canım dualarım seninle allahım yardımcın olsun.küstüm nolmuş okusa hem okur benim zaman cım dimi bacım....
işte budur ohhhhh ne güzel yazmış zamancım hepimizin birbirinin duasına ihtiyacımız var allahım karşılıksız bırakmasın yeter kiii
anam bacım hakkaten olursa haziran annesimi olucam bak ben hesaplamamıştım şaşırttın beni
siz nezaman başlıcaksınız karar verdinizmi hangi dra gidiceksiniz
zamancım kim yapcak m teseyiii.kaan bey mi..
öyle tabiki belginciğim inan benim böyle içimi döktüğüm tam detaylı anlattıgım kimse yok ne zaman aglasam burdaynız nezaman gülsem burdaydınız daha dün gibi caneyloma gülencime dua edipte pc başında acaba noldu diye bekleşmelerimiz
hayılısı olsun canım allahım güldürsün yüzünü bu sefer inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhevet bacım kaan hoca yapıcak bende orda mecburen başlıcam yani bizim ikinci tüp orda olucak
evet zamancım senin içinde bekliycez yakın da arkadaşım tam tarıh ne zaman benim heyecanlı bacım...hatırlıyomusun msn de ki sohbetlerimizi ne kararsızdın ama...
ediyorum canım merakla bekliyorum yarın sık sık bakcam yazdınmı diye.bende kaan hocaya mail attım ama banada cevap gelmadii...
ya sorma işte kesin tarih yok bnim reglimin 2. günü başlıyoruz iğnelere bilirsin önce lucrin sonre piregon sonra çatlatma ve yumurta toplama günü mtese günü oluyor bn akşam sabah regli olucam gibi agrılar başaladı
niye cevap gelmedi ki arkadaşlar iki gün içinde yazar dedi 4 gün oldu :uhm:
ben nezaman yazsam en geç 4 günde cevap yazdı kızlar birdaha yazın bazen arada kaynaya biliyor ama maile cevap konusunda emre bey süper belgin hatırlarmısın seninle konuşurken soru sormuştumda anında cevap vermişti
ben nezaman yazsam en geç 4 günde cevap yazdı kızlar birdaha yazın bazen arada kaynaya biliyor ama maile cevap konusunda emre bey süper belgin hatırlarmısın seninle konuşurken soru sormuştumda anında cevap vermişti
ikisi de aynı zamanda olucak yani. dondurulmuşlar çözülünce sorun çıkarıyormuş. çok iyi bir karar canım benim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?