavuşmama şukadar kaldı diye bukadar kaldı diye kafayı yemeye başladım hatta eşim mteseye giriyor kan hoca kapıdan çıkıyor ve bulundu diyor benden yumrta topluyorlar ayılmakta biraz zorlanıyrum falan ne hayeller bi görseniz çok kaptırdım kendimi ççççççççoooooooooookkkkkkkkk
yarın kan değerleri çıkacak bana da dua edin ya kendim de beleşçi oldum ama valla dua edin ya ben hepinize ediyom kendime de istiyooom :1hug:
işte budur ohhhhh ne güzel yazmış zamancım hepimizin birbirinin duasına ihtiyacımız var allahım karşılıksız bırakmasın yeter kiiicanım bacım dua isticen dua isticez tabi bizim birbirimizden başka kimimiz var ki dua istiyelim benim cevremden bilen yok kimseye diyemiyoruz tabi
sonuçlar kaçta çıkıcak
inşallah canım inşallahh yazarsın artık haziran annelerine opuyorumnanaktan
tamam canım okurum ne demek, şu günler bi geçsinde....zamancım benim içinde oku...lütfen..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?