- 1 Mayıs 2011
- 9.510
- 2.124
- 173
- 40
Kızlar ben acıktan orta okulu okuyorum sonuclar bugun acıklandı sınavı gecmısımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
oley tek sınavım kaldı onuda gecersem orta bıttıııııııııııııııııııı
oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
Cnm 2 tane bıle oynamaya yeter rabbım arttırsınnnnnnnnn
tatlım gecmıs olsun vardır bundada bı hayır
haktan hakkına hayırlısı olsun cnm
selam kizlar, ben cok kötüyüm, emre beyle konustum, enfalin doktoruyla konustum birakin artik denemeyin bosuna dedi ikiside.
yok be hele lıseye baslayayım bakalım
ama okusaydım garantı eczacı olurdum heeeeeee
olsun sımdı gidebildigim yere kadar gidecegim cnm
sen nasılsın miden düzeldimi tatlım
merhaba flzask , esin mikrotesemi olmustu? cunku benim esimin oldugu tesede dikis yoktu
selam kizlar, ben cok kötüyüm, emre beyle konustum, enfalin doktoruyla konustum birakin artik denemeyin bosuna dedi ikiside.
Canım yaptınmı yemeğini
koydum canım pişiyor sen yaptın mı
Oooo cnmm ben yaptımm
yedik bilee
yemeği yedimm geldim hemenn
afiyet olsun tatlım benimde pişti şimdi ama kociş daha gelmedi onu bekliyorum...
bugün benim için çok acı bir gündü kısaca anlatim dedim okadar bile mecalim yok nette ararken buldum bu yazıyı yanıyorum da yanıyorum artık Rabbimden emanetini almasını diliyorum
Çocuksuz Yaşamak
Uzun zamandır çocuk sahibi olmaya çalışıyorsanız, bu uğraşıdan vazgeçmek sizde teslimiyet veya kaybetme hissine yol acabilir. Çiftler genellikle bu uzun soluklu hedeflerinden vazgeçmenin suçluluk ve utanç duygularına sebep olduğundan bahsetmektedirler. Ailenin ve arkadaşlarının bu uğraşıdan vazgeçme ihtiyacını anlamamaları, bu duyguları daha da arttırır. Ancak çiftler sonuçta, kendileri için en iyinin ne olduğu konusuna odaklanmalıdırlar. Çocuksuz yaşamak kararı, kişisel bir karardır ve yalnızca siz ve eşiniz tarafından verilebilir.
Kısırlıkla mücadeleyi sonlandırma kararını vermek zamanla sizde hayatınızın kontrolünü tekrar kendi elinize aldığınız hissini uyandiracaktir. Kısırlık tedavisi dönemi sona erdiğinde birçok çift, önlerinde yeni fırsat kapılarının açıldığını farkederler. Artık ellerinde, kendilerine yeni hedefler belirleme ve gebelik beklentisi nedeniyle bir kenara bırakılmış olan diğer rüyalarının, tutkularının peşine düşme şansı vardır.
Çocuksuz yaşama kararını kabul etmek, çiftin beraberce vermesi gereken bir karardır. Bunu kabul etmenizde ve bunun üstesinden gelmenizde uzman psikologlardan yardım alabilirsiniz.
merhaba kızlar nasılsınız kusura bakmayın ben pek gıremıyorum bababm bende olunca adamı koseye oturtup ben pc de olmuyo
ama okuyup cıkıyorum telafı ederım fıstıklarrrrrrrrrr
bende iiyim evı ıiş falan gıdıyo hayat allh derdt vermesın aminn
bende gaziantepliyim tabıı sen oralımısın yoksa orda mı oturuyorsun neresındesın
cnm rabbım sana esıne sabır versın o sabrında mukafatınıversın ınşllh
ayyyyyyyyyyyy
gozunaydın kız dua etmezmıyız cnm hadı hayırlısıyla ben hamıleyım dıye yazarsınnnnnnnnnnnnnnnnnn
ii yapmıssın cnm
evet sen baya gezentısın gız
amnan gez tabıı etegıne takılan mı var o gun gelınce nasılsa evde kalacan
heeeee ablan haklı valla sen onlarıda kendın gıbı yaparsın
nede olsa annelerıne cekerler
selam kizlar, ben cok kötüyüm, emre beyle konustum, enfalin doktoruyla konustum birakin artik denemeyin bosuna dedi ikiside.[/QUO
CANIM BENIM DUR BAKALIM NE HEMEN KOTU OLUYORSUN ALLAH BUYKTUR BUGUN SORDUM SENI DOKTORA ARADI DEDI BASKA BISIY DEMEDI KOSA KOSA EVE GELDIM BAKTIM MESAJINI GORUNCE INANIRMISIN COK UZULDUM , SANA BISIY DIYEYIMMI CANIM BUNDAN 8 AY ONCE BIZEDE EVLATLIK BAKIN DEMISLERDI AMA NOLDU BUGUN TUP BEBEK TEDAVISINE ALINDIK GERIYE DONUP BAKIYORUMDA OHOOOO BEN NELER YASAMISIM MEGER NERDEYSE OMRUMDEN 10 YIL GITMIS SANKI COK ZOR BILIYORUM INSAN ZERREDE OLSA BIR UMIDI OLSUN ISTIYOR AMA SAKIN PES ETME ALLAH BUYUKTUR COK DUA ET VE COK COK SADAKA VER INSALLAH SENDE BIR MUCIZE YASARSIN BENIM GIBII
yaren cok gecmis olsun insaalah kendiliginden cikar spermleriniz yakinda, ameliyatiniz tesemiydi mikrotesemi
halamında eniştemden dolayı cocugu olmuda şuan menopozada girdi bugün konuştuk bizim kaderimiz miymiş dedi başladık ağlamaya küçük halam 5 cocugunu bıraktı boşandı başka adam için o adamda bıraktı akşam cocuklarıyla konuşuyor sabaha kadar ağlıyor sabahta büyük olan cocuksuz halama anlatıyor büyük halam üzülme olan oldu ağlama hasta olursun diyo küçük halamda ana olmayan ne anlar diyo büyük halamda çok üzülüyor günlerce ağlıyor aradı konuştuk ikimizde ağladık telde yaş kaç olursa olsun cocuksuzluk yüzünden insan ağlıyor gezip dolaşıyorsun ama dönüp dolaşıp aynı noktaya geliyorsun cocuksuzluk halamada dedim seni benden beni senden kimse iyi anlamaz diye çok zor yıllar geçtikçe öyle alıştım falan diyosun ama dilde aslında yıllar geçtikçe insana dahada koyuyor ben 27 yaşındayım 5 yıllık evliyiz ve ben geçen hergünde kendimi kandırıyorum şuan ezanlar okunuyor Rabbim neolur bizlerede ver halam telde taşın üstünde ot bitiren Rabbim nolur evlat ver diye dua etti çok dokundu yıllar sonra çok pişmanlıklar yaşıyorsun dedi hamileyim de git bi yerlere dogurdumde gel dedi evlatlık alın kim bilcek dedi hiç değilse öyle bastırın bu acıyı dedi çok pişmanım ben niye yapmadım diye dedi ileriki hallerim halam gibi olcak galiba Rabbim eger bir kapı açıp vermezse gitmedik dr kullanmadık ot çöp kalmadı ama olmadı enson drlarda artık uğraşmayın dedi ağız birliği yapmışcasına çaresizim çok çaresizim çok yanlızım bu dert avunmaz bir dertmiş ve çok büyük bir dertmişti peygamberler bile bu dertle imtahan olmuş napcam bilmiyorum canım herifimde çok üzülüyor Rabbim diyorum ben kendimden geçtim herifimin yüzünü güldür banada belli etmiyor içine atıyor canım herifimin gözümün nuru herifim ana babasının hatasını ödüyor Rabbim şafi ismiyle şifa versin herifimecnm benimmmm sana yazmıştım abim benden çocuğunu sakladı demiştin.... bizi yıkan çocuksuzluk değil..
bizim çocuğumuz yok zaten
bu kelime çok önemli biz acı çekmiyoruz sadece özlem
sana şöyle bişey demek istiyorum ama kendimi tam izah edebilirmiyim bilmiyorum... bu bize sunulan hayat o kadar değerli ki biz kendi hayatımızın kıymetini bilelim boş ver olmasın sen gez dolaş canını rahat tut ve sen dilediğin doktora git Allah vermeyince yapcak bişey yok elimizden bişey gelmez..
ve umut et inş senin bebeğin olur rabbim seni bu dertten kurtarır... tabi beni ve bütün arkadaşlarıda
herkesin değer bile vermediği şeylere muhtaçız cnm ama inş bizimde özlemimiz bitcek...
ah bu insanlar keşke böyle olmasaydı ama kural galiba insanlar böyle yaradılmış başkalarıın acılarıyla mutlu oluyorlar kimse kimsenin yerine koymak istemiyor kendini
benim yaşım çcuk için yeni yeni ama belki bu rahatlıkla konuşuyorum böyle ama yaraya tuz basarlar bizde acı gerçekle yüzleşelim bence daha gerçekçi olalım ve toparlanalım inş
böyle hayat geçmez allah göstermesin hastalanırsın ...
üzme kendini ben şu 22 yılda çok şey öğrendim zaman bize iyi gelmiyecek ama yaşamak zorundayız diğer türlüsü isyan olur ve çok kötüüü...
rabbim sana teslimim muhakkakki sen benim için en iyisini verirsin beni bu özlemle imtihan etme bana hayırlı evletlar nasip et şüphesiz ki en doğrusunu sen bilirsin demek lazım ve her yeni doğan günün kıymetini bilmek lazım... inan dünyada en değerli şey bevlat değil bizi yaradana olan inancımız... yok sa son nefesini verdiğinde istersen 10 evladın olsun hiç biri yanında olmayacak ve insan oğlu nankördür sen besle büyüt sen yaşlanınca anne demeyen evlatlar var... enteresan ama böyle bunları düşün ve hayata sadace sana verilen can için tutun ve şükret....
cnm sana ne desem hıc fayda olmaz bılıyorum amaselam kizlar, ben cok kötüyüm, emre beyle konustum, enfalin doktoruyla konustum birakin artik denemeyin bosuna dedi ikiside.
tesekkurler tatlım ınşllh gececegım bana boyle gaz vermeye devam edın sız ben prof bıle olurumvayy be arkadaşıma bakınnn
çok mutlu oldumm cnmmm tebriklerrr
inş sonuncuyduya geçersin ki mutlaka geçersinn
sonrada liseeeee
zamancım cnm bız hakkımıza ne hayırlı ne hayırsız bılemıyoruzhalamında eniştemden dolayı cocugu olmuda şuan menopozada girdi bugün konuştuk bizim kaderimiz miymiş dedi başladık ağlamaya küçük halam 5 cocugunu bıraktı boşandı başka adam için o adamda bıraktı akşam cocuklarıyla konuşuyor sabaha kadar ağlıyor sabahta büyük olan cocuksuz halama anlatıyor büyük halam üzülme olan oldu ağlama hasta olursun diyo küçük halamda ana olmayan ne anlar diyo büyük halamda çok üzülüyor günlerce ağlıyor aradı konuştuk ikimizde ağladık telde yaş kaç olursa olsun cocuksuzluk yüzünden insan ağlıyor gezip dolaşıyorsun ama dönüp dolaşıp aynı noktaya geliyorsun cocuksuzluk halamada dedim seni benden beni senden kimse iyi anlamaz diye çok zor yıllar geçtikçe öyle alıştım falan diyosun ama dilde aslında yıllar geçtikçe insana dahada koyuyor ben 27 yaşındayım 5 yıllık evliyiz ve ben geçen hergünde kendimi kandırıyorum şuan ezanlar okunuyor rabbim neolur bizlerede ver halam telde taşın üstünde ot bitiren rabbim nolur evlat ver diye dua etti çok dokundu yıllar sonra çok pişmanlıklar yaşıyorsun dedi hamileyim de git bi yerlere dogurdumde gel dedi evlatlık alın kim bilcek dedi hiç değilse öyle bastırın bu acıyı dedi çok pişmanım ben niye yapmadım diye dedi ileriki hallerim halam gibi olcak galiba rabbim eger bir kapı açıp vermezse gitmedik dr kullanmadık ot çöp kalmadı ama olmadı enson drlarda artık uğraşmayın dedi ağız birliği yapmışcasına çaresizim çok çaresizim çok yanlızım bu dert avunmaz bir dertmiş ve çok büyük bir dertmişti peygamberler bile bu dertle imtahan olmuş napcam bilmiyorum canım herifimde çok üzülüyor rabbim diyorum ben kendimden geçtim herifimin yüzünü güldür banada belli etmiyor içine atıyor canım herifimin gözümün nuru herifim ana babasının hatasını ödüyor rabbim şafi ismiyle şifa versin herifime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?