Selam kızlar nasılsınız?denizbulut canım eşime halen iğne yaptırdamadık. Hastaneler reçetesiz yapmıyorlar.eşim aile hekimine yazdırmak istedi üroloji doktorunun yazması lazım dedi.benim bildiğim bazı kişilr kendileri yapıyor siz nasıl yaptırdınız yardımcı olabilir misin bu arada prenlglyden bahsediyorum
amin canım amin. Konya tıp fakültesine gitmişti eşim meram tüp bebek bölümü açılmış.bize dondurma var dediler hani inşallah çıkarsa diye. Eşim şimdi aradı orada yokmuş. Konyada kızılay özel tüp bebek servisi varmış orada vermiş şimdi.inşallah canım ya. Haberdar ederim elbette.
selam kızlar nasılsınız?denizbulut canım eşime halen iğne yaptırdamadık. Hastaneler reçetesiz yapmıyorlar.eşim aile hekimine yazdırmak istedi üroloji doktorunun yazması lazım dedi.benim bildiğim bazı kişilr kendileri yapıyor siz nasıl yaptırdınız yardımcı olabilir misin bu arada prenlglyden bahsediyorum
merhaba canım
fsh yüksek yazmışsın ama bizimki 25 civarı galiba bunu düşüren bir şey yok ama biz ibrahim saraçoğlunu aradık bize düşürücü kür gönderdi oda aslanpençesiymiş bi araştır istersen ama bayağı pahalıya gönderdi biz keçi boynuzu kürü kullanıyorduk oda fsh" ı yükseltiyormuş kürü ve keçi boynuzu pekmezini kullanmayın dedi bolca az yağlı nohut yemeği yesin dedi kür 3 aylık bal ve polen çörek otu içeriyor
canım inşallah hayırlısı olur bizde apar topar mikro tese olduk keşke olmasaydık çünkü hiç bi tedavi görmeden olduk ama buradaki arkadaşlar kürleri uyğulayarak oldukları yada sonrasında kür bitki vb kullandıkları için doğal çıkış bile oluyor bizde iğne kullanıyoruz kürleri kullanıyoruz ama belki öncedeen uygulasaydık tesede sperm olabilirdi bunca eziyeti boşa çekmemiş olurduk
iyice arştır öyle karar verin tabi ben sizdeki durumu bilmediğim için kendime göre değerlendiriyorum
allah şifa versin inşallah hayırlısıyla bol sperm bulunurda hamile kalırsın amin
merhaba canım
fsh yüksek yazmışsın ama bizimki 25 civarı galiba bunu düşüren bir şey yok ama biz ibrahim saraçoğlunu aradık bize düşürücü kür gönderdi oda aslanpençesiymiş bi araştır istersen ama bayağı pahalıya gönderdi biz keçi boynuzu kürü kullanıyorduk oda fsh" ı yükseltiyormuş kürü ve keçi boynuzu pekmezini kullanmayın dedi bolca az yağlı nohut yemeği yesin dedi kür 3 aylık bal ve polen çörek otu içeriyor
canım inşallah hayırlısı olur bizde apar topar mikro tese olduk keşke olmasaydık çünkü hiç bi tedavi görmeden olduk ama buradaki arkadaşlar kürleri uyğulayarak oldukları yada sonrasında kür bitki vb kullandıkları için doğal çıkış bile oluyor bizde iğne kullanıyoruz kürleri kullanıyoruz ama belki öncedeen uygulasaydık tesede sperm olabilirdi bunca eziyeti boşa çekmemiş olurduk
iyice arştır öyle karar verin tabi ben sizdeki durumu bilmediğim için kendime göre değerlendiriyorum
allah şifa versin inşallah hayırlısıyla bol sperm bulunurda hamile kalırsın amin
İYİ AKŞAMLAR CANLARIM
CEMREM CANIM HADİ GÖZÜN AYDIN ÇOK SEVİNDİM BU SINAVI GEÇTİN DARISI BEBİŞ SINAVINI GEÇMENDE
NZLYN CANIM GÖZÜN AYDIN EŞİNDE SPERM ÇIKMIŞ ÇOK SEVİNDİM ALLAH TAMAMINA ERDİRSİN
HASRET CANIM ÇIKMADIK CANDAN ÜMİT KESİLMEZMİŞ AMA SAKIN PES ETME BİZEDE DOKTORUMUZ DÖNMELERİN ÇOCUĞU OLUR SİZİN OLMAZ DEMİŞTİ BİZDE TEDAVİMİZİ BIRATKMIŞTIK FAKAT ŞİMDİ TEKRAR TEDAVİYE BAŞLADIK İNŞALLAH RABBİM HEPİMİZENASİP ETSİN
ENFALL CANIM GEÇ OLSUN GÜÇ OLMASIN HERŞEY SENİN VE BEBEĞİN İÇİN ALLAH'A ŞÜKÜR SİZDE SPERM ÇIKTI VE İNŞALLAH BEBEĞİNDE OLUR
canım benim eşim 6 aydır panax ve e1 kullanıyodu 6 ay hiç test yaptırmadık bunların yanında sadece klomen kullandı ve 6 ay sonra yaptırdığımız testte çıktı bu sayı bununla beraber ben dün itibariyle iğnelerimi vurunmaya başladım şimdilik sadece gonal f(göbekten) ve menogon(kalçadan)iğne vurunuyorum cuma günü kontrolüm var bakalım başladık tedavimize.Merhaba canm benıde yıne uyku tutmadu arastırma pesındeyım:18: bızımde sırfrken 2hareketlı 2hareketsız tespıt edıldı sonra 200000 un altında cıktı ve net sayımız 50000saptandı buhafta nasıpse yıne kontrolumuz var.sızde sayı nasıl attı bu donemde kullandıgınız bırsey varmıydı.tedavı gordunuzmu.suan ne asamadasınız sayının artması ıcın herhangı bırsey yapıyormusunuz ? bıraz cok sordum ama mazur gordurumumuzu benzettım. sabırsızlıkla yazmanı bekleyecegım sımdıden sagoll..
canım benim eşim 6 aydır panax ve e1 kullanıyodu 6 ay hiç test yaptırmadık bunların yanında sadece klomen kullandı ve 6 ay sonra yaptırdığımız testte çıktı bu sayı bununla beraber ben dün itibariyle iğnelerimi vurunmaya başladım şimdilik sadece gonal f(göbekten) ve menogon(kalçadan)iğne vurunuyorum cuma günü kontrolüm var bakalım başladık tedavimize.
peki sizin nasıl artış oldu canım siz ne kullandınız?
merhaba hanımlar ,
nasılsınız? uzun zamandır sayfaya giremedim kendimi hiç iyi hissetmiyordum.şimdi okudum da spermi bulunan hanımlar olmuş çok sevindim Allah bebeğinizi de kucağınıza almayı nasip etsin.Ve bu yolda zorluk çeken kardeşlerim olmuş Allah yardımcınız olsun. bizde bugün israel Aruh un muayenehanesine gittik ve süreç başladı.eşimin test sonuçlarına baktı ve kanallar kapalı değil büyük ihtimalle üretimle ilgili bir sorun olabilir dedi bunu söyleme nedeni de fsh:12.46 olması ve meninin çok olmasıymış. fsh düşmei için bi şey yapılamaz mı dedim hayır dedi eşime hiçbir ilaç vermedi.2mizde de yapısal bir sorun yokmuş.bna folik asit verdi şimdilik bunu kullancakmışım bu ay adet döneminde gitcez sonra da haziranda mikrotese yapılacak,ikimizi birlikte hazırlayacakmış.
Allah hepimizin gönlüne göre versin ,sevgiler........
AMİN.2 TANECİK ÇIKTI.RABBİME SONSUZCA ŞÜKÜRLER OLSUN.İNŞ. ARTAR.SİZİNDE 1MİLYON ÇIKMIŞ GEÇMİŞİ ŞİMDİ OKUYORUM GÖZÜNÜZ AYDIN.BUARADA HALAYIMI ÇEKEN SEVİNCİMİ PAYLAŞAN DUA EDEN CANIM ARKADAŞLARIM HEPİNİZE TEŞEKKÜR EDERİM.ALLAH IM SİZEDE KAT KAT FAZLASINI VERSİN.DENİZBULUT, BAHAR ,CEMREM , VCK, HASRET, LAMYAY, FLZASK, NURSEN,....(unuttuklarım varsa affedin.ne kalabalık bir aile olduk değilmi
canım benim.iyiyim. yoğun.çocukları kermes ve sergiye hazırlıyorum.eşim verecek canım şimdi hastanede duanızı eksik etmeyin. canım inşallah bol bol hepimizde görülür.beni istemedi yanında .çıkınca kötü oluyor.suçlu gibi hissediyorum kendimi dedi.canım benim ya. bu uğraşlarımızı Yüce ALLAh boş bırakmaz inşallh. sen nasılsın?
cnm sizdemi konyadasınız neredesiniz??
eşin bugün test vermiş inş güzel haber verirsin bize...
bizde kızılaya test vermeyi düşünüyoruz..
siz kaç yıllık evlisiniz eşinin sorunu ne cnm ???
esmacım merhaba...
oknk karamanda oturuyor ama test için konyaya geliyorlar
selam kızlarrrrr nasılsınız
ben okuldan geldim yemeğimi yedim geçmişi okudum oooooo
siz neler yapıyorsunuz bakalım ??
selam kızlarrrrr nasılsınız
ben okuldan geldim yemeğimi yedim geçmişi okudum oooooo
siz neler yapıyorsunuz bakalım ??
hoşgeldin cnm
bende evdeyim birazdan arkadaşlara gitcez hazırlanıyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?