Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
üzüntümü paylasan herkese cok tesekkür ediyorum, sizlerle konusmak iyi geldi bir nebzede olsa rahatladim.alla hepinizden razi olsun.

büyük ihtimalle ablanimdir canim yasim 34 yolu yarilamaya 6 ay kaldi

hic dua etmekten vazgecmedim,vazgecememde, takdir yüce mevlanin ne deyim.
amin amin dualarin icin allah senden razi olsun canim.

cnm benimde amcamın kızının eşinin yüzünden olmadı sonrada başına gelen kalmadı...
olmıyacaklar oldu onun hayatında.... şimdi bende aynı durumdayım çıkmazdayım sözlerim sana değildi aslında kendime söyledim o sözleri...
bende senin gibiyim yazdığın yazı okadar canımı yaktıki inan bende çok üzülüyorum ama burada arkadaşların yazdıkları beni kendime getiriyor..
ben kaderim diyorum ve bunun için mücadele edeceğim cnm
mis kokulu bebişlerimiz evimizi şenlendirse onları dünya gözüyle görsek canımızdan can olsalar yuvamız huzur dolsa ....
amaa yok olmadı belkide hiç olmayacak...
ne demek lazım ağlamak çözüm olsa para çözüm olsa işte olmuyor...

Canim Allah razi olsun senden, ne muradin varsa onu nasip etsin en kisa zamanda.insallah canim dedigini yapacagim elimden geldigi kadar.

senden de Allah razı olsun canım.biraz olsun yüreğine su serpe bildiysek ne mutlu bize.herkes burada birbirine destek olmak için var.bizi bizden başkası anlamaz.dinler ama hissetmez. evet hayat yarın kaldığı yerden devam edecek. inançla, sabırla,defalarca deneyerek gelecek belki mucizelerimiz ama er geç sabrımızın mükafatını alıcaz.Allaha emenet olun kızlar ben çıkıyorum. iyi geceler.

Kızlar dua edin inş.. kafam karma karışık (( doktora gitmiştim doktor 3 mm den kesenin 10 mm e cıktıgını söyledi ama umutlanma dedi bilmiyorum inşallah hayırlısı olur doktor bir yandanda geç yumurtlamış olabilirsin bir şans daha verelim dedi.. bilmiyorum inşallah dediği gibidir bir hafta sonra doktora tekrar gidecegim bu arada pıhtılaşma için ignee vurulmaya başladım duaa edin inş... eğer bu şekilde yine olursa yine düşük olursa artık korunalım diye düşünmeye başladık bu 3 ay içinde ikinici defa hamile kalışım

canım sizde de mi sperm çıktı maşallah ne güzel
Rabbi kat kat artırsın inşallah.

cok haklisin canim benim.

sanada iyi geceler, Allah rahatlik versin.

hasretcim canım RABBİM derdine şifa olsun inşlh canım ben senin sorununu bilmiyorum tam olarak nedir canım kendini üzme yok tan var eden ALLAH tır canım olur inşlh üzülme

cnm benım esımde panax E1 kullanıyor ama su aralar ara verdı
10 aya yaklasık kullanıyor bızde sadece sperm dısı hucre cıktı
ınsallh sıze yarar saglar.......yararını gorenlerde var..............

canım allah sabır versin zaten hepimizde olma şansı çok az
ama allah tan ümit kesilmez diye öyle uğraşıyoruz
allah büyük eğer bizlere bu derdi vermişse mutlaka biz bu derdi yüklenme gücüne sahip olacağımız içindir
dünya imtihan dünyası allah imtihanlarımızdan alnımızın akıyla çıkmayı nasip eylesin amin
bizde tese olduğumuzda hiç bişey çıkmadığını öğrendiğimizde dünyalar başımıza yıkılmıştı ben zannediyordum ki ameliyat olunca her şey tamam olacak çocuğumuz olacak
ama hiçte düşündüğüm gibi değilmiş hayat insanı mengeneler arasında öğüterek olgunlatırıyor
ümidini kaybetme ben buraya ilk takılmaya bşladığımda topikte musa (as) kısssası dolanıyordu
allah çocuğu olmayan insanlara hiç çocuğunuz olmayacak demişte bir kaç sene sonra hazreti musa bi bakıyor çocukları var bu nasıl olur diye sorunca
allah çünkü onlar dualarını ümitlerini kaybetmediler diyor
ibrahim ,(as) öyle hani duası var yaşlandıkları halde duayı bırakmıyor da allah onlara evlatlar nasip ediyor
bu dert demekki peygamber derdi allah bizede peygamber sabrı ve mükafatı versin amin
allah tez zaman da hepimize hayırlı çooooooooook çocuklar versin amin

merhaba hanımlar ,
nasılsınız? uzun zamandır sayfaya giremedim kendimi hiç iyi hissetmiyordum .şimdi okudum da spermi bulunan hanımlar olmuş çok sevindim Allah bebeğinizi de kucağınıza almayı nasip etsin.Ve bu yolda zorluk çeken kardeşlerim olmuş Allah yardımcınız olsun. bizde bugün israel Aruh un muayenehanesine gittik ve süreç başladı.eşimin test sonuçlarına baktı ve kanallar kapalı değil büyük ihtimalle üretimle ilgili bir sorun olabilir dedi bunu söyleme nedeni de fsh:12.46 olması ve meninin çok olmasıymış. fsh düşmei için bi şey yapılamaz mı dedim hayır dedi eşime hiçbir ilaç vermedi.2mizde de yapısal bir sorun yokmuş.bna folik asit verdi şimdilik bunu kullancakmışım bu ay adet döneminde gitcez sonra da haziranda mikrotese yapılacak,ikimizi birlikte hazırlayacakmış.
Allah hepimizin gönlüne göre versin ,sevgiler........

hasretcim canım RABBİM derdine şifa olsun inşlh canım ben senin sorununu bilmiyorum tam olarak nedir canım kendini üzme yok tan var eden ALLAH tır canım olur inşlh üzülme

Allah büyük canim, elimizden geleni yaptik, dua ile beklemedeyiz artik mecburen. dilerim beklemein sonu hayra varir.

amin canim insallah. dualarimiz emeklerimiz bosa gitmiyor sükür bu dünyada olmasada ahirette cabalarimizin karsiligini alacagiz insallah.

tedavı sureciniz ii gider eşinin ameliyatında bol bol sperm çıkarda sizde evlat sahibi olursunuz cnm

canım sizde de mi sperm çıktı maşallah ne güzel
Rabbi kat kat artırsın inşallah.

AMİN.2 TANECİK ÇIKTI.RABBİME SONSUZCA ŞÜKÜRLER OLSUN.İNŞ. ARTAR.SİZİNDE 1MİLYON ÇIKMIŞ GEÇMİŞİ ŞİMDİ OKUYORUM GÖZÜNÜZ AYDIN.BUARADA HALAYIMI ÇEKEN SEVİNCİMİ PAYLAŞAN DUA EDEN CANIM ARKADAŞLARIM HEPİNİZE TEŞEKKÜR EDERİM.ALLAH IM SİZEDE KAT KAT FAZLASINI VERSİN.DENİZBULUT, BAHAR ,CEMREM , VCK, HASRET, LAMYAY, FLZASK, NURSEN,....(unuttuklarım varsa affedin.ne kalabalık bir aile olduk değilmi

evet canım bizde de 1-2 çıkmıştı milyona yükseldi çok şükür darısı sizlere olsun inşallah canım.

HASRET...

Canim yazdiklarini okuyunca cok üzüldüm. Derdi veren Rabbim dermanini da verirmis doktorlar öyle dedi diye kendini karamsarliga vurma. Allah korusun sagligin sihhatin bozulur yaban ellerde. Eger birileriyle paylasmak istiyorsan ben seni dinlerim canim ikimizde Almanyadayiz olmadi eslerimizi de alip görüsürüz canim.

cnm gözüün aydın
ne güzel iki tane çıkmış inş milyonları bulur cnm
sizin sorun neydi hiç tese oldunuz mu ???
allahım en kısa zaman da yüzünü güldürür inş ..

merhaba hoşgeldin.hayırlı olsun sizinde tedaviniz.ne güzel herkesde bir telaş.inşaallah rabbim dileyen herkese versin.nüfus patlaması olacak

cnm burdki doktorlara gelme şansınız yokmu??
yurt dışında böyle şeylere fazla önem vermiyorlar burda dokorlar daha iyi ve inanıyorlar...
inş bu sıkıntılı gülerin ardı güzel olur sakın umudunu yitirme dua edelim birimizin kabul olmasa birimizin olur inş..
bu aralar o kadar güzel haberler alıyoruz inş bizde yazacağız o güzel haberlerimizi

canım sperm testindemi çıktı yoksa tese ameliyatından mı bana cevap ver ltfn

canım.amin inş darısı size.bizim genetikmiş yani doğuştan.2004 te eşim tese oldu ama sperm bulunamadı.2010 mikro tese olacağı gün sperm testinde 10 kadar çıktı dediler.onlarla tüpbebek yapıldı ama olmadı.sonra defalarca test yaptırdık farklı yerlerde hep 0 çıkıyordu.geçen yıl 2 tane hareketsiz çıkmıştı sadece.doktor çokda ümitli konuşmadı.mikrotese yaparız gerekirse dedi. ESMA alıntılamadım kusura bakma. halayın ucundan tuttum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…