Ay evt cnmm aklımdan çıkmışş
2 gündür hastanelerdeyimm ya koşturmadan unutmuşumm
Hayırlı olsun cnm herşey yolunda gider inşşş
Rabbim yardım etsinn
kolayca atlatırsın inş sende enfal gibi
şu an en yakın sizlersiniz bebeişlerine kavuşmak için bekleyenn rabbim emeklerinizi boşa salmasın
canım benim gözün aydın hayırlı olsun darısı başımıza inşallah rabbim bizede bu aşamalara gelmeyi nasip etsin inşallah bebişlerin can bulsun annesinin göbişine konsun rabbim hepimize bu mutluluğu yaşatsın tez vakitte cennet kokulu evlatlarımıza kavuşuruz inşallahtekrar hayırlı olsun
HERKESE HAYIRLI AKSAMLAR ;BUGUN ANNELIGE BI ADIM DAHA YAKLASTIM BUGUN GERCEKLE HAYALLERIN ARASINDA GIDIP GELDIM AMELIYAT MASASINA UZANDIGIMDA DILIMDE SADECE SUKUR VARDI COK SUKUR RABBIM COK SUKUR BU DUYGULARI YASATTIN YAA INSALLAH BU YOLDA DUSMEDEN KOSA KOSA BEBEGIME KAVUSURUM ; KIZLAR BUGUN BENIM YUMURTALARIM TOPLANDI SABAH 9 DA GIRDIM 11 DE CIKTIM NARKOZ VERDILER COK SUKUR AGRIM SIZIM KANAMAM OLMADI ULTRASYONDA 5 YUMURTA GOZUKUYODU AMA ALTITANE VARMIS YARIN YUMURTALARIN KALITESYLE ILGILI BILGILENDIRICEKMIS HASTANE BENI , DOKTORUMDAN ALLAH RAZI OLSUN HASTANEDE SUPERDI MORALIM COK YUKSEK COK SUKUR BISIY OLMAMIS GIBI CIKTIM HASTANEDEN FITIL VERDI DOKTOR TARNSFER OLACAGI GUNE KADAR KULLANACMISIM TRANSFERIM DE CUMARTESI OLUCAK ALLAHIN IZNI ILE HEYCANLIMIYIM BILMIYORUM COK KARISIK DUYGULAR YASIYORUM :26::26::26::26: DARISI HEPINIZIN BASINA KIZLAR INSALLAH HAMILELIK MUJDESINIDE SIZLERLE PAYLASMAK NASIB OLUR INSALLAH SEVINC GOZYASLARIYLA BURAYA HAMILEYIM DIYE YAZMAK NASIB OLUR INSALLAHINSALLAH SAG SALIM KUCAGIMA ALMAKTA NASIB OLUR OPUP KOKLAMAK NASIB OLUR RABBIM EL ACIP DUA EDEN HERKESE HEPINIZE TEZ ZAMANDA CIFTER CIFTER NASIB ETSIN BU SEVINCLERI PAYLASALIM INSALLAH HIC BIRIMIZIN KUCAGINI BOS BIRAKMASIN RABBIM HER YENI DOGAN GUNU BIZLERI YAVRULARIMIZA KAVUSTURSUN INSALLAH
HERKESE HAYIRLI AKSAMLAR ;BUGUN ANNELIGE BI ADIM DAHA YAKLASTIM BUGUN GERCEKLE HAYALLERIN ARASINDA GIDIP GELDIM AMELIYAT MASASINA UZANDIGIMDA DILIMDE SADECE SUKUR VARDI COK SUKUR RABBIM COK SUKUR BU DUYGULARI YASATTIN YAA INSALLAH BU YOLDA DUSMEDEN KOSA KOSA BEBEGIME KAVUSURUM ; KIZLAR BUGUN BENIM YUMURTALARIM TOPLANDI SABAH 9 DA GIRDIM 11 DE CIKTIM NARKOZ VERDILER COK SUKUR AGRIM SIZIM KANAMAM OLMADI ULTRASYONDA 5 YUMURTA GOZUKUYODU AMA ALTITANE VARMIS YARIN YUMURTALARIN KALITESYLE ILGILI BILGILENDIRICEKMIS HASTANE BENI , DOKTORUMDAN ALLAH RAZI OLSUN HASTANEDE SUPERDI MORALIM COK YUKSEK COK SUKUR BISIY OLMAMIS GIBI CIKTIM HASTANEDEN FITIL VERDI DOKTOR TARNSFER OLACAGI GUNE KADAR KULLANACMISIM TRANSFERIM DE CUMARTESI OLUCAK ALLAHIN IZNI ILE HEYCANLIMIYIM BILMIYORUM COK KARISIK DUYGULAR YASIYORUM :26::26::26::26: DARISI HEPINIZIN BASINA KIZLAR INSALLAH HAMILELIK MUJDESINIDE SIZLERLE PAYLASMAK NASIB OLUR INSALLAH SEVINC GOZYASLARIYLA BURAYA HAMILEYIM DIYE YAZMAK NASIB OLUR INSALLAHINSALLAH SAG SALIM KUCAGIMA ALMAKTA NASIB OLUR OPUP KOKLAMAK NASIB OLUR RABBIM EL ACIP DUA EDEN HERKESE HEPINIZE TEZ ZAMANDA CIFTER CIFTER NASIB ETSIN BU SEVINCLERI PAYLASALIM INSALLAH HIC BIRIMIZIN KUCAGINI BOS BIRAKMASIN RABBIM HER YENI DOGAN GUNU BIZLERI YAVRULARIMIZA KAVUSTURSUN INSALLAH
biliyormusun bugün aklımdan geçtin neyapaptin diye:)
sen anlatırken kendimi hayal ettim :)
ins benimde bu iğnelerin sonunda yumoslarim toplanır cok istiyorum o ani görmeyi çokkkkk
hadisi insss az kaldı bebisini kucağına almaya:)
biliyormusun bugün aklımdan geçtin neyapaptin diye:)
sen anlatırken kendimi hayal ettim :)
ins benimde bu iğnelerin sonunda yumoslarim toplanır cok istiyorum o ani görmeyi çokkkkk
hadisi insss az kaldı bebisini kucağına almaya:)
rabbim hayrlısıyla yavruna veya yavrularına kavusmayı nasip etsini inş.... Dularımız seninile ve tüm bebiş özlemi ile yananlarla.....
FLZAŞK CANIM SENDE KOŞUŞTURMAYA BAŞLAMIŞSIN İNŞALLAH EN YAKIN ZAMANDA BİZDE BUGÜN KONUŞULAN YUMURTA TOPLAMA OPERASYONLARIMIZI VE SEVİNÇLERİMİZİ BİRBİRİMİZE ANLATIRIZ .SAYILI GÜNLER ÇABUK GEÇER İNŞALLAH RABBİM BİZEDE BU MUTLULUKLARI YAŞATSIN
Ayyyy neguzel ya ins bizde anlatırız boyle:)kıs ben bunları anlatıyorum yaa sankı benım basımdan gecmemıs gıbı anlatıyorum valla saskınlık ıcındeyım yumurtalarım toplandı soktayım halaaa daha dune kadar sperm varmı yokmu endısesı ıcındeydım su ıse bak kurban oldugum rabbım ne guzel gunler gosterdı o sıkıntılı gunlerın ardından ; kendını hayal et olumlu dusun ınsallah sendede bı aksılık cıkmayacak sen ben nur.sen mayıs ayının annelerı olucaz sonra hazıran ayının annelerı sonra temmuz her ay bı mujdelı haberle burda halay cekecez ınsallah
inşallah canım bugün hayalini kurduğun herşey rabbim katında mucize olarak seni bulsun inşallah sende bugünleri yaşayacaksın ve seninde sevincini paylaşıcaz
hayırlı olsun canımm
Allah tamamına erdirsin inş
çok az bi zaman kaldı inş bebeğine kavuşursun sendee
Inş hamilelik haberinidee almak nasip olurr
rabbim kolaylık versin budan sonraki süreçlerde su gibi akıp geçsin bebişine kavuş inş..
Darısı bizlerin başına bu zamanlar geliris inşşş hayırlısıylaa
evt cnm başladık bakalımmmm bunlar tatlı koşuşturmalar belkide bebeğime biraz daha yaklaşıyorumdur
Bi bakmışız zaman çabucak geçmiş bizde böyle güzel şeylerden bahsediyoruz cnm inş
sen neler yapıyosunnn tatlımm koşuşturuyosun bi duramıyosun evde benim gibii
enfal cnm kac gun igne vurundun
benim bugün 6. Günümdu cok akıntım var doktor cuma gel demişti ama benim icim rahat deil yarın kontrole gitcem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?