hiçbir hastalık yoktur ki Rabbim şifasını vermiş olmasın
niyetim akıl vermek değil canım belki benim büyüğümsün-sanırım öyle-,ablamsın
bunu hepberaber düşünelim,hiçbir zaman ümitsiz olmayalım
bize evlatlarımızı vercek olan doktorlar değil ki bizleri yaratan Allah verecek bize evlatlarımızı
dua,dua,dua...Yalnız Allahtan isteyelim el açalım Allaha gönlümüzden ne geçiyorsa en güzelini isteyelim Ondan.
"Dua edin,duanıza icabet edeyim"diyor Rabbimiz
Rabbim gönlüne huzur,ferahlık versin canım.
halamında eniştemden dolayı cocugu olmuda şuan menopozada girdi bugün konuştuk bizim kaderimiz miymiş dedi başladık ağlamaya küçük halam 5 cocugunu bıraktı boşandı başka adam için o adamda bıraktı akşam cocuklarıyla konuşuyor sabaha kadar ağlıyor sabahta büyük olan cocuksuz halama anlatıyor büyük halam üzülme olan oldu ağlama hasta olursun diyo küçük halamda ana olmayan ne anlar diyo büyük halamda çok üzülüyor günlerce ağlıyor aradı konuştuk ikimizde ağladık telde yaş kaç olursa olsun cocuksuzluk yüzünden insan ağlıyor gezip dolaşıyorsun ama dönüp dolaşıp aynı noktaya geliyorsun cocuksuzluk halamada dedim seni benden beni senden kimse iyi anlamaz diye çok zor yıllar geçtikçe öyle alıştım falan diyosun ama dilde aslında yıllar geçtikçe insana dahada koyuyor ben 27 yaşındayım 5 yıllık evliyiz ve ben geçen hergünde kendimi kandırıyorum şuan ezanlar okunuyor Rabbim neolur bizlerede ver halam telde taşın üstünde ot bitiren Rabbim nolur evlat ver diye dua etti çok dokundu yıllar sonra çok pişmanlıklar yaşıyorsun dedi hamileyim de git bi yerlere dogurdumde gel dedi evlatlık alın kim bilcek dedi hiç değilse öyle bastırın bu acıyı dedi çok pişmanım ben niye yapmadım diye dedi ileriki hallerim halam gibi olcak galiba Rabbim eger bir kapı açıp vermezse gitmedik dr kullanmadık ot çöp kalmadı ama olmadı enson drlarda artık uğraşmayın dedi ağız birliği yapmışcasına çaresizim çok çaresizim çok yanlızım bu dert avunmaz bir dertmiş ve çok büyük bir dertmişti peygamberler bile bu dertle imtahan olmuş napcam bilmiyorum canım herifimde çok üzülüyor Rabbim diyorum ben kendimden geçtim herifimin yüzünü güldür banada belli etmiyor içine atıyor canım herifimin gözümün nuru herifim ana babasının hatasını ödüyor Rabbim şafi ismiyle şifa versin herifime
Canim Allah razi olsun senden, ne muradin varsa onu nasip etsin en kisa zamanda.insallah canim dedigini yapacagim elimden geldigi kadar.
üzüntümü paylasan herkese cok tesekkür ediyorum, sizlerle konusmak iyi geldi bir nebzede olsa rahatladim.alla hepinizden razi olsun.
büyük ihtimalle ablanimdir canim yasim 34yolu yarilamaya 6 ay kaldi
hic dua etmekten vazgecmedim,vazgecememde, takdir yüce mevlanin ne deyim.
amin amin dualarin icin allah senden razi olsun canim.
senden de Allah razı olsun canım.biraz olsun yüreğine su serpe bildiysek ne mutlu bize.herkes burada birbirine destek olmak için var.bizi bizden başkası anlamaz.dinler ama hissetmez. evet hayat yarın kaldığı yerden devam edecek. inançla, sabırla,defalarca deneyerek gelecek belki mucizelerimiz ama er geç sabrımızın mükafatını alıcaz.Allaha emenet olun kızlar ben çıkıyorum. iyi geceler.
merhaba arkadaslar esim azoserm uc yill once inmemis testis ameliyati gecirdi ama sonuc yine asozperm cesitli ilaclar kulandi ama sonuc yine ayni,simdi mustafa eraslanin clavix panax e1 ve reishi mantari kullaniyor bu ilaclari kulanan ve etkisini goren lutfen cevap yazsin
hasretcim canım RABBİM derdine şifa olsun inşlh canım ben senin sorununu bilmiyorum tam olarak nedir canım kendini üzme yok tan var eden ALLAH tır canım olur inşlh üzülme
canım allah sabır versin zaten hepimizde olma şansı çok az
ama allah tan ümit kesilmez diye öyle uğraşıyoruz
allah büyük eğer bizlere bu derdi vermişse mutlaka biz bu derdi yüklenme gücüne sahip olacağımız içindir
dünya imtihan dünyası allah imtihanlarımızdan alnımızın akıyla çıkmayı nasip eylesin amin
bizde tese olduğumuzda hiç bişey çıkmadığını öğrendiğimizde dünyalar başımıza yıkılmıştı ben zannediyordum ki ameliyat olunca her şey tamam olacak çocuğumuz olacak
ama hiçte düşündüğüm gibi değilmiş hayat insanı mengeneler arasında öğüterek olgunlatırıyor
ümidini kaybetme ben buraya ilk takılmaya bşladığımda topikte musa (as) kısssası dolanıyordu
allah çocuğu olmayan insanlara hiç çocuğunuz olmayacak demişte bir kaç sene sonra hazreti musa bi bakıyor çocukları var bu nasıl olur diye sorunca
allah çünkü onlar dualarını ümitlerini kaybetmediler diyor
ibrahim ,(as) öyle hani duası var yaşlandıkları halde duayı bırakmıyor da allah onlara evlatlar nasip ediyor
bu dert demekki peygamber derdi allah bizede peygamber sabrı ve mükafatı versin amin
allah tez zaman da hepimize hayırlı çooooooooook çocuklar versin amin
merhaba hanımlar ,
nasılsınız? uzun zamandır sayfaya giremedim kendimi hiç iyi hissetmiyordum.şimdi okudum da spermi bulunan hanımlar olmuş çok sevindim Allah bebeğinizi de kucağınıza almayı nasip etsin.Ve bu yolda zorluk çeken kardeşlerim olmuş Allah yardımcınız olsun. bizde bugün israel Aruh un muayenehanesine gittik ve süreç başladı.eşimin test sonuçlarına baktı ve kanallar kapalı değil büyük ihtimalle üretimle ilgili bir sorun olabilir dedi bunu söyleme nedeni de fsh:12.46 olması ve meninin çok olmasıymış. fsh düşmei için bi şey yapılamaz mı dedim hayır dedi eşime hiçbir ilaç vermedi.2mizde de yapısal bir sorun yokmuş.bna folik asit verdi şimdilik bunu kullancakmışım bu ay adet döneminde gitcez sonra da haziranda mikrotese yapılacak,ikimizi birlikte hazırlayacakmış.
Allah hepimizin gönlüne göre versin ,sevgiler........
canım sizde de mi sperm çıktı maşallah ne güzel
Rabbi kat kat artırsın inşallah.
AMİN.2 TANECİK ÇIKTI.RABBİME SONSUZCA ŞÜKÜRLER OLSUN.İNŞ. ARTAR.SİZİNDE 1MİLYON ÇIKMIŞ GEÇMİŞİ ŞİMDİ OKUYORUM GÖZÜNÜZ AYDIN.BUARADA HALAYIMI ÇEKEN SEVİNCİMİ PAYLAŞAN DUA EDEN CANIM ARKADAŞLARIM HEPİNİZE TEŞEKKÜR EDERİM.ALLAH IM SİZEDE KAT KAT FAZLASINI VERSİN.DENİZBULUT, BAHAR ,CEMREM , VCK, HASRET, LAMYAY, FLZASK, NURSEN,....(unuttuklarım varsa affedin.ne kalabalık bir aile olduk değilmi
AMİN.2 TANECİK ÇIKTI.RABBİME SONSUZCA ŞÜKÜRLER OLSUN.İNŞ. ARTAR.SİZİNDE 1MİLYON ÇIKMIŞ GEÇMİŞİ ŞİMDİ OKUYORUM GÖZÜNÜZ AYDIN.BUARADA HALAYIMI ÇEKEN SEVİNCİMİ PAYLAŞAN DUA EDEN CANIM ARKADAŞLARIM HEPİNİZE TEŞEKKÜR EDERİM.ALLAH IM SİZEDE KAT KAT FAZLASINI VERSİN.DENİZBULUT, BAHAR ,CEMREM , VCK, HASRET, LAMYAY, FLZASK, NURSEN,....(unuttuklarım varsa affedin.ne kalabalık bir aile olduk değilmi
Allah büyük canim, elimizden geleni yaptik, dua ile beklemedeyiz artik mecburen. dilerim beklemein sonu hayra varir.
amin canim insallah. dualarimiz emeklerimiz bosa gitmiyor sükür bu dünyada olmasada ahirette cabalarimizin karsiligini alacagiz insallah.
canım sperm testindemi çıktı yoksa tese ameliyatından mı bana cevap ver ltfn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?