Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kısmanma canım bak şimdide ben varım kimse yok senlede sohbet ederiz arkadaşım.sıkılma biz burdayız...

kaydirigubbakcemile5sağol belgincim.gündüz okuldayım.akşam da yemek ye toparla sonrada az dinleniyim derken geçiyo vakit.o yüzden kaçırıyorum sohbetlerinizi.ama olsun iiki bulmuşum bu siteyi.burda herkesin birbirine verdiği destek ve moral süper.keşke m teseden önce katılsaymışım aranıza hemen yaptırmazdık en azından.gerçi her işte vardır bi hayr dimi?

olsun canım inşallah bundan sonra herşey yolunda gider bende teseden sonra keşvettim burayı evet hepimiz aynı dertle ugraşıyoruz kader arkadaşlarıyız...

canim iyilesdigine sevindim bilirim mide agrisi cok kotu birsey allah bidaha vermesin bende sukur iyiyim canim tesekkur ederim
evet canım şükür bu saate kadar agrımadı allahım saglıgımızı kaybettirmesin zor neren agrısa canın orda oluyo...

kız sen ikincisin sperm bulunmuş diyen ay inşallah dediğiniz gibi olur ama anam yok be eşim mtese oldu da olgunlaşmamış sperm bulundu işte kaan hocada ki tedavimiz de sona erdi bu ay başlıyoruz 2. tüpe inşallah bu sefer olgun sperm çıkar :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

sagol canım benim inşallah allahım hepimiz için en güzelini veriri sıkma canını hepimiz aynıyız inan bigünümüz diğerini tutmuyor ama buraya yazıp rahatlıyoruz sende öyle yap canım hiç bir yazdıgın cevapsız kalmaz yanlız degilsin ...

buarada çok kıskandım dün gece baya yazışmışsınız sohbet muhabbet gırla gitmiş anam sayfaları oku oku maşallah
harzem canım çok geçmiş olsun belgin sanada

buarada çok kıskandım dün gece baya yazışmışsınız sohbet muhabbet gırla gitmiş anam sayfaları oku oku maşallah
harzem canım çok geçmiş olsun belgin sanada
sagol canım benim msn ye gelmiyosun bi ara gelde uzun uzun konuşalım ee ne durumdasını son haberler neler...kıskanma canım senlede konuşuruz..

inşallah canım inşallah allahım yardımcın olsun...:Saruboceq:

tamam belgin gelirim bir arada kaynatalım bizim son durum işte bu bu ayki reglim ile 2.ye başlıyoruz

allah söyletmiştir inşallah canım. İnanıyorum bulunacak hem de hepimizde delikafadulden . ilk sıra senin canım bize umut olacaksın. eskiden hiç ilgilenmezdim şimdi insanlarla konuşunca ilk etapta aklıma çocukları geliyo. ister istemez kıskanıyorum. ama burdan hamilelerin çıkması allahın bir mucizesi şutarafagitti .topikteki tüm arkadaşların deli gibi sana dua ettiklerini biliyorum. başta bennnn. inşalllah kaliteli spermler bulunurda ikiz annesi olursun aradaki farkı da kapatırsın. bebişsiz gelmezsin buraya :ecrin_bebek:

kız zaman birden heyecanlandım bacım inşallah birsürü sperm bulunurda bizede umut olsun bacım yaaa:Saruboceq:

selam kızlartopiğimize yeni gelen bir sürü arkadaş olmuş malesef bu topiğin kalabalıklaşmasını hiçbirimiz istemeyiz ama takdiri ilahi en büyük derdimiz azospermi bizi ortak paydada buluşturuyo yeni gelen arkadaşlarım hiç umutsuz olmayın gibi öyle laf ebeliklerine girmiycem evlendiğim yılın ertesi senesi yani 2002 yılından beri bu illetle uğraştım umutlarım hayallerim öldü öldü dirildi allaha şükür sonunda nasip etti rabbim bize bugünleri ama hala o günlerin sıkıntısını atamadım üzerimden hala sanki bi rüyadayımda pat diye uyanıp karanlık günlere geri döncem gibi geliyo kucağına almayınca inanmak istemiyo insan dilerim rabbim hepimizin bu karanlık günlerini aydınlatır
sizden tek ricam arkadaşlar araştırın soruşturun elinizden geleni sonuna kadar yapın en ufak bi ışık gördüğünüzde sönene kadar kovalayın ki; yaşlanıpta iş işten geçince şu yolda vardıda aslında denemedim demeyin nasibimizde yokmuş biz elimizden geleni yaptık deriz bu dertten en az hasarlasıyrılmaya çalışalım arkadaşlar allahım düşmanımsada yaşatmasın bu yokluğu inşallah allah büyükktür birgün hepimiz sırayla burda umut dolu hikayemizi gelip paylaşırız bide minik kelebeklerimizle resimlerimizi koyarız yavaş yavaş silinir bu acı hatıralar inşallah zamanla

ALLAH BÜYÜKTÜR......
hepinize tekrar selam. hoşçakalın........

ohhhhh kimler gelmiş kız nerdesin senlmaz:arada giripte bi kendini göstersene seni burda merak eden bacıların var bilmiyormusun bidaha kaybolma sana mesaj attım okudunmu nasılsın tatlım yazdıklarım şakaydı ama özletme kendini...opuyorumnanaktan

Allah razı olsun çok duygulandım şimdi senağlama
önceden okadar gezerdimki şimdi evden çıkmıyorum biri çocuk sorcak diye ödüm patlıyor ortaokul ve üniden çok sevdiğim arkadaşlarımın bebişleri olu hala görmeye gitmedim insan etkileniyor elinde degil

vaaaaaaaaaaaaaaay caneylom naber annacik nasılsın bebiş nasıl

sağol canımmm iyiyiz allaha şükür teyzesi dört gözle kuzenlerimizi bekliyoruz burdaki teyzelerimizden... zamancım gelen misafirlerden dolayı son zamanlarda çok az girdim ama inan hep aklımda unutmuyorum ekimde tedavinin olduğunu inşallah gülüm bizde sana sorcaz yeğen nasıl diye çok umutluyum inan allahım hepimizin yüzünü güldürsün ne diyim elden başka bişey gelmez bilirim bu derdin tek çaresi duadır tek ferahlatan allaha olan inancımız yoksa dayanılır dert insanın taşıyabileceği yük değil çok şükür rabbimize dayanıp hafifletiyoruz acımızı ama inşallah rabbim nurtopu gibi bebişlerle hepimizin yarasına merhem sürcek inşallaaaaahhhhhh..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…